Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
Azt még hozzátenném, hogy akinek van egy nagyon kis esze, az félrerak akkor, amikor jól megy a szekér, de úgy látszik nem volt, és most könnyebb ráfogni a saját hülyeségét a rasszistákra és a nácikra.
több mint 12 éve
A tv2 honlapjáról:"A híres zenész (Gerendás Péter) fia, Dávid is jelentkezett idén a tehetségkutatóba. Édesapjának köszönhetően már kiskora óta foglalkozik a zenével. Elmesélte, gyerekkorában hosszabb ideig élt külföldön, többek között Norvégiában és Franciaországban, ahol szülei által belekóstolhatott a zenészéletbe, amit nagyon élvezett…"
Ezek szerint már régen is üldöztek mindenkit. No meg azok a mocskos tehetségkutató műsorok, pfúj...
Do your job
több mint 12 éve
Isten áldja. Nekem nem fog hiányozni. A búcsúlevélben írtakat meg nem kommentálnám. Elég jól összefoglaltátok itt előttem. Szánalom a köbön.
több mint 12 éve
a kommenteket is érdemes végigolvasni, parádés látlelet a mai társadalmunkról

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Rasszisták. Fúj. Há' 9 gyerek more! Nem szakad meg a szívetek?? Tessék adakozni neki. A számlaszám: 117-2549831245002
több mint 12 éve
Debrecenben márc.29én lett volna koncertje, helyszínen 3000Ft,elővételben 2500.... de "technikai" hiba miatt elmaradt a koncert( vagyis eladtak vagy 5 jegyet rá).Hát igen frusztráló lehet h a kutya se kíváncsi rá. előttem szólók is leírták már a lényeget.
több mint 12 éve
Egyet kell, hogy értsek veled.bármennyire szomorúnak hat, én pontosan az ilyen embereket tartom semmirePontosan.
www.facebook.com/peter.gerendas.7/posts/115948515265669
szánalmas önsiratás és gyerekes naivitásjjncaa
Amíg mentek az SZDSZ-es rendezvényeken a fellépések irreális összegekért minden paradicsomi volt, most, hogy nincs igény a fellépésekre (valóban mindenütt fingért-húgyért megasztárok, x-faktorosok), meg mindjárt a nácik tehetnek róla.
Ez a levél vagy arról szól, hogy mennyire hülye és kevéssé életrevaló is valójában vagy arról, hogy mennyire haszontalan előadóművészileg.
Sőt, egy ilyen fostalicska személyes nyervogó levél, még az egyébként valós kritikákat is annulálja, melyek így kb. a picsogáshoz való munícióként értelmezhetőek, nem önmagukban.Sobri Jóska
Szánalmasnak tartom ezt az egész dolgot.
Az, hogy a gitárjának az eladásából csak egy hónapi megélhetésüket biztosítja, nevetséges. Utánanéztem, az a gitár alsó hangon is 200 ezret ér. Úgy gondolom nagyon sok ember,család szeretne havi 200 ezerből élni, és nem is nyávognának emiatt.
A következő pont a parkolási bírság. Én vajon miért nem kapok parkolási bírságokat? Azért nem , mert betartom a szabályokat, szóval ez is elkerülhető.
Telefonszámlák, hát, lehet kevesebbet kellene telefonálni, és akkor kevesebb lenne a számla is..
A legundorítóbb pont az Iphone emlegetése. Ott eléggé felment a pumpa bennem. Ha nem tud megélni, akkor minek neki Iphone? Előfizetéssel is 100-200 ezer Ft egy olyan telefon. Egyszerűen ha nem telik rá, akkor nem veszem meg. Sok család örülne, ha egyáltalán okostelefonjuk lenne, nem pedig 100-200 ezres Iphone-juk, abból a pénzből több okostelefont is lehetne venni, és akkor esetleg nem "halna" éhen a család a nagy kiadás miatt.
Tudom egyszerűbb nyávogni, vagy valakire rákenni a saját hibáinkat, de Gerendás nyugodtan magába nézhetne.
Ha kevesebb jut, akkor kevesebből kell megélni, ilyen egyszerű sajnos.
Nagyon sok, sokkal rosszabb helyzetben lévő család írhatna ilyen levélkéket, de nem teszik, mert ők tényleg el vannak foglalva a megélhetésükkel.
több mint 12 éve
😀 😀 😂bármennyire szomorúnak hat, én pontosan az ilyen embereket tartom semmirePontosan.
Amíg mentek az SZDSZ-es rendezvényeken a fellépések irreális összegekért minden paradicsomi volt, most, hogy nincs igény a fellépésekre (valóban mindenütt fingért-húgyért megasztárok, x-faktorosok), meg mindjárt a nácik tehetnek róla.
Ez a levél vagy arról szól, hogy mennyire hülye és kevéssé életrevaló is valójában vagy arról, hogy mennyire haszontalan előadóművészileg.
Sőt, egy ilyen fostalicska személyes nyervogó levél, még az egyébként valós kritikákat is annulálja, melyek így kb. a picsogáshoz való munícióként értelmezhetőek, nem önmagukban.Sobri Jóska

www.eventim.hu/hu/jegyek/gerendas-peter-nagykoncert-budapest-syma-rendezvenykozpont-288564/event.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
bármennyire szomorúnak hat, én pontosan az ilyen embereket tartom semmirePontosan.
Sőt, egy ilyen fostalicska személyes nyervogó levél, még az egyébként valós kritikákat is annulálja, melyek így kb. a picsogáshoz való munícióként értelmezhetőek, nem önmagukban.
több mint 12 éve
püámen. Takarodjon mindenki, aki más véleményen van.Amadeus91te miért jöttél vissza?kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ámen. Takarodjon mindenki, aki más véleményen van.Amadeus91te miért jöttél vissza?
több mint 12 éve
ámen. Takarodjon mindenki, aki más véleményen van.bármennyire szomorúnak hat, én pontosan az ilyen embereket tartom semmirecsak is jó utat tudok neki kívánni, valamint őszinte reményemet, hogy példája ragadós lesz, a hozzá hasonlóak körében...Dub
több mint 12 éve
bármennyire szomorúnak hat, én pontosan az ilyen embereket tartom semmirecsak is jó utat tudok neki kívánni, valamint őszinte reményemet, hogy példája ragadós lesz, a hozzá hasonlóak körében...
több mint 12 éve
ami biztosan akkor történik majd, mikor teljesen másról lesz szó, de hajrá

---
több mint 12 éve
eszetekbe fogom ezt juttatni majd itt a fórumon alkalomadtán.egyszer talán megérted, de aki nem akar siránkozni, az nem siránkozik (még úgy sem, hogy a végére odabiggyeszti, nem ez volt persze a szándéka), aki tényleg biztos önmagában, az nem fröcsög semmit másokrabármennyire szomorúnak hat, én pontosan az ilyen embereket tartom semmiremondjuk nem értem, hogy miért azok lesznek a "semmirekellők" ebben az országban, akik rámernek mutatni az igenis valós jelenségekre. Úgy látszik ebben a társadalomban tilos rámutatni a hibákra. (félve teszem hozzá, hogy a bűnökre még inkább...)Amadeus91
ez a levél a maga elbaszott módján tökéletes példája annak, hogy mi a JÓ és a látszatjó között a különbségjjncaa
több mint 12 éve
egyszer talán megérted, de aki nem akar siránkozni, az nem siránkozik (még úgy sem, hogy a végére odabiggyeszti, nem ez volt persze a szándéka), aki tényleg biztos önmagában, az nem fröcsög semmit másokrabármennyire szomorúnak hat, én pontosan az ilyen embereket tartom semmiremondjuk nem értem, hogy miért azok lesznek a "semmirekellők" ebben az országban, akik rámernek mutatni az igenis valós jelenségekre. Úgy látszik ebben a társadalomban tilos rámutatni a hibákra. (félve teszem hozzá, hogy a bűnökre még inkább...)Amadeus91
ez a levél a maga elbaszott módján tökéletes példája annak, hogy mi a JÓ és a látszatjó között a különbség

---
több mint 12 éve
bármennyire szomorúnak hat, én pontosan az ilyen embereket tartom semmiremondjuk nem értem, hogy miért azok lesznek a "semmirekellők" ebben az országban, akik rámernek mutatni az igenis valós jelenségekre. Úgy látszik ebben a társadalomban tilos rámutatni a hibákra. (félve teszem hozzá, hogy a bűnökre még inkább...)
több mint 12 éve
bármennyire szomorúnak hat, én pontosan az ilyen embereket tartom semmireNem tudok dönteni, hogy melyik az erősebb rész, a parkolási büntetések vagy a 300 000-es IPhone miatti sajnálkozás.
több mint 12 éve
bármennyire szomorúnak hat, én pontosan az ilyen embereket tartom semmirewww.facebook.com/peter.gerendas.7/posts/115948515265669
szánalmas önsiratás és gyerekes naivitás

---
több mint 12 éve
barátos 99 www.youtube.com/watch?v=p1ruZtY8ynknekem azokból, akik a barátomnak nevezik magukat, aztán szembe köpnek.Mikey+1. 😕 Ráadásul egybehangzóan, mások szerint is, nem én hibáztam, illetve ő volt gerinctelen, és még neki áll feljebb, annak ellenére, hogy még én tettem gesztusokat felé, és le akartam rendezni a nézeteltérést. Mindegy, régen nem csalódtam már így emberben, de hála az égnek most lefoglal a munka.Vrijbloed
több mint 12 éve
nekem azokból, akik a barátomnak nevezik magukat, aztán szembe köpnek.Mikey+1. 😕 Ráadásul egybehangzóan, mások szerint is, nem én hibáztam, illetve ő volt gerinctelen, és még neki áll feljebb, annak ellenére, hogy még én tettem gesztusokat felé, és le akartam rendezni a nézeteltérést. Mindegy, régen nem csalódtam már így emberben, de hála az égnek most lefoglal a munka.
több mint 12 éve
Egy kellemes, áztató esőre nagy szükség lenne............
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
elegem van a nőkből.Amadeus91
Lehetséges alternatíva.😀laccoo74
több mint 12 éve

Lehetséges alternatíva.😀
több mint 12 éve
nekem azokból, akik a barátomnak nevezik magukat, aztán szembe köpnek.MikeyAkkor itt az idő a paradigmaváltáshoz:
Amadeus, ő Mikey, Mikey ő pedig Amadeus.
Vár rátok egy teljesen új, más világ.