Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Ha itt is lenne olyan hatásköre a rendőrnek, mint mondjuk az USA-ban, akkor nem kéne tartaniuk ezektől a fattyaktól.
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
 hvg.hu/itthon/20130405_foto_pava_zsolt_lanya_tamado

Sajnálom a lányt, hogy így kellett megismerkednie a "nem tomboló bűnözéssel".cartman023
Ugyanez a polgármester a rendőrkapitánnyal az oldalán pont a Bándy gyilkosság kapcsán nyilatkozta nagy hanggal, hogy semmi baj nincs a közbiztonsággal Pécsett. Most a saját (lánya) bőrén tapasztalta, hogy tényleg nincs. Nem csak éjjel, nappal is elárasztják a várost ezek a kapucnis figurák, néhány frekventált helyet kivéve. Látszik, hogy politikus úrék a város csak igen kis részében közlekednek, akkor is autóval. A diszkriminációhoz pedig: tegnap jött a hír, hogy teljesen fel fogják újítani a Hősök terei gettót, lakásonként 1,5M értékben. A város számlájára.apeszos
nem azzal van a baj hogy felújítanak egy ilyen gettót , mert valahogy el kell indítani a változást ha úgy tetszik felzárkóztatást,
egy-egy ilyen helyen, mert amúgy konzerválódik az egész és nem halad semmi sehová, hanem hogy néhány éven belül ugyanúgy fog kinézni az egész mint most,mivel semmi "garanciát" nem kérnek cserébe a kedves lakóktól hogy tisztán legyen tartva, rend legyen a környéken,!olyan dolgokra amihez egyáltalán nincsen szükség pénzre hogy meglegyenek csakis minimális odafigyelésre...arról már nem is szólva hogy ne adják el a bojlert,csaptelepet,ajtót,ablakot, mindent!! aztán meg követeljék az újabb felújítást...
ez már tényleg nagy baj...

és hogy legyen valami javaslat próbálkozás is:
talán nem általánosan kellene felújítgatni ilyen helyeket, hanem 1x kiemelni azt a néhány darab vagy tucat családot, akik hajlandóak tenni is valamit a változás érdekében .Nyilván vannak olyanok akik unják már a mocsokban tengődést!Nekik újítani, munkát adni, stb...
aztán legközelebb megint ilyenekkel folytatni!lassan-lassan
hosszú évtizedek alatt lehetne így is eredményeket elérni, de máshogy nem!azzal aki nem is akar változni kár is próbálkozni! de ha látni fogják hogy x-nek , y-nak sikerült valami akkor előbb-utóbb kedvet kap majd hozzá más is..yooker
Pár évvel ezelőtt István aknán (szintén gettó) teljesen felújítottak egy három emeletes házat valamilyen program keretében. Három hónap alatt a tégláig lecsupaszították az egészet, a nyílászáróktól a konnektorokig mindent elloptak-eladtak. Most az önkormányzatnál panaszkodnak, hogy fáznak, mert fóliás az ablak, penészes a fal mert nincs csempe, beázik, és életveszélyes a falból kilógó vezeték.
több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Igazság szerint félnek is a romáktól, legalábbis Szabolcsban. Nálunk volt egy nagyon nagyszájú rendőr, de megnémult mióta egy kedves cigány felnyomta őt a busz oldalára. És persze, hogy semmit sem kapott a békés állampolgár. De ha én csinálnám ezt ...cartman023
Az érem két oldala... nem tehet semmit és pont leszarja. A keleti helyzet még speciálisabb, mondhatni, annyi becsülete van a kéknek mint egy kalap szarnak. Ha hazakeveredem és beszélek az otthon maradtakkal, nem is tudom, hogy melyiket gyűlölik jobban. Nem akarok megnevezni településeket, de ahol működik az "integráció", ott "polgárilag" oldják meg a faji konfliktust. A hőzöngés persze megy a kékeknél ott is, hogy: majd jelvény nélkül, egy éjjel vasviperát fognak a mezőn, osztá' maszkban kikocognak a telepre, mert név szerint ismerik mindet és osztá' majd helyreteszik a sok brazil moslékot... - de kékek. Aki szarik a jelvényre és visszaüt az már nem pálya 😀. E helyett kinn állnak, mérnek, meg büntetnek pl. a fényvisszaverő prizma hiánya miatt :-P 😊 , de szigorúan 16 év alatti fiatal vagy 60 év feletti idős fehéreket, hogy ne legyen benne kockázat...
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 487 — Expect the Best !

Sajnálom a lányt, hogy így kellett megismerkednie a "nem tomboló bűnözéssel".cartman023
Ugyanez a polgármester a rendőrkapitánnyal az oldalán pont a Bándy gyilkosság kapcsán nyilatkozta nagy hanggal, hogy semmi baj nincs a közbiztonsággal Pécsett. Most a saját (lánya) bőrén tapasztalta, hogy tényleg nincs. Nem csak éjjel, nappal is elárasztják a várost ezek a kapucnis figurák, néhány frekventált helyet kivéve. Látszik, hogy politikus úrék a város csak igen kis részében közlekednek, akkor is autóval. A diszkriminációhoz pedig: tegnap jött a hír, hogy teljesen fel fogják újítani a Hősök terei gettót, lakásonként 1,5M értékben. A város számlájára.apeszos
nem azzal van a baj hogy felújítanak egy ilyen gettót , mert valahogy el kell indítani a változást ha úgy tetszik felzárkóztatást,
egy-egy ilyen helyen, mert amúgy konzerválódik az egész és nem halad semmi sehová, hanem hogy néhány éven belül ugyanúgy fog kinézni az egész mint most,mivel semmi "garanciát" nem kérnek cserébe a kedves lakóktól hogy tisztán legyen tartva, rend legyen a környéken,!olyan dolgokra amihez egyáltalán nincsen szükség pénzre hogy meglegyenek csakis minimális odafigyelésre...arról már nem is szólva hogy ne adják el a bojlert,csaptelepet,ajtót,ablakot, mindent!! aztán meg követeljék az újabb felújítást...
ez már tényleg nagy baj...

és hogy legyen valami javaslat próbálkozás is:
talán nem általánosan kellene felújítgatni ilyen helyeket, hanem 1x kiemelni azt a néhány darab vagy tucat családot, akik hajlandóak tenni is valamit a változás érdekében .Nyilván vannak olyanok akik unják már a mocsokban tengődést!Nekik újítani, munkát adni, stb...
aztán legközelebb megint ilyenekkel folytatni!lassan-lassan
hosszú évtizedek alatt lehetne így is eredményeket elérni, de máshogy nem!azzal aki nem is akar változni kár is próbálkozni! de ha látni fogják hogy x-nek , y-nak sikerült valami akkor előbb-utóbb kedvet kap majd hozzá más is..
több mint 13 éve

Ugyanez a polgármester a rendőrkapitánnyal az oldalán pont a Bándy gyilkosság kapcsán nyilatkozta nagy hanggal, hogy semmi baj nincs a közbiztonsággal Pécsett. Most a saját (lánya) bőrén tapasztalta, hogy tényleg nincs. Nem csak éjjel, nappal is elárasztják a várost ezek a kapucnis figurák, néhány frekventált helyet kivéve. Látszik, hogy politikus úrék a város csak igen kis részében közlekednek, akkor is autóval. A diszkriminációhoz pedig: tegnap jött a hír, hogy teljesen fel fogják újítani a Hősök terei gettót, lakásonként 1,5M értékben. A város számlájára.
több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 610 — Cowboys fan

Szimpatikus srác... 😕

Pont ma beszéltük, hogy borzasztó hely lett Pécs is ilyen szempontból, bő 10 éve voltam ott egyetemista, soha semmi atrocitás nem volt az éjszakában...somoskovig
Sajnos egyre kevesebb hely marad biztonságos.

És a fantasztikus rendőreink meg traffipaxoznak, meg csesztetnek, ha nincs lámpa a bicikliken.cartman023
szerencsétlenek források híján nem sok mindent tudnak csinálni. Nem Átlag Jóska zászlós miatt tart itt a közbiztonság.Amadeus91
Igazság szerint félnek is a romáktól, legalábbis Szabolcsban.
Nálunk volt egy nagyon nagyszájú rendőr, de megnémult mióta egy kedves cigány felnyomta őt a busz oldalára.
És persze, hogy semmit sem kapott a békés állampolgár. De ha én csinálnám ezt ...cartman023
de nálad nincs is bökő B-tervnek...
több mint 13 éve
cartman023 Indianapolis Colts 1 009

Szimpatikus srác... 😕

Pont ma beszéltük, hogy borzasztó hely lett Pécs is ilyen szempontból, bő 10 éve voltam ott egyetemista, soha semmi atrocitás nem volt az éjszakában...somoskovig

És a fantasztikus rendőreink meg traffipaxoznak, meg csesztetnek, ha nincs lámpa a bicikliken.cartman023
szerencsétlenek források híján nem sok mindent tudnak csinálni. Nem Átlag Jóska zászlós miatt tart itt a közbiztonság.Amadeus91
Igazság szerint félnek is a romáktól, legalábbis Szabolcsban.
Nálunk volt egy nagyon nagyszájú rendőr, de megnémult mióta egy kedves cigány felnyomta őt a busz oldalára.
És persze, hogy semmit sem kapott a békés állampolgár. De ha én csinálnám ezt ...
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 706

Szimpatikus srác... 😕

szerencsétlenek források híján nem sok mindent tudnak csinálni. Nem Átlag Jóska zászlós miatt tart itt a közbiztonság.
több mint 13 éve

Szimpatikus srác... 😕

És a fantasztikus rendőreink meg traffipaxoznak, meg csesztetnek, ha nincs lámpa a bicikliken.
több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 461 — Chiefs GM

Szimpatikus srác... 😕

Pont ma beszéltük, hogy borzasztó hely lett Pécs is ilyen szempontból, bő 10 éve voltam ott egyetemista, soha semmi atrocitás nem volt az éjszakában...

több mint 13 éve

Sajnálom a lányt, hogy így kellett megismerkednie a "nem tomboló bűnözéssel".
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 319 — Bears & Illinois fan
A gondot - igazából - abban látom, hogy a szegény, háttér nélküli natív meg le van szarva, mert fehér a bőre. Egy tucat olyan fiatalt ismerek anno az utolsó papíros évfolyamból, akiknek a szülei ki tudták még fizetni az ingyenes felsőoktatás rájuk eső részét (vidékről, koli nélkül még ösztöndíjasan sem olcsó móka), de pl. elindítani az életben már nem volt pénzük. 2 komoly diplomával és nyelvvizsgával megrohadni egy faluban; micsoda jövőkép! Meló persze nincs; mer' itten csak faji kérdés van. Külföldre menni nincs pénzük. Itt ragadtak. Őket ki diszkriminálja majd pozitívan? 😕 Természetesen; szegények annyira kevesen vannak és annyira jelentéktelenek, hogy majd mindenkinek van legalább 1 ilyen ismerőse. Velük mi a tököm lesz?toxique
Erre írtam a pozdisz kiterjesztését...... Ha ez megvalósulna, akkor kevésbé lenne szitokszó!

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 706
Egyébként tényleg ideje lenne mondani egy olyan országot, ahol megoldották a beintegrálást és szívesen látják őket. Mert én eddig csak olyanról hallottam, ahonnan kirakták a szűrüket. Tudjuk; nem bennük van a hiba.

Az amerikai feketebőrüek felzárkóztatása más gazdasági-szociális környezetben zajlott.toxique
Ha nagyon geci akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy a feketék a rabszolgaság alatt egy dolgot megtanultak: dolgozni. 😊 Na, ez egy kicsit hiányzik a roma társadalomból... 😀somoskovig
azért ezzel a gondolattal ne menj 'Bamába kampányolni. 😀
több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 461 — Chiefs GM
Egyébként tényleg ideje lenne mondani egy olyan országot, ahol megoldották a beintegrálást és szívesen látják őket. Mert én eddig csak olyanról hallottam, ahonnan kirakták a szűrüket. Tudjuk; nem bennük van a hiba.

Az amerikai feketebőrüek felzárkóztatása más gazdasági-szociális környezetben zajlott.toxique
Ha nagyon geci akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy a feketék a rabszolgaság alatt egy dolgot megtanultak: dolgozni. 😊 Na, ez egy kicsit hiányzik a roma társadalomból... 😀

több mint 13 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
 index.hu/belfold/2013/04/05/kihirdettek_az_itelet_bandy_kata_meggyilkolasaert/

TÉSZAmadeus91
Olvasva az indexes tudósítást, ez egy nagyon jó bíró volt szerintem.
Mondjuk azt nem bírom felfogni, hogy ebben az esetben miért lehet fellebezni...Schleck
Hátha másodfokon kifog egy olyan bírót aki nem "rasszista" és kap majd nyolc évet, mint a Sztojka. Aztán mehet a Kúria elé...apeszos
Majd kerítenek egy olyan bírót. Szvsz tuti nem ez lesz a végső ítélet...Asbee
mondjuk ez szerintem is túlzottan szigorú.

én például csak egy hónap sötétzárkára ítélném, jó magaviselet esetén szabadulhatna három hét után.
mondjuk ételt és innivalót ez idő alatt nem kaphatna senkitől...slowmotion
Rajta mondjuk elvégezhetnénk a Schrödinger macskája kísérletet. Szigorúan tudományos okokból.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 610 — Cowboys fan

TÉSZAmadeus91
Mondjuk azt nem bírom felfogni, hogy ebben az esetben miért lehet fellebezni...Schleck
Hátha másodfokon kifog egy olyan bírót aki nem "rasszista" és kap majd nyolc évet, mint a Sztojka. Aztán mehet a Kúria elé...apeszos
Majd kerítenek egy olyan bírót. Szvsz tuti nem ez lesz a végső ítélet...Asbee
mondjuk ez szerintem is túlzottan szigorú.

én például csak egy hónap sötétzárkára ítélném, jó magaviselet esetén szabadulhatna három hét után.
mondjuk ételt és innivalót ez idő alatt nem kaphatna senkitől...
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő

TÉSZAmadeus91
Majd kerítenek egy olyan bírót. Szvsz tuti nem ez lesz a végső ítélet...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve

TÉSZAmadeus91
Hátha másodfokon kifog egy olyan bírót aki nem "rasszista" és kap majd nyolc évet, mint a Sztojka. Aztán mehet a Kúria elé...
több mint 13 éve

TÉSZAmadeus91
megérdemeltetoxique
Na akkor legyen új vita: életfogytiglani vagy halálbüntetés (tudom, hogy ezt az EU nem engedi)?cartman023
ne legyen!
asszem már az összes érvet megismerhettük pro és kontra az elmúlt időben...yooker
Mondjuk teljesen igazad van, az egyik tábor úgy sem tudja meggyőzni a másikat.
Meg a halálbüntetést nem is lehetne visszahozni, ha akarnánk sem.

De azért néhány esetben kivéltet tennék, mert meghallgatva hogy mit csináltak azzal a szerencsétlen kisfiúval, Bencével. Az valami nagyon kegyetlen volt.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

TÉSZAmadeus91
Mondjuk azt nem bírom felfogni, hogy ebben az esetben miért lehet fellebezni...

több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 487 — Expect the Best !

TÉSZAmadeus91
megérdemeltetoxique
Na akkor legyen új vita: életfogytiglani vagy halálbüntetés (tudom, hogy ezt az EU nem engedi)?cartman023
ne legyen!
asszem már az összes érvet megismerhettük pro és kontra az elmúlt időben...
több mint 13 éve

TÉSZAmadeus91
megérdemeltetoxique
Na akkor legyen új vita: életfogytiglani vagy halálbüntetés (tudom, hogy ezt az EU nem engedi)?
több mint 13 éve

TÉSZAmadeus91
megérdemelte
több mint 13 éve
A gondot - igazából - abban látom, hogy a szegény, háttér nélküli natív meg le van szarva, mert fehér a bőre. Egy tucat olyan fiatalt ismerek anno az utolsó papíros évfolyamból, akiknek a szülei ki tudták még fizetni az ingyenes felsőoktatás rájuk eső részét (vidékről, koli nélkül még ösztöndíjasan sem olcsó móka), de pl. elindítani az életben már nem volt pénzük. 2 komoly diplomával és nyelvvizsgával megrohadni egy faluban; micsoda jövőkép! Meló persze nincs; mer' itten csak faji kérdés van. Külföldre menni nincs pénzük. Itt ragadtak. Őket ki diszkriminálja majd pozitívan? 😕 Természetesen; szegények annyira kevesen vannak és annyira jelentéktelenek, hogy majd mindenkinek van legalább 1 ilyen ismerőse. Velük mi a tököm lesz?
több mint 13 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan

TÉSZAmadeus91
Jó magyar emberhez méltóan: ez még csak elsőfok, kíváncsi leszek a fellebbezések és újratárgyalások után, a kiderülő eljárásbeli hibák és elfogult bíró meg a rossz bizonyítékok miatt mi lesz majd a vége a dolognak.

touchdown..... touchdown, bears!!