Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
nagyon izgat, majd reggelek újra, aztán majd idegesítem még 😀csebija csak egy fórumon a szabályzat mkire vonatkozik... az adminra ugyanúgy... a legjobb, hogy utána mikor más jelezte, hogy nem volt "konzekvens" akkor az illetőt is megfenyegette, hogy kitörli...csebinem azt mondom, hogy helyesen tette, csak hogy semmi meglepő nincsen benne, az admin azt csinál amit akar 😊fetomy
több mint 13 éve
nagyon izgat, majd reggelek újra, aztán majd idegesítem még 😀ja csak egy fórumon a szabályzat mkire vonatkozik... az adminra ugyanúgy... a legjobb, hogy utána mikor más jelezte, hogy nem volt "konzekvens" akkor az illetőt is megfenyegette, hogy kitörli...csebinem azt mondom, hogy helyesen tette, csak hogy semmi meglepő nincsen benne, az admin azt csinál amit akar 😊fetomy
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
ja csak egy fórumon a szabályzat mkire vonatkozik... az adminra ugyanúgy... a legjobb, hogy utána mikor más jelezte, hogy nem volt "konzekvens" akkor az illetőt is megfenyegette, hogy kitörli...csebinem azt mondom, hogy helyesen tette, csak hogy semmi meglepő nincsen benne, az admin azt csinál amit akar 😊
több mint 13 éve
ja csak egy fórumon a szabályzat mkire vonatkozik... az adminra ugyanúgy... a legjobb, hogy utána mikor más jelezte, hogy nem volt "konzekvens" akkor az illetőt is megfenyegette, hogy kitörli...csebiSpeciel mondjuk ehhez semmi köze hogy magyar-e a fórum vagy nem, inkább emberi gyökérség meg hatalom mutogatás jön ki belőle 😊
több mint 13 éve
ja csak egy fórumon a szabályzat mkire vonatkozik... az adminra ugyanúgy... a legjobb, hogy utána mikor más jelezte, hogy nem volt "konzekvens" akkor az illetőt is megfenyegette, hogy kitörli...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
azért érdekes fórumok vannak magyarországon... az admin el kezd engem sértegetni, én is sértegetem, erre töröl...csebiezen mi lep meg?
ha a főnököd elkezd sértegetni és visszasértegeted akkor valószínű ő is kirúg a picsába 😀
több mint 13 éve
azért érdekes fórumok vannak magyarországon... az admin el kezd engem sértegetni, én is sértegetem, erre töröl...
több mint 13 éve
Most olvasom, hogy a múltkori késelős story egyik súlyos áldozata egy Bozsányi nevezetű bokszoló aki szintén cigány származású.Semmi lényege nincs amiért beírtam csak gondolom megosztom.
Állítólag nem sok jóra számithat az elkövető brigád.
több mint 13 éve
Most erre mit mondjak?Mondjuk nálam a faszkalap alapból olyat jelent, amelyik ok nélkül is jön utánad kötekedni, azt meg nem igazán tudod elkerülni, ha meglátott egy kicsit kihaltabb részen.Semmi gond.Viszont - és ezzel le is lövöm a megoldást - sosem úgy viszonyulok hozzájuk, mint "mocskoscigány"okhoz, hanem amelyik normális ahhoz úgy, amelyik vicces, ahhoz úgy, amelyik faszkalap, ahhoz meg úgy.Sobri JóskaBocs, hogy 6-7 oldallal korábbi hszt hozok fel újra, de csak most olvastam vissza, és érdekelne a válasz.
Hogy kell viszonyulni a faszkalap cigányhoz, hogy ne késeljen meg?kaszo
Mint egy faszkalaphoz.
Mindegy cigány vagy sem.
Elkerülöd, ez szinte mindig megoldás.
Ha valamiért mégse lehet, akkor feleslegesen nem érezteted vele, hogy faszkalap, nem provokálod, és vastagon leszarod, hogy cigány.
Vagyis nem adsz neki okot, hogy megkéseljen.
És itt ok alatt azt értem ami a faszkalap számára ok, nem ami számodra.
Sobri Jóska
Ráadásul még mindig ott a "szinte mindig", ami azért nem igazán megnyugtató.
Meg hát nem adok neki okot, jó, neki már az is ok, hogy egyáltalán ott vagyok, és van nálam háromezer forint meg egy 5 éves mobiltelefon, hiszen faszkalap.kaszo
Ha valaki annyira faszkalap, hogy megy utánad kötekedni minden ok nélkül egy kihalt részen és bármit csinálsz is megkésel, hát az megkésel.
Én ilyennel nem találkoztam, és a hírekben is évente pár ilyen eset van.
Vagyis többmillió emberi találkozásból 0.000001%.
Én szórakozóhelyeken, közösségi, nyilvános helyeken találkozom más emberekkel, nem kihalt részeken, hisz semmi dolgom kihalt részeken, és a normális hozzáállás ott be szokott jönni.
De persze volt hogy nem, vasárnap du, fényes nappal, belváros közepén talált meg 4 drogos?piás? faszkalap (cigány, nemcigány vegyesen), mindenféle normális hozzáállást és elkerülő manővert ignorálva.
Na ha ennyire eszkalálódik a helyzet jön jól némi önvédelmi tapasztalat, vagy gyors és elszánt cselekvés ennek hiányát elkendőzendő.
több mint 13 éve
Nekem nagyobb szerencsém volt, rólam elhitte hogy én is cigány vagyok, szerencsére sötét bőröm van, és pont makkos cipő volt rajtam 😛
eaglesmcnabb
több mint 13 éve
lásd nem tud bemenni a wc-be és HÁTBA szúr.Biztos mutogatott a tarkójával meg hasonlók...
több mint 13 éve
Mondjuk nálam a faszkalap alapból olyat jelent, amelyik ok nélkül is jön utánad kötekedni, azt meg nem igazán tudod elkerülni, ha meglátott egy kicsit kihaltabb részen.Semmi gond.Viszont - és ezzel le is lövöm a megoldást - sosem úgy viszonyulok hozzájuk, mint "mocskoscigány"okhoz, hanem amelyik normális ahhoz úgy, amelyik vicces, ahhoz úgy, amelyik faszkalap, ahhoz meg úgy.Sobri JóskaBocs, hogy 6-7 oldallal korábbi hszt hozok fel újra, de csak most olvastam vissza, és érdekelne a válasz.
Mint egy faszkalaphoz.
Mindegy cigány vagy sem.
Ha valamiért mégse lehet, akkor feleslegesen nem érezteted vele, hogy faszkalap, nem provokálod, és vastagon leszarod, hogy cigány.
Sobri Jóska
Ráadásul még mindig ott a "szinte mindig", ami azért nem igazán megnyugtató.
Meg hát nem adok neki okot, jó, neki már az is ok, hogy egyáltalán ott vagyok, és van nálam háromezer forint meg egy 5 éves mobiltelefon, hiszen faszkalap.
több mint 13 éve
Bocs, hogy 6-7 oldallal korábbi hszt hozok fel újra, de csak most olvastam vissza, és érdekelne a válasz.a volt lakótársam odaadta neki a telefonját. Ez bevált, mert nem késelte meg. egyik sem a 3 cigány közül. Pedig mindegyiknél volt kés.
Nekem nagyobb szerencsém volt, rólam elhitte hogy én is cigány vagyok, szerencsére sötét bőröm van, és pont makkos cipő volt rajtam 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Semmi gond.Viszont - és ezzel le is lövöm a megoldást - sosem úgy viszonyulok hozzájuk, mint "mocskoscigány"okhoz, hanem amelyik normális ahhoz úgy, amelyik vicces, ahhoz úgy, amelyik faszkalap, ahhoz meg úgy.Sobri JóskaBocs, hogy 6-7 oldallal korábbi hszt hozok fel újra, de csak most olvastam vissza, és érdekelne a válasz.
Mint egy faszkalaphoz.
Mindegy cigány vagy sem.
több mint 13 éve
úúú basszus, Eaglesmcnabb politizál? én már itt sem vagyok 😀
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 13 éve
Kérnék egy kultúrantropológia topicot, nem lehet már igazán gyűlölködni. Különben a zsidókérdést már megoldottam a Rightikk nélkül, ezt kell kitenni az ablakba
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
o tempora, o moresDe mindkettőnek fehér a feleségejjncaaUgye visszaolvastál a topikban a reakciód előtt!? 😀 Persze csak viccnek szántam, Wilson meg amolyan mexikói barna. 😀MedvepapaSzerintem meg nyerjen a Seahawks mert RGIII feka! Bocs ha OFF volt! 😀MedvepapaMer' Wilson hófehérke. Jó érv volt.. 😀 😛apeszos
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
[most ilyen kérdésre mi lehetne az épeszű válasz? te tudod? ki az a hülye, aki 2010-ben hitt OV-nak? szinte senki...de annyi öngólt rúgott a bal oldal pár év alatt, hogy vétek lett volna nem kihasználni.
válaszoltam a kérdésedre, az lenne a minimum hogy te is megtennéd 😉
ja hogy nincs épeszű magyarázat, csak az hogy naiv a magyar? kár érteeaglesmcnabb
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
túlerőben le kell támadni!!!
több mint 13 éve
Viszont - és ezzel le is lövöm a megoldást - sosem úgy viszonyulok hozzájuk, mint "mocskoscigány"okhoz, hanem amelyik normális ahhoz úgy, amelyik vicces, ahhoz úgy, amelyik faszkalap, ahhoz meg úgy.Sobri JóskaBocs, hogy 6-7 oldallal korábbi hszt hozok fel újra, de csak most olvastam vissza, és érdekelne a válasz.
Hogy kell viszonyulni a faszkalap cigányhoz, hogy ne késeljen meg?
több mint 13 éve
válaszoltam a kérdésedre, az lenne a minimum hogy te is megtennéd 😉mellesleg van aki örülne annak hogyha megtisztítanák az utcákat, és egy biztonságosabb Magyarországban élnénk. Van akinek tetszett az önellátó börtönök terve stb. De nem akarok politizálni. OFF vége eaglesmcnabbahhoz, hogy az utca tiszta legyen, először rakjanak rendet a Parlamentben.
JC6
ja hogy nincs épeszű magyarázat, csak az hogy naiv a magyar? kár érte
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mellesleg van aki örülne annak hogyha megtisztítanák az utcákat, és egy biztonságosabb Magyarországban élnénk. Van akinek tetszett az önellátó börtönök terve stb. De nem akarok politizálni. OFF vége eaglesmcnabbahhoz, hogy az utca tiszta legyen, először rakjanak rendet a Parlamentben.
persze a rosszabbik ezt is nyomatta kampányidőszakkor, csak az volt a baj, hogy az jelöltjeik 90%-a is ugyan olyan fehérgalléros bűnöző. elhiszem, hogy jól hangzik a "cigánybűnözés", de először a saját sorait közt rakjanak rendet.
szerk.: 2002-ben otthonmaradtak a fityeszesek, mint 2010-ben a komcsik 😀
több mint 13 éve
hadd kérdezzem már meg, hogy aki innen (vagy a haverja, vagy mittomén kije) a jobbikra szavazott, az mégis mivel értett egyet, mikor leadta rájuk a voksát?JC6sajnos nem érdekel olyan mélyen a téma, hogy ismerjem bármelyik párt programját, de azért merem feltételezni, hogy többől állt, minthogy 1.1 Írtsuk ki a zsidókat, 1.2 Írtsuk ki a cigányokat. Persze szerinted és Sobri szerint valószínű nem, de azért én akkor sem vagyok ebben olyan biztos 😊
És egyébként azért mert nem szavazott se a fideszre se az mszpre, próbált találni egy olyat amire majd talán sokan szavaznak. Mellékes, hogy épp egy szélsőjobbos volt épp a népszerűbb új cucc. És lehet nem igazán mozgatja a rasszizmus, ezért neki nem jelent problémát, ha a pártjának programja tartalmazza, hogy ki kell írtani mindegyiket, mert persze tény, hogy ezt tartalmazta. Ugye?
több mint 13 éve
teszem azt egy LMP.😂
Ők nem komcsik.
Sobri Jóska
több mint 13 éve
De mindkettőnek fehér a feleségeUgye visszaolvastál a topikban a reakciód előtt!? 😀 Persze csak viccnek szántam, Wilson meg amolyan mexikói barna. 😀MedvepapaSzerintem meg nyerjen a Seahawks mert RGIII feka! Bocs ha OFF volt! 😀MedvepapaMer' Wilson hófehérke. Jó érv volt.. 😀 😛apeszos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal