Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
nekem azokból, akik a barátomnak nevezik magukat, aztán szembe köpnek.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
elegem van a nőkből.
több mint 12 éve
tudom, hogy nem sokat ér (ezért is megyek el) de azért sokan vannak szerintem akik hasonló pénztárcával járnak.nem sokat ér 130e Ft ma Budapesten...csebiigen, csak pont hogy az az ÁTLAG de kb annyi amiből MINIMUM meg lehet élni. Ez az a kettősség amire próbáltam utalni. Az meg hogy mit jelent ma Budapesten 130e-s fizetés nem tudom, de szerintem sokan keresnek ennyit (vagy kevesebbet).davemayerMost ne személyeskedésnek vedd de ha keveset keresel minden város drága. Elvielg 200 ezer az áltlagkereset Magyarországon, abból szerintem simán meg lehet élni.TocaMióta a tömegközlekedésen múlik egy város árszínvonala?ha 200 ezer lenne a minimum kereset akkor osztanám is a véleményedet, de én (még) csak 130-at keresek szóval nekem elég drága. Majd ha hazajövök Angliából lehet hogy nekem sem lesz az onnan nézve, innen elég drága.davemayer
Budapest nem drága város, nyugati keresetből meg aztán piszkosul olcsó
www.expatistan.com/cost-of-living/indexatapapa
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
az egy kurva jó turmix, bár nem tudom, hogy megér-e annyit......és elhiszi hogy 5 fontos latte arra nem tudok mit mondani. 😀És az 5 dolláros turmix a Ponyvaregényben?Atari
Toca
több mint 12 éve
Nem akarom nagyon elkezdeni a másfél héttel ezelőtti témát, de a faszomat kapja be minden közútkezelő fejes.
3 óra alatt sikerült megtenni a Budapest-Kaposvár távolságot, ami alapvetően másfél óra lenne, ezen idő alatt 1 darab hókotróval találkoztam, az is Somogybabob saját traktora volt hótolóval felszerelve.
Pedig most nincs szélvihar se, meg semmi, csak esett 15 centi hó.somoskovigAmadeus91
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
nem sokat ér 130e Ft ma Budapesten...igen, csak pont hogy az az ÁTLAG de kb annyi amiből MINIMUM meg lehet élni. Ez az a kettősség amire próbáltam utalni. Az meg hogy mit jelent ma Budapesten 130e-s fizetés nem tudom, de szerintem sokan keresnek ennyit (vagy kevesebbet).davemayerMost ne személyeskedésnek vedd de ha keveset keresel minden város drága. Elvielg 200 ezer az áltlagkereset Magyarországon, abból szerintem simán meg lehet élni.TocaMióta a tömegközlekedésen múlik egy város árszínvonala?ha 200 ezer lenne a minimum kereset akkor osztanám is a véleményedet, de én (még) csak 130-at keresek szóval nekem elég drága. Majd ha hazajövök Angliából lehet hogy nekem sem lesz az onnan nézve, innen elég drága.davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
..és elhiszi hogy 5 fontos latte arra nem tudok mit mondani. 😀És az 5 dolláros turmix a Ponyvaregényben?
Toca
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Én ezt értem, hogy átbasszák őket. De ha valaki olyan hülye és elhiszi hogy 5 fontos latte arra nem tudok mit mondani. 😀Gondolom; jól lehúzták őket pár étteremben / szórakozóhelyen, de az tuti, hogy 5 fontos latte volt a panaszlistán 😀 😀toxiqueNem értem most egy latte votl drága vagy mi ?😊TocaEzt a piszok drágát ki az a mindenki aki megjegyezte?TocaNekem egy teambuilding jut eszembe és az angolok számára "döbbenet" 5 fontos latte-k világa... 😀 bár a drágaság relatív. Na pl. ők.toxique
De mondjuk ha ilyen alapokon áll a Budapest drága kijelentésük akkor igen ha 4-5x árral átbasznak akkor minden város drága 😀
több mint 12 éve
Gondolom; jól lehúzták őket pár étteremben / szórakozóhelyen, de az tuti, hogy 5 fontos latte volt a panaszlistán 😀 😀Nem értem most egy latte votl drága vagy mi ?😊TocaEzt a piszok drágát ki az a mindenki aki megjegyezte?TocaNekem egy teambuilding jut eszembe és az angolok számára "döbbenet" 5 fontos latte-k világa... 😀 bár a drágaság relatív. Na pl. ők.toxique
több mint 12 éve
Nem figyelsz Amadeusra ott ocsó a tömegközlekedés szóval deMoszkvából sem biztos.... 😀zemanlaA téma onnan indult, hogy az ideérkező külföldiek szerint Budapest mennyire drága. Erre reflektáltam: ha nem tőlünk keletről jön a külföldi, nem fog minket drágának találni.atapapaMióta a tömegközlekedésen múlik egy város árszínvonala?és minket az érdekeljen, hogy a nyugatiaknak piszkosul olcsó legyen BP?
csebi
több mint 12 éve
Moszkvából sem biztos.... 😀A téma onnan indult, hogy az ideérkező külföldiek szerint Budapest mennyire drága. Erre reflektáltam: ha nem tőlünk keletről jön a külföldi, nem fog minket drágának találni.atapapaMióta a tömegközlekedésen múlik egy város árszínvonala?és minket az érdekeljen, hogy a nyugatiaknak piszkosul olcsó legyen BP?
csebi

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
A téma onnan indult, hogy az ideérkező külföldiek szerint Budapest mennyire drága. Erre reflektáltam: ha nem tőlünk keletről jön a külföldi, nem fog minket drágának találni.Mióta a tömegközlekedésen múlik egy város árszínvonala?és minket az érdekeljen, hogy a nyugatiaknak piszkosul olcsó legyen BP?
csebi
több mint 12 éve
igen, csak pont hogy az az ÁTLAG de kb annyi amiből MINIMUM meg lehet élni. Ez az a kettősség amire próbáltam utalni. Az meg hogy mit jelent ma Budapesten 130e-s fizetés nem tudom, de szerintem sokan keresnek ennyit (vagy kevesebbet).Most ne személyeskedésnek vedd de ha keveset keresel minden város drága. Elvielg 200 ezer az áltlagkereset Magyarországon, abból szerintem simán meg lehet élni.TocaMióta a tömegközlekedésen múlik egy város árszínvonala?ha 200 ezer lenne a minimum kereset akkor osztanám is a véleményedet, de én (még) csak 130-at keresek szóval nekem elég drága. Majd ha hazajövök Angliából lehet hogy nekem sem lesz az onnan nézve, innen elég drága.davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Most ne személyeskedésnek vedd de ha keveset keresel minden város drága. Elvielg 200 ezer az áltlagkereset Magyarországon, abból szerintem simán meg lehet élni.Mióta a tömegközlekedésen múlik egy város árszínvonala?ha 200 ezer lenne a minimum kereset akkor osztanám is a véleményedet, de én (még) csak 130-at keresek szóval nekem elég drága. Majd ha hazajövök Angliából lehet hogy nekem sem lesz az onnan nézve, innen elég drága.davemayer
több mint 12 éve
Nem értem most egy latte votl drága vagy mi ?😊Ezt a piszok drágát ki az a mindenki aki megjegyezte?TocaNekem egy teambuilding jut eszembe és az angolok számára "döbbenet" 5 fontos latte-k világa... 😀 bár a drágaság relatív. Na pl. ők.toxique
több mint 12 éve
Útlevélre, külföldi személyire, jogsira, legyen minden drágább???? 😀Mióta a tömegközlekedésen múlik egy város árszínvonala?és minket az érdekeljen, hogy a nyugatiaknak piszkosul olcsó legyen BP?
sztem inkább az lenne a cél, hogy nekünk magyaroknak legyen elfogadható (nem olcsó...)csebi

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Mióta a tömegközlekedésen múlik egy város árszínvonala?és minket az érdekeljen, hogy a nyugatiaknak piszkosul olcsó legyen BP?
sztem inkább az lenne a cél, hogy nekünk magyaroknak legyen elfogadható (nem olcsó...)
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Mióta a tömegközlekedésen múlik egy város árszínvonala?ha 200 ezer lenne a minimum kereset akkor osztanám is a véleményedet, de én (még) csak 130-at keresek szóval nekem elég drága. Majd ha hazajövök Angliából lehet hogy nekem sem lesz az onnan nézve, innen elég drága.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ezt a piszok drágát ki az a mindenki aki megjegyezte?TocaNekem egy teambuilding jut eszembe és az angolok számára "döbbenet" 5 fontos latte-k világa... 😀 bár a drágaság relatív. Na pl. ők.
több mint 12 éve
m.here.com/#action=search¶ms=%7B%7D&bmk=1Esetleg valami német cikk nincs róla ? 😀TocaNem akarom nagyon elkezdeni a másfél héttel ezelőtti témát, de a faszomat kapja be minden közútkezelő fejes.
3 óra alatt sikerült megtenni a Budapest-Kaposvár távolságot, ami alapvetően másfél óra lenne, ezen idő alatt 1 darab hókotróval találkoztam, az is Somogybabob saját traktora volt hótolóval felszerelve.
Pedig most nincs szélvihar se, meg semmi, csak esett 15 centi hó.somoskovigAmadeus91

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Esetleg valami német cikk nincs róla ? 😀Nem akarom nagyon elkezdeni a másfél héttel ezelőtti témát, de a faszomat kapja be minden közútkezelő fejes.
több mint 12 éve
Nem akarom nagyon elkezdeni a másfél héttel ezelőtti témát, de a faszomat kapja be minden közútkezelő fejes.
Pedig most nincs szélvihar se, meg semmi, csak esett 15 centi hó.somoskovig
több mint 12 éve
Nem akarom nagyon elkezdeni a másfél héttel ezelőtti témát, de a faszomat kapja be minden közútkezelő fejes.3 óra alatt sikerült megtenni a Budapest-Kaposvár távolságot, ami alapvetően másfél óra lenne, ezen idő alatt 1 darab hókotróval találkoztam, az is Somogybabob saját traktora volt hótolóval felszerelve.
Pedig most nincs szélvihar se, meg semmi, csak esett 15 centi hó.
több mint 12 éve
Mióta a tömegközlekedésen múlik egy város árszínvonala? Budapest nem drága város, nyugati keresetből meg aztán piszkosul olcsó
www.expatistan.com/cost-of-living/index
több mint 12 éve
és ennek mi köze van ahhoz, hogy egy külföldi turistának mi számít drága városnak?kamuaz lehet, de sztem pl Bécsben nem ennyit keresnek.davemayer
200 rubel a napijegy Moszkvában, ami majdnem annyi, mint az 1650 forintos bkv-s
a bécsi 24 órás 6.7 euró, tehát ~2000 ftjjncaa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal