Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
az látható nyomot hagy, és akkor kiskorúval szembeni testi sértés.És mi lenne ha a térdedet emelnéd fel? A hangod helyett. Az is elég érv szokott lenni.apeszosÉvekkel idősebb nála, csak ismeri a gyerek valahonnan. A csávó 160 centi nincs, de azért beugat hogy álljak félre hogy ő megszerezhesse 😀😀😀DD Le se tudnám fejelni hogy helyrerázkódjon az agya csak ha letérdelek 😀 Csak megdöbbentő, hogy a szaros kis pisisek ilyen pofátlanok meg beképzeltek manapság(?)DeleteJézusom nekem ugat egy takony 14 éves hogy el fogja venni tőlem a barátnőm és ne avatkozzak közbe 😀😀😀DD Mi a fasz baja van a mai tiniknek? Kezd pelyhesedni a pöcsük és nekik áll a világ már? 😀DeleteAz a körülményektől függ. Pl. ha a barátnőd az ő osztálytársa, akkor lehet, hogy a hiba nem az ő készülékében van.Atari
inkább telefonkönyvet kell használni, az nem látszik, de fáj.
több mint 12 éve
És mi lenne ha a térdedet emelnéd fel? A hangod helyett. Az is elég érv szokott lenni.Évekkel idősebb nála, csak ismeri a gyerek valahonnan. A csávó 160 centi nincs, de azért beugat hogy álljak félre hogy ő megszerezhesse 😀😀😀DD Le se tudnám fejelni hogy helyrerázkódjon az agya csak ha letérdelek 😀 Csak megdöbbentő, hogy a szaros kis pisisek ilyen pofátlanok meg beképzeltek manapság(?)DeleteJézusom nekem ugat egy takony 14 éves hogy el fogja venni tőlem a barátnőm és ne avatkozzak közbe 😀😀😀DD Mi a fasz baja van a mai tiniknek? Kezd pelyhesedni a pöcsük és nekik áll a világ már? 😀DeleteAz a körülményektől függ. Pl. ha a barátnőd az ő osztálytársa, akkor lehet, hogy a hiba nem az ő készülékében van.Atari
több mint 12 éve
Még, ha esetleg félre is állnál, ami szerintem nem valószinű, akkor is mi a garancia szerinte arra, hogy az akkor már ex-csajod pont őt választaná, hacsak, nem pedofil.Évekkel idősebb nála, csak ismeri a gyerek valahonnan. A csávó 160 centi nincs, de azért beugat hogy álljak félre hogy ő megszerezhesse 😀😀😀DD Le se tudnám fejelni hogy helyrerázkódjon az agya csak ha letérdelek 😀 Csak megdöbbentő, hogy a szaros kis pisisek ilyen pofátlanok meg beképzeltek manapság(?)DeleteJézusom nekem ugat egy takony 14 éves hogy el fogja venni tőlem a barátnőm és ne avatkozzak közbe 😀😀😀DD Mi a fasz baja van a mai tiniknek? Kezd pelyhesedni a pöcsük és nekik áll a világ már? 😀DeleteAz a körülményektől függ. Pl. ha a barátnőd az ő osztálytársa, akkor lehet, hogy a hiba nem az ő készülékében van.Atari
több mint 12 éve
Évekkel idősebb nála, csak ismeri a gyerek valahonnan. A csávó 160 centi nincs, de azért beugat hogy álljak félre hogy ő megszerezhesse 😀😀😀DD Le se tudnám fejelni hogy helyrerázkódjon az agya csak ha letérdelek 😀 Csak megdöbbentő, hogy a szaros kis pisisek ilyen pofátlanok meg beképzeltek manapság(?)Jézusom nekem ugat egy takony 14 éves hogy el fogja venni tőlem a barátnőm és ne avatkozzak közbe 😀😀😀DD Mi a fasz baja van a mai tiniknek? Kezd pelyhesedni a pöcsük és nekik áll a világ már? 😀DeleteAz a körülményektől függ. Pl. ha a barátnőd az ő osztálytársa, akkor lehet, hogy a hiba nem az ő készülékében van.Atari

több mint 12 éve
Jézusom nekem ugat egy takony 14 éves hogy el fogja venni tőlem a barátnőm és ne avatkozzak közbe 😀😀😀DD Mi a fasz baja van a mai tiniknek? Kezd pelyhesedni a pöcsük és nekik áll a világ már? 😀Deletebiztos csak most jutott el hozzá a Legjobb méreg 😊
(tudod: Elveszem a kocsidat/ Elveszem a nődet/Nem tehetsz semmit/ Nem félek Tőled 😀)
több mint 12 éve
Jézusom nekem ugat egy takony 14 éves hogy el fogja venni tőlem a barátnőm és ne avatkozzak közbe 😀😀😀DD Mi a fasz baja van a mai tiniknek? Kezd pelyhesedni a pöcsük és nekik áll a világ már? 😀DeleteAz a körülményektől függ. Pl. ha a barátnőd az ő osztálytársa, akkor lehet, hogy a hiba nem az ő készülékében van.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Jézusom nekem ugat egy takony 14 éves hogy el fogja venni tőlem a barátnőm és ne avatkozzak közbe 😀😀😀DD Mi a fasz baja van a mai tiniknek? Kezd pelyhesedni a pöcsük és nekik áll a világ már? 😀DeleteLehet, hogy csak korrektül tájékoztatott.
Jobban örülsz ha nem is szól?
Ismered a régi viccet:
Az új, csnos tanárnő dühösen ront be a tanáriba:
- Van az osztályomban egy gyerek, aki odajött óra után, és csábosnak vélt hangon csak annyit mondott: meg foglag dugni csinibaba.
Az igazgató azt kérdi:
- Olyan 175 magas, átlagos testalkat, rőtes-vörösös haj, vékony szemüveg?
- Igen, ő az! - mondja a tanárnő.
- Hát az bizony meg is fog.
több mint 12 éve
Jézusom nekem ugat egy takony 14 éves hogy el fogja venni tőlem a barátnőm és ne avatkozzak közbe 😀😀😀DD Mi a fasz baja van a mai tiniknek? Kezd pelyhesedni a pöcsük és nekik áll a világ már? 😀DeleteNem, nem a világ áll nekik. Egészen más. 😛 Láttak a neten pár meztelen csajt, meg a Chuck Norrist, és ez neki már elég.
több mint 12 éve
Jézusom nekem ugat egy takony 14 éves hogy el fogja venni tőlem a barátnőm és ne avatkozzak közbe 😀😀😀DD Mi a fasz baja van a mai tiniknek? Kezd pelyhesedni a pöcsük és nekik áll a világ már? 😀

több mint 12 éve
2 kocsival mentek ? Mert ha igen akkor nincs probléma, ő átül a tiédbe ,te meg az övé és mehettek is tovább.A holnapi meló telefonos egyeztetése során megpróbáltam ezt elsütni a főnökömnek. Nem nagy sikerrel.www.met.hu/idojaras/veszelyjelzes/figyelmezteto_elorejelzes_holnapra/Aki teheti ne induljon útnak... 😛apeszos
Majd megint sms-t kapunk?laccoo74
Főnök: -Fél nyolckor találkozunk a z.-i elágazónál.
Én: -Szerintem nem tudok menni.
F: -Miért?
É: -Bemondták a rádióban, hogy aki teheti, ne induljon útnak.
F:...(3 másodperc csönd)... -De sajnos mi nem tehetjük!
Na mindegy, egy próbát megért. 😊Jan
több mint 12 éve
Hát akkor mond azt, hogy te nem szeretnél hülye felelőtlen állampolgár lenni, mer' ugye a Pintér Sanya is megmondta... 😛A holnapi meló telefonos egyeztetése során megpróbáltam ezt elsütni a főnökömnek. Nem nagy sikerrel.www.met.hu/idojaras/veszelyjelzes/figyelmezteto_elorejelzes_holnapra/Aki teheti ne induljon útnak... 😛apeszos
Na mindegy, egy próbát megért. 😊Jan
több mint 12 éve
A holnapi meló telefonos egyeztetése során megpróbáltam ezt elsütni a főnökömnek. Nem nagy sikerrel.www.met.hu/idojaras/veszelyjelzes/figyelmezteto_elorejelzes_holnapra/Aki teheti ne induljon útnak... 😛apeszos
Na mindegy, egy próbát megért. 😊
több mint 12 éve
Kezdődő torokgyulladással próbálnék hazajutni Szegedről busszal. Van egy átszállásom, ahol várni kell 10-20 percet. Nos mikor leszálláskor veszem le a kabátom a kalaptartóról azon élményben van részem, hogy szarra van ázva... Bent az utastérben... kint meg metsz a kibaszott szél is, hideg is van. Mondom a pilótának, hogy ugyan mi a szar van ezzel a koszlott busszal, erre csak annyit bírt odabökni, hogy "Az előfordulhat..."A kurva anyádat azt. Egy szál pulcsiban kint ácsorogni kurvára nem vicces...
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 509
Meg am unkahoz reagalnek egy klasszikussalHa nem nyalsz akkor szopni fogsz.
több mint 12 éve
Lassan elkezdjem nézegetni a szomszéd autóját?www.met.hu/idojaras/veszelyjelzes/figyelmezteto_elorejelzes_holnapra/Aki teheti ne induljon útnak... 😛apeszos
több mint 12 éve
www.met.hu/idojaras/veszelyjelzes/figyelmezteto_elorejelzes_holnapra/Aki teheti ne induljon útnak... 😛
több mint 12 éve
www.met.hu/idojaras/veszelyjelzes/figyelmezteto_elorejelzes_holnapra/Majd megint sms-t kapunk?
több mint 12 éve
Megdeglett aki nem volt életképes a többi nem mindegy? 😀Bezzeg Spártában ledobálták őket a Taigetoszról 😀Spártában nem dobáltak le senkit. 😊Schleck
Amúgy meg ha kiraksz egy papírt hogy keresztbe tegye akkor úgy fogja. Ha primitívek az emberek irányítani kell őket.Toca
több mint 12 éve
Csak kitették az életképtelennek ítélt csecsemőket keselyű csemegénekBezzeg Spártában ledobálták őket a Taigetoszról 😀Spártában nem dobáltak le senkit. 😊Schleck
Amúgy meg ha kiraksz egy papírt hogy keresztbe tegye akkor úgy fogja. Ha primitívek az emberek irányítani kell őket.Toca
több mint 12 éve
Bezzeg Spártában ledobálták őket a Taigetoszról 😀Spártában nem dobáltak le senkit. 😊
több mint 12 éve
Bezzeg Spártában ledobálták őket a Taigetoszról 😀Állítva ugye nem akarja, mert felborul. Hosszába meg azért nem, mert úgy túl sok helyet foglal. Szerintem te vagy a hibás, mert túl nagy gázt adsz a szalagnak, mikor elindítod. Kis gáz, csúsztatott kuplung. 😀GRAFINem én vagyok a szalag-kezelő manager. Egy vásárló vagyok. Btw, ha hosszában rakja rá sem foglal több helyet, mert keresztbe rakva úgyis hátragurul egy métert....
A felületmegmaradás első törvénye értelmében, hosszába' pont ugyanannyi helyet foglal, mint keresztbe'. 😊Sobri JóskaPont ezért nem értem, hogy miért szívatja meg mindenki saját magát. Ha ugyanannyi helyet foglal akkor a kurva anyját neki, hogy nem rakja rá normálisan azt a szart.
hát ha Neked tényleg ez a legnagyobb problémád, akkor szeretnék a helyedben lenni 😊slowmotionA mondandóm melyik részlete utalt arra, hogy nincs más problémám ezen kívül az életben? Pont azért kúr fel a sok idióta mert így is épp elég fos napjaim vannak, de bazmeg az a szerencsétlenkedés - amit egy egyszerű mozdulattal meg lehetne oldani - felbasz. Az állatvilágban az ilyen szellemi rövidnadrágokat felzabálják az oroszlánok...dcsicsak
Amúgy meg ha kiraksz egy papírt hogy keresztbe tegye akkor úgy fogja. Ha primitívek az emberek irányítani kell őket.
több mint 12 éve
Állítva ugye nem akarja, mert felborul. Hosszába meg azért nem, mert úgy túl sok helyet foglal. Szerintem te vagy a hibás, mert túl nagy gázt adsz a szalagnak, mikor elindítod. Kis gáz, csúsztatott kuplung. 😀GRAFINem én vagyok a szalag-kezelő manager. Egy vásárló vagyok. Btw, ha hosszában rakja rá sem foglal több helyet, mert keresztbe rakva úgyis hátragurul egy métert....
A felületmegmaradás első törvénye értelmében, hosszába' pont ugyanannyi helyet foglal, mint keresztbe'. 😊Sobri JóskaPont ezért nem értem, hogy miért szívatja meg mindenki saját magát. Ha ugyanannyi helyet foglal akkor a kurva anyját neki, hogy nem rakja rá normálisan azt a szart.
hát ha Neked tényleg ez a legnagyobb problémád, akkor szeretnék a helyedben lenni 😊slowmotionA mondandóm melyik részlete utalt arra, hogy nincs más problémám ezen kívül az életben? Pont azért kúr fel a sok idióta mert így is épp elég fos napjaim vannak, de bazmeg az a szerencsétlenkedés - amit egy egyszerű mozdulattal meg lehetne oldani - felbasz. Az állatvilágban az ilyen szellemi rövidnadrágokat felzabálják az oroszlánok...
több mint 12 éve
Valószínűleg nem normális a részemről, de esküszöm ha még egyszer valaki keresztbe rakja rá az üvegeket a pénztári szalagra előttem, feldugom a seggébe. Hihetetlennek tartom, hogy az emberek 20-30%-ának nincs annyi esze, hogy experimentális módszerekkel megállapítsa, hogy a lendületmegmaradás értelmében az a kibaszott üveg nem fog a szalaggal együtt előrefelé menni... És csak gurítgatja előre a barom...faszom kivan.dcsicsakhát ha Neked tényleg ez a legnagyobb problémád, akkor szeretnék a helyedben lenni 😊
több mint 12 éve
Így van, max. ha egy vagy két üveged van akkor ugye hosszanti irányba nagyobb helyet foglal magából a futószalagból, de igazán nagy vásárlósűrűség szükséges az adott kasszánál ahhoz hogy ez zavaró legyen 😊 Ha meg mást is veszel azt be lehet passzintani az üvegek mellé.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
A felületmegmaradás első törvénye értelmében, hosszába' pont ugyanannyi helyet foglal, mint keresztbe'. 😊Valószínűleg nem normális a részemről, de esküszöm ha még egyszer valaki keresztbe rakja rá az üvegeket a pénztári szalagra előttem, feldugom a seggébe. Hihetetlennek tartom, hogy az emberek 20-30%-ának nincs annyi esze, hogy experimentális módszerekkel megállapítsa, hogy a lendületmegmaradás értelmében az a kibaszott üveg nem fog a szalaggal együtt előrefelé menni... És csak gurítgatja előre a barom...faszom kivan.dcsicsakÁllítva ugye nem akarja, mert felborul. Hosszába meg azért nem, mert úgy túl sok helyet foglal. Szerintem te vagy a hibás, mert túl nagy gázt adsz a szalagnak, mikor elindítod. Kis gáz, csúsztatott kuplung. 😀GRAFI