Jégkorong

21 feliratkozó

15 órája
Mikey Cincinnati Bengals 18 739
Azt hiszem mennem kell Fehérvár-Olimpija meccsre, régi nagy kedvencem, Nick Bonino ugyanis Ljubljanába szerződött. 😮
1 napja

zacknorb
Fleury a fakezű
🤘 gaben 🤘
Életében soha nem kapott még ekkora potyát szerintem.
1 napja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!

zacknorb
Fleury a fakezű

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
1 napja
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man

zacknorb
Én nem mondom, hogy a Wild játékosok bundáztak, de legalább kettő ütőt dobtak ki a lelátóra ennél a gólnál 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 697 — Kinek mit intézett a kormánya
1 napja
warr_b Washington Commanders 24 107 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Akkor ebből idén nem lesz rekord...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 697 — Kinek mit intézett a kormánya
Alex Ovechkin fractured fibula in left leg, will be sidelined four to six weeks
3 napja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 906 — Bla, bla, bla
Ilyet se láttam még úgy rémlik, tudatosan palánkról bemandinerezett üres kapus gól, majd utána még egy üres kapus ugyanazon fiataltól rögtön a Jets meccs végén😊
zavi27
Nagyon jó kis meccs volt!
Meg az előző is csak ugye ott kikaptunk...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
3 napja
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 905 — Amerikai sportok rajongója
Ilyet se láttam még úgy rémlik, tudatosan palánkról bemandinerezett üres kapus gól, majd utána még egy üres kapus ugyanazon fiataltól rögtön a Jets meccs végén😊
6 napja
Végre Sharks meccs a tv-ben a héten majd!! Előtte meg egy Jets-Panthers,király lesz.

Szerkesztette: zavi27
10 napja
Devils mekkorát játszott

12 napja
12 napja
Shutout-al nyertünk New Jerseyben?! Hoppácska!😊
17 napja
Rég láttam már magukhoz képest ennyire lélektelen, kilátástalan játékot a Bostontol.
zavi27
Tehát a pár nappal ezelőtti 2-8-at sem láttad a Canes ellen. 😊
Mikey
Valóban nem, a Sharks összefoglalók mellett a tv-s derbiket nézem meg általában. 😊
17 napja
Rég láttam már magukhoz képest ennyire lélektelen, kilátástalan játékot a Bostontol.
zavi27
Jó volt látni a Leafs szép játékát. Meg a bostoni szenvedést is.

Jets még mindig csak egyet hibázott, ami nekem meglepő.
🤘 gaben 🤘
Nekem is, pedig régóta Nekik szurkolók!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
17 napja
zavi27
Tehát a pár nappal ezelőtti 2-8-at sem láttad a Canes ellen. 😊
17 napja
zavi27
Jó volt látni a Leafs szép játékát. Meg a bostoni szenvedést is.

Jets még mindig csak egyet hibázott, ami nekem meglepő.

17 napja
19 napja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Az Erste Liga tabella jól néz ki ezzel a 13 meccses győzelmi sorozatunkkal, következő meccs a címvédő otthonában vízválasztó lesz.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
20 napja
Mindkét finn meccset behúzta a Panthers.

20 napja
21 napja
 telex.hu/sport/2024/11/01/kenya-jegkorong-jegoroszlan?fbclid=IwY2xjawGS2nFleHRuA2FlbQIxMQABHbeWdVkQe1_X1QqHsyZOTsND_f6ZeAEzA00_uewqvYFAdJXHT__u6JqcaA_aem_skcBGKFjuH6IluhBwd0_GQ
23 napja
Egész jól kezdte a szezont a Canes, pedig a tavalyi korai PO búcsú és "visszafogott" holtszezon után kicsit moderált optimizmussal vártam a szezont. A Bruinst egy nyolcassal küldték az éjjel haza, így 7-2-vel állnak.
Andersen természetesen máris megsérült, de így legalább Kochetkov védhet.
Nečas azok után hogy cserét kért, majd aláírt két évre, 15 ponttal indított az első 9 meccsen, de Svechnikov, Aho és Gostisbehere is pont/meccs átlaggal bír, és az új igazolás Roslovic is 6 gólnál jár, szóval egyelőre szinte minden szép és jó.
23 napja
Amúgy nyertek a cápák!!🥳
nagir
Bizony, bizony, végre megvan az első! Úgy ünnepeltük mint egy Stanley kupát😊
zavi27
Ha egy üzlet beindul máris 2-0
🤘 gaben 🤘
Csempiöncsippp
warr_b
Győzelmi széria ez már...

23 napja
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Jól nyomja eddig ez a Capitals, nem csak egy Ovi kisérőzenekar idén eddig. Rangersel is hatalmas meccset játszottak.
zavi27
Nagyon jó kis meccs volt.
Mondjuk a 3.harmad már kicsit unalmasabbra sikerült.