Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Van egyébként egy elmélet az izraelita-keresztény vallás kapcsolatáról... a "kölcsönhatásokról" és a történeti alá - fölé rendeltségről. Végig-vezetve a történelmen. Tudom, hogy rtchbkk-ista provokáció, meg hklhjlj-izmusból fakadó ljléálá-ista butaság, de a vaslogika inkább tetten érhető ebben, mint a hagyományos értelemben vett vallástörténetben... 😀. toxique
kifejtenéd? nooffenz, a kíváncsiság hajt

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Magyarázza már el valaki, hogy az hogy lehet, hogy szegény ágrólszakadt "Gangeszparti székelyek", akik segélyből tengetik nyomorult életüket, mert szegény romákat nem veszik fel dolgozni, hogy a bánatos csimpánz kókadt péniszébe tudnak mindig a legújabb típusú mobiltelóval villogni?laccoo74
Kit érdekel? Magaddal foglalkozz,ne mással.Könnyebb lesz.Blitzburgh
Ja, lehet, hogy igazad van.
több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Magyarázza már el valaki, hogy az hogy lehet, hogy szegény ágrólszakadt "Gangeszparti székelyek", akik segélyből tengetik nyomorult életüket, mert szegény romákat nem veszik fel dolgozni, hogy a bánatos csimpánz kókadt péniszébe tudnak mindig a legújabb típusú mobiltelóval villogni?laccoo74
Kit érdekel? Magaddal foglalkozz,ne mással.Könnyebb lesz.
több mint 13 éve
Magyarázza már el valaki, hogy az hogy lehet, hogy szegény ágrólszakadt "Gangeszparti székelyek", akik segélyből tengetik nyomorult életüket, mert szegény romákat nem veszik fel dolgozni, hogy a bánatos csimpánz kókadt péniszébe tudnak mindig a legújabb típusú mobiltelóval villogni?
több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
és nono a miszticizmus nemegyenlő a vallással!sutianap
miért? Amadeus91
merez nem a tvájlájtzón. A misztika csak a rejtély, a vallás egy rendszersutianap
tehát, ha egy misztika köré építek egy központosított szervezetet (aka. Egyház) akkor az vallássá válik. Profánul egyszerűsítve: Ha azt mondom, hogy Amadeus az egyetlen élő isten, akkor az misztikum (hülyeség), de ha van elég pénzem és mocskos kis titok a kezemben amely segítségével ki tudok magamnak eszközölni egy legitim szervezetet (amihez találok elég hülyét, aki majd hisz is bennem) és még több pénzt, akkor vallássá válik. Onnantól kezdve pedig Isten (vagyis jelenesetben magam nevében) megtehetek kis túlzással mindent; ölhetek, elítélhetek, adót szedhetek, uralkodót mondathatok le és nevezhetek ki. Hiszen, ha sokan hisznek benne (fogadják el az én igazságom), akkor legitimmé válik. Amadeus91
Tedd azt. Csodát tudsz-e tenni? Ha nem akkor írj le egyet (vagy többet) és halj meg gyorsan, aztán ha szerencséd van beveszik. Úgy 2000 év múlva. És ne felejts el téríteni tűzzel-vassal. Akkor a rejtélyes Amadeusból világvallás lesz. A Boszikat meg tűzre! Mer' fából vannak...apeszos
A scientológiának sincs több 1000 éves múltja... mégis van egy csodakönyvük, amiben hisznek. Vallás, nemde? De nem kell ide új vallás! Elég elkorcsosítani egy már meglévőt (hitgyüli... stb.). A kommunikációs eszközök és a pénz ma már hatékonyan kibekkelnek pár100 év szájról-szájra történő terjedést... 😀 😀
Van egyébként egy elmélet az izraelita-keresztény vallás kapcsolatáról... a "kölcsönhatásokról" és a történeti alá - fölé rendeltségről. Végig-vezetve a történelmen. Tudom, hogy rtchbkk-ista provokáció, meg hklhjlj-izmusból fakadó ljléálá-ista butaság, de a vaslogika inkább tetten érhető ebben, mint a hagyományos értelemben vett vallástörténetben... 😀.
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
Kibaszott pillanatragasztó a saját ujjaid összeragasztásán kívül semmire nem jó! Egyébként találkozott már valaki olyannal amit másodszor is lehet a gyári kupakon keresztül normálisan használni?JayB
Én egyszer a gép mellett ragasztottam valamit, és nem vettem észre hogy kicsöppent egy kicsi mellém az asztalra, vígan netezgettem meg elvoltam még pár órát, amikor felálltam. Lendületből.

6 éve ott van az asztalon egy 3x1 centis bőrdarab az alkaromból, amit szikével nem bírtunk lekaparni. 😀Hanni
mekkora kocka vagy, összenősz a szgépasztaloddal 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 638 — Poloska confirmed
Kibaszott pillanatragasztó a saját ujjaid összeragasztásán kívül semmire nem jó! Egyébként találkozott már valaki olyannal amit másodszor is lehet a gyári kupakon keresztül normálisan használni?JayB
Én egyszer a gép mellett ragasztottam valamit, és nem vettem észre hogy kicsöppent egy kicsi mellém az asztalra, vígan netezgettem meg elvoltam még pár órát, amikor felálltam. Lendületből.

6 éve ott van az asztalon egy 3x1 centis bőrdarab az alkaromból, amit szikével nem bírtunk lekaparni. 😀
több mint 13 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Premium content is currently available only to users within the United States. Kurvaanyád Chicago Tribune!

Egy egyszerű cikket - premium content?? - a kedvenc csapatomról nem tudok elolvasni...Mikey
 anonymouse.org/anonwww.html
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 840 — no es importante
Premium content is currently available only to users within the United States. Kurvaanyád Chicago Tribune!

Egy egyszerű cikket - premium content?? - a kedvenc csapatomról nem tudok elolvasni...Mikey
a legjobb ilyen a March Madness volt tavaly, mikor a streamre nem lehetett európai IP-ről feliratkozni... úgy, hogy előtte ingyenes volt az egész, utána meg még fizetni se lehetett érte, mert egyszerűen geobanolva lettünk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 883
Kibaszott pillanatragasztó a saját ujjaid összeragasztásán kívül semmire nem jó! Egyébként találkozott már valaki olyannal amit másodszor is lehet a gyári kupakon keresztül normálisan használni?
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 104

Egy egyszerű cikket - premium content?? - a kedvenc csapatomról nem tudok elolvasni...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
miért? Amadeus91
merez nem a tvájlájtzón. A misztika csak a rejtély, a vallás egy rendszersutianap
tehát, ha egy misztika köré építek egy központosított szervezetet (aka. Egyház) akkor az vallássá válik. Profánul egyszerűsítve: Ha azt mondom, hogy Amadeus az egyetlen élő isten, akkor az misztikum (hülyeség), de ha van elég pénzem és mocskos kis titok a kezemben amely segítségével ki tudok magamnak eszközölni egy legitim szervezetet (amihez találok elég hülyét, aki majd hisz is bennem) és még több pénzt, akkor vallássá válik. Onnantól kezdve pedig Isten (vagyis jelenesetben magam nevében) megtehetek kis túlzással mindent; ölhetek, elítélhetek, adót szedhetek, uralkodót mondathatok le és nevezhetek ki. Hiszen, ha sokan hisznek benne (fogadják el az én igazságom), akkor legitimmé válik. Amadeus91
Tedd azt. Csodát tudsz-e tenni? Ha nem akkor írj le egyet (vagy többet) és halj meg gyorsan, aztán ha szerencséd van beveszik. Úgy 2000 év múlva. És ne felejts el téríteni tűzzel-vassal. Akkor a rejtélyes Amadeusból világvallás lesz. A Boszikat meg tűzre! Mer' fából vannak...
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
A kié a halott test témához:

itt asszondja, hogy senkié, de ez amerika

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
miért? Amadeus91
no, no-no, nincs benne semmi rejtély, mert tök pofátlanul és nyíltan csinálod. Igazából pont fordítva műkszik, van egy vallás és az igazán arra vonzódóakat begyűjtik a misztikusok, a misztika parazita, hiszen bármiből lehet valami titkosat csinálni. Tehát egy valláshoz, kell hardver (templom), szoftver (pap) és ha igazán jó van szerver is és a legfontosabb az eleje, hogy meg győzz valakit az elején, hogy valami MÁS működik itt, mint amit látsz, tehát nem a misztikát adod el, hanem a megoldást, megoldod neki, hogy ne kelljen a buksi fejét törni olyanokon ami nem neki való, inkább hozzon sonkát hagymával és majd te elvégzed ezt helyette. Ugyan az mint a lentebbi D.Adams leírás: "Az Elektromos Szerzetes pontosan ugyanolyan háztartási gépezet, mint a mosogatógép vagy a videó. A mosogatógép elvégzi az ember helyett a fárasztó mosogatást, a videómagnó megnézi helyette a fárasztó tévéműsorokat, az Elektromos Szerzetes pedig arra való, hogy mindenfélét elhiggyen az ember helyett és így megkímélje attól az egyre terhesebb feladattól, hogy neki kelljen elhinni azt a számtalan dolgot, amit a világ el akar hitetni vele." Aztán hajrá Mócárt!

több mint 13 éve
miért? Amadeus91
Szinte minden szekta így indul.Te is űberelnél egyet?
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 508
miért? Amadeus91
tehát, ha egy misztika köré építek egy központosított szervezetet (aka. Egyház) akkor az vallássá válik. Profánul egyszerűsítve: Ha azt mondom, hogy Amadeus az egyetlen élő isten, akkor az misztikum (hülyeség), de ha van elég pénzem és mocskos kis titok a kezemben amely segítségével ki tudok magamnak eszközölni egy legitim szervezetet (amihez találok elég hülyét, aki majd hisz is bennem) és még több pénzt, akkor vallássá válik. Onnantól kezdve pedig Isten (vagyis jelenesetben magam nevében) megtehetek kis túlzással mindent; ölhetek, elítélhetek, adót szedhetek, uralkodót mondathatok le és nevezhetek ki. Hiszen, ha sokan hisznek benne (fogadják el az én igazságom), akkor legitimmé válik.
több mint 13 éve
miért? Amadeus91
merez nem a tvájlájtzón. A misztika csak a rejtély, a vallás egy rendszer

több mint 13 éve
ilyen alapon a kereszténység is misztikum. Misztikum az iszlám is. Ha mindent misztikumnak veszünk, akkor kapunk egy puritáni világot, ahol csak az tény (a valóság), amit matematikai egyenlettel fel lehet írni. Amadeus91
az a valóság, amit te annak érzékelsz, a többit meg kipótolod az elméleti tudásodra alapozott képzeleteddel, a vallás meg segít a megmagyarázhatatlan dolgok racionalizálásában

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
miért?
több mint 13 éve
A Sobrit Bibliával igazolni csak elsőre perverz?
meraszondja:
"25. Monda néki Jézus: Én vagyok a feltámadás és az élet: a ki hisz én bennem, ha meghal is, él;
26. És a ki csak él és hisz én bennem, soha meg nem hal. Hiszed-é ezt?"

ééés meg van a körmöskép is

és nono a miszticizmus nemegyenlő a vallással!

több mint 13 éve
addig más ember mást vesz alapul. apeszos
mit is?jjncaa
Akármit is. Mert nekem van egy világnézetem, nem nézem le a másikat egy más világnézetért. Hogy ki miben hisz, az a saját döntése. Az Amazonas mellett, vagy Kongóban lehet hogy karóra tűzik a fejedet a zseblámpád miatt, mert az az ördögtől való. A távol-keleten, Délkelet-Ázsiában ebben a "civilizált" világban sem találsz túl sok ateista embert. Lehet hogy van túlvilág. Lehet hogy nincs. Te biztosan tudod? Mert én nem, bár ez biztos az én hibám. Még nem beszéltem olyannal aki ezt megtapasztalta. És ettől még akárhogy is vicceli el, Amadeusnak is lehet igaza...apeszos
sőt menjünk tovább, azt se tudta még senki megcáfolni, hogy az úton előtted áthaladó fekete macska nem hoz balszerencsét, míg a tükrökre különösen vigyázz, mert 7 év balsors leselkedik rád!

a misztikum, a meg nem magyarázható dolgok kétségtelenül könnyebben eladhatóak, mint a józan észre való hajlam, ha nagyon hiszel benne pedig még igaz is lesz, így van ez jóljjncaa
ilyen alapon a kereszténység is misztikum. Misztikum az iszlám is. Ha mindent misztikumnak veszünk, akkor kapunk egy puritáni világot, ahol csak az tény (a valóság), amit matematikai egyenlettel fel lehet írni.
több mint 13 éve
mit is?jjncaa
Akármit is. Mert nekem van egy világnézetem, nem nézem le a másikat egy más világnézetért. Hogy ki miben hisz, az a saját döntése. Az Amazonas mellett, vagy Kongóban lehet hogy karóra tűzik a fejedet a zseblámpád miatt, mert az az ördögtől való. A távol-keleten, Délkelet-Ázsiában ebben a "civilizált" világban sem találsz túl sok ateista embert. Lehet hogy van túlvilág. Lehet hogy nincs. Te biztosan tudod? Mert én nem, bár ez biztos az én hibám. Még nem beszéltem olyannal aki ezt megtapasztalta. És ettől még akárhogy is vicceli el, Amadeusnak is lehet igaza...apeszos
sőt menjünk tovább, azt se tudta még senki megcáfolni, hogy az úton előtted áthaladó fekete macska nem hoz balszerencsét, míg a tükrökre különösen vigyázz, mert 7 év balsors leselkedik rád!

a misztikum, a meg nem magyarázható dolgok kétségtelenül könnyebben eladhatóak, mint a józan észre való hajlam, ha nagyon hiszel benne pedig még igaz is lesz, így van ez jóljjncaa
😊
"Aki teljesen ateista, az a legteljesebb hithez vezető lépcső utolsó előtti fokán áll (aztán vagy túllép rajta, vagy nem), de a közönyösnek nincs semmilyen hite, legfeljebb a gyarló félelme, az is ritkán: csak ha érzelmes az illető."
Dosztojevszkij
több mint 13 éve
mit is?jjncaa

a misztikum, a meg nem magyarázható dolgok kétségtelenül könnyebben eladhatóak, mint a józan észre való hajlam, ha nagyon hiszel benne pedig még igaz is lesz, így van ez jól

---
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 112 — #NoStress
én szerintem ősi idegenek látogattak meg minket az ókorban és a Paleoasztronautika képviselőivel egyetértésben azt gondolom, hogy ők alkották az embert és és és és és azért nincsenek piramisok már, mert elmentek az idegenek. De kik voltak ők? Miért jöttek? Hová mentek? magyar hangja Peter Griffin. Amadeus91
Jogos a felvetés.
Mert ha például igaz az isteni tervezés elmélete, a kreacionizmus, és a testem egyfajta hardver a rajta futó szoftverhez, akkor pláne nem akarom, hogy bárki is elbitorolja a videókártyám, a monitorom, a joystickről nem is beszélve!Sobri Jóska
és, ha már váltottál egy apple gépre és nem kell a régi, akkor még azért pénzért próbálod eladni vagy odaadod ingyen annak, akinek az életet jelenti?

Istenek?! Aliens!

Amadeus91
Érdekes felvetés.
Az előző telefonomat (a működőképes, de kicsit elergyadt HTC-t) elajándékoztam, de nem élet-halál kérdésről volt szó.
Viszont ha tudom, hogy pl. a lábkörmöm nekem már nem kellő darabkáival megmenthetem valakinek az életét, az azonnal szóljon, karitatív alapon bármikor postázom.
És ha bejön sutianap és Jézus esélye, akkor a feltámadáskor az összes botor mód levágott lábkörömdarabkám visszanő vajon rám? Jobb nem belegondolni...

több mint 13 éve
mit is?jjncaa
Akármit is. Mert nekem van egy világnézetem, nem nézem le a másikat egy más világnézetért. Hogy ki miben hisz, az a saját döntése. Az Amazonas mellett, vagy Kongóban lehet hogy karóra tűzik a fejedet a zseblámpád miatt, mert az az ördögtől való. A távol-keleten, Délkelet-Ázsiában ebben a "civilizált" világban sem találsz túl sok ateista embert. Lehet hogy van túlvilág. Lehet hogy nincs. Te biztosan tudod? Mert én nem, bár ez biztos az én hibám. Még nem beszéltem olyannal aki ezt megtapasztalta. És ettől még akárhogy is vicceli el, Amadeusnak is lehet igaza...