Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
Valószínűleg nem normális a részemről, de esküszöm ha még egyszer valaki keresztbe rakja rá az üvegeket a pénztári szalagra előttem, feldugom a seggébe. Hihetetlennek tartom, hogy az emberek 20-30%-ának nincs annyi esze, hogy experimentális módszerekkel megállapítsa, hogy a lendületmegmaradás értelmében az a kibaszott üveg nem fog a szalaggal együtt előrefelé menni... És csak gurítgatja előre a barom...faszom kivan.dcsicsakÁllítva ugye nem akarja, mert felborul. Hosszába meg azért nem, mert úgy túl sok helyet foglal. Szerintem te vagy a hibás, mert túl nagy gázt adsz a szalagnak, mikor elindítod. Kis gáz, csúsztatott kuplung. 😀
több mint 12 éve
Valószínűleg nem normális a részemről, de esküszöm ha még egyszer valaki keresztbe rakja rá az üvegeket a pénztári szalagra előttem, feldugom a seggébe. Hihetetlennek tartom, hogy az emberek 20-30%-ának nincs annyi esze, hogy experimentális módszerekkel megállapítsa, hogy a lendületmegmaradás értelmében az a kibaszott üveg nem fog a szalaggal együtt előrefelé menni... És csak gurítgatja előre a barom...faszom kivan.dcsicsakÉn az ilyeneken röhögni szoktam, főleg ha nekiáll mindennel kitámogatni a flakont, hogy az ne szaladgáljon.
több mint 12 éve
Valószínűleg nem normális a részemről, de esküszöm ha még egyszer valaki keresztbe rakja rá az üvegeket a pénztári szalagra előttem, feldugom a seggébe. Hihetetlennek tartom, hogy az emberek 20-30%-ának nincs annyi esze, hogy experimentális módszerekkel megállapítsa, hogy a lendületmegmaradás értelmében az a kibaszott üveg nem fog a szalaggal együtt előrefelé menni... És csak gurítgatja előre a barom...faszom kivan.
több mint 12 éve
nagy kedvencem, magyar művek közül abszte No1.Hogy ebbe a kurva országba bazdmeg már tényleg csak mindenhol az számít, hogy ki kinek a kije, és hogy kinek a feje van jobban a másik seggébe... Itt nem számít semmi más... Lehetsz tanult, kulturált, dolgozhatsz jól, egy pillanatig se fog semmit számítani egyik se. Csak nyaljad minél jobban a másik seggét ha sikereket akarsz elérni... Alternatív lehetőség ha csaj vagy, és feszül a seggeden a nadrág, vagy esetleg akkora melled van, mint görög dinnye... Ilyenkor természetesen nyugodtan lehetsz olyan sötét, hogy még azt se tudod milyen bolygón vagy, az úgyis még csak külön jó pont.süti
Még mindig.Sobri Jóska
több mint 12 éve
Olyan dolgokat mesélnek nyomozók a "kékek"-ről az öltözőben, hogy betojtunk a röhögéstől. A sok "lószarsztepperrel" nem nagyon vállalnak sorsközösséget, az fix. Legalábbis úgy tűnik, hogy a közegnek házon belül sem nagy az ázsiója... :-PtoxiqueNyomozók közt is vannak végtelenül ostoba sötét barmok, ne aggódj.
több mint 12 éve
Na de most már tényleg na. Egész nap hétezerhatszáz ágra süt a nap de reggel mikor munkába jövök meg most mikor indulok haza akkor zuhog...Matthew99és brutál ereje volt! kb 2 órát voltam t a kertben , hát nem
lepirította az arcom ez a szemét... 😉
több mint 12 éve
kis bulvár, 99www.origo.hu/itthon/20130319-savval-ontotte-le-szeretojet-egy-korhazigazgato.html
az is "pikáns", hogy melyik kórház főigazgatója volt
www.irgalmas.hu/minoseg
Munkánkat rendi jelmondatunk szellemében végezzük: „Kapunk tárva, a szívünk még inkább.”

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Olyan dolgokat mesélnek nyomozók a "kékek"-ről az öltözőben, hogy betojtunk a röhögéstől. A sok "lószarsztepperrel" nem nagyon vállalnak sorsközösséget, az fix. Legalábbis úgy tűnik, hogy a közegnek házon belül sem nagy az ázsiója... :-P
több mint 12 éve
Régi főnököm mondta mindig: "Ha nem nyalsz, nem falsz!"Nálunk a cégnél is ez a szitu. Van olyan kollega, aki megmondta, hogy ő nem fogja szégyellni magát azért, mert mindenkinek kinyalja a seggét az előrejutás érdekében.GRAFIörülök, hogy vannak kivételek. szeretnék én is ide tartozni (komolyan)...toxiqueHogy ebbe a kurva országba bazdmeg már tényleg csak mindenhol az számít, hogy ki kinek a kije, és hogy kinek a feje van jobban a másik seggébe... Itt nem számít semmi más... Lehetsz tanult, kulturált, dolgozhatsz jól, egy pillanatig se fog semmit számítani egyik se. Csak nyaljad minél jobban a másik seggét ha sikereket akarsz elérni... Alternatív lehetőség ha csaj vagy, és feszül a seggeden a nadrág, vagy esetleg akkora melled van, mint görög dinnye... Ilyenkor természetesen nyugodtan lehetsz olyan sötét, hogy még azt se tudod milyen bolygón vagy, az úgyis még csak külön jó pont.sütihát ezt cáfolni tudom, de sajnálom h ilyen élményeid vannakbriareos
több mint 12 éve
Nálunk a cégnél is ez a szitu. Van olyan kollega, aki megmondta, hogy ő nem fogja szégyellni magát azért, mert mindenkinek kinyalja a seggét az előrejutás érdekében.örülök, hogy vannak kivételek. szeretnék én is ide tartozni (komolyan)...toxiqueHogy ebbe a kurva országba bazdmeg már tényleg csak mindenhol az számít, hogy ki kinek a kije, és hogy kinek a feje van jobban a másik seggébe... Itt nem számít semmi más... Lehetsz tanult, kulturált, dolgozhatsz jól, egy pillanatig se fog semmit számítani egyik se. Csak nyaljad minél jobban a másik seggét ha sikereket akarsz elérni... Alternatív lehetőség ha csaj vagy, és feszül a seggeden a nadrág, vagy esetleg akkora melled van, mint görög dinnye... Ilyenkor természetesen nyugodtan lehetsz olyan sötét, hogy még azt se tudod milyen bolygón vagy, az úgyis még csak külön jó pont.sütihát ezt cáfolni tudom, de sajnálom h ilyen élményeid vannakbriareos
több mint 12 éve
Hogy ebbe a kurva országba bazdmeg már tényleg csak mindenhol az számít, hogy ki kinek a kije, és hogy kinek a feje van jobban a másik seggébe... Itt nem számít semmi más... Lehetsz tanult, kulturált, dolgozhatsz jól, egy pillanatig se fog semmit számítani egyik se. Csak nyaljad minél jobban a másik seggét ha sikereket akarsz elérni... Alternatív lehetőség ha csaj vagy, és feszül a seggeden a nadrág, vagy esetleg akkora melled van, mint görög dinnye... Ilyenkor természetesen nyugodtan lehetsz olyan sötét, hogy még azt se tudod milyen bolygón vagy, az úgyis még csak külön jó pont.sütiMegtörtént eset, a '70-es évek elejéről.
Titkárnőt keresnek a b.-i cipőgyárba, jelentkeznek hárman, köztük Marika, a messze környék legjobb nője. A titkárság vezető diktál nekik, gyorsírás, gépírás, majd valami feladatlap. Kész, bemegy az igazgatóhoz, beszámol, hogy mind a három jelentkező megcsinálta hiba nélkül a feladatokat, melyik legyen felvéve?
-Legyen a Marika.
-Igazgató elvtárs, a Marika is hibátlanul megcsinálta, de pont ő lett kész utoljára, sokkal tovább tartott neki, mint a másik kettőnek.
-Nem baj, majd belejön.
több mint 12 éve
Ö?! De fel ám! Több pozícióból/ban is.apeszos
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Hogy ebbe a kurva országba bazdmeg már tényleg csak mindenhol az számít, hogy ki kinek a kije, és hogy kinek a feje van jobban a másik seggébe... Itt nem számít semmi más... Lehetsz tanult, kulturált, dolgozhatsz jól, egy pillanatig se fog semmit számítani egyik se. Csak nyaljad minél jobban a másik seggét ha sikereket akarsz elérni... Alternatív lehetőség ha csaj vagy, és feszül a seggeden a nadrág, vagy esetleg akkora melled van, mint görög dinnye... Ilyenkor természetesen nyugodtan lehetsz olyan sötét, hogy még azt se tudod milyen bolygón vagy, az úgyis még csak külön jó pont.süti
több mint 12 éve
Hogy ebbe a kurva országba bazdmeg már tényleg csak mindenhol az számít, hogy ki kinek a kije, és hogy kinek a feje van jobban a másik seggébe... Itt nem számít semmi más... Lehetsz tanult, kulturált, dolgozhatsz jól, egy pillanatig se fog semmit számítani egyik se. Csak nyaljad minél jobban a másik seggét ha sikereket akarsz elérni... Alternatív lehetőség ha csaj vagy, és feszül a seggeden a nadrág, vagy esetleg akkora melled van, mint görög dinnye... Ilyenkor természetesen nyugodtan lehetsz olyan sötét, hogy még azt se tudod milyen bolygón vagy, az úgyis még csak külön jó pont.süti

Még mindig.
több mint 12 éve
Ördög hozott M.o.-on (az Isten ide már nem téved...)!toxiqueCsak Hofit tudom idézni:
"Magyarországra miért jön a pápa?
Feladja az utolsó kenetet."
több mint 12 éve
örülök, hogy vannak kivételek. szeretnék én is ide tartozni (komolyan)...Hogy ebbe a kurva országba bazdmeg már tényleg csak mindenhol az számít, hogy ki kinek a kije, és hogy kinek a feje van jobban a másik seggébe... Itt nem számít semmi más... Lehetsz tanult, kulturált, dolgozhatsz jól, egy pillanatig se fog semmit számítani egyik se. Csak nyaljad minél jobban a másik seggét ha sikereket akarsz elérni... Alternatív lehetőség ha csaj vagy, és feszül a seggeden a nadrág, vagy esetleg akkora melled van, mint görög dinnye... Ilyenkor természetesen nyugodtan lehetsz olyan sötét, hogy még azt se tudod milyen bolygón vagy, az úgyis még csak külön jó pont.sütihát ezt cáfolni tudom, de sajnálom h ilyen élményeid vannakbriareos
több mint 12 éve
Az egyikőtöket se zavarja, hogy nincs olyan, hogy áTV?dcsicsaknem igazán... engem a TV sem nagyon zavar 😀
több mint 12 éve
Hogy ebbe a kurva országba bazdmeg már tényleg csak mindenhol az számít, hogy ki kinek a kije, és hogy kinek a feje van jobban a másik seggébe... Itt nem számít semmi más... Lehetsz tanult, kulturált, dolgozhatsz jól, egy pillanatig se fog semmit számítani egyik se. Csak nyaljad minél jobban a másik seggét ha sikereket akarsz elérni... Alternatív lehetőség ha csaj vagy, és feszül a seggeden a nadrág, vagy esetleg akkora melled van, mint görög dinnye... Ilyenkor természetesen nyugodtan lehetsz olyan sötét, hogy még azt se tudod milyen bolygón vagy, az úgyis még csak külön jó pont.sütihát ezt cáfolni tudom, de sajnálom h ilyen élményeid vannak
több mint 12 éve
Hogy ebbe a kurva országba bazdmeg már tényleg csak mindenhol az számít, hogy ki kinek a kije, és hogy kinek a feje van jobban a másik seggébe... Itt nem számít semmi más... Lehetsz tanult, kulturált, dolgozhatsz jól, egy pillanatig se fog semmit számítani egyik se. Csak nyaljad minél jobban a másik seggét ha sikereket akarsz elérni... Alternatív lehetőség ha csaj vagy, és feszül a seggeden a nadrág, vagy esetleg akkora melled van, mint görög dinnye... Ilyenkor természetesen nyugodtan lehetsz olyan sötét, hogy még azt se tudod milyen bolygón vagy, az úgyis még csak külön jó pont.sütiÖrdög hozott M.o.-on (az Isten ide már nem téved...)!
több mint 12 éve
Na de most már tényleg na. Egész nap hétezerhatszáz ágra süt a nap de reggel mikor munkába jövök meg most mikor indulok haza akkor zuhog...Matthew99Nálunk reggelre kb 7 cm hó esett, most pedig süvít a szél.
több mint 12 éve
Hogy ebbe a kurva országba bazdmeg már tényleg csak mindenhol az számít, hogy ki kinek a kije, és hogy kinek a feje van jobban a másik seggébe... Itt nem számít semmi más... Lehetsz tanult, kulturált, dolgozhatsz jól, egy pillanatig se fog semmit számítani egyik se. Csak nyaljad minél jobban a másik seggét ha sikereket akarsz elérni... Alternatív lehetőség ha csaj vagy, és feszül a seggeden a nadrág, vagy esetleg akkora melled van, mint görög dinnye... Ilyenkor természetesen nyugodtan lehetsz olyan sötét, hogy még azt se tudod milyen bolygón vagy, az úgyis még csak külön jó pont.
több mint 12 éve
Na de most már tényleg na. Egész nap hétezerhatszáz ágra süt a nap de reggel mikor munkába jövök meg most mikor indulok haza akkor zuhog...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Az egyikőtöket se zavarja, hogy nincs olyan, hogy áTV?dcsicsakNem a ratyi kékek, és nam az állítólagos gárdisták zavarták a mentést, hanem az, hogy az operatív törzs azt sem tudta, hogy milyen rendezvényen van.
több mint 12 éve
Az egyikőtöket se zavarja, hogy nincs olyan, hogy áTV?