Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
Szoktam. Ki, be, ki be, stb.Húzasd ki azt is. Jobban jársz, még az agyadra fog menni...apeszosVan helyette rólad elnevezett pöcsöm.Mi az, hogy neked nincs a rólad elnevezett bölcsességfogad? Ez nem ér.... Tessék visszanöveszteni.apeszosasztaliteniszezel?Amadeus91Mondjuk így 40 felé aktívan már nem.
De amikor még volt bölcsességfogam akkor igen. 😊
BVSC-s voltam még ezer éve, aztán meg Budapestbajnokság.Sobri Jóska
Bocs, de túl magas labda volt. 😊Sobri Jóska
több mint 12 éve
Húzasd ki azt is. Jobban jársz, még az agyadra fog menni...Van helyette rólad elnevezett pöcsöm.Mi az, hogy neked nincs a rólad elnevezett bölcsességfogad? Ez nem ér.... Tessék visszanöveszteni.apeszosasztaliteniszezel?Amadeus91Mondjuk így 40 felé aktívan már nem.
Bocs, de túl magas labda volt. 😊Sobri Jóska
több mint 12 éve
Van helyette rólad elnevezett pöcsöm.Mi az, hogy neked nincs a rólad elnevezett bölcsességfogad? Ez nem ér.... Tessék visszanöveszteni.apeszosasztaliteniszezel?Amadeus91Mondjuk így 40 felé aktívan már nem.
Bocs, de túl magas labda volt. 😊
több mint 12 éve
Nem ő mondta, hanem a cardiológus. Bár az ő asszisztensnője tényleg a fogamravaló volt...Miért ne kaphatnál érzéstelenítő injekciót?No no... Én nem kaphatok csillapítást (orvosit) és nem is altathatnak a szívem miatt. Megoldás biztos van, de nem az én zsebemnek találták ki...apeszosA bölcsességfogam begyulladt, enni nem tudok napok óta, és ma közölte a fogorvos, hogy az alsó kettőt ki kell húzni, mert rosszul állnak és összenyomnák az alsó fogsorom.Ma már semmilyen fogorvosi beavatkozás nem fáj.
Tök csúcs, már most fosok tőle, mindenkitől azt hallom, hogy mennyire kegyetlen a bölcsességfog kihúzása, és mennyire fáj.
BRRRRRRRStez
Kapsz egy rakat injekciót, aztán bele is lőhetnek magnummal a szádba, semmit se érzel.
Nekem amikor kiszedték délelött, este már asztalitenisz meccsem volt. Kicsit sajgott a helye, meg néha véreset csuláztam, de érdemi fájdalom nem volt.
Se a beavatkozás, se utána.Sobri Jóska
Nem lehet, hogy csak megdugtad a fogorvos nőjét, vagy hasonló, és ez a személyes bosszúja, hogy ezt elhitette veled? 😊Sobri Jóska
több mint 12 éve
Mi az, hogy neked nincs a rólad elnevezett bölcsességfogad? Ez nem ér.... Tessék visszanöveszteni.asztaliteniszezel?Amadeus91Mondjuk így 40 felé aktívan már nem.
több mint 12 éve
Miért ne kaphatnál érzéstelenítő injekciót?No no... Én nem kaphatok csillapítást (orvosit) és nem is altathatnak a szívem miatt. Megoldás biztos van, de nem az én zsebemnek találták ki...apeszosA bölcsességfogam begyulladt, enni nem tudok napok óta, és ma közölte a fogorvos, hogy az alsó kettőt ki kell húzni, mert rosszul állnak és összenyomnák az alsó fogsorom.Ma már semmilyen fogorvosi beavatkozás nem fáj.
Tök csúcs, már most fosok tőle, mindenkitől azt hallom, hogy mennyire kegyetlen a bölcsességfog kihúzása, és mennyire fáj.
BRRRRRRRStez
Kapsz egy rakat injekciót, aztán bele is lőhetnek magnummal a szádba, semmit se érzel.
Nekem amikor kiszedték délelött, este már asztalitenisz meccsem volt. Kicsit sajgott a helye, meg néha véreset csuláztam, de érdemi fájdalom nem volt.
Nem lehet, hogy csak megdugtad a fogorvos nőjét, vagy hasonló, és ez a személyes bosszúja, hogy ezt elhitette veled? 😊
több mint 12 éve
asztaliteniszezel?Amadeus91Mondjuk így 40 felé aktívan már nem.
BVSC-s voltam még ezer éve, aztán meg Budapestbajnokság.
több mint 12 éve
Én tutira kérem, hogy nyomjanak tele mindenféle szarral, vagy esetleg megiszok egy üveg whiskyt, hogy ne legyek magamnál. 😀Stez😀 😀 Azt megnézném, hogyan énekelsz foghúzás közben a sok cucctól.. 😛
több mint 12 éve
Én tutira kérem, hogy nyomjanak tele mindenféle szarral, vagy esetleg megiszok egy üveg whiskyt, hogy ne legyek magamnál. 😀
több mint 12 éve
No no... Én nem kaphatok csillapítást (orvosit) és nem is altathatnak a szívem miatt. Megoldás biztos van, de nem az én zsebemnek találták ki...A bölcsességfogam begyulladt, enni nem tudok napok óta, és ma közölte a fogorvos, hogy az alsó kettőt ki kell húzni, mert rosszul állnak és összenyomnák az alsó fogsorom.Ma már semmilyen fogorvosi beavatkozás nem fáj.
BRRRRRRRStez
több mint 12 éve
asztaliteniszezel?A bölcsességfogam begyulladt, enni nem tudok napok óta, és ma közölte a fogorvos, hogy az alsó kettőt ki kell húzni, mert rosszul állnak és összenyomnák az alsó fogsorom.Ma már semmilyen fogorvosi beavatkozás nem fáj.
BRRRRRRRStez
több mint 12 éve
Booo.. kellett neked elrontani a horrorsztorit.A bölcsességfogam begyulladt, enni nem tudok napok óta, és ma közölte a fogorvos, hogy az alsó kettőt ki kell húzni, mert rosszul állnak és összenyomnák az alsó fogsorom.Ma már semmilyen fogorvosi beavatkozás nem fáj.
BRRRRRRRStez
Amúgy utána azért általában szoktak fájdalomcsillapítót felírni, 1-2-3 napra minimum.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
A bölcsességfogam begyulladt, enni nem tudok napok óta, és ma közölte a fogorvos, hogy az alsó kettőt ki kell húzni, mert rosszul állnak és összenyomnák az alsó fogsorom.Ma már semmilyen fogorvosi beavatkozás nem fáj.
BRRRRRRRStez
Se a beavatkozás, se utána.
több mint 12 éve
A bölcsességfogam begyulladt, enni nem tudok napok óta, és ma közölte a fogorvos, hogy az alsó kettőt ki kell húzni.A felső nem szokott vészes lenni, de az alsó valóban elég kegyetlen.. az enyémet 45 percig rángatták, és 3 darabban szedték ki egy megyei kórház idegsebészetén, két főorvossal. (Utána meg mint a véres kardot körbehordozták, hogy mindenki megnézze mekkora gyökerei vannak...)
BRRRRRRRStez
Tanulság: bölcsességfognál előre kell adni a pénzt 😉
De fel a fejjel, nekem a műtét után az orvos azt mondta, hogy ez eléggé kapitális példány volt, és ált. 15 perc alatt a legtöbet kiszedik.. no para!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
A bölcsességfogam begyulladt, enni nem tudok napok óta, és ma közölte a fogorvos, hogy az alsó kettőt ki kell húzni, mert rosszul állnak és összenyomnák az alsó fogsorom.Tök csúcs, már most fosok tőle, mindenkitől azt hallom, hogy mennyire kegyetlen a bölcsességfog kihúzása, és mennyire fáj.
BRRRRRRR
több mint 12 éve
kajakkenusport.hu/files/dokumentumok/natasa_level_2013.pdfMindenki boldoguljon ahogyan tud. Csak tehették volna csendesebben is...
Van aki úgy cserélgeti a hazáját, mint más a gatyáját...laccoo74
több mint 12 éve
kajakkenusport.hu/files/dokumentumok/natasa_level_2013.pdfVan aki úgy cserélgeti a hazáját, mint más a gatyáját...
több mint 12 éve
Nem rendszer, csak módszerváltás voltA fater szerint nem változott semmi. Csak máshogy hívják és alig van munkahely. Még az évente 2szer esedékes - hagyományos - áremelések is megmaradtak.toxiqueSose lesz már olyan, mint régen...AsbeeAzért az nem olyan nagy baj...
Sobri Jóska
apeszos
több mint 12 éve
A fater szerint nem változott semmi. Csak máshogy hívják és alig van munkahely. Még az évente 2szer esedékes - hagyományos - áremelések is megmaradtak.Sose lesz már olyan, mint régen...AsbeeAzért az nem olyan nagy baj...
Sobri Jóska
apeszos
több mint 12 éve
Sose lesz már olyan, mint régen...AsbeeAzért az nem olyan nagy baj...
Sobri Jóska
több mint 12 éve
ne keseregj olyan barátságon, amely felbomlik.régi "barátságok" egyre jobban kezdenek felbomlaniAsbeeSose lesz már olyan, mint régen...Asbeemicsoda?Amadeus91
több mint 12 éve
régi "barátságok" egyre jobban kezdenek felbomlaniSose lesz már olyan, mint régen...Asbeemicsoda?Amadeus91
több mint 12 éve
Sose lesz már olyan, mint régen...AsbeeAzért az nem olyan nagy baj...

több mint 12 éve
Sose lesz már olyan, mint régen...