Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
én hősöm!
több mint 12 éve
Eközben egy paralel univerzumban:Jah, láttam én is: Semjén bevonulása Kézdivásárhelyre. Zseniális. Én a helyében fehér lovon mentem volna, M.Kir tengerész egyenruhában.
Sobri Jóska
több mint 12 éve
küldő: BELUGYMINMost kaptam egy ilyet én is. 😀
Dátum: 12:37, ma
"Segítünk! Ne hagyja el a gépjárművét! Ha elfogy az üzemanyaga, üljön át másik gépjárműbe! Belügyminisztérium"
GTA VI: HungaryAmadeus91
Visszaírtam nekik, hogy fizetik-e nekem is ? ^^
Már meg el is készítették:
süti
több mint 12 éve
Ez is egyfajta segítség. Ha valaki azt tervezte, hogy kiszáll a fűtött kocsiból, és inkább álldogál a hidegben, annak ezzel megmentették az életét. 😊Nem akartam a viccek közé, mert alapból komoly dologról van szó, de azért én láttam ebben egy kis humort:küldő: BELUGYMIN
"Az Osztrák Vöröskereszt várhatóan útnak indít egy konvojt Magyarországra, hogy segítséget nyújtson a rendkívüli időjárási helyzet miatt elakadt autósoknak - erősítette meg az MTI értesülését Gerry Foitik, az Osztrák Vöröskereszt országos bevetési parancsnoka pénteken délben."
Szóval jönnek az osztrákok segíteni. Mikor? Március 15.-én!Jan
"Segítünk! Ne hagyja el a gépjárművét! Ha elfogy az üzemanyaga, üljön át másik gépjárműbe! Belügyminisztérium"
több mint 12 éve
küldő: BELUGYMINMost kaptam egy ilyet én is. 😀
Visszaírtam nekik, hogy fizetik-e nekem is ? ^^
Már meg el is készítették:
több mint 12 éve
Nem akartam a viccek közé, mert alapból komoly dologról van szó, de azért én láttam ebben egy kis humort:A dátum miatt tényleg vicces de emlékeim szerint volt már hogy mi is segítettünk.
"Az Osztrák Vöröskereszt várhatóan útnak indít egy konvojt Magyarországra, hogy segítséget nyújtson a rendkívüli időjárási helyzet miatt elakadt autósoknak - erősítette meg az MTI értesülését Gerry Foitik, az Osztrák Vöröskereszt országos bevetési parancsnoka pénteken délben."
több mint 12 éve
Nem akartam a viccek közé, mert alapból komoly dologról van szó, de azért én láttam ebben egy kis humort:küldő: BELUGYMIN
GTA VI: Hungary
több mint 12 éve
Nem akartam a viccek közé, mert alapból komoly dologról van szó, de azért én láttam ebben egy kis humort:"Az Osztrák Vöröskereszt várhatóan útnak indít egy konvojt Magyarországra, hogy segítséget nyújtson a rendkívüli időjárási helyzet miatt elakadt autósoknak - erősítette meg az MTI értesülését Gerry Foitik, az Osztrák Vöröskereszt országos bevetési parancsnoka pénteken délben."
Szóval jönnek az osztrákok segíteni. Mikor? Március 15.-én!
több mint 12 éve
Kiegészíteném, minden bele az arcunkba és minden SZAR SZAR SZAR semmi nem jó.én egyébként nem értem, hogy ebben az országban, ha leesik a hó, akkor miért bénul meg minden....Amadeus91Mert ebben az országban így logikus.
Nem vagyunk genetikailag felkészülve a hóra, a fagyra, se a kánikulára.
Sem az aszályra, se az olvadásokra, áradásokra.
Se a kétharmadra, se a felelősségvállalásra.
Se az osztogató, se a fosztogató kormányokra.
Se a karácsonyra, se a nyári szünetre.
Se a rendre, se a káoszra.
Minden csak úgy jön random bele az arcunkba.Sobri Jóska
Amúgy most a hóátfúvásokra fel lehet készülni ,de azért emrt évente van 1-2 ilyen nap lehet nem kéne 100 millákat kibaszni....
több mint 12 éve
voltam én már ennél szarabb időben más országban, érdekes módon ott nem bénult meg a félország.én egyébként nem értem, hogy ebben az országban, ha leesik a hó, akkor miért bénul meg minden....Amadeus91Hóátfúvás?dcsicsak

1 éve (12' febr.) fotóztam egy MÁV járaton.
több mint 12 éve
én egyébként nem értem, hogy ebben az országban, ha leesik a hó, akkor miért bénul meg minden....Amadeus91Mert ebben az országban így logikus.
Nem vagyunk genetikailag felkészülve a hóra, a fagyra, se a kánikulára.
Sem az aszályra, se az olvadásokra, áradásokra.
Se a kétharmadra, se a felelősségvállalásra.
Se az osztogató, se a fosztogató kormányokra.
Se a karácsonyra, se a nyári szünetre.
Se a rendre, se a káoszra.
Minden csak úgy jön random bele az arcunkba.
több mint 12 éve
én egyébként nem értem, hogy ebben az országban, ha leesik a hó, akkor miért bénul meg minden....Amadeus91Hóátfúvás?
több mint 12 éve
én egyébként nem értem, hogy ebben az országban, ha leesik a hó, akkor miért bénul meg minden....
több mint 12 éve
Még mindig.Mévagy má megin hülye?GRAFIPontosan. Mindenki a katasztrófavédelmet okolja, hogy nem tesznek semmit. Nem kellett útnak indulni eleve. Dehát ilyen az ember, ő majd megoldja, majd óvatosan megy.GRAFIJa. Utakonrekedni ok nélkül simán nemzetellenes tevékenység.
Feleslegesen kockáztatják a katasztrófavédelem munkatársainak az életét, foglalják a kapacitását, lekötik az energiáit.
Minden az utakon tivornyázó embernek kiszámlázni a mentés költségét, útfoglalási felárral.Sobri Jóska
Szerintem ez a mai helyzet is bizonyítja, hogy óriási szükség volna hóadóra.
Természetesen egész évben kellene fizetni, hogy mire jön a tél egy korrekt összeg kialakulhasson.
Akkor ilyen helyzetekben lenne egy keretösszeg, amiből pár tízmillió látványos elköltésével százmilliókat lehetne a megfelelő helyekre juttatni, pl. figyelmeztető, informatív sorozat az M1-en, útmenti alumínium táblák tervezése, kihelyezése, stb, stb.
Mindenre van megoldás ha kellően kreatív az ember.
És akkor nem tartaná fel a forgalmat a sok útonrekedt a nyári gumijaival, hólánc nélkül, és a 10 liter benzinnel a benzintankban...
több mint 12 éve
Mévagy má megin hülye?Pontosan. Mindenki a katasztrófavédelmet okolja, hogy nem tesznek semmit. Nem kellett útnak indulni eleve. Dehát ilyen az ember, ő majd megoldja, majd óvatosan megy.GRAFIJa. Utakonrekedni ok nélkül simán nemzetellenes tevékenység.
Feleslegesen kockáztatják a katasztrófavédelem munkatársainak az életét, foglalják a kapacitását, lekötik az energiáit.
Minden az utakon tivornyázó embernek kiszámlázni a mentés költségét, útfoglalási felárral.Sobri Jóska
több mint 12 éve
Há hogyne a csütörtök esti kötelező 4 órás laboromat is skippelem nem ? 😀Sokan akkor mennének "haza", amikor hosszú hétvége van.Az a gáz, hogy ebben az esetben a hosszú hétvégét sem tudom értelmezni. Péntek délelőtt van/volt. Pénteken az egyetemisták 90%-a alapból nem jár be suliba. Így normál esetben is hazament volna már csütörtök este vagy ugyanúgy péntek délelőtt. És mivel hosszú hétvége van, így ilyenkor egy-egy esetben lehet skipelni csütörtököt is, szóval szerda este el lehet indulni hazafelé. Persze távolságtól is függ.Asbee
Vagy elszenvedik magukat valahova wellness-elni, ott meg kiderül, hogy nincs áram. Ha-Ha.Atari
Mondjuk én direkt nem indultam el reggel, várok, fél8 as IC-re van jegyem ha addig realizálódik a helyzet hazamegyek, ha nem akkor maradok.
Egyébként az emberek nagy része nem gondolkozik, nem is értem mért csodálkoztok, jó magyar ember nem gondolkozik hogy azért késik a busz mert dugó van, vagy mert minden megállóban felszáll 200 ember meg leszáll 200 ember, hanem fakkol hogy késik a busz. Nem gondol bele hogy ha esik a hó és hóvihar van nem fog menni az autópályán az autó, ha megy is csak 1-2 szerencsétlen kell aki feje tetejére áll és baszhatja. Nem gondol bele hogy ha már egy nagyobb eső van, vagy fél cm hó esik 20 percet késik a vonat akkor ekkora hóban+ hószálingázósban fog késni 1-2 órát.
Ilyen ez az ország, megnézem hány ember segített az elakadt társán ,de azért fakkol hogy a katasztrófa védelem meg a katonaság nem előre lapátolta el az utakat amikor még le se esett. Értem hogy mondjuk előre be volt jelentve, de azért senki ne várja már el, hogy hirtelen kormányzsebből elővesznek +10000 ember és +200-300 hótolót mert nincs, ha meg lenne menne a fakkolás hogy az adófizetők pénzét ilyen felesleges dolgokra költik 😊
Ui.: Miellőtt magára veszi a sok ember, nem azokra gondolok akik munkába mentek/munkából jöttek etc. hanem azokra akik elindultak wellneselni meg ilyenek...
több mint 12 éve
Ha elolvasod még egyszer, látni fogod, hogy nem erre a rétegre gondoltam, hanem a sok idiótára, akik nyugodtan elülhettek volna a seggükön.azok a szegény egyetemisták. vágod hogy itt a legtöbb ember az utakon melóból jön/ment volna haza? nem azért mert ki akarta próbálni milyen 10+ órákat betemetett kocsiban töltenipeteySokan akkor mennének "haza", amikor hosszú hétvége van.Az a gáz, hogy ebben az esetben a hosszú hétvégét sem tudom értelmezni. Péntek délelőtt van/volt. Pénteken az egyetemisták 90%-a alapból nem jár be suliba. Így normál esetben is hazament volna már csütörtök este vagy ugyanúgy péntek délelőtt. És mivel hosszú hétvége van, így ilyenkor egy-egy esetben lehet skipelni csütörtököt is, szóval szerda este el lehet indulni hazafelé. Persze távolságtól is függ.Asbee
Vagy elszenvedik magukat valahova wellness-elni, ott meg kiderül, hogy nincs áram. Ha-Ha.Atari
több mint 12 éve
azok a szegény egyetemisták. vágod hogy itt a legtöbb ember az utakon melóból jön/ment volna haza? nem azért mert ki akarta próbálni milyen 10+ órákat betemetett kocsiban tölteniSokan akkor mennének "haza", amikor hosszú hétvége van.Az a gáz, hogy ebben az esetben a hosszú hétvégét sem tudom értelmezni. Péntek délelőtt van/volt. Pénteken az egyetemisták 90%-a alapból nem jár be suliba. Így normál esetben is hazament volna már csütörtök este vagy ugyanúgy péntek délelőtt. És mivel hosszú hétvége van, így ilyenkor egy-egy esetben lehet skipelni csütörtököt is, szóval szerda este el lehet indulni hazafelé. Persze távolságtól is függ.Asbee
több mint 12 éve
Én is gondolkodtam rajta, hogy szólok a főnökömnek, hogy "Főnök, aszongyák hószállingózás lesz, én nem megyek be dolgozni, köszi!" csak aztán rájöttem, hogy nem így mennek a dolgok :/ Valószínű a sokezer melós azért ment be dolgozni, mert úgy gondolták hogy olyan faszagyerekek, hogy a természet nem foghat ki rajtuk, nem azért mert a gyárak és gondolom a munkaadók java része nem fogja azt mondani, hogy ne gyere be, csak mert jön a hó. Mert gondolom nem csak én nem hallottam olyan előrejelzéseket, hogy pl. Székesfehérvár karantén alá kerül, és se ki se be senki.Máskor is volt már hóvihar, és ha lassan vagy neccesen de hazajutott mindenki. Gondolom nem számítottak rá, hogy nem a haladás lesz nehézkes, hanem megtiltják nekik, hogy elhagyják a várost akkor is, ha Pataki Attila vezeti őket.
több mint 12 éve
Sokan akkor mennének "haza", amikor hosszú hétvége van.Az a gáz, hogy ebben az esetben a hosszú hétvégét sem tudom értelmezni. Péntek délelőtt van/volt. Pénteken az egyetemisták 90%-a alapból nem jár be suliba. Így normál esetben is hazament volna már csütörtök este vagy ugyanúgy péntek délelőtt. És mivel hosszú hétvége van, így ilyenkor egy-egy esetben lehet skipelni csütörtököt is, szóval szerda este el lehet indulni hazafelé. Persze távolságtól is függ.
több mint 12 éve
Sokan akkor mennének "haza", amikor hosszú hétvége van.Vagy elszenvedik magukat valahova wellness-elni, ott meg kiderül, hogy nincs áram. Ha-Ha.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Pontosan. Mindenki a katasztrófavédelmet okolja, hogy nem tesznek semmit. Nem kellett útnak indulni eleve. Dehát ilyen az ember, ő majd megoldja, majd óvatosan megy.GRAFIJa. Utakonrekedni ok nélkül simán nemzetellenes tevékenység.
Minden az utakon tivornyázó embernek kiszámlázni a mentés költségét, útfoglalási felárral.
több mint 12 éve
Pontosan. Mindenki a katasztrófavédelmet okolja, hogy nem tesznek semmit. Nem kellett útnak indulni eleve. Dehát ilyen az ember, ő majd megoldja, majd óvatosan megy.
több mint 12 éve
Asbee +1.Egész héten tele volt a híradó/rádió, de még a facebook is, hogy jön a fos idő. Lakótársam is visszahúzott Pestre már kedden 😀