Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
ha így gondolnád akkor nem állítottad volna azt hogy minden jobbikos egyetért a rasszizmussal. ELLENTMONDÁS.Ez baromság, ha iylen egyszerű lenne, nem lenne munkanélküliség.
köszönöm a figyelmet!
mellesleg elmehetne a cigány dolgozni pl. a lázár lovas parkba, tesóm is ott dolgozik vizsgaidőszakban, amikor nem jár suliba, kap 4ezret egy nap, korlátlan kajafogyasztást, sőt aki ott dolgozik és akarja még szállást is kap, nem is akármilyet. Csak általában odamennek, és másnap már nem jönnek. Mert a munka nem tetszik! Ha nem hiszed menj oda és győződj meg te magad. eaglesmcnabb
Mindenki ott dolgozna.
Az meg nem ellentmondás, hogy nem feltétlen azért szavaz valaki egy pártra mert mindenben egyetért vele, de aki a Jobbikra szavaz, annak elmentek otthonról.
Ha van sütnivalód, akkor keress olyat, aki a legkisebb rossz, teszem azt egy LMP.
Ők nem komcsik, nem hazudtak az arcodba személyesen, és nem is rasszisták.
Ha valaki szerint a Jobbik a legkisebb rossz, annak a jó-rossz koordinátarendszere pördült jónéhányat.
több mint 13 éve
Én köztudottan ostoba rasszista vagyok Sobri világában. Az enyémben meg ő. Így kvittek vagyunk, tehát nem reagálok ostobaságokra.Ugye visszaolvastál a topikban a reakciód előtt!? 😀 Persze csak viccnek szántam, Wilson meg amolyan mexikói barna. 😀MedvepapaSzerintem meg nyerjen a Seahawks mert RGIII feka! Bocs ha OFF volt! 😀MedvepapaMer' Wilson hófehérke. Jó érv volt.. 😀 😛apeszos
több mint 13 éve
hadd kérdezzem már meg, hogy aki innen (vagy a haverja, vagy mittomén kije) a jobbikra szavazott, az mégis mivel értett egyet, mikor leadta rájuk a voksát?JC6nem értett egyet se vityával se az mszpvel. Mindkettő volt már, mindkettő jó szar is volt. A jobbik még nem volt hatalmon, és bíznak benne hogy jobb lesz a többinél.
Most meg én kérdezzem már meg. Aki 2002-ben leváltotta vityát azért mert SZAR volt, az most legutóbb 2010-ben miért gondolta hogy ami egyszer kurvaszar volt az lehet jobb? 😊
mellesleg van aki örülne annak hogyha megtisztítanák az utcákat, és egy biztonságosabb Magyarországban élnénk. Van akinek tetszett az önellátó börtönök terve stb. De nem akarok politizálni. OFF vége
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ugye visszaolvastál a topikban a reakciód előtt!? 😀 Persze csak viccnek szántam, Wilson meg amolyan mexikói barna. 😀Szerintem meg nyerjen a Seahawks mert RGIII feka! Bocs ha OFF volt! 😀MedvepapaMer' Wilson hófehérke. Jó érv volt.. 😀 😛apeszos
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Helyesen: Seattle-ben már néha süt is a nap.Csak a fények fura játéka. Seattle-ben a nap is másként süt egy ideje.. 😀 😀apeszosNem, de nem annyira fekete, te 😀sutianapSzerintem meg nyerjen a Seahawks mert RGIII feka! Bocs ha OFF volt! 😀MedvepapaMer' Wilson hófehérke. Jó érv volt.. 😀 😛apeszos
több mint 13 éve
Csak a fények fura játéka. Seattle-ben a nap is másként süt egy ideje.. 😀 😀Nem, de nem annyira fekete, te 😀sutianapSzerintem meg nyerjen a Seahawks mert RGIII feka! Bocs ha OFF volt! 😀MedvepapaMer' Wilson hófehérke. Jó érv volt.. 😀 😛apeszos
több mint 13 éve
Nem, de nem annyira fekete, te 😀Szerintem meg nyerjen a Seahawks mert RGIII feka! Bocs ha OFF volt! 😀MedvepapaMer' Wilson hófehérke. Jó érv volt.. 😀 😛apeszos

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Szerintem meg nyerjen a Seahawks mert RGIII feka! Bocs ha OFF volt! 😀MedvepapaMer' Wilson hófehérke. Jó érv volt.. 😀 😛
több mint 13 éve
Én a munkáspártra szavaztam, mert nem-cigányként nekem tetszik a munka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hadd kérdezzem már meg, hogy aki innen (vagy a haverja, vagy mittomén kije) a jobbikra szavazott, az mégis mivel értett egyet, mikor leadta rájuk a voksát?
több mint 13 éve
Egyébként azért ma már nem olyan a helyzet, hogy azt lehessen mondani, hogy ha akarna elmehetne dolgozni. Mármint nem a cigány, magyar sem.
több mint 13 éve
ha így gondolnád akkor nem állítottad volna azt hogy minden jobbikos egyetért a rasszizmussal. ELLENTMONDÁS. köszönöm a figyelmet!
mellesleg elmehetne a cigány dolgozni pl. a lázár lovas parkba, tesóm is ott dolgozik vizsgaidőszakban, amikor nem jár suliba, kap 4ezret egy nap, korlátlan kajafogyasztást, sőt aki ott dolgozik és akarja még szállást is kap, nem is akármilyet. Csak általában odamennek, és másnap már nem jönnek. Mert a munka nem tetszik! Ha nem hiszed menj oda és győződj meg te magad.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
SObri kérésére mégeccer.Az elsőt én is így gondolom, csak a következtetést nem.
fetamás barátom, nem ismerek rád. hogy lehet ilyet kérdezni? aki egy nyíltan rasszista, antiszemita, gyűlölködő pátra adja le a voksát, az egyetért azzal, amit ők képviselnek, ezáltal nyugodt szívvel lehet ebben a kérdésben általánosítani, és a szavazóikat rasszistának, antiszemitának nevezni.JC6szerintem meg kurvára Nem kell ám minden pontban egyetérteni azzal a párttal akire szavazol. Hallottatok már olyat hogy "jobbik rossz"? Ezek szerint nem, Sobrinak üzenem, hogy aki elmegy szavazni a választásokon, nem azt állítja hogy egyetért az adott párt MINDEN pontjával, hanem összességében azt jobbnak tartja mint a többit.
És én meg azt tartom, hogy buta az az ember aki olyan emberre szavaz, aki nyíltan a pofájába hazudik, nem egyszer nem kétszer, hanem sorozatosan. Ergo azt mondom hogy aki Vityára szavaz buta. nem általánosítok, dehogyis, ez tény nem pedig általánosítás. 😊
Inkább eltűröm hogy valaki rasszista, Minthogy valaki a pofámba hazudik, ergo semmibe se néz, nem vesz emberszámba mert annyira se tisztel hogy őszinte legyen.
Nem attól követ el bűnt egy cigány, hogy cigány.Mondd csak, mi az oka annak, hogy általában (nem mindig, hanem általában, ergo nem minden cigányról állítom ezt, hanem a nagyjáról!!!) a cigányoknak nincsenek olyan kvalitásai, képességei és nincsenek olyan szociális lehetőségei, mint egy másik teljesen átlagos magyar állampolgárnak? Mert valami oka csak van.
Hanem a szociális helyzete, az adott ember emberi kvalitásai, képességei, lehetőségei miatt.
Ilyen egyszerű ez.
Rengeteg a nemcigány bűnelkövető is.
Hiába akarsz összefüggéseket keresni, ha az nem visz közelebb a megoldáshoz.
Magyarországon magyar állampolgárok vannak, akikre egységesen vonatkozik a Btk., az alkotmány, stb.
Akár cigány, akár nem.
Akár tetszik ez neked, akár nem.Sobri Jóska
Az nem szociális alap, hogy valaki nem akar dolgozni.
2.: A gárdisták bevonultak anno Göngyöspatára. Hallottad a nyilatkozatukat?
Ők nem a cigányok, hanem a bűnözők miatt vonultak fel. Most hogy ezt a cigányok magukra vették, arról ők kurvára nem tehetnek. Viszont mindent elárul! Ez tény, ergo aki ezt nem fogja fel buta. Nem általánosítás, hanem tény. A te szavaiddal élve Sobri!
mellesleg, a népesség arányait tekintve a cigányság bőven 1/3-ad alatt van. ekkora eltérés nem lehet véletlen. az meg továbbra sem szociális hátrány hogy valaki baszik dolgozni, inkább bűnöz. a cigány is elmehetne ugyanúgy dolgozni, mégis büdös neki!eaglesmcnabb
Vagyis ellent nagyon nem kívántam mondani, de annyira azonosulni se tudtam vele, mivel aki szerint a Jobbik bármelyik pártnál is jobb a maga rasszista, gyűlölködő retorikájával, pénzéhes politikusaival, azt ugye jogomban áll ostobának titulálni (pláne ha még a Jobbik politikusai is ezt teszik)?
A másodikra röviden annyit: elmehetne a cigány dolgozni, ha nem lenne rasszizmus, és nem lenne egy olyan szociológiai helyzet, amiről már írtam, és ami minden parlamenti pártnak érdeke, mégpedig a cigánykérdés szándékolt meg nem oldása, mondhatni eszkalálása.
(Dzsoki is írta pár hsz-el korábban.)
több mint 13 éve
Szerintem meg nyerjen a Seahawks mert RGIII feka! Bocs ha OFF volt! 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Erről beszélek.Mi az, hogy mást hibáztatok a saját nyomorúságomért???Legnagyobb hülyeség, hogy valaki egy döntés után lesz rasszista.Ha így lenne, akkor mindenki logikusan rasszistává válna.
Ugyanúgy kialakul, mint bármi más iránti ellenérzés.
És van egy fő kiváltó oka ugye, a beilleszkedésre képtelen bűnöző életmódot folytató, állam által eltartott, kötekedő agresszív cigányság.Bazzani
De nem így van.
A kiváltó okot én ilyen ellenérzések esetén nem kint szoktam keresni.
Nézz magadba, és lehet a megoldást ott találod.
Ha mindig mást hibáztatsz az összes nyomorúságodért soha nem fogsz belőlük kikecmeregni.Sobri Jóska
Mi köze van hozzám, hogy ezek a férgek rettegésben tartják a nyugdíjasokat mamámék utcájában? Bennem lenne a hiba amikor diszkóban késelnek? Vagy az én lelki nyomorom miatt nem mennek el dolgozni? Ugyan már.
Bazzani
Amíg azt hiszed a probléma kint van, addig a megoldás távol van.
Hidd el, jobb, ha bent van a probléma, akkor van esélyed megoldani.
Ha van egy ember (nem pont te, csak egy ember), aki örökké nyavajog, gyűlölködik, panaszkodik, rengetegszer fizikailag beteg, csomó rossz, szerencsétlen dolog történik vele, az két dolgot tehet.
Vagy kint keresi a probléma gyökerét, vagy bent.
Mindenki ott keresi, ahol akarja.
Én személy szerint a bentet favorizálnám.
több mint 13 éve
Maga a rasszizmus ostobaság, ez vitathatatlan, de ahogy fetomy rámutatott, az emberek bizony gyarlók és nem tévedhetetlenek. Mindenki tudja, hogy a cigarettának az élvezeti értékén túl csak káros hatásai vannak, de mégis sokan élnek vele, mert nekik az JÓ. Nem lehet pontosan megmagyázni, hogy miért, ez kielégíti egy igényüket és kész.Sokak szemében a kurvázás romlott dolog, valaki számára meg teljesen természetes, amíg cselekedeteivel nem árt másnak az ember, addig szerintem nincs ok az illetőt megbélyegezni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Na most én lemaradtam gondolkodásban.értem. Tehát a legvalószínűbb, hogy te vagy a helyi főcigány, aki félelemben tart minden szórakozóhelyet, kocsmát, ezért aki "bazza barátja" azzal úgy bánnak mint egy istennel 😀
Most mi a baj kristof beírásával?
A szegedi drukkerek teljesen normális bulizós arcok. Semmi baj nincs velük. Nagytöbbségüket (főleg a régebbi arcokat) a barátomnak mondhatom.
Ha bárki lejön egy meccsre és azt mondja, hogy Bazza barátja jól fogja magát érezni garantáltan. 😊Bazzani
több mint 13 éve
Na most én lemaradtam gondolkodásban.Most mi a baj kristof beírásával?
A szegedi drukkerek teljesen normális bulizós arcok. Semmi baj nincs velük. Nagytöbbségüket (főleg a régebbi arcokat) a barátomnak mondhatom.
Ha bárki lejön egy meccsre és azt mondja, hogy Bazza barátja jól fogja magát érezni garantáltan. 😊
több mint 13 éve
Egyetertek , a pszihopata sorozatgyilkosokkal is jol el lehet sorozni 😊 .Most nem azért, de talán nem kellene összemosni a közös italozások és szórakozások által kialakított képet egy teljesen más dologgal... Persze ettől függetlenül is lehetnek jó fejek, de szerintem ilyen általánosításokba nem szabadna belemennijjncaaAsbee! Nekem mondod, a fél kölyökkoromat a szegedi és vásárhelyi drukkerek között töltöttem. Remek brigád a szegedi.Bazzanién nem sokat ismerek személyesen, de a diósgyőriekkel is nagyon jó viszonyt ápolnak, tényleg nagyon jó fejek 😊kristof
Mondjuk kb ez pontosan annyira kisarkitas mint hogy minden rasszista ostoba .
több mint 13 éve
Most nem azért, de talán nem kellene összemosni a közös italozások és szórakozások által kialakított képet egy teljesen más dologgal... Persze ettől függetlenül is lehetnek jó fejek, de szerintem ilyen általánosításokba nem szabadna belemenniAsbee! Nekem mondod, a fél kölyökkoromat a szegedi és vásárhelyi drukkerek között töltöttem. Remek brigád a szegedi.Bazzanién nem sokat ismerek személyesen, de a diósgyőriekkel is nagyon jó viszonyt ápolnak, tényleg nagyon jó fejek 😊kristof
a fórumon is sok a "jó fej", mert van közös érdeklődési pontunk, ettől függetlenül a fórumon kívül vélhetően és nyilvánvalóan nem mindenki úgy viselkedik és olyan attitűddel bír, mint itt

---
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Asbee! Nekem mondod, a fél kölyökkoromat a szegedi és vásárhelyi drukkerek között töltöttem. Remek brigád a szegedi.Bazzanién nem sokat ismerek személyesen, de a diósgyőriekkel is nagyon jó viszonyt ápolnak, tényleg nagyon jó fejek 😊
több mint 13 éve
SObri kérésére mégeccer.fetamás barátom, nem ismerek rád. hogy lehet ilyet kérdezni? aki egy nyíltan rasszista, antiszemita, gyűlölködő pátra adja le a voksát, az egyetért azzal, amit ők képviselnek, ezáltal nyugodt szívvel lehet ebben a kérdésben általánosítani, és a szavazóikat rasszistának, antiszemitának nevezni.JC6szerintem meg kurvára Nem kell ám minden pontban egyetérteni azzal a párttal akire szavazol. Hallottatok már olyat hogy "jobbik rossz"? Ezek szerint nem, Sobrinak üzenem, hogy aki elmegy szavazni a választásokon, nem azt állítja hogy egyetért az adott párt MINDEN pontjával, hanem összességében azt jobbnak tartja mint a többit.
És én meg azt tartom, hogy buta az az ember aki olyan emberre szavaz, aki nyíltan a pofájába hazudik, nem egyszer nem kétszer, hanem sorozatosan. Ergo azt mondom hogy aki Vityára szavaz buta. nem általánosítok, dehogyis, ez tény nem pedig általánosítás. 😊
Inkább eltűröm hogy valaki rasszista, Minthogy valaki a pofámba hazudik, ergo semmibe se néz, nem vesz emberszámba mert annyira se tisztel hogy őszinte legyen.
Nem attól követ el bűnt egy cigány, hogy cigány.Mondd csak, mi az oka annak, hogy általában (nem mindig, hanem általában, ergo nem minden cigányról állítom ezt, hanem a nagyjáról!!!) a cigányoknak nincsenek olyan kvalitásai, képességei és nincsenek olyan szociális lehetőségei, mint egy másik teljesen átlagos magyar állampolgárnak? Mert valami oka csak van.
Hanem a szociális helyzete, az adott ember emberi kvalitásai, képességei, lehetőségei miatt.
Ilyen egyszerű ez.
Rengeteg a nemcigány bűnelkövető is.
Hiába akarsz összefüggéseket keresni, ha az nem visz közelebb a megoldáshoz.
Magyarországon magyar állampolgárok vannak, akikre egységesen vonatkozik a Btk., az alkotmány, stb.
Akár cigány, akár nem.
Akár tetszik ez neked, akár nem.Sobri Jóska
Az nem szociális alap, hogy valaki nem akar dolgozni.
2.: A gárdisták bevonultak anno Göngyöspatára. Hallottad a nyilatkozatukat?
Ők nem a cigányok, hanem a bűnözők miatt vonultak fel. Most hogy ezt a cigányok magukra vették, arról ők kurvára nem tehetnek. Viszont mindent elárul! Ez tény, ergo aki ezt nem fogja fel buta. Nem általánosítás, hanem tény. A te szavaiddal élve Sobri!
mellesleg, a népesség arányait tekintve a cigányság bőven 1/3-ad alatt van. ekkora eltérés nem lehet véletlen. az meg továbbra sem szociális hátrány hogy valaki baszik dolgozni, inkább bűnöz. a cigány is elmehetne ugyanúgy dolgozni, mégis büdös neki!
több mint 13 éve
Arról is volt tanulmány, hogy a cigányok nagyrésze vagy bűnöző vagy otthon ül és gyerekeket szül.nem vagyok rasszista. nem a cigányokat utálom, hanem a bűnözőket. most hogy a nagy részük cigány az nem rám nézve gáz 😊eaglesmcnabbKorábban írta valaki, tanulmánnyal alátámasztva: a bűnözők (pontosabban a fogvatartottak) egyharmada cigány származású. Na most ha ez szerinted a nagy részük, az rád nézve gáz.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Negatív gondolat, mert nem szívleled őket, butának titulálod őket tehát negatívEzek nem haszontalan, negatív gondolatok.Neked haszonlatalan , negatív gondolataid vannak a rasszista emberekről, ezek szerint te ostoba vagy ?TocaNem feledkeztem meg egyikről sem, hiába látványos. Mindegy, hogy születik-e vagy választja, ha nem igaz mindenkire akkor nem lehet rámodnani mindenkire az adott dolgot. Egyik esetén sem lehet általánosítani. Vagyis lehet, csak egyik sem lesz igaz 😊Hanem mi?
Se nem buta, se nem ostoba aki megtartja negatív gondolatait (mindegy mik azok). Legalábbis messze nem mindenki, bár kétségkívül van aki szimplán butaságból ragazkodik hozzá. Gondolatokat nem mindenkinek olyan egyszerű csak úgy eldobálni és hopp máshogy gondolkodni az adott dologról.fetomy
Mármint aki megtartja a haszontalan, negatív gondolatokat, ha se nem buta, se nem ostoba?
Egyszerűen gyenge?
Vagy önsorsrontó?Sobri Jóska
Lehet, hogy ostoba vagyok, de azért arra figyelek, hogy elkerüljem a személyeskedést. 😉Sobri Jóska
Haszontalan mert van bármilyen haszna ? Nincs
És nem személyeskedtem, ezért is tettem fel kérdőleg a dolgot. Csupán magadat cáfolod folyamatosan a saját állításaid ami vicces 😊
több mint 13 éve
butaság megtartani, sokkal okosabb elengedni, de attól még nem megy az csettintésre a legtöbb embernél. Ettől még nem lesz buta, ostoba ember, csak csinál egy butaságot. Te is csináltál már szerintem életedben butaságot, mégsem hinném, hogy buta, ostoba ember lennél.Ó Tomi elcsípted a fény végit
Gyenge igen, gyengeség a negatív gondolatokat megtartani. Gyengeség a függőség is, aki nem tudja letenni a cigit, alkoholt bármit az gyenge. Butaságot csinál, de nem buta, csak gyenge.fetomy

Aki nem hiszi, annak utánajárnak