Jégkorong

23 feliratkozó

több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 100 — Apu ökölbeszorított keze
Az en fiaim hokiznak.
Nagyon vékony az utánpótlás,pálya de főleg edző alig van,a szűlők nem viszik a fiukat lányokat mert drága sport...
Igy az is csoda hogy itt tartunk ha nem lenne a tao penz akkor ez se lenne.

több mint 8 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Az elsődleges cél, ha ilyen kiegyenlített a mezőny mindig az lesz, hogy ki ne essünk. Több magyar EBEL játékos kell a Volánban, több német, francia adj Isten finn, svéd légiós kell. Jó lenne, ha a Diósgyőr és a MAC is jobb ligában játszhatna. S ha honosítunk, akkor kéne két normális bekket találni. Ha ezek meglesznek, akkor leszünk liftező csapat.
több mint 8 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 802 — Amerikai sportok rajongója
Jövöre ugyanígy lesz kazah szlovén, feltehetően jön az osztrák korea páros litvániával megspékelve, csodás lesz...
gabokocka
Ezt minden evben le lehet mar irni, ezzel a lebonyolitassal. Ilyen kozel nem tudom mikor leszunk megint a feljutashoz. 😕
zavi27
Valószínűleg amikor fejutunk 😉

Jutottunk már fel nem egyszer és még fogunk is ebben biztos vagyok.
Most kicsit pechesen jött ki majd tanulunk belőle.
Jégkorong pont nem az a sport ahol nem szisztematikusan vagyunk jól, én nem aggódom.
Toca
Persze, csak azért enyhén szólva nem vagyunk liftező csapat mint mondjuk a másik három riválisunk, akiknél évente szinte ez a kérdés. Most meg itthon voltunk 15 mp-re tőle, és hiába fanyalogtak sokan, hogy áá.. nem is érdemlünk mi A csoportot, nem vagyunk mi olyan jók, simán megérdemeltük volna mi is ugyanúgy most mint az olaszok, szlovének, kazahok az egész vb alapján. De az hogy hosszú évek óta pariban vagyunk ezekkel a csapatokkal, és van mindig szinte esélyünk a komoly munka eredménye tényleg régóta.
több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 910 — Vikings fan
Jövöre ugyanígy lesz kazah szlovén, feltehetően jön az osztrák korea páros litvániával megspékelve, csodás lesz...
gabokocka
Ezt minden evben le lehet mar irni, ezzel a lebonyolitassal. Ilyen kozel nem tudom mikor leszunk megint a feljutashoz. 😕
zavi27
Valószínűleg amikor fejutunk 😉

Jutottunk már fel nem egyszer és még fogunk is ebben biztos vagyok.
Most kicsit pechesen jött ki majd tanulunk belőle.
Jégkorong pont nem az a sport ahol nem szisztematikusan vagyunk jól, én nem aggódom.
több mint 8 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 802 — Amerikai sportok rajongója
gabokocka

Szerkesztette: zavi27
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 418 — Keep pounding
Ja amúgy csóri kazahok, két milyen gól kellett, hogy lemaradjanak a feljutásról 2 és 15 másodperccel a vége előtt...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 990
Pedig nagyon menő lett volna jövőre megtanítani szurkolni a szlovákokat.
Hanni
Klubszinten elkezdjük majd, ha a MAC (és a DVTK) indulhat a Tipsport Ligában.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 841 — Csodabogár
A getzi Soros már megint...nem kell ide jégcsarnok

több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 964
az vicces, hogy a britt csapat eleg nagy sikert ert el.
a bbc sport fooldalan semmi, de meg az almenukben sem talaltam errol a nem mindennapi tettrol.
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 29 697 — nabege2@yahoo.com
jövőre nézve gyúrhatnánk az erőnlétre is, mert azért az röhejes, hogy az utolsó 10 percben alig mentünk át az ellenfél térfelére, szinte borítékolható volt a gól😕
több mint 8 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 762 — Panthers fan
Ez a végén komoly potya volt, de nem érdemeltünk többet 5 meccset nézve, s főleg az utolsó 10 alapján.
tüsi91
csak annyira volt potya, mint a mi második gólunk
slowmotion
Az egy szerencsés pattanás volt, az ő góljukat meg konkrétan bevédte Vay.
Jakehomer
tehát kb ugyanannyira valószínű

sajnos a szabályok miatt büntetőlövést kellett adni annál a kiugratásnál, nem kiállítást. lehet, azzal jobban jártunk volna...
slowmotion
Nem hiszem, szerencsés pattanásokból sok gól születik, erre szoktak is játszani, potyára nehezebb 😊

Talán jobban járunk, bár a végén ugyanezeket a brainfartokat ugyanígy elkövethették volna a srácok...

Tepper takarodj!
több mint 8 éve
nem arról beszéltem, hanem Hári büntetőjéről.
lehet, hogy jobban jártunk volna 57:00-58:38 között 4v4-gyel, utána meg 22 másodperc 5v4-gyel. ha úgy jön ki, akkor talán még a korongot is bent tudtuk volna tartani a brit harmadban.
slowmotion
ugyanarról beszéltek, csak te azt nézed, hogy mi lehet volna ha emberelőnyt adnak, gabo meg azt mondja, hogy nem osztott, mert az emberhátrányt kivédekeztük

a jéghoki az ahol egy büntető kb lófingot nem ér, nem értem miért nem lehet bünti+emberelőnyt adni...
NB2
Jaja, ugyanúgy lepörgött volna az idő

több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 29 697 — nabege2@yahoo.com
lehet, hogy jobban jártunk volna 57:00-58:38 között 4v4-gyel, utána meg 22 másodperc 5v4-gyel. ha úgy jön ki, akkor talán még a korongot is bent tudtuk volna tartani a brit harmadban.
slowmotion
ugyanarról beszéltek, csak te azt nézed, hogy mi lehet volna ha emberelőnyt adnak, gabo meg azt mondja, hogy nem osztott, mert az emberhátrányt kivédekeztük

a jéghoki az ahol egy büntető kb lófingot nem ér, nem értem miért nem lehet bünti+emberelőnyt adni...
több mint 8 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 799 — Poloska confirmed
Hát ezt borzalmas volt előben átélni... Annyira elképzelhetetlennek tűnt, hogy ne legyen meg, és ráadásul ilyen balszerencsével. Pedig nagyon menő lett volna jövőre megtanítani szurkolni a szlovákokat.
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 530 — Cowboys fan
Ez a végén komoly potya volt, de nem érdemeltünk többet 5 meccset nézve, s főleg az utolsó 10 alapján.
tüsi91
slowmotion
Jakehomer

sajnos a szabályok miatt büntetőlövést kellett adni annál a kiugratásnál, nem kiállítást. lehet, azzal jobban jártunk volna...
slowmotion
Nem azon múlt, a fórt kivédekeztük, utána voltunk balfaszok...
gabokocka
több mint 8 éve
tüsi91
slowmotion
Jakehomer

slowmotion
Nem azon múlt, a fórt kivédekeztük, utána voltunk balfaszok...

több mint 8 éve
tüsi91
slowmotion
Jakehomer

több mint 8 éve
tüsi91
slowmotion

Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Kár érte.
Soká leszünk megint ilyen közel a feljutáshoz.
Kenny
A legjobb játékosaink fiatalok, ha tovább tudnak fejlődni, nemcsak hogy az esély meglesz, hanem simán fel fogunk jutni, a vereségeink ezen a vb-n sem olyanok voltak, ahol egyértelműen felülmúltak volna minket.

Tepper takarodj!
több mint 8 éve
2-0 után el nem tudtam volna képzelni, hogy ne jussunk fel. Nem tudom mi történt az utolsó 10 percben, de fogalmunk nem volt a meccsről. A végén csak hab volt a tortán, hogy nem szabadítottunk fel, Vay - aki egyébként qrva jó volt végig, - meg bevédett egy tucatlövést.

Nagy kár érte....

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 754 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez annyira tipikus magyaros áááá hagyjuk a francba az egészet itthon ne is rendezzünk többet....

Tudom ez a hozzáállás is magyaros...francba
több mint 8 éve
tüsi91
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 845 — Omar's Coming Yo!
Kár érte.
Soká leszünk megint ilyen közel a feljutáshoz.

több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 965
Egyértelmű volt, hogy mi lesz a vége, konkrétan nem is izgultam.