Jégkorong
Életében soha nem kapott még ekkora potyát szerintem.Fleury a fakezűLeon Draisaitl scored one of the most bizarre goals on Marc-Andre Fleury in the opening moments of the game between the Oilers and Wild.#NHL #LetsGoOilers #mnwild pic.twitter.com/G7mKNpZLZW
— Jégkorongblog (@Jegkorong_blog) November 22, 2024
zacknorb
🤘 gaben 🤘
Fleury a fakezűLeon Draisaitl scored one of the most bizarre goals on Marc-Andre Fleury in the opening moments of the game between the Oilers and Wild.#NHL #LetsGoOilers #mnwild pic.twitter.com/G7mKNpZLZW
zacknorb
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Én nem mondom, hogy a Wild játékosok bundáztak, de legalább kettő ütőt dobtak ki a lelátóra ennél a gólnál 😊Leon Draisaitl scored one of the most bizarre goals on Marc-Andre Fleury in the opening moments of the game between the Oilers and Wild.#NHL #LetsGoOilers #mnwild pic.twitter.com/G7mKNpZLZW
zacknorb
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Leon Draisaitl scored one of the most bizarre goals on Marc-Andre Fleury in the opening moments of the game between the Oilers and Wild.#NHL #LetsGoOilers #mnwild pic.twitter.com/G7mKNpZLZW
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Ilyet se láttam még úgy rémlik, tudatosan palánkról bemandinerezett üres kapus gól, majd utána még egy üres kapus ugyanazon fiataltól rögtön a Jets meccs végén😊Nagyon jó kis meccs volt!
zavi27
Meg az előző is csak ugye ott kikaptunk...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
Jordan Binnington. Save of the Season?#NHL #stlblues #Binnington pic.twitter.com/UwreqIxfin
— Jégkorongblog (@Jegkorong_blog) November 11, 2024
Valóban nem, a Sharks összefoglalók mellett a tv-s derbiket nézem meg általában. 😊Rég láttam már magukhoz képest ennyire lélektelen, kilátástalan játékot a Bostontol.Tehát a pár nappal ezelőtti 2-8-at sem láttad a Canes ellen. 😊
zavi27
Mikey
Nekem is, pedig régóta Nekik szurkolók!!Rég láttam már magukhoz képest ennyire lélektelen, kilátástalan játékot a Bostontol.Jó volt látni a Leafs szép játékát. Meg a bostoni szenvedést is.
zavi27
Jets még mindig csak egyet hibázott, ami nekem meglepő.
🤘 gaben 🤘
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
Rég láttam már magukhoz képest ennyire lélektelen, kilátástalan játékot a Bostontol.Tehát a pár nappal ezelőtti 2-8-at sem láttad a Canes ellen. 😊
zavi27
Rég láttam már magukhoz képest ennyire lélektelen, kilátástalan játékot a Bostontol.Jó volt látni a Leafs szép játékát. Meg a bostoni szenvedést is.
zavi27
Jets még mindig csak egyet hibázott, ami nekem meglepő.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
Andersen természetesen máris megsérült, de így legalább Kochetkov védhet.
Nečas azok után hogy cserét kért, majd aláírt két évre, 15 ponttal indított az első 9 meccsen, de Svechnikov, Aho és Gostisbehere is pont/meccs átlaggal bír, és az új igazolás Roslovic is 6 gólnál jár, szóval egyelőre szinte minden szép és jó.
Győzelmi széria ez már...CsempiöncsipppHa egy üzlet beindul máris 2-0Amúgy nyertek a cápák!!🥳Bizony, bizony, végre megvan az első! Úgy ünnepeltük mint egy Stanley kupát😊
nagir
zavi27
🤘 gaben 🤘
warr_b
Jól nyomja eddig ez a Capitals, nem csak egy Ovi kisérőzenekar idén eddig. Rangersel is hatalmas meccset játszottak.Nagyon jó kis meccs volt.
zavi27
Mondjuk a 3.harmad már kicsit unalmasabbra sikerült.