Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 840 — no es importante
a nácik 60 éve halottaktoxique
 www.hitlerschildren.com/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
háhh
 www.facebook.com/peter.gerendas.7/posts/10200865949838814jjncaa
"A problémáim nem ma kezdődtek,átívelnek kurzusokon.Nem vagyok egyedül sajnos.Ha valami értelme volt az én levelemnek akkor az, hogy megkongattam a vészharangot az egész meggyalázott szakmánkért, mert mégegyszer mondom nem vagyok egyedül, nagyon sokunk nevében írtam amit írtam"

Akkor nem értem, hogy miért nem erről írt, miért a nácikról és a zsidózásokról?
Ha nem tudta volna, válság van. Nem is kicsi.
Sokan a holnapi betevőre gondolnak, nem pedig arra, hogy hogyan menjenek koncertekre.

" Ha a szakmámon belül a kollégáimmal együtt, van számunkra itthon megélhetési lehetőség, és toleráns szeretetteljes légkör,akkor boldogan maradunk, vagy visszajövünk. "

Talán valaki megtiltja nekik, hogy koncerteket csináljanak?
Vannak helyek ahonnan kitiltották őket?
Valaki zavarja őket a koncertek megszervezésében?

Nem hiszem. Mitől félnek akkor? Talán attól, hogy nem hallgatja őt senki? Senki sem kíváncsi rájuk?
A többi előadó miért tud megélni? Pl. Hobo, Deák Bill Gyuláék, Demjén, Lgt.cartman023
Vannak ilyen varázsszavak, hogy reklám, promóció,marketing, ezeket tudni kell használni.Meg esetleg nem ártana néhány új dal sem.Szerintem sokan azt sem tudják, hogy az úr még alkot.Tanulj meg halat fogni !
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
háhh
"A problémáim nem ma kezdődtek,átívelnek kurzusokon.Nem vagyok egyedül sajnos.Ha valami értelme volt az én levelemnek akkor az, hogy megkongattam a vészharangot az egész meggyalázott szakmánkért, mert mégegyszer mondom nem vagyok egyedül, nagyon sokunk nevében írtam amit írtam"

Sokan a holnapi betevőre gondolnak, nem pedig arra, hogy hogyan menjenek koncertekre.

" Ha a szakmámon belül a kollégáimmal együtt, van számunkra itthon megélhetési lehetőség, és toleráns szeretetteljes légkör,akkor boldogan maradunk, vagy visszajövünk. "

Nem hiszem. Mitől félnek akkor? Talán attól, hogy nem hallgatja őt senki? Senki sem kíváncsi rájuk?
A többi előadó miért tud megélni? Pl. Hobo, Deák Bill Gyuláék, Demjén, Lgt.cartman023
szerintem ne húzd fel magad ezen, mert nem érdemes: a nácik 60 éve halottak, a zsidók nagy része meg ugyanolyan csóró, mint mi és ugyanúgy próbál megélni, mint mi (nagyon kevesen kaptak a kártérítésekből és ha megfigyeled, ma is csak egy szűk körnek biznisz a kártérítésipar / támogatásipar). Ez az emberke is csak azért nyivákol így, mert még senki sem verte be érte a képét. Beszélni nem érdemes az ilyennel, mert nem lehet; de erre van kitalálva a jó öreg erőszak.

Azt gondolom, ha van lehetősége elhagyni az országot és máshol boldogulni (ergo van lehetősége megválasztani az életét), akkor nincs igazán bajban és azt tesz amit akar. Bajban azok vannak akiknek úgy nyomja víz alá a fejét az élet, hogy esze ágában sincs lélegzethez engedni...
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Nem írtam még ide le, de gyűlölöm a Digit, hogy megvették a BL közvetítési jogát.
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 215 — Saturday Night Lights
jó ilyen időjárás már a világon nincs...

ja és másnál se megy a google?jjncaa
Nálam működik.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
jó ilyen időjárás már a világon nincs...

ja és másnál se megy a google?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Na, egy téma amiben Toca és Sobri egyetért 😊 Történelmi mérföldkő 😊Rataxes
Haha 😀 Azért -határozottan nem jelenteném ki , csak próbáltam megelőzni hogy megint 4 oldal cigány nem cigány jellegű értelmetlen vita folyjon. Mellesleg sok mindenben egyetértünk Sobrival csak az nem tűnik fel senkinek mert nincs belőle jó kis vita 😀Toca
Dehogy értesz.Sobri Jóska
Ha ezzel egyetértek akkor jó kis paradoxonba fordulunk.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 112 — #NoStress
Haha 😀 Azért -határozottan nem jelenteném ki , csak próbáltam megelőzni hogy megint 4 oldal cigány nem cigány jellegű értelmetlen vita folyjon. Mellesleg sok mindenben egyetértünk Sobrival csak az nem tűnik fel senkinek mert nincs belőle jó kis vita 😀Toca
Dehogy értesz.

több mint 12 éve
Haha 😀 Azért -határozottan nem jelenteném ki , csak próbáltam megelőzni hogy megint 4 oldal cigány nem cigány jellegű értelmetlen vita folyjon. Mellesleg sok mindenben egyetértünk Sobrival csak az nem tűnik fel senkinek mert nincs belőle jó kis vita 😀
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Na, egy téma amiben Toca és Sobri egyetért 😊 Történelmi mérföldkő 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
 www.hir24.hu/baleset-bunugy/2013/04/02/gyerekek-raboltak-szabolcsban/
Vajon melyik etnikum képviselői lehettek?laccoo74
Ebbe ne menjünk már bele, több embert rabolnak el, vernek meg egy héten. Én sem bírom a cigókat, de attól hogy kiemelsz egy esetet attól még ugyanúgy megcsinálják a nem cigók is.
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 www.hir24.hu/baleset-bunugy/2013/04/02/gyerekek-raboltak-szabolcsban/
Vajon melyik etnikum képviselői lehettek?
több mint 12 éve
cartman023 Indianapolis Colts 995
háhh

A többi előadó miért tud megélni? Pl. Hobo, Deák Bill Gyuláék, Demjén, Lgt.
több mint 12 éve
háhh
 www.facebook.com/peter.gerendas.7/posts/10200865949838814

---
több mint 12 éve
Ezek a kommentek a blogokon baszki... Mintha Amadeus meg Vona regelte volna magát mindenhová 1000 nickkel
Csak a fröcsögés a két széléről, normális emberi hang alig.atapapa
Ez van.
Az ország nagyon kettészakadt, és mindenkit valamelyik oldalhoz akar mindenáron taszítani.
több mint 12 éve
Ezek a kommentek a blogokon baszki... Mintha Amadeus meg Vona regelte volna magát mindenhová 1000 nickkel
Csak a fröcsögés a két széléről, normális emberi hang alig.atapapa
már az eredeti bejegyzés is elég szélsőséges volt, ebből az alaphelyzetből nehéz lett volna bármi mást feltételezni

de tényleg röhejes, hogy az egyik oldalról megy a szokásos "minden szar" sajnálkozás, erre megy a mocskos zsidózás, mire az önsajnáltatók rögtön az általuk elképzelt démoni valóság megtestesülését látják ebben...

---
több mint 12 éve
Egyébként mehet bármelyik Nyugat-Európai országba, ott is vannak Való Világok, és X-faktorok, Voice-k.cartman023
én mondjuk ettől az attitűdtől vagyok kész

Ebből az országból azért is el lehet menni amit G.P. ír. De azért el kell menni ami a kommentek jelentős részében van. "Az alpári stílus, a másik lenézése, semmibe vétele ül tort megint, emberek úgy gyaláznak, minősítenek másokat, hogy nem is ismerik, jelen esetben talán pár dalát hallották vagy még azt sem.
ez történik, mikor az ember minden áron a saját véleményét próbálja igazoltnak látni... csak a magyar facebookon van trollkodás és gyűlölködés az egész világon, sehol máshol 😀 pontosan ezért terjedt el a "tipikus magyar" szókapcsolat is, olyanok által, akik csak a magyar állapotokat ismerik, tehát érthető módon számukra ez tipikusan magyaros...jjncaa
Persze hisz a troll-kodás is tipikusan magyar szó, már az ősi honfoglaló magyarok is ezt használták .
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 385 — #neverpunt
Csak a fröcsögés a két széléről, normális emberi hang alig.

több mint 12 éve
Egyébként mehet bármelyik Nyugat-Európai országba, ott is vannak Való Világok, és X-faktorok, Voice-k.cartman023
én mondjuk ettől az attitűdtől vagyok kész

Ebből az országból azért is el lehet menni amit G.P. ír. De azért el kell menni ami a kommentek jelentős részében van. "Az alpári stílus, a másik lenézése, semmibe vétele ül tort megint, emberek úgy gyaláznak, minősítenek másokat, hogy nem is ismerik, jelen esetben talán pár dalát hallották vagy még azt sem.
ez történik, mikor az ember minden áron a saját véleményét próbálja igazoltnak látni... csak a magyar facebookon van trollkodás és gyűlölködés az egész világon, sehol máshol 😀 pontosan ezért terjedt el a "tipikus magyar" szókapcsolat is, olyanok által, akik csak a magyar állapotokat ismerik, tehát érthető módon számukra ez tipikusan magyaros...

---
több mint 12 éve
 index.hu/bloghu/hacsaknem/2013/04/01/jo_utat_gerendas_peter

"Ez nem Gerendás Péter agya szüleménye, akár tetszik akár nem, csak egyelőre nincsenek elegen azok, akik szembe akarnának-mernének nézni ezzel. Mert az a helyzet, hogy ez az ország lassan, de biztosan a melldöngető bunkók és menetelő tahók országa lesz. Egy ilyen országnak nem kell Gerendás Péter, ide a Való Világ kell, az X-faktor, a békemenet és a rezsicsökkentés. Itt a diákok is csak a bajnak vannak, itt a sz*rt is jó étvággyal megesszük, ha nemzeti pántlikával van átkötve."Amadeus91
Nem értem, hogy miért baj az, hogy ma Magyarországon valaki büszkén vállalja azt, hogy magyar?
Talán meg kellene hunyászkodnunk azért, mert magyarok vagyunk?

Visszatérve Gerendásra, ha ennyire nagy művész, akkor miért nem megy el senki sem a koncertjeire? Miért nem tud telt házas koncerteket adni?
Úgy vélem erről nem a "nácik" tehetnek, mert ha valaki jó, akkor annak szinte az összes koncertjén sokat vannak.

Egyébként mehet bármelyik Nyugat-Európai országba, ott is vannak Való Világok, és X-faktorok, Voice-k.
több mint 12 éve

"Ez nem Gerendás Péter agya szüleménye, akár tetszik akár nem, csak egyelőre nincsenek elegen azok, akik szembe akarnának-mernének nézni ezzel. Mert az a helyzet, hogy ez az ország lassan, de biztosan a melldöngető bunkók és menetelő tahók országa lesz. Egy ilyen országnak nem kell Gerendás Péter, ide a Való Világ kell, az X-faktor, a békemenet és a rezsicsökkentés. Itt a diákok is csak a bajnak vannak, itt a sz*rt is jó étvággyal megesszük, ha nemzeti pántlikával van átkötve."Amadeus91
Jaj hagyjuk már ezt. Minden művésznek megvan a fénypontja a közönsége, akik előbb utóbb kiöregednek.
"Ez a „sikertelen műmájer” a természetesen magyar berkekben, valószínűleg szintén zenei nullaként számontartott LGT-vel és Zoránnal együtt turnézott valamikor, de Koncz Zsuzsának és Friderikának is írt dalokat."
Oké csinálta, akkor jól ment megszedte magát, ne csodálkozzon ha jön egy új nemzedék aki már le se szarja. Ne haragudj de én se hallgatok Gerendás Pétert mert egyszerűen nem tetszik. Nem kell itt világfájdalommal és kamu dolgokkal körbeírni azt a dolgot, hogy vannak korszakok. Volt lehetősége megszedni magát, most már nem kíváncsi rá senki ennyi.
Magyarországon ,de szerintem külföldön is nehéz a művészeknek megélniük. Akik kitudnak tűnni azok fent maradnak akik nem ,vagy nem tudják követni a trendeket elbuknak erről szól az egész. Volt rá 20-30 éve hogy megszedje magát, jah hogy felélte akkor ne csodálkozzon, hogy nincs pénze...
több mint 12 éve
Egy ilyen országnak nem kell Gerendás Péter, ide a Való Világ kell, az X-faktor, a békemenet és a rezsicsökkentés.Amadeus91
aki csak egy kicsit is képes az agyát megtornázni, az nem ír le ilyen agyatlan baromságot, de legalábbis ne csodálkozzon, ha szava onnantól fogva semmit nem ér

annyira demagóg duma ez, hogy reagálni se érdemes rá, de mindig megteszem, mert nem hagyhatom válasz nélkül... a legjobb az volt a kommentek között, ahogy valaki szépen levezette, hány NYUGATI országban jutottak hatalomra szélsőséges pártok (Ausztriától kezdve Hollandián át Franciaországig), a szólásszabadság jegyében sajnos törölve lett

---
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 506

"Ez nem Gerendás Péter agya szüleménye, akár tetszik akár nem, csak egyelőre nincsenek elegen azok, akik szembe akarnának-mernének nézni ezzel. Mert az a helyzet, hogy ez az ország lassan, de biztosan a melldöngető bunkók és menetelő tahók országa lesz. Egy ilyen országnak nem kell Gerendás Péter, ide a Való Világ kell, az X-faktor, a békemenet és a rezsicsökkentés. Itt a diákok is csak a bajnak vannak, itt a sz*rt is jó étvággyal megesszük, ha nemzeti pántlikával van átkötve."
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 176 — Chiefs GM
A zenészek tücskök. Nyáron hegedülnek és ők a királyok, aztán télen felkopik az álluk. 😀

több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Azt még hozzátenném, hogy akinek van egy nagyon kis esze, az félrerak akkor, amikor jól megy a szekér, de úgy látszik nem volt, és most könnyebb ráfogni a saját hülyeségét a rasszistákra és a nácikra.cartman023
Ez kellene, hogy természetes legyen. Sajnos ez nagy ritkaság.

touchdown..... touchdown, bears!!