Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 10 éve
nekem tetszik mind3 csere... Penner csak a helyet vette el, Robidas jó lesz, nem árt amúgyis egy mentor, és ő kérte, hogy hozzánk jöhessen a Stars máshonnan többet kapott volna érte... Fasth meg 31 éves, 4 hónapja nem játszott, és Andersen tökéletesen helyettesítette...Penner -> Washington, Fasth -> Edmonton, Robidas -> Anaheim cserébe egy idei 5, 4. és jövő évi 3. pick érkezett. Nem örülök penner eladásának.Shawn84Pont most olvasgattam a híreket. Fasth eladása várható volt és nem is nagyon fogja megérezni a csapat. Viszont a Penner trade, :# főleg Robidas hozatalával együtt egy vicc. :[]
Ovechkin meg a Capitals kapott egy ajándékot, mi meg egy törött lábú veteránt (bár semmi bajom az öreggel).gaben
van jelenleg 8 húzásunk az első 4 körből (minden körben 2) a drafton, ezt fel kell használni, hogy megszerezzük Keslert!!!!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Gabesz92
1 453
Luongo --> Panthers Jakub Markstromért, MacDonald --> Flyers pickekért és Mangene-ért
több mint 10 éve
powerplay.hu/forum/subtheme/transzferstopp%202014%20-%20m%C3%A9mj%C3%A1t%C3%A9k.htmlJa csak nem igaz hogy nem volt már valami rendes ellenérték. Mikor PO helyen vagyunk és a bajnoki címre is lehet esély ilyen húzást csinálni. Áhh 😕Shawn84Penner -> Washington, Fasth -> Edmonton, Robidas -> Anaheim cserébe egy idei 5, 4. és jövő évi 3. pick érkezett. Nem örülök penner eladásának.Shawn84Pont most olvasgattam a híreket. Fasth eladása várható volt és nem is nagyon fogja megérezni a csapat. Viszont a Penner trade, :# főleg Robidas hozatalával együtt egy vicc. :[]
Ovechkin meg a Capitals kapott egy ajándékot, mi meg egy törött lábú veteránt (bár semmi bajom az öreggel).gaben
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Ja csak nem igaz hogy nem volt már valami rendes ellenérték. Mikor PO helyen vagyunk és a bajnoki címre is lehet esély ilyen húzást csinálni. Áhh 😕Penner -> Washington, Fasth -> Edmonton, Robidas -> Anaheim cserébe egy idei 5, 4. és jövő évi 3. pick érkezett. Nem örülök penner eladásának.Shawn84Pont most olvasgattam a híreket. Fasth eladása várható volt és nem is nagyon fogja megérezni a csapat. Viszont a Penner trade, :# főleg Robidas hozatalával együtt egy vicc. :[]
több mint 10 éve
Penner -> Washington, Fasth -> Edmonton, Robidas -> Anaheim cserébe egy idei 5, 4. és jövő évi 3. pick érkezett. Nem örülök penner eladásának.Shawn84Pont most olvasgattam a híreket. Fasth eladása várható volt és nem is nagyon fogja megérezni a csapat. Viszont a Penner trade, :# főleg Robidas hozatalával együtt egy vicc. :[]
Ovechkin meg a Capitals kapott egy ajándékot, mi meg egy törött lábú veteránt (bár semmi bajom az öreggel).
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Penner -> Washington, Fasth -> Edmonton, Robidas -> Anaheim cserébe egy idei 5, 4. és jövő évi 3. pick érkezett. Nem örülök penner eladásának.
több mint 10 éve
rebuilder csapatnak nem úgy kell építkeznie, hogy amit kapnap 4 értéket, abból kettőt már azonnal árulnak is... ez elég gáz sztem...Szerintem jobban járt a Sabres.Még tegnapelőttről: R. Miller két gólpassz! Egy kapus assziszt is ritka egy meccsen, na de kettő?danylyFelfigyelt erre a remek teljesítményre a Blues és el is vitték. 😀Gabesz92
Ugye adták Ryan Miller-t és Steve Ott-ot, ők meg kapták Jaroslav Halak, Chris Stewart, William Carrier triót + 2015-ös 1. kört és 2016-os 3. kört.danyly
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
jövő 7 péntek. kíváncsi vagyok ki választ minketés igen! a Volán a PO-ban! 1 hozott pontból megnyerte a középszakaszt, és 10-ből 8 meccset nyertünk.Mikor kezdik a rájátszást?Gabesz92
ez a hoki nem a biszem-baszom NHL 😀 KAC meg kipottyant, muhahahahaa.
jöhet a Salzburg/Bolzano!
Hete a legjobb kapus 92,7%-al, rettentő stabil most, szerintem ő a kezdő kapus a VB-n. Brunya szezonjának ugye vége, a 2. számú kapus nem tudom ki lesz perpill.
Magosi meg a 4. a Bad Boys listán 100 PIM-mel 😊petey
több mint 10 éve
Szerintem jobban járt a Sabres.Még tegnapelőttről: R. Miller két gólpassz! Egy kapus assziszt is ritka egy meccsen, na de kettő?danylyFelfigyelt erre a remek teljesítményre a Blues és el is vitték. 😀Gabesz92
Ugye adták Ryan Miller-t és Steve Ott-ot, ők meg kapták Jaroslav Halak, Chris Stewart, William Carrier triót + 2015-ös 1. kört és 2016-os 3. kört.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
1 óra és kezdődik az utolsó Stadium Series meccs. Jó kis kanadai rangadó.Természetesen go Canucks!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Gabesz92
1 453
és igen! a Volán a PO-ban! 1 hozott pontból megnyerte a középszakaszt, és 10-ből 8 meccset nyertünk.Mikor kezdik a rájátszást?
ez a hoki nem a biszem-baszom NHL 😀 KAC meg kipottyant, muhahahahaa.
Hete a legjobb kapus 92,7%-al, rettentő stabil most, szerintem ő a kezdő kapus a VB-n. Brunya szezonjának ugye vége, a 2. számú kapus nem tudom ki lesz perpill.
Magosi meg a 4. a Bad Boys listán 100 PIM-mel 😊petey
több mint 10 éve
és igen! a Volán a PO-ban! 1 hozott pontból megnyerte a középszakaszt, és 10-ből 8 meccset nyertünk. ez a hoki nem a biszem-baszom NHL 😀 KAC meg kipottyant, muhahahahaa.
Magosi meg a 4. a Bad Boys listán 100 PIM-mel 😊
több mint 10 éve
Tatar olyan cseleket csinál, hogy a szemem kiesik a helyéről. olyan kötényeket oszt ki, hogy ha én vagyok a védők helyében, akkor a következő támadásnál kettétöröm rajta a botot...Franzennek jót tett az olimpia (illetve annak a hiánya). 2 meccs, 3 gól, 2 gólpassz. mondjuk Nyquist is 2+2-nél jár. kinek kell Zetterberg? 😉 (jk)slowmotionhát azért Z-t nagyon el tudnám nézni még, de max a PO-ban játszhat (ha bejutunk egyáltalán)...Nyquist, Tatar, Sheahan, Jurco alkotta fiatal vonulat viszont játszhat a sérülések miatt és abszolút helytállnak. Fényes a jövő.Habi
több mint 10 éve
A Ducks szépen behúzta első otthoni meccsét az Olimpia után a Blues ellen.video.ducks.nhl.com/videocenter/console?hlg=20132014,2,901&lang=en
Most kéthetes hazai sorozat következik, úgyhogy hajrá!
több mint 10 éve
Franzennek jót tett az olimpia (illetve annak a hiánya). 2 meccs, 3 gól, 2 gólpassz. mondjuk Nyquist is 2+2-nél jár. kinek kell Zetterberg? 😉 (jk)slowmotionhát azért Z-t nagyon el tudnám nézni még, de max a PO-ban játszhat (ha bejutunk egyáltalán)...Nyquist, Tatar, Sheahan, Jurco alkotta fiatal vonulat viszont játszhat a sérülések miatt és abszolút helytállnak. Fényes a jövő.
JT Daniels fan
több mint 10 éve
Gabesz92
1 453
Még tegnapelőttről: R. Miller két gólpassz! Egy kapus assziszt is ritka egy meccsen, na de kettő?danylyFelfigyelt erre a remek teljesítményre a Blues és el is vitték. 😀
több mint 10 éve
Franzennek jót tett az olimpia (illetve annak a hiánya). 2 meccs, 3 gól, 2 gólpassz. mondjuk Nyquist is 2+2-nél jár. kinek kell Zetterberg? 😉 (jk)
több mint 10 éve
Még tegnapelőttről: R. Miller két gólpassz! Egy kapus assziszt is ritka egy meccsen, na de kettő?
több mint 10 éve
nagyon nagy lett az arc egy kifutott eredmény miatt, hallod 😉Jó van Eagles szurkoló vagyok de hülye nem 😉 A vastagított résszel kapcsoltban pedig az van amit Boysnál is mondanak még évszázadokig, hogy majd jövőre 😉hajlandó vagyok annyit engedni, hogy kifoghatja Zetterberg összes lövését, cserébe engedjen be egy hármast Paveltől 😊slowmotionHopp na ezt nem gondoltam végig pedig eszembe juthatott volna. A lényeg, hogy így is győzni kell 😀dandeÉrdekes lesz a mai Habs Detroit összecsapás remélem akkor most Price ma is kifog a svédeken ha már az olimpiai döntőben megtette 😛hát nagyon úgy néz ki, hogy nem fog, mert Budaj kezd helyette...slowmotion
Go Habsdande
Price-nak meg biztos a buli ártott meg 😀, meg is érdemli a pihenést kell neki az erő a hajrára.dande
több mint 10 éve
Jó van Eagles szurkoló vagyok de hülye nem 😉 A vastagított résszel kapcsoltban pedig az van amit Boysnál is mondanak még évszázadokig, hogy majd jövőre 😉hajlandó vagyok annyit engedni, hogy kifoghatja Zetterberg összes lövését, cserébe engedjen be egy hármast Paveltől 😊slowmotionHopp na ezt nem gondoltam végig pedig eszembe juthatott volna. A lényeg, hogy így is győzni kell 😀dandeÉrdekes lesz a mai Habs Detroit összecsapás remélem akkor most Price ma is kifog a svédeken ha már az olimpiai döntőben megtette 😛hát nagyon úgy néz ki, hogy nem fog, mert Budaj kezd helyette...slowmotion
Go Habsdande
Price-nak meg biztos a buli ártott meg 😀, meg is érdemli a pihenést kell neki az erő a hajrára.
több mint 10 éve
hajlandó vagyok annyit engedni, hogy kifoghatja Zetterberg összes lövését, cserébe engedjen be egy hármast Paveltől 😊Hopp na ezt nem gondoltam végig pedig eszembe juthatott volna. A lényeg, hogy így is győzni kell 😀dandeÉrdekes lesz a mai Habs Detroit összecsapás remélem akkor most Price ma is kifog a svédeken ha már az olimpiai döntőben megtette 😛hát nagyon úgy néz ki, hogy nem fog, mert Budaj kezd helyette...slowmotion
Go Habsdande
több mint 10 éve
Gabesz92
1 453
A következő két meccsen nem játszik Price. Lower-body injury.Hopp na ezt nem gondoltam végig pedig eszembe juthatott volna. A lényeg, hogy így is győzni kell 😀dandeÉrdekes lesz a mai Habs Detroit összecsapás remélem akkor most Price ma is kifog a svédeken ha már az olimpiai döntőben megtette 😛hát nagyon úgy néz ki, hogy nem fog, mert Budaj kezd helyette...slowmotion
Go Habsdande
több mint 10 éve
Hopp na ezt nem gondoltam végig pedig eszembe juthatott volna. A lényeg, hogy így is győzni kell 😀Érdekes lesz a mai Habs Detroit összecsapás remélem akkor most Price ma is kifog a svédeken ha már az olimpiai döntőben megtette 😛hát nagyon úgy néz ki, hogy nem fog, mert Budaj kezd helyette...slowmotion
Go Habsdande
több mint 10 éve
Érdekes lesz a mai Habs Detroit összecsapás remélem akkor most Price ma is kifog a svédeken ha már az olimpiai döntőben megtette 😛hát nagyon úgy néz ki, hogy nem fog, mert Budaj kezd helyette...
Go Habsdande
több mint 10 éve
Érdekes lesz a mai Habs Detroit összecsapás remélem akkor most Price ma is kifog a svédeken ha már az olimpiai döntőben megtette 😛Go Habs