Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Elmegy a jó büdös kurva anyjába az FA, az összes mocskos kis szarrágó kurva testülettaggal. Hogy rohadjon le az összesnek mindegyik végtagja és szenvedjenek olyan igazságtalanul egész életükben mint ahogy ők ítélkeznek. Remélem az összesnek székrekedése lesz életük hátralévő részében.
több mint 13 éve
Tele van a faxom ezzel a masszív balszerencsével! Az a hórihorgas, anyabaszogató-nyomorodvány-szartemető-puncópöcögtető-gecipumpa-szarláda csodatörténés vigye el ebből a retkes-tetves nyomorbaszta életemből! De már-azonnal és iszonyatosan kúúúrva messzire! Azt a kicsírázott f.szt! Azt! Azt bassza meg az a fostos jegesmedve! 😕 Anyjába a balszerencsével! Oda!
Szemérmetlenül-szemtelenül jószerencsés akarok lenni most-már-ma! De már-azonnal!
több mint 13 éve
Jó hát vannak mazoisták, de csak mert Matthew nem az nem kell lenézni. 😀Amadeus mit feszülsz. Fogadd el h kurva sokan nem bírják a búrádat és kész.én ezt tudom, el is fogadom, mindig azt szoktam mondani, hogy az az ember mindig gyanús, akit mindenki kedvel. Nem ezzel van a bajom, hanem azzal, hogy, ha valakinek velem baja van, akkor azt vállalja fel akkor is, ha privátban megkérdem tőle, ne csak a többiek előtt kapjam a savat. Volt is más is, akivel volt vitám az évek során (Gyurma, Ata, Herr Sturmbannführer Sobri...) akik vették a fáradtságot, hogy PM-ben megbeszéljük a dolgot, és ezt sokra is tartom bennük. Ennyi a nyűgöm csak.Amadeus91
Az ember nem lehet mindenkinek a kedvérebriareos
több mint 13 éve
Amadeus mit feszülsz. Fogadd el h kurva sokan nem bírják a búrádat és kész.én ezt tudom, el is fogadom, mindig azt szoktam mondani, hogy az az ember mindig gyanús, akit mindenki kedvel. Nem ezzel van a bajom, hanem azzal, hogy, ha valakinek velem baja van, akkor azt vállalja fel akkor is, ha privátban megkérdem tőle, ne csak a többiek előtt kapjam a savat. Volt is más is, akivel volt vitám az évek során (Gyurma, Ata, Herr Sturmbannführer Sobri...) akik vették a fáradtságot, hogy PM-ben megbeszéljük a dolgot, és ezt sokra is tartom bennük. Ennyi a nyűgöm csak.
Az ember nem lehet mindenkinek a kedvérebriareos
több mint 13 éve
Amadeus mit feszülsz. Fogadd el h kurva sokan nem bírják a búrádat és kész.Az ember nem lehet mindenkinek a kedvére
több mint 13 éve
ne erőltessük egymást.Hiába...Matthew99pont erről beszélek.Amadeus91Ha neked ez a mocskolódás akkor tényleg nincs miről beszélni.Matthew99ó, hogyne. Amikor a többiek előtt kell mocskolni, akkor meg nem felesleges? Ha ennyire vérmes ellenérzéseid vannak az irányomba, akkor tessék felvállalni azt "4 szem közt" is.Amadeus91Matyi, te meg válaszolj a PM-re...Amadeus91Feleslegesen nem koptatom a billentyűzetet.Matthew99
több mint 13 éve
Hiába...pont erről beszélek.Amadeus91Ha neked ez a mocskolódás akkor tényleg nincs miről beszélni.Matthew99ó, hogyne. Amikor a többiek előtt kell mocskolni, akkor meg nem felesleges? Ha ennyire vérmes ellenérzéseid vannak az irányomba, akkor tessék felvállalni azt "4 szem közt" is.Amadeus91Matyi, te meg válaszolj a PM-re...Amadeus91Feleslegesen nem koptatom a billentyűzetet.Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
pont erről beszélek.Ha neked ez a mocskolódás akkor tényleg nincs miről beszélni.Matthew99ó, hogyne. Amikor a többiek előtt kell mocskolni, akkor meg nem felesleges? Ha ennyire vérmes ellenérzéseid vannak az irányomba, akkor tessék felvállalni azt "4 szem közt" is.Amadeus91Matyi, te meg válaszolj a PM-re...Amadeus91Feleslegesen nem koptatom a billentyűzetet.Matthew99
több mint 13 éve
www.hir24.hu/baleset-bunugy/2013/04/23/horror-balassagyarmatonSokan, meg bármit megadnának azért, hogy gyermekük szülessen...
több mint 13 éve
Ha neked ez a mocskolódás akkor tényleg nincs miről beszélni.ó, hogyne. Amikor a többiek előtt kell mocskolni, akkor meg nem felesleges? Ha ennyire vérmes ellenérzéseid vannak az irányomba, akkor tessék felvállalni azt "4 szem közt" is.Amadeus91Matyi, te meg válaszolj a PM-re...Amadeus91Feleslegesen nem koptatom a billentyűzetet.Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
ó, hogyne. Amikor a többiek előtt kell mocskolni, akkor meg nem felesleges? Ha ennyire vérmes ellenérzéseid vannak az irányomba, akkor tessék felvállalni azt "4 szem közt" is.Matyi, te meg válaszolj a PM-re...Amadeus91Feleslegesen nem koptatom a billentyűzetet.Matthew99
több mint 13 éve
RespektMatyi, te meg válaszolj a PM-re...Amadeus91Feleslegesen nem koptatom a billentyűzetet.Matthew99

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Matyi, te meg válaszolj a PM-re...Amadeus91Feleslegesen nem koptatom a billentyűzetet.

több mint 13 éve
Ahh , elnézést , hogy nem a Népszavából, vagy a Népszabadságból szedtem, de szerintem tökéletesen tudod, hogy ott ilyen cikkel eléggé cenzúrázva jelennek meg, ha egyáltalán megjelennek.kuruc.info/r/2/111042/child please, kurucinfó?!Amadeus91
Ehhez ismét csak gratulálni tudok!
De azért kíváncsi vagyok, hogy mi a lóf@szt csináltak 4 évig a bíróságon?cartman023
A Blikk-ből vették át
Itt az eredeti :
www.blikk.hu/blikk_aktualis/kisetalnak-a-bortonbol-a-sorozatgyilkosok-2185801
több mint 13 éve
távol álljon tőlem, hogy én a kuruczinfó hitelességét megkérdőjelezzem bármilyen témában is, sőt! Na, majdan mindjárt itten terem a Herr Sturmbannführer és megmondja aztat ő is.Akkor most meséld el (ha egyáltalán elolvastad a cikket), hogy a leírtakból mi nem fedi a valóságot!Zolikakuruc.info/r/2/111042/child please, kurucinfó?!Amadeus91
De azért kíváncsi vagyok, hogy mi a lóf@szt csináltak 4 évig a bíróságon?cartman023
Matyi, te meg válaszolj a PM-re...
több mint 13 éve
Akkor most meséld el (ha egyáltalán elolvastad a cikket), hogy a leírtakból mi nem fedi a valóságot!kuruc.info/r/2/111042/child please, kurucinfó?!Amadeus91
több mint 13 éve
kuruc.info/r/2/111042/child please, kurucinfó?!
több mint 13 éve
kuruc.info/r/2/111042/Ehhez ismét csak gratulálni tudok!
De azért kíváncsi vagyok, hogy mi a lóf@szt csináltak 4 évig a bíróságon?
több mint 13 éve
Csak ismételni tudom magam, buzi olaszok.
több mint 13 éve
És buzi buzik!Buzi olaszok.zinedine5És buzi kanadaiak.Schleck
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Buzi olaszok.
több mint 13 éve
Teljesen mindegy, hogy milyen a rendszer.Ez a jogrendszeren és nem az ítélethozón múlik. Abban egyetértünk hogy nevetséges, de ha ez a jogrendszerünk, hogy ezért 2,5 év jár, mert a vád elkúrt valamit a védők meg geci jók voltak akkor ez.Én csak azt nem értem, hogy te kívűlről, kb. a sajtó általánosan igen alapos és megbízható tényei alapján, honnan a picsában tudod eldönteni, hogy a bírósági ítélet rossz ?Azért nekem ne magyarázd már meg, hogy egy másik ember halálra veréséért ez a megfelelő büntetés.
Sírtok itt, hogy Magyarországon mennyivel rosszabb az igazságszolgáltatás ami mellé felsorakoztattok néhány ítéletet, pedig egyáltalán nincs gond. Szerintem korrektebb mnit egy olasz és/vagy amcsi igazságszolgáltatás sokszor, bár ezt most tényszerűen nem tudom alátámasztani, de hogy te az ügy infoinak kb max 10 % ismeretében, azt állítod, hogy rosszul döntött egy bíró, hát le a kalappal.Toca
2 év 3 hónapot ér egy emberélet.
Még ha véletlenül követte volna el , például autóbalesetben, akkor talán elfogadható lenne, de nem így történt. Bokszoló volt, kihasználta az ott tanultakat, és addig vert valakit, amíg az bele nem halt a sérüléseibe.
De ha te olyan országban szeretnél élni, ahol bárki agyonverhet 2 évért, akkor sok sikert hozzá.cartman023
Nem akarsz itt élni , menj máshova, bár ott se lesz jobb ott is lesznek nevetséges ítéletek.Toca
Értelmes országban ilyen nem történhet.
Lassan tényleg oda fogunk jutni, hogy a gyilkosoknak, bűnözőknek több joguk lesz, mint az áldozatnak. Mindenki köteles lesz elviselni, ha egyes "ártatlan báránykák" ki akarják őt rabolni, megverni, megerőszakolni vagy megölni.
Persze lehetne ezen változtatni, de akkor meg nyávognának a jogvédők meg a liberális elferdültek, és jöhetne a megszokott nácizás is.
több mint 13 éve
Ez a jogrendszeren és nem az ítélethozón múlik. Abban egyetértünk hogy nevetséges, de ha ez a jogrendszerünk, hogy ezért 2,5 év jár, mert a vád elkúrt valamit a védők meg geci jók voltak akkor ez.Én csak azt nem értem, hogy te kívűlről, kb. a sajtó általánosan igen alapos és megbízható tényei alapján, honnan a picsában tudod eldönteni, hogy a bírósági ítélet rossz ?Azért nekem ne magyarázd már meg, hogy egy másik ember halálra veréséért ez a megfelelő büntetés.
Sírtok itt, hogy Magyarországon mennyivel rosszabb az igazságszolgáltatás ami mellé felsorakoztattok néhány ítéletet, pedig egyáltalán nincs gond. Szerintem korrektebb mnit egy olasz és/vagy amcsi igazságszolgáltatás sokszor, bár ezt most tényszerűen nem tudom alátámasztani, de hogy te az ügy infoinak kb max 10 % ismeretében, azt állítod, hogy rosszul döntött egy bíró, hát le a kalappal.Toca
2 év 3 hónapot ér egy emberélet.
Még ha véletlenül követte volna el , például autóbalesetben, akkor talán elfogadható lenne, de nem így történt. Bokszoló volt, kihasználta az ott tanultakat, és addig vert valakit, amíg az bele nem halt a sérüléseibe.
De ha te olyan országban szeretnél élni, ahol bárki agyonverhet 2 évért, akkor sok sikert hozzá.cartman023
Nem akarsz itt élni , menj máshova, bár ott se lesz jobb ott is lesznek nevetséges ítéletek.
több mint 13 éve
Van olyan az ismerettségi körömben aki egy discman lehúzásáért (mindenféle tettlegesség nélkül, "zsarolás" bűntettjével) másfél évet ült. Ahhoz képest elég komikus az ítélet. Igaz ő már nagykorú volt, viszont nem volt priusza, és azért a két bűntett között szerintem nem kell magyarázni a különbséget. A kiskorú, szintén makulátlan előéletű bűntársai több mint 2 év felfüggesztettet kaptak.Rataxesnézd, én már voltam rabosítva diákigazolvány-hamisítás miatt (értsd lejárt diákra raktam érvényes matricát), az esetek döntő többségében pár részleten rengeteg minden múlik... pl. ha azt mondom, hogy a matricát az interneten vettem, akkor lefoglalják a számítógépemet, ezért általában a józsefvárosi piacon egy gyanús alaktól a "helyes" válasz, pláne ha hozzáteszem, hogy az illető rámtukmálta, tehát nem elsődleges szándékból követtem el a bűntettet
ha összevissza beszélek, akár letöltendőt is kaphattam volna, helyette megúsztam minimális pénzbüntetéssel, pedig mindkettőnél ugyanazt csináltam
már egy ilyen stiklinél látszik, hogy mennyit számít, hogy pontosan tudd mikor mit kell mondani, ez nem hiszem hogy a magyar igazságszolgáltatás hibája, egyszerűen az életé

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal