Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Azért ez érdekes, nemrég ugyanezen a fórumon azért osztották a rendőröket, mert nem léptek fel keményen valami cigó verekedéses (vagy mi) ügyben. Sőt, talán valaki a fegyverhasználatot hiányolta? De nagyot fordult a világ azóta, pedig nem olyan régen volt..JanOlvasd újra... a gunyoros trollkodás helyett! 😊 Az nem a kihallgatóban történt atrocitásokról szólt, hanem amikor a bandik a buszmegállóba ütik a szerencsétlent, a rendőr meg sz.rik bele. 2 külön szitu, nemde?
...csak azért, hogy én is árnyaljam azt a képet 😛 😊
More thoughts, less political attitude, buddy!
több mint 13 éve
Ajánlom megnézésre a Madea tanúvédelmi program c. filmet. Mondjuk nem gyűlölködős, inkább kifigurázza a hasonló szituációkat. 😊
több mint 13 éve
Azért ez érdekes, nemrég ugyanezen a fórumon azért osztották a rendőröket, mert nem léptek fel keményen valami cigó verekedéses (vagy mi) ügyben. Sőt, talán valaki a fegyverhasználatot hiányolta? De nagyot fordult a világ azóta, pedig nem olyan régen volt...index.hu/belfold/2013/04/12/igy_alaznak_meg_egy_tanut/
Másrészt pedig tavaly 6 alkalommal voltam kihallgatáson (tanúként) különféle hatóságoknál, rendőrségen, stb, és kijelenthetem, hogy azok a rendőrök, akikkel kapcsolatba kerültem ezekben az ügyekben, sunyi, számító, inkorrekt szarháziak voltak egytől-egyig.
Csak hogy árnyaljam a képet... 😊Jan

több mint 13 éve
Azért ez érdekes, nemrég ugyanezen a fórumon azért osztották a rendőröket, mert nem léptek fel keményen valami cigó verekedéses (vagy mi) ügyben. Sőt, talán valaki a fegyverhasználatot hiányolta? De nagyot fordult a világ azóta, pedig nem olyan régen volt...Másrészt pedig tavaly 6 alkalommal voltam kihallgatáson (tanúként) különféle hatóságoknál, rendőrségen, stb, és kijelenthetem, hogy azok a rendőrök, akikkel kapcsolatba kerültem ezekben az ügyekben, sunyi, számító, inkorrekt szarháziak voltak egytől-egyig.
Csak hogy árnyaljam a képet... 😊
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 13 éve
Én ilyet hol írtam?smells like bullshit. Jogállamban nem verünk agyon senkit sem, pláne nem egy tolvajt, akire még csak rá sem tudták bizonyítani a tolvajlás tényét. Az meg szerintem irreleváns, hogy volt-e betegsége vagy sem, alapból nem kellett volna össze-vissza verni.Már megint kezded? Szerinted ilyen eset csak Magyarországon fordul elő? Nézzél már körül egy kicsit a nagyvilágban mielőtt hülyeségeket írogatsz!Zolika
Gondatlanságból elkövetett agyonverés. 😀Amadeus91
több mint 13 éve
smells like bullshit. Jogállamban nem verünk agyon senkit sem, pláne nem egy tolvajt, akire még csak rá sem tudták bizonyítani a tolvajlás tényét. Az meg szerintem irreleváns, hogy volt-e betegsége vagy sem, alapból nem kellett volna össze-vissza verni.Már megint kezded? Szerinted ilyen eset csak Magyarországon fordul elő? Nézzél már körül egy kicsit a nagyvilágban mielőtt hülyeségeket írogatsz!
Gondatlanságból elkövetett agyonverés. 😀Amadeus91
több mint 13 éve
Olvastam a meglopott elmondását az esetről. Azok könnyen ellenőrizhető infók voltak (javításra leadott, ill. eladásra kínált egy motorfűrészt). Ha ennek utána mennek és igaz, simán lett volna házkutatási is. Minek vallatni? Ha nem szól egy szót sem, akkor is megáll a vád.Könnyebb volt ütni, mint kikérdezni a kocsmatagokat, utána menni a javítónak, az esetleges vevőnek?
Nekem ez a súlyos.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
nagyon jól tudom, hogy hol kell valakit megütni ahhoz, hogy maga alá szarjon egyből. Ez a rossz helyen találták el, ez egy kurva nagy bullshit dumaAmadeus91Nem bullshit duma. Profi sportolóknál is gyakran előfordul, hogy lecsúszik az ütés vagy az ellenfél pont belenéz egy jól célzott ütésbe; és máris kész a tipikus versenybaleset / edzésbaleset. Erőt sem kell igazán beletenni pl. egy rúgásba (bokafordítás-csípőrátolás és ott az erő akkor is, ha csak lazán forgolódsz bele a mozgásba). Akár light contact sparring-nél is be lehet nyelni komoly sérüléseket (pl.: a kesztyű becummantja a szemed - light contact-nál pl. nem ko erejű, de nem vicces a belőle való felépülés sem). Nem az a kérdés, hogy ismered-e vagy sem azokat a pontokat amik halált okozhatnak (az amúgy sem nagy kaland; közismertek plusz alavető anatómiai tudást igényelnek csak), hanem az, hogy nem azt ütötted meg végül amit akartál. Ilyenek a 250e danos karatékákkal is előfordulnak, a címvédő profi boxolókkal és a thai boxolókkal is. Mert az erőviszonyok ellenére mindig 2 ember van - aki éppen üt és akit éppen ütnek.
Az edzőtermi párhuzam nem volt túl nyerő, bocs (én kezdtem)! Nagyon más a közeg.
A másik dologgal kapcsolatban: azt el bírom fogadni, hogy őrizetbe-vétel közben megsérül a gyanúsított. Mert igen: az előfordulhat. Úgy esik el, ráeshetnek mások, a kavarodásban úgy ütik meg ahogyan az sikerül. De a kihallgatás nem tűnik olyan gyorsan pörgő mozgalmas tevékenységnek, ami közben ilyen sérüléseket feltételezne az ember... az olyan gengszteres. Amikor 10 brazil húzza le Pistikét cigire... + heccből kiverik a fogait, mer' az olyan rajos 😕
több mint 13 éve
Honnan tudod, hogy nem volt ellene semmi bizonyíték? Azért mert az özvegy azt mondta? Már ne haragudj de van egy olyan dolog, hogy társadalmi kapcsolat tartás. Ez azt jelenti, hogy mindig van valaki aki szívesen elmondja a dolgot, hogy ki volt az, csak nem írásban. Tehát pontosan tudták ki volt az csak nem volt bizonyíték ennyi. Erre te megint azzal jössz majd, hogy akkor sem verjük halálra a vallomásért ami igaz is és amiért meg is érdemlik a börtönt ha így történt. Törőt bordára könnyű magyarázatot találni letartoztatásnál ellen áll és teszem azt rá esnek ketten már el is tört egy-két borda. A gondatlanság pedig igen is előfordulhat, ahogy toxique is írta lehet rossz helyen találták el és a fő kérdés a miért kapott. Én erre mondtam egy lehetséges példát amit most leírok még egyszer. Korábban volt már vele baj nem egy, lehet korábban már meg kellet vele verekedni, és lehet most is. Családi gondok otthon, veszekedés az asszonnyal és a feszültebb idegállapot miatt agyuk ami nem mentség. Én sem védeni akarom őket mert börtönben a helyük csak a szokásos média felhajtás, félremagyarázás, szervezet lejáratása a problémám.Gildojaj nee....
eddigi rövid életem közel felét küzdősportolással töltöttem, nagyon jól tudom, hogy hol kell valakit megütni ahhoz, hogy maga alá szarjon egyből. Ez a rossz helyen találták el, ez egy kurva nagy bullshit duma. Nem egy rendőr edzőtársam volt, pontosan tudják ők azt, hogy hol szabad és hol nem szabad ütni, de ha esetleg mégis ezzel érvelne a 2 jó madár, akkor meg alá is írják a saját alkalmatlanságukat a szolgálatra. Nagyon jól megtanítják ezt ő nekik.
"A gyanú szerint a férfit a két rendőr a kihallgatás során brutálisan bántalmazta, összerugdosták fejét, mellkasát, amibe belehalt."
gondatlanságból!
több mint 13 éve
Ebben Amadeus-szal értek egyet akármennyire is médiafelhajtás, félremagyarázás, bármi. Mi van, ha engem is bevisznek, mert mondjuk valaki összetéveszt egy rosszarcúval és engem gyanusít. Nem adok a rendőröknek megfelelő vallomást, és ezért elkezdenek agyonverni... hmmm.azér' 'Tarcsán kemény az élet 😊
Biztos nem általános, de azért elgondolkodtató.pc_x
több mint 13 éve
Kik?Hány ismerősödet verték eddig meg??GildoLegális boxmeccsen, legális célfelületre mért kesztyűs ütésektől is haltak már meg keményre püfölt profi boxolók. Nem nehéz olyan helyet találni a fejen, amit ha kesztyű nélkül normálisan megütnak, akkor belehalsz. A véletlen meg az, amikor az állkapcsa helyett a halántékába csapódik egy jól megküldött jobb csapott... abszolút történhetett véletlenül, ami gondatlanság. A kérdés inkább az, hogy miért kezdték el verni...toxiqueGyanusított is volt, kezük is volt, idejük is, miért ne kezdték volna el?Sobri Jóska
A rendőrök?
Egyet se.
És hány ismerősöm lopott vagy rabolt?
Egy se.
Ergo senkise lop és rabol?
Honnan tudod, hogy nem volt ellene semmi bizonyíték? Azért mert az özvegy azt mondta? GildoAzért, mert a bizonyítékok elbírálása a bíróság dolga, nem a rendőrségé.
A fogalom, amit ezügyben érdemes kigoogliznod a "hatalmi ágak szétválasztása".
A rendőr nem hivatott ítéletet alkotni.
Korábban volt már vele baj nem egy, lehet korábban már meg kellet vele verekedni, és lehet most is. GildoLehet. És?
A mostnak semmi köze a korábbanhoz.
Mi köze a konkrét esethez annak, ami korábban történt?
Ha te korábban fostál egyszer a székelykáposztától, akkor innentől mindig fosni fogsz ha káposztát eszel?
több mint 13 éve
Ebben Amadeus-szal értek egyet akármennyire is médiafelhajtás, félremagyarázás, bármi. Mi van, ha engem is bevisznek, mert mondjuk valaki összetéveszt egy rosszarcúval és engem gyanusít. Nem adok a rendőröknek megfelelő vallomást, és ezért elkezdenek agyonverni... hmmm. Biztos nem általános, de azért elgondolkodtató.

több mint 13 éve
Gildo
21
Hány ismerősödet verték eddig meg??Legális boxmeccsen, legális célfelületre mért kesztyűs ütésektől is haltak már meg keményre püfölt profi boxolók. Nem nehéz olyan helyet találni a fejen, amit ha kesztyű nélkül normálisan megütnak, akkor belehalsz. A véletlen meg az, amikor az állkapcsa helyett a halántékába csapódik egy jól megküldött jobb csapott... abszolút történhetett véletlenül, ami gondatlanság. A kérdés inkább az, hogy miért kezdték el verni...toxiqueGyanusított is volt, kezük is volt, idejük is, miért ne kezdték volna el?Sobri Jóska
több mint 13 éve
Gildo
21
Honnan tudod, hogy nem volt ellene semmi bizonyíték? Azért mert az özvegy azt mondta? Már ne haragudj de van egy olyan dolog, hogy társadalmi kapcsolat tartás. Ez azt jelenti, hogy mindig van valaki aki szívesen elmondja a dolgot, hogy ki volt az, csak nem írásban. Tehát pontosan tudták ki volt az csak nem volt bizonyíték ennyi. Erre te megint azzal jössz majd, hogy akkor sem verjük halálra a vallomásért ami igaz is és amiért meg is érdemlik a börtönt ha így történt. Törőt bordára könnyű magyarázatot találni letartoztatásnál ellen áll és teszem azt rá esnek ketten már el is tört egy-két borda. A gondatlanság pedig igen is előfordulhat, ahogy toxique is írta lehet rossz helyen találták el és a fő kérdés a miért kapott. Én erre mondtam egy lehetséges példát amit most leírok még egyszer. Korábban volt már vele baj nem egy, lehet korábban már meg kellet vele verekedni, és lehet most is. Családi gondok otthon, veszekedés az asszonnyal és a feszültebb idegállapot miatt agyuk ami nem mentség. Én sem védeni akarom őket mert börtönben a helyük csak a szokásos média felhajtás, félremagyarázás, szervezet lejáratása a problémám.
több mint 13 éve
Legális boxmeccsen, legális célfelületre mért kesztyűs ütésektől is haltak már meg keményre püfölt profi boxolók. Nem nehéz olyan helyet találni a fejen, amit ha kesztyű nélkül normálisan megütnak, akkor belehalsz. A véletlen meg az, amikor az állkapcsa helyett a halántékába csapódik egy jól megküldött jobb csapott... abszolút történhetett véletlenül, ami gondatlanság. A kérdés inkább az, hogy miért kezdték el verni...toxiqueGyanusított is volt, kezük is volt, idejük is, miért ne kezdték volna el?
több mint 13 éve
Legális boxmeccsen, legális célfelületre mért kesztyűs ütésektől is haltak már meg keményre püfölt profi boxolók. Nem nehéz olyan helyet találni a fejen, amit ha kesztyű nélkül normálisan megütnak, akkor belehalsz. A véletlen meg az, amikor az állkapcsa helyett a halántékába csapódik egy jól megküldött jobb csapott... abszolút történhetett véletlenül, ami gondatlanság. A kérdés inkább az, hogy miért kezdték el verni...
több mint 13 éve
A történet egyszerű. Ahogy Hofi mondta: Menekülés közben, hátulról fejbelőtte magát. 😀
több mint 13 éve
Amadeus három kérdésem lenne hozzád. Az első te hol nőtél fel? Ebben az országban élsz még? A harmadik pedig szerinted ez az ország egy jól működő jogállam? Ne haragudj de az eddigi megnyilvánulásaidból nem az jön le nekem, hogy képben lennél azzal mi folyik ebben az országban, milyen emberek követik el a bűncselekményeket és milyen, mennyi jogaik vannak. Az az ideális ország amiben te hiszel soha nem fog ebben az országban létrejönni, de szerintem nálunk kulturáltabb országban sem.Ha jól működik a magyar jogállam, ha nem, attól még jogállam. A rendőrnek nem az a dolga, hogy üsse a gyanúsítottat kihallgatás alatt. *Te sem díjaznád, ha bevinnélek bizonyíték nélkül és "gondatlanságból" úgy megagyalnálak (összeverném az arcod, eltörném a bordád), hogy egy-két "betegséged" kiújulna tőle.
A gondatlanság pedig nagyon is számít mert kizárt, hogy agyon verték max kapott párat és ezért jönnek be a képbe a lehetséges betegségek. Nem kell mindent elhinni amit az újságok írnak.Gildo
*gyengén látók és Schleck kedvéért, még véletlen sem szeretném Gildot megagyalni, csupán szemléltetni szeretném ezen mondatommal a "gondatlanságból elkövetett agyonverés" abszurditását.
több mint 13 éve
Gildo
21
Amadeus három kérdésem lenne hozzád. Az első te hol nőtél fel? Ebben az országban élsz még? A harmadik pedig szerinted ez az ország egy jól működő jogállam? Ne haragudj de az eddigi megnyilvánulásaidból nem az jön le nekem, hogy képben lennél azzal mi folyik ebben az országban, milyen emberek követik el a bűncselekményeket és milyen, mennyi jogaik vannak. Az az ideális ország amiben te hiszel soha nem fog ebben az országban létrejönni, de szerintem nálunk kulturáltabb országban sem. A gondatlanság pedig nagyon is számít mert kizárt, hogy agyon verték max kapott párat és ezért jönnek be a képbe a lehetséges betegségek. Nem kell mindent elhinni amit az újságok írnak.
több mint 13 éve
Helló mindenkineksmells like bullshit. Jogállamban nem verünk agyon senkit sem, pláne nem egy tolvajt, akire még csak rá sem tudták bizonyítani a tolvajlás tényét. Az meg szerintem irreleváns, hogy volt-e betegsége vagy sem, alapból nem kellett volna össze-vissza verni.
Olvastam, hogy szerintetek egy teljesen ártatlan derék székely embert vertek agyon a rendőrök. Nem mondom, hogy nem verték meg, azt sem, hogy nem volt kihatása a verésnek a halálára, de egy dolgot érdemes elolvasni a hírekben ez a jó ember nem volt szent. Nem egy ügye volt kisebb lopások és kocsmai verekedések miatt. Én simán eltudom képzelni, hogy a letartóztatásakor meg kellet vele verekedni mert ellenállt és ezért kapott az őrsön is. Azt sem tudhatjuk, hogy nem-e volt neki valami betegsége ami és a verés együtt ezt a tragédiát eredményezte Nem akarom őket felmenteni mert amit tettek az egyértelmű, és megérdemlik a börtönt, de ez inkább volt gondatlanság mit szándékos agyonverés a vallomás miatt. Az, hogy az özvegy mit mond az most nem releváns és nem azért amit mond hanem azon egyszerű okból, hogy nem kis kártérítésre számíthat történtek véget állam bácsitól. Az pedig, hogy a halála után jelentették fel hiv. szem. elleni erőszakra az kizárt csak ez nem annyira érdekes, hogy az első cikkekben leírják meg így később is ellehet adni a sztorit.
Ti sem az alapsztorit említettétek meg, senki nem hozta szóba a történteket. De amint kijött ez a szerintem kamu hír mindjárt jött négy reakció is.
A másik dolog ami a napokban érdekes az a tudatos félre magyarázás, hogy minden harmadik rendőr megbukik a pszichológiai vizsgálaton. Ez nem igaz mert nem a rendőri állomány hanem a rendőrnek jelentkezők harmada bukik meg, és a kettő nem ugyan az csoport.Gildo
Gondatlanságból elkövetett agyonverés. 😀
több mint 13 éve
Gildo
21
Helló mindenkinekOlvastam, hogy szerintetek egy teljesen ártatlan derék székely embert vertek agyon a rendőrök. Nem mondom, hogy nem verték meg, azt sem, hogy nem volt kihatása a verésnek a halálára, de egy dolgot érdemes elolvasni a hírekben ez a jó ember nem volt szent. Nem egy ügye volt kisebb lopások és kocsmai verekedések miatt. Én simán eltudom képzelni, hogy a letartóztatásakor meg kellet vele verekedni mert ellenállt és ezért kapott az őrsön is. Azt sem tudhatjuk, hogy nem-e volt neki valami betegsége ami és a verés együtt ezt a tragédiát eredményezte Nem akarom őket felmenteni mert amit tettek az egyértelmű, és megérdemlik a börtönt, de ez inkább volt gondatlanság mit szándékos agyonverés a vallomás miatt. Az, hogy az özvegy mit mond az most nem releváns és nem azért amit mond hanem azon egyszerű okból, hogy nem kis kártérítésre számíthat történtek véget állam bácsitól. Az pedig, hogy a halála után jelentették fel hiv. szem. elleni erőszakra az kizárt csak ez nem annyira érdekes, hogy az első cikkekben leírják meg így később is ellehet adni a sztorit.
Ti sem az alapsztorit említettétek meg, senki nem hozta szóba a történteket. De amint kijött ez a szerintem kamu hír mindjárt jött négy reakció is.
A másik dolog ami a napokban érdekes az a tudatos félre magyarázás, hogy minden harmadik rendőr megbukik a pszichológiai vizsgálaton. Ez nem igaz mert nem a rendőri állomány hanem a rendőrnek jelentkezők harmada bukik meg, és a kettő nem ugyan az csoport.
több mint 13 éve
Összefoglalva: megy a halottmosdatás de teli torokból.Szegény rendőrök csak védekeztek, mert ez a megátalkodott szét akarta fejelni a térdüket, és a hasizmával kárt akart tenni az öklükben, sőt közben a telefonkönyvet is megrongálta!közben szivárognak a hírek. Úgy fest, hogy a rendőreink egy székely (a történelmi határon belülről érkezett a rút módon megcsonkított csonka hazába) embert vertek agyon...www.origo.hu/itthon/20130412-hivatalos-szemely-elleni-eroszak-miatt-feljelentettek-az-agyonvert-izsaki-ferfit.htmlBékés kihallgatás közben rútul elhalálozott, konspiratív módon információkat tartott vissza, akadályozta a nyomozás menetét, aláaknázta a jogállamiságba vetett hitet. Mi ez, ha nem jogalap egy feljelentéshez kedves sztrovacsek barátom?!
legaljaAmadeus91
Én nem csak feljelentettem volna, hanem előzetesbe is helyeztem volna.Sobri Jóska
a falu jegyzőjének a commentje meg priceless
"– Várjuk csak ki a rendőrségi vizsgálat végét! Már azt is mondták, hogy az elhunytnak magas vérnyomása meg szívproblémái voltak – mondja a főjegyző. A polgármester hozzáteszi: ez egy pörgős, talpraesett, fiatal csapat volt, egyikükről már el volt döntve, hogy fölveszik a Terrorelhárítási Központba."
nol.hu/belfold/20130412-verik__mig_vall_
csak bejön amit mondtál Józsi.Amadeus91
több mint 13 éve
közben szivárognak a hírek. Úgy fest, hogy a rendőreink egy székely (a történelmi határon belülről érkezett a rút módon megcsonkított csonka hazába) embert vertek agyon...www.origo.hu/itthon/20130412-hivatalos-szemely-elleni-eroszak-miatt-feljelentettek-az-agyonvert-izsaki-ferfit.htmlBékés kihallgatás közben rútul elhalálozott, konspiratív módon információkat tartott vissza, akadályozta a nyomozás menetét, aláaknázta a jogállamiságba vetett hitet. Mi ez, ha nem jogalap egy feljelentéshez kedves sztrovacsek barátom?!
legaljaAmadeus91
Én nem csak feljelentettem volna, hanem előzetesbe is helyeztem volna.Sobri Jóska
a falu jegyzőjének a commentje meg priceless
"– Várjuk csak ki a rendőrségi vizsgálat végét! Már azt is mondták, hogy az elhunytnak magas vérnyomása meg szívproblémái voltak – mondja a főjegyző. A polgármester hozzáteszi: ez egy pörgős, talpraesett, fiatal csapat volt, egyikükről már el volt döntve, hogy fölveszik a Terrorelhárítási Központba."
nol.hu/belfold/20130412-verik__mig_vall_
csak bejön amit mondtál Józsi.
több mint 13 éve
Na nézzük kinek van a legjobb képzeletbeli barátja 😀adam8Az enyém a legjobb, mert ő teremtette Istent, Allahot, Jahvét, Jaht, Buddhát, Zeuszt, Atont, Odint és a többieket is 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal