Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
Ismét fejétől büdösödött a hal.Már több mint 8000 agyhalott osztotta meg ezt a képet. Hát bazmeg ennyi idiótát 😀Nem inkább a ratyi kékek miatt állt a mentés? :-Ptoxique
dcsicsak
több mint 12 éve
Már több mint 8000 agyhalott osztotta meg ezt a képet. Hát bazmeg ennyi idiótát 😀Nem inkább a ratyi kékek miatt állt a mentés? :-P
dcsicsak
több mint 12 éve
Borsodban kizárólag felemelt lapáttal közlekednek a hótolók!Nehogymár elkopjon!Tök jó, hogy itt nálunk a hóeltakarító szakmunkások úgy gondolták, hogy ők mivel a hétvégén minden erejüket megfeszítve dolgoztak ezért miután lement ez a nagy hajcihő nem is kell már dolgozni menni. Vannak olyan szakaszok a városon belül ahol összekotorták/ott maradt/meg se próbálták eltakarítani a havat (az úton) és mint aki jól végezte dolgát megvárjuk míg elolvad. Az nem probléma, hogy egy hótolóval 5 perc alatt fényesre lehetne suvickolni a várost, neeem inkább napközben olvadjon meg ott ahol van, éjjel meg reménykedjünk hogy nem fog fagyni...Matthew99Naná, szombaton hazamentem Miskolcra. Pályaudvarról visszafele vezettem jött szembe a hótoló felemelt lapáttal. Ami nem is lenne gond ,csak amikor ugynaott jöttem vissza délután az autó alját csapkodta a hó é ez egy főút volt. Mondjuk biztos lejárt a munkaideje.Toca
több mint 12 éve
Tök jó, hogy itt nálunk a hóeltakarító szakmunkások úgy gondolták, hogy ők mivel a hétvégén minden erejüket megfeszítve dolgoztak ezért miután lement ez a nagy hajcihő nem is kell már dolgozni menni. Vannak olyan szakaszok a városon belül ahol összekotorták/ott maradt/meg se próbálták eltakarítani a havat (az úton) és mint aki jól végezte dolgát megvárjuk míg elolvad. Az nem probléma, hogy egy hótolóval 5 perc alatt fényesre lehetne suvickolni a várost, neeem inkább napközben olvadjon meg ott ahol van, éjjel meg reménykedjünk hogy nem fog fagyni...Matthew99Naná, szombaton hazamentem Miskolcra. Pályaudvarról visszafele vezettem jött szembe a hótoló felemelt lapáttal. Ami nem is lenne gond ,csak amikor ugynaott jöttem vissza délután az autó alját csapkodta a hó é ez egy főút volt. Mondjuk biztos lejárt a munkaideje.
több mint 12 éve
Tök jó, hogy itt nálunk a hóeltakarító szakmunkások úgy gondolták, hogy ők mivel a hétvégén minden erejüket megfeszítve dolgoztak ezért miután lement ez a nagy hajcihő nem is kell már dolgozni menni. Vannak olyan szakaszok a városon belül ahol összekotorták/ott maradt/meg se próbálták eltakarítani a havat (az úton) és mint aki jól végezte dolgát megvárjuk míg elolvad. Az nem probléma, hogy egy hótolóval 5 perc alatt fényesre lehetne suvickolni a várost, neeem inkább napközben olvadjon meg ott ahol van, éjjel meg reménykedjünk hogy nem fog fagyni...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
fuuuuuuMondjuk a cél egyértelmű, ha hosszabb távra utazol használj IC-t. Árban így még közelebb hozzák egymáshoz az IC-t és a gyorsvonatot. De ez is, hogy meghatározzák melyik vonatra kell majd...Az innen Sopronból azt hiszem 6:15-kor induló gyorsvonatot nevezte egyik megszállott ismerősöm "gyorsvonatnak csúfolt személyvonat"-nak, szóval biztos van olyan eset, amely nem nyújt jobb alternatívát a személyvonatnál (az meg a másik, hogy pl. Soprontól a gyorsvonat egyáltalán nem versenyképes Budapestig). Így meg az utas alig fog kiigazodni és azt se tudja majd mikor mennyit fizessen...
Más: én elhiszem hogy ahogy idősödik az ember úgy rosszabbodik szinte minden téren, de azt a kurva szappant igazán lehetne használni 60 év felett is. Megyek postára, kitöltök egy hosszabb dolgot és úgy megcsapott a mellettem levő bácsika "illata", hogy az valami döbbenet. Szerencsére fél percen belül lépett is. Boltba belép az ember és ugyanezt érzi. Nem beszélve az alattunk levő emelet egyik lakásáról, amelynek ajtaja hogyha nyitva van, gázmaszkban sem lehet megközelíteni a lépcsőházat...Boltban az is kurva jó, hogy a sorban a nénike szinte fellöki az embert, mert azt hiszi ha mindig 10 centit előrébb megy, akkor hamarabb sorra kerül (ugyanezt nem értem kocsival utazva nagyobb forgalomnál sem). És persze a keresztben áthaladó még vásárolni akaró emberkéket sem engedi így át. Ha meg szólni mertem volna, én lennék a bunkó fiatal, aki nem ad tiszteletet az idősebbeknek...
több mint 12 éve
így kell a belföldi turizmust kinyírni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
index.hu/gazdasag/2013/03/13/dragit_a_mav_potjegy_kell_gyorsvonatra_is/Drágít a MÁV: pótjegy kell gyorsvonatra is
megbaszhatják...
több mint 12 éve
Tegnap vettem sms-ben D1 pályamatricát majd az m7 felénél hallom a rádióban hogy ingyen lehet használni a pályákat... Marhára bereklámozták tényleg.JayBBónuszként kaptál hozzá alaszkai látképet, az smafu?
több mint 12 éve
Tegnap vettem sms-ben D1 pályamatricát majd az m7 felénél hallom a rádióban hogy ingyen lehet használni a pályákat... Marhára bereklámozták tényleg.
több mint 12 éve
A köztévé most köcsögözte le szabóZ bloggert egy olvasói válasszal közvetetten.Történelmi pillanat!
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Már több mint 8000 agyhalott osztotta meg ezt a képet. Hát bazmeg ennyi idiótát 😀
több mint 12 éve
poldi.blog.hu/2013/03/15/valasz-sms_a_belugyminiszteriumnak?utm_source=ketrec&utm_medium=csoki&utm_content=2013_03_15&utm_campaign=indexválasz sms a belügynek.
"SMS megjott,3x. Benzin reg kifogyott mogottem is.20 oraja varok.Elore gratulalok,h majd egymast kituntetitek. Utolso szavaim. Hajra Magyaro.!Hajra Magyarok!"
több mint 12 éve
Kár, hogy erről az időjárásnak nem szólt senki, amúgy már kora délután állt a bál az ország nyugati részén. Lett is spontán kamionstop. 😊Hát ez az, este 10-kor elvileg már egy kamion sem lehetett volna az utakon. Ehhez képest?JanA katasztrófavédelem azért nem rendelt el kamionstopot, mert már korábban elrendelte a NFM. Meg is jelent mindenhol, hogy márc 14.-én este 22 órától kamionstop lesz.Minden ünnepnapot megelőző nap este 22 órától kamionstop van. Ezt nem kell külön elrendelni. Az más kérdés, hogy ezt mennyire tartják, illetve tartatják be.Zolika
www.origo.hu/itthon/20130313-kamionstop-lesz-a-hetvegen.htmlJan
több mint 12 éve
Hát ez az, este 10-kor elvileg már egy kamion sem lehetett volna az utakon. Ehhez képest?A katasztrófavédelem azért nem rendelt el kamionstopot, mert már korábban elrendelte a NFM. Meg is jelent mindenhol, hogy márc 14.-én este 22 órától kamionstop lesz.Minden ünnepnapot megelőző nap este 22 órától kamionstop van. Ezt nem kell külön elrendelni. Az más kérdés, hogy ezt mennyire tartják, illetve tartatják be.Zolika
több mint 12 éve
Minden ünnepnapot megelőző nap este 22 órától kamionstop van. Ezt nem kell külön elrendelni. Az más kérdés, hogy ezt mennyire tartják, illetve tartatják be.A katasztrófavédelem azért nem rendelt el kamionstopot, mert már korábban elrendelte a NFM. Meg is jelent mindenhol, hogy márc 14.-én este 22 órától kamionstop lesz.A kamionok szokták a sorokat feltartani. Az M1-en is sokáig az volt a hír, hogy egy keresztbe fordult kamion miatt torlódott fel a sor . Nyilván a balesetek enélkül is megvoltak, a hófúvás szintén, viszont ekkora káosz nem lett volna. A HSZ-ed többi részével egyetértek, ezzel a beszólással újabb támadási felületet adott magának a Fidesz.......csi77Nem a kormányé. A katasztrófavédők viszont már tegnap reggel elrendelhették volna a kamion-stoppot.csi77Nem tudom mennyivel kevesebb elakadás lett volna, ha a kamionok nem fordulnak keresztbe, balesetek, hótorlaszok így is nyírták a forgalmat.
Az átvágáshoz oda kellett érni a katasztrófás embereknek a helyszínre, nem akarták, hogy az autósok maguktól vágjanak át korlátot és menjenek, amerre látnak.
Az kétségtelen, hogy Pintér kioktatása bicskanyitogató volt, még akkor is, ha tartalmilag részben igaza volt.
[atapapa
több mint 12 éve
Kanadában se megszokott.. ez eléggé szükségállapot volt, de 2 leszállópályát konstansul tisztogattak a newfoundland-i és a halifaxi reptéren (tehát még nem is világvárosról volt szó, és Kanada egyik legenyhébb pontja), és busszal vitték be az embereket aztán.A reptéren itt se volt fennakadás.
Igor
😀 Már elnézést, de akkor az nem hókotró... 😛IgorHa te mondod 😊

több mint 12 éve
A katasztrófavédelem azért nem rendelt el kamionstopot, mert már korábban elrendelte a NFM. Meg is jelent mindenhol, hogy márc 14.-én este 22 órától kamionstop lesz.A kamionok szokták a sorokat feltartani. Az M1-en is sokáig az volt a hír, hogy egy keresztbe fordult kamion miatt torlódott fel a sor . Nyilván a balesetek enélkül is megvoltak, a hófúvás szintén, viszont ekkora káosz nem lett volna. A HSZ-ed többi részével egyetértek, ezzel a beszólással újabb támadási felületet adott magának a Fidesz.......csi77Nem a kormányé. A katasztrófavédők viszont már tegnap reggel elrendelhették volna a kamion-stoppot.csi77Nem tudom mennyivel kevesebb elakadás lett volna, ha a kamionok nem fordulnak keresztbe, balesetek, hótorlaszok így is nyírták a forgalmat.
Az átvágáshoz oda kellett érni a katasztrófás embereknek a helyszínre, nem akarták, hogy az autósok maguktól vágjanak át korlátot és menjenek, amerre látnak.
Az kétségtelen, hogy Pintér kioktatása bicskanyitogató volt, még akkor is, ha tartalmilag részben igaza volt.
[atapapa
www.origo.hu/itthon/20130313-kamionstop-lesz-a-hetvegen.html
több mint 12 éve
Kanadában se megszokott.. ez eléggé szükségállapot volt, de 2 leszállópályát konstansul tisztogattak a newfoundland-i és a halifaxi reptéren (tehát még nem is világvárosról volt szó, és Kanada egyik legenyhébb pontja), és busszal vitték be az embereket aztán.A városon belül már semmi élet nem volt, semmi tisztítás (főbb útvonalak úgy- ahogy), gyalogoltam a két bőröndömmel két kilométert kb másfél óra alatt 😛 de a prioritást megoldották
Viszont csomó kiküldött hókotró vagy a hóban akadt el,atapapa😀 Már elnézést, de akkor az nem hókotró... 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
A kamionok szokták a sorokat feltartani. Az M1-en is sokáig az volt a hír, hogy egy keresztbe fordult kamion miatt torlódott fel a sor . Nyilván a balesetek enélkül is megvoltak, a hófúvás szintén, viszont ekkora káosz nem lett volna. A HSZ-ed többi részével egyetértek, ezzel a beszólással újabb támadási felületet adott magának a Fidesz.......csi77Aha, lehet.
Még arra gondoltam, hogy talán azért nem akarták lelőni a kamionos forgalmat délután - kora este, mert csütörtök este 10-től már amúgy is előre meghirdetett kamionstop volt érvényben a hosszú hétvége miatt.
több mint 12 éve
A kamionok szokták a sorokat feltartani. Az M1-en is sokáig az volt a hír, hogy egy keresztbe fordult kamion miatt torlódott fel a sor . Nyilván a balesetek enélkül is megvoltak, a hófúvás szintén, viszont ekkora káosz nem lett volna. A HSZ-ed többi részével egyetértek, ezzel a beszólással újabb támadási felületet adott magának a Fidesz.......Nem a kormányé. A katasztrófavédők viszont már tegnap reggel elrendelhették volna a kamion-stoppot.csi77Nem tudom mennyivel kevesebb elakadás lett volna, ha a kamionok nem fordulnak keresztbe, balesetek, hótorlaszok így is nyírták a forgalmat.
[atapapa
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Nem a kormányé. A katasztrófavédők viszont már tegnap reggel elrendelhették volna a kamion-stoppot.csi77Nem tudom mennyivel kevesebb elakadás lett volna, ha a kamionok nem fordulnak keresztbe, balesetek, hótorlaszok így is nyírták a forgalmat.
Én elég sok országban jártam.. és fel lehet készülni rá, csak időt/pénzt kell rá szánni.Jól van, Kanadában ez a megszokott időjárás.
Kanadában 1 méteres hóban/hóviharban is simán szállnak le repülőgépek... de láttam olyat is, hogy Londonban 4-5 centitől az egész metróhálózat bekrepált, szóval nemcsak Kelet-Európában vannak hülyék 😊
Mi - nem/ezúttal sem- voltunk felkészülve.. de szerintem ez most politikai pártállástól abszolúte független dolog. A belügyes mondjuk SMS relatíve vicces volt, de Semjénen amúgy sokkal nagyobbat röhögtem.Igor
Egész nap figyeltem a híreket, a közútkezelő már 2 napja készült erre, még plusz gépeket is béreltek. Viszont csomó kiküldött hókotró vagy a hóban akadt el, vagy a feltorlódott dugóban nem tudott semerre se menni, és máshonnan meg nem tudtak átvezényelni havas kocsit, mert ott is szükség volt rájuk.
több mint 12 éve
Én elég sok országban jártam.. és fel lehet készülni rá, csak időt/pénzt kell rá szánni.Azt mondták, hogy ne induljanak útnak.Nincs ezzel semmi gond, csak akkor nem azt kell nyilatkozni, hogy fel vagyunk készülve, jöhet a tél, stb. Hanem azt, hogy senki ne induljon útnak, mert nem vagyunk alkalmasak arra, hogy a biztonságos közlekedést ilyen körülmények között szavatolni tudjuk.somoskovigkét éve meg egész télen nem havazott...jjncaaAzért az hozzátartozik az igazsághoz, hogy megjött 5 osztrák nagy teljesítményű hómaró/hókotró, végignyomták az M1-est, és jééé, meg is nyitották a pályát pest felé...somoskovig16 óra magyar totális bénázás után az osztrákok mentik az embereket.
Ez eszméletlen... Mert "felkészültek" vagyunk...Vrijbloed
most jövök rá hogy igaza volt annak a politikusnak kb 4 hónapja aki azt mondta hogy minket mindig meglep a hó mert a mi munkaeszközeink nem olyanok mint az osztrák meg a svájci.
Na akkor lehet hogy ilyet kéne esetleg vásárolni az izraeli vízágyút meg eladni...davemayer
Hogy még a hókotrókat is "harckocsival" kell kiszabadítani, az meg nem biztos hogy a kormány felelőssége.atapapa
Kanadában 1 méteres hóban/hóviharban is simán szállnak le repülőgépek... de láttam olyat is, hogy Londonban 4-5 centitől az egész metróhálózat bekrepált, szóval nemcsak Kelet-Európában vannak hülyék 😊
Mi - nem/ezúttal sem- voltunk felkészülve.. de szerintem ez most politikai pártállástól abszolúte független dolog. A belügyes mondjuk SMS relatíve vicces volt, de Semjénen amúgy sokkal nagyobbat röhögtem.Igor
csókolom.
több mint 12 éve
Én elég sok országban jártam.. és fel lehet készülni rá, csak időt/pénzt kell rá szánni.Azt mondták, hogy ne induljanak útnak.Nincs ezzel semmi gond, csak akkor nem azt kell nyilatkozni, hogy fel vagyunk készülve, jöhet a tél, stb. Hanem azt, hogy senki ne induljon útnak, mert nem vagyunk alkalmasak arra, hogy a biztonságos közlekedést ilyen körülmények között szavatolni tudjuk.somoskovigkét éve meg egész télen nem havazott...jjncaaAzért az hozzátartozik az igazsághoz, hogy megjött 5 osztrák nagy teljesítményű hómaró/hókotró, végignyomták az M1-est, és jééé, meg is nyitották a pályát pest felé...somoskovig16 óra magyar totális bénázás után az osztrákok mentik az embereket.
most jövök rá hogy igaza volt annak a politikusnak kb 4 hónapja aki azt mondta hogy minket mindig meglep a hó mert a mi munkaeszközeink nem olyanok mint az osztrák meg a svájci.
Na akkor lehet hogy ilyet kéne esetleg vásárolni az izraeli vízágyút meg eladni...davemayer
Hogy még a hókotrókat is "harckocsival" kell kiszabadítani, az meg nem biztos hogy a kormány felelőssége.atapapa
Mi - nem/ezúttal sem- voltunk felkészülve.. de szerintem ez most politikai pártállástól abszolúte független dolog. A belügyes SMS mondjuk relatíve vicces volt, de Semjénen amúgy sokkal nagyobbat röhögtem.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Nem a kormányé. A katasztrófavédők viszont már tegnap reggel elrendelhették volna a kamion-stoppot, később átvághatták volna a M1-es pályán a korlátot (amelyet ma meg is tettek ,vagy ha ez nem megy, arról tájékoztatták volna az ott rekedt autókat). Ehelyett egy önfényező, gőgös, cinikus nyilatkozatot kaptak, hogy ők fasza gyerekek, az autósok meg gyökerek. Na ez gáz (még akkor is, ha kis valóságalapja van).Azt mondták, hogy ne induljanak útnak.Nincs ezzel semmi gond, csak akkor nem azt kell nyilatkozni, hogy fel vagyunk készülve, jöhet a tél, stb. Hanem azt, hogy senki ne induljon útnak, mert nem vagyunk alkalmasak arra, hogy a biztonságos közlekedést ilyen körülmények között szavatolni tudjuk.somoskovigkét éve meg egész télen nem havazott...jjncaaAzért az hozzátartozik az igazsághoz, hogy megjött 5 osztrák nagy teljesítményű hómaró/hókotró, végignyomták az M1-est, és jééé, meg is nyitották a pályát pest felé...somoskovig16 óra magyar totális bénázás után az osztrákok mentik az embereket.
A katasztrófavédelem (közútkezelő, stb) munkatársaival nincs bajom, ők 2 napja szélmalomharcot vívnak, de a főnökeik balfaszkodása, nagy arcuk viszont irritáló. Ők tényleg a a katasztrófát védik......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png