Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
a diplomások Moszkvában sem...kamuaz lehet, de sztem pl Bécsben nem ennyit keresnek.davemayer
200 rubel a napijegy Moszkvában, ami majdnem annyi, mint az 1650 forintos bkv-s
a bécsi 24 órás 6.7 euró, tehát ~2000 ftjjncaa
több mint 12 éve
kamuaz lehet, de sztem pl Bécsben nem ennyit keresnek.
200 rubel a napijegy Moszkvában, ami majdnem annyi, mint az 1650 forintos bkv-s
a bécsi 24 órás 6.7 euró, tehát ~2000 ftjjncaa
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
kamu200 rubel a napijegy Moszkvában, ami majdnem annyi, mint az 1650 forintos bkv-s
a bécsi 24 órás 6.7 euró, tehát ~2000 ft

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
végül is, csak 2szer annyi a tömegközlekedés mint Moszkvában és kereken annyi mint Bécsben. (Y)Ezt a piszok drágát ki az a mindenki aki megjegyezte? Egyáltalán nem drága szerintem BudapestTocawww.femina.hu/utazas/felhaborito_velemeny_magyarorszagrolAz én tapasztalatom az, hogy Európa a nyugat-európaiak szemében Ausztria keleti határánál ér véget, hiába kepeszt a Vitya a Times címlapért, kb. annyira érdekes a mindenkori magyar helyzet pl. Fr.o.-ban mint Üzbegisztáné, Pakisztáné, meg Naésaztán-Hátaztáné.
pro és kontra
inkorrekt dolog az általánosítás, de 1-2 megállapítás sajnos igaz. (szerintem)Amadeus91
Egyébként érdekes figyelni a szakadékot az önértékelésünk és a megítélésünk között; bár az utóbbinál már az is jó, ha hallottak egyáltalán rólunk. Aki volt itt, az mindenki megjegyzi Budapest-el kapcsolatban, hogy gyönyörű... de piszok drága...toxique
több mint 12 éve
Milyen jó, hogy hétvégén óraállítás lesz, legalább este 7-kor is világosban lehet nézni, ahogy esik a hó............
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Ezt a piszok drágát ki az a mindenki aki megjegyezte? Egyáltalán nem drága szerintem Budapestwww.femina.hu/utazas/felhaborito_velemeny_magyarorszagrolAz én tapasztalatom az, hogy Európa a nyugat-európaiak szemében Ausztria keleti határánál ér véget, hiába kepeszt a Vitya a Times címlapért, kb. annyira érdekes a mindenkori magyar helyzet pl. Fr.o.-ban mint Üzbegisztáné, Pakisztáné, meg Naésaztán-Hátaztáné.
pro és kontra
inkorrekt dolog az általánosítás, de 1-2 megállapítás sajnos igaz. (szerintem)Amadeus91
Egyébként érdekes figyelni a szakadékot az önértékelésünk és a megítélésünk között; bár az utóbbinál már az is jó, ha hallottak egyáltalán rólunk. Aki volt itt, az mindenki megjegyzi Budapest-el kapcsolatban, hogy gyönyörű... de piszok drága...toxique
több mint 12 éve
de piszok drága...toxique😀 😂

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
www.femina.hu/utazas/felhaborito_velemeny_magyarorszagrolAz én tapasztalatom az, hogy Európa a nyugat-európaiak szemében Ausztria keleti határánál ér véget, hiába kepeszt a Vitya a Times címlapért, kb. annyira érdekes a mindenkori magyar helyzet pl. Fr.o.-ban mint Üzbegisztáné, Pakisztáné, meg Naésaztán-Hátaztáné.
pro és kontra
Egyébként érdekes figyelni a szakadékot az önértékelésünk és a megítélésünk között; bár az utóbbinál már az is jó, ha hallottak egyáltalán rólunk. Aki volt itt, az mindenki megjegyzi Budapest-el kapcsolatban, hogy gyönyörű... de piszok drága...
több mint 12 éve
Szopjon le a Videoton, meg mindenki aki benne volt a mai "megérdemelt" győzelmükben.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
én csak ironizáltam 😊 jó neked!mostanában minden összejön...kristofÉs azzal mi a baj, hogy a gyűlölködjünk topicban a helye? Egyszer nekem is jó lenne ha minden összejönne, bár ez a hétvége kb ilyen volt! 😊Bruce
több mint 12 éve
Alapvetően pozitívan szemlélem a világot, de az elmúlt hetek során úgy alakulnak a dolgok, hogy egyre inkább megértem William D-Fens Fostert
több mint 12 éve
Biztos mazoista 😀mostanában minden összejön...kristofÉs azzal mi a baj, hogy a gyűlölködjünk topicban a helye? Egyszer nekem is jó lenne ha minden összejönne, bár ez a hétvége kb ilyen volt! 😊Bruce
több mint 12 éve
mostanában minden összejön...kristofÉs azzal mi a baj, hogy a gyűlölködjünk topicban a helye? Egyszer nekem is jó lenne ha minden összejönne, bár ez a hétvége kb ilyen volt! 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
mostanában minden összejön...
több mint 12 éve
A magyar nők pont annyira könnyűvérűek, mint a magyar férfiak. És ez így pont jó.www.femina.hu/utazas/felhaborito_velemeny_magyarorszagrolNa akinek egy ideutazás után a rasszizmus a legnagyobb problémája, az ne is jöjjön ide soha többet. Aki Mongóliába küldene vissza, ez jellemzően román szófordulat, az ő látogatásuk nélkül is szerintem megleszünk. A lopásokat nagyrészt meg lehet köszönni szeretett kisebbségünknek. A magyar nők könnyűvérűségének és a turisták lehúzásáról szóló résznek sajnos van alapja.,Dub
pro és kontra
több mint 12 éve
www.femina.hu/utazas/felhaborito_velemeny_magyarorszagrolNa akinek egy ideutazás után a rasszizmus a legnagyobb problémája, az ne is jöjjön ide soha többet. Aki Mongóliába küldene vissza, ez jellemzően román szófordulat, az ő látogatásuk nélkül is szerintem megleszünk. A lopásokat nagyrészt meg lehet köszönni szeretett kisebbségünknek. A magyar nők könnyűvérűségének és a turisták lehúzásáról szóló résznek sajnos van alapja.,
pro és kontra
több mint 12 éve
www.femina.hu/utazas/felhaborito_velemeny_magyarorszagrolpro és kontra
inkorrekt dolog az általánosítás, de 1-2 megállapítás sajnos igaz. (szerintem)
több mint 12 éve
Ezt én is imádom, de láttam jobbat! Felállítva rakja fel és ahogy be-be indul a szalag elkezdi mozgatni az üveget. Ha jó az időzítés akkor fel is borítja! 3-4 alkalommal belengett oda-odakapott, de nem borította el a nő - na az 5-nél ledőlt a földre és szétrobbant a picsába! 😀catattackMost, hogy mondod tényleg, de ennyire szerencsétleneket hál'istennek ritkán látok.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Valószínűleg nem normális a részemről, de esküszöm ha még egyszer valaki keresztbe rakja rá az üvegeket a pénztári szalagra előttem, feldugom a seggébe. Hihetetlennek tartom, hogy az emberek 20-30%-ának nincs annyi esze, hogy experimentális módszerekkel megállapítsa, hogy a lendületmegmaradás értelmében az a kibaszott üveg nem fog a szalaggal együtt előrefelé menni... És csak gurítgatja előre a barom...faszom kivan.dcsicsakEzt én is imádom, de láttam jobbat! Felállítva rakja fel és ahogy be-be indul a szalag elkezdi mozgatni az üveget. Ha jó az időzítés akkor fel is borítja! 3-4 alkalommal belengett oda-odakapott, de nem borította el a nő - na az 5-nél ledőlt a földre és szétrobbant a picsába! 😀
több mint 12 éve
catattack
3 520
Jézusom nekem ugat egy takony 14 éves hogy el fogja venni tőlem a barátnőm és ne avatkozzak közbe 😀😀😀DD Mi a fasz baja van a mai tiniknek? Kezd pelyhesedni a pöcsük és nekik áll a világ már? 😀DeleteEz bizarr egy történet! Meg lehet tudni ti mennyi idősek vagytok?
több mint 12 éve
és ez felidegesít és haraggal tölt el?briareosIgen, mégpedig azért, mert a narisari riasztás miatt le lett mondva a cégünk Víz világnapi rendezvénye, amiben pedig nagyon sok munkánk volt!
több mint 12 éve
Most itthon maradt a Vezér. Megijedt a tél.. 😀 😀
több mint 12 éve
Úgy látom, hogy a mára beharangozott ítéletidő/legalább is itt nálunk/érdeklődés hiányában elmaradtlaccoo74Biztosan a kormány szervezte 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Úgy látom, hogy a mára beharangozott ítéletidő/legalább is itt nálunk/érdeklődés hiányában elmaradt.Mondjuk, nem is baj, mert holnap hajnalban kell útra kelnem.