Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
FB-n minden második embertől azt olvasni, hogy húú ennyit késik a vonat meg húúú annyit késik a vonat. Idióta faszok, ha tudják, hogy ilyen az idő minek indulnak útnak? Pénteken amúgy se nagyon járnak be suliba, így bármikor haza tudnak menni péntekenként. Annyira meg szerintem mindenki van önálló egyetemistaként, hogy egy hétvégét el tudjon tölteni koliban/albiban...
több mint 12 éve
Teljesen üres, nincs benne semmi.Tessék. Uránváros buszvégmegállomás, mégcsak nem is a tető... a dübörgés az a szél..baszki, most esett le, hogy ez Uránváros vá, Te meg a város (meg a 2-es busz) másik végén laksz. részvétem...
apeszos
Sobri Jóskaó, a jó öreg Olimpia... vajon a bútorbolt megvan még az étterem helyén, vagy már azt is felszámolták?slowmotion
több mint 12 éve
Tessék. Uránváros buszvégmegállomás, mégcsak nem is a tető... a dübörgés az a szél..baszki, most esett le, hogy ez Uránváros vá, Te meg a város (meg a 2-es busz) másik végén laksz. részvétem...
apeszos
Sobri Jóskaó, a jó öreg Olimpia... vajon a bútorbolt megvan még az étterem helyén, vagy már azt is felszámolták?
több mint 12 éve
Jah, hát ilyen maszek bútorboltokban meg ilyenek esetleg, de el nem tudom képzelni hogy bármelyik multinál (Ikea, Tesco, Mediamarkt, mindegy) nekiálljak alkudozni 😊Rataxeseszem ágában sem állt általánosítani , tudom hogy mi vár itt arra aki megteszi... 😊
de multiból van azért még mindig jóval kevesebb mint egyéb vállalkozásból és nekik a kisebb pénz is pénz..
én sem tennék másként a helyükben...
több mint 12 éve
Nagy értékű termékeknél tényleg lehet... Ahogy írtam maszek bútorboltokban pl., de az új autóba is bele lehet alkudni a légkondit, az új lakásba meg az ingyen járólapot 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Én elhiszem, ha mondod, de még sosem találkoztam vele, még olyan helyen sem, ahol használt cuccokat árultak. A Rata által említett nagyobb üzletekben meg pláne.lehet hogy Te nem teszed, de szép vagy nem szép hidd el hogy ez manapság egy igenis létező dolog...Úgy hiszem nem a török bazársoron dolgozik, és nem is az Ecserin... Azért nem igazán jellemző az alkudozás az üzletekben.apeszosHa még valaki úgy jön be a munkahelyemre, hogy engedjek az árból, majd nekiáll akadékoskodó parasztnak lenni, és jobban tudni a kereskedelmet, annak elvágom a torkát. Álljon már karó az ilyennek a picsájába!berger90bár nem tudom milyen területen dolgozol ( de kíváncsi lennék ) , de
sok olyan esetről hallottam vagy akár részese is voltam hogy valahol engednek az árból , bárhol is vásárol vagy rendel szolgáltatást az ember!
sőt sok helyen úgy is kalkulálnak hogy ha valaki ilyen téved be akkor legyen mit engedni...
ilyenek az emberek!próbálkoznak ha lehet , ezt el kell fogadni! ez is a kereskedelem része! Neked is tudnod kell!yooker
nem egy kiló kenyérről beszélek nyilván , de bizonyos összeg vagy magasabb tételszám felett, jellemzően adnak egyénre szabott kedvezményt a legtöbb helyen!
más kérdés persze a stílus amiről Hanni is beszél...yooker
több mint 12 éve
Jah, hát ilyen maszek bútorboltokban meg ilyenek esetleg, de el nem tudom képzelni hogy bármelyik multinál (Ikea, Tesco, Mediamarkt, mindegy) nekiálljak alkudozni 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
lehet hogy Te nem teszed, de szép vagy nem szép hidd el hogy ez manapság egy igenis létező dolog...Úgy hiszem nem a török bazársoron dolgozik, és nem is az Ecserin... Azért nem igazán jellemző az alkudozás az üzletekben.apeszosHa még valaki úgy jön be a munkahelyemre, hogy engedjek az árból, majd nekiáll akadékoskodó parasztnak lenni, és jobban tudni a kereskedelmet, annak elvágom a torkát. Álljon már karó az ilyennek a picsájába!berger90bár nem tudom milyen területen dolgozol ( de kíváncsi lennék ) , de
sok olyan esetről hallottam vagy akár részese is voltam hogy valahol engednek az árból , bárhol is vásárol vagy rendel szolgáltatást az ember!
sőt sok helyen úgy is kalkulálnak hogy ha valaki ilyen téved be akkor legyen mit engedni...
ilyenek az emberek!próbálkoznak ha lehet , ezt el kell fogadni! ez is a kereskedelem része! Neked is tudnod kell!yooker
nem egy kiló kenyérről beszélek nyilván , de bizonyos összeg vagy magasabb tételszám felett, jellemzően adnak egyénre szabott kedvezményt a legtöbb helyen!
más kérdés persze a stílus amiről Hanni is beszél...
több mint 12 éve
Úgy hiszem nem a török bazársoron dolgozik, és nem is az Ecserin... Azért nem igazán jellemző az alkudozás az üzletekben.Ha még valaki úgy jön be a munkahelyemre, hogy engedjek az árból, majd nekiáll akadékoskodó parasztnak lenni, és jobban tudni a kereskedelmet, annak elvágom a torkát. Álljon már karó az ilyennek a picsájába!berger90bár nem tudom milyen területen dolgozol ( de kíváncsi lennék ) , de
több mint 12 éve
Szerintem a mondandó többi részével volt inkább a probléma. Gondolom nem úgy nyugtázta a dolgot a kedves vevőnk hogy "hát azért köszönöm, meg kellett próbálni".Ha még valaki úgy jön be a munkahelyemre, hogy engedjek az árból, majd nekiáll akadékoskodó parasztnak lenni, és jobban tudni a kereskedelmet, annak elvágom a torkát. Álljon már karó az ilyennek a picsájába!berger90bár nem tudom milyen területen dolgozol ( de kíváncsi lennék ) , de
több mint 12 éve
Ha még valaki úgy jön be a munkahelyemre, hogy engedjek az árból, majd nekiáll akadékoskodó parasztnak lenni, és jobban tudni a kereskedelmet, annak elvágom a torkát. Álljon már karó az ilyennek a picsájába!berger90bár nem tudom milyen területen dolgozol ( de kíváncsi lennék ) , de
ilyenek az emberek!próbálkoznak ha lehet , ezt el kell fogadni! ez is a kereskedelem része! Neked is tudnod kell!
több mint 12 éve
Ha még valaki úgy jön be a munkahelyemre, hogy engedjek az árból, majd nekiáll akadékoskodó parasztnak lenni, és jobban tudni a kereskedelmet, annak elvágom a torkát. Álljon már karó az ilyennek a picsájába!
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Hol van már a tavalyi hó? Itt a kurva anyját!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Ez még délelőtti állapot, akkor még élvezte, azért gyerek.. 😊 Délután a párom oszloptól oszlopig közlekedett, mert felborította a szél. A csuklós busz hátsó része megelőzte az elejét...Tessék. Uránváros buszvégmegállomás, mégcsak nem is a tető... a dübörgés az a szél..
apeszos
De a gyerek élvezi a havat, ahogy néztem.
Vagy az életéért küzd? 😊Sobri Jóska
több mint 12 éve
Tessék. Uránváros buszvégmegállomás, mégcsak nem is a tető... a dübörgés az a szél..
apeszos
De a gyerek élvezi a havat, ahogy néztem.
Vagy az életéért küzd? 😊
több mint 12 éve
Ja, tudom, olcsó húsnak híg a leve.. 😀 Meg aztán mi lenne velem a kedvenc népcsoportom nélkül.. 😛látod baszki, laknál Kertvárosban vagy Uránvárosban, aztán nem lenne gond felkaptatni az emelkedőre...slowmotionMajdnem a tetején, Fehérhegyen. Mennek is a mentők tűzoltók ezerrel Árpádtető felé..apeszosPécsi tömegközlekedés... Biokom b@zd meg a kedves női felmenőidet sorban egymás hátán. Az összes kurva hókotrót elcserélték malacért??apeszoslegalább a Mecsek oldalában laksz?slowmotion
több mint 12 éve
látod baszki, laknál Kertvárosban vagy Uránvárosban, aztán nem lenne gond felkaptatni az emelkedőre...Majdnem a tetején, Fehérhegyen. Mennek is a mentők tűzoltók ezerrel Árpádtető felé..apeszosPécsi tömegközlekedés... Biokom b@zd meg a kedves női felmenőidet sorban egymás hátán. Az összes kurva hókotrót elcserélték malacért??apeszoslegalább a Mecsek oldalában laksz?slowmotion
több mint 12 éve
Tessék. Uránváros buszvégmegállomás, mégcsak nem is a tető... a dübörgés az a szél..több mint 12 éve
Majdnem a tetején, Fehérhegyen. Mennek is a mentők tűzoltók ezerrel Árpádtető felé..Pécsi tömegközlekedés... Biokom b@zd meg a kedves női felmenőidet sorban egymás hátán. Az összes kurva hókotrót elcserélték malacért??apeszoslegalább a Mecsek oldalában laksz?slowmotion
több mint 12 éve
Pécsi tömegközlekedés... Biokom b@zd meg a kedves női felmenőidet sorban egymás hátán. Az összes kurva hókotrót elcserélték malacért??apeszoslegalább a Mecsek oldalában laksz?
több mint 12 éve
Pécsi tömegközlekedés... Biokom b@zd meg a kedves női felmenőidet sorban egymás hátán. Az összes kurva hókotrót elcserélték malacért??
több mint 12 éve
4-be, a többi a borravalócsak vmi hivatallal ne kerüljön az ember szembe, mert még agyvérzés a vége.Az ügyfelek elégedettségének növelése és a gyors ügyintézés érdekében - legalább (!) - 10 milliárd Forintba került az Informatikai hálózat fejlesztése... :-P vagy 20-ba? 😀toxique
leemeltek tőlem 100k-t minden ok nélkül, és még én bizonygassam a saját igazamat.
persze ha azt akarom, hogy megoldódjon amint lehet, ne a lehetetlen eljárási határidők szerint, akkor én szaladgáljak még minden további hivatalba beszerezni a papírokat, hogy a TI kurvaanyátokat!!
hétfőn egy fizetési igazolás kellett, keddre nem jó, hivatalos igazolás kell a szervtől, amit el kell faxolnom. beszerzem, elfaxolja a hivatal, hívom őket: elromlott a fax!!!! nem látják, telefonáljak később! telefonálok, igen már intézzük a mai napon visszautaljuk a pénzt. megjavult a fax ? nem, felhívtuk a szervet és mondták h tényleg nincs tartozásom!
igen ? és a kurvaanyádért nem tudtad ezt hétfőn te mocskos telibevert ingyenélő senkiházi munkakerülő ribanc!!!!gabtsi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
csak vmi hivatallal ne kerüljön az ember szembe, mert még agyvérzés a vége.Az ügyfelek elégedettségének növelése és a gyors ügyintézés érdekében - legalább (!) - 10 milliárd Forintba került az Informatikai hálózat fejlesztése... :-P vagy 20-ba? 😀
leemeltek tőlem 100k-t minden ok nélkül, és még én bizonygassam a saját igazamat.
persze ha azt akarom, hogy megoldódjon amint lehet, ne a lehetetlen eljárási határidők szerint, akkor én szaladgáljak még minden további hivatalba beszerezni a papírokat, hogy a TI kurvaanyátokat!!
hétfőn egy fizetési igazolás kellett, keddre nem jó, hivatalos igazolás kell a szervtől, amit el kell faxolnom. beszerzem, elfaxolja a hivatal, hívom őket: elromlott a fax!!!! nem látják, telefonáljak később! telefonálok, igen már intézzük a mai napon visszautaljuk a pénzt. megjavult a fax ? nem, felhívtuk a szervet és mondták h tényleg nincs tartozásom!
igen ? és a kurvaanyádért nem tudtad ezt hétfőn te mocskos telibevert ingyenélő senkiházi munkakerülő ribanc!!!!gabtsi
több mint 12 éve
250? De jól tudnak rejtőzködni ezek a mocskos hazaáruló libsibolsik..apeszoshát a mocskos zsidók már az Árpád-ház idején is itt voltak és fertőzték a Szűz Mária népét a mocskodliberáljudeócioniosistabolsevikgyurcsányistabajnaista eszméikkel. Még jó, hogy Tormay Cécileék ilyen derék mód álltak ki a magyar népért anno.
több mint 12 éve
250? De jól tudnak rejtőzködni ezek a mocskos hazaáruló libsibolsik..