Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Mikey
18 751
Ducks meccs egy darab sem volt ezzel szemben, de nem bánom. Minden meccset leszedek hazai kommentálással, és hát az az igazi azért. 😊Shawn84Azért a kiemelt résszel vitatkoznék. Ahlers és Hayward hihetetlen nagy baromságokat képesek mondani, sajnos túl gyakran.
Amellett az is nagyon durva, hogy mennyiszer mondanak félre neveket, kevernek játékosokat.
Pár éve azért szurkolok, hogy cseréljék le őket értelmesebbekre.
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Azt hiszem NHL-l kapcsolatban egy szavam nem lehet a sport tv-re. kb az 5. Habs meccset adják idén és majd egymás után a másodikat. Remélem ma is nyerünk és majd a PO-ban is lesz mód rá hogy képernyőre kerüljünk de addig még hosszú az idény 😀Ducks meccs egy darab sem volt ezzel szemben, de nem bánom. Minden meccset leszedek hazai kommentálással, és hát az az igazi azért. 😊 Erre a célra ajánlom a rutracker oldalt egyébként. Minden meccs 3 féle minőségben, méretben és általában többféle közvetítéssel. (home/away feed, országos csatorna)
Hajrá Montreal!dande
több mint 10 éve
Reid Boucher pedig bemutatkozik a Devils-ben, az ő játékára kíváncsi leszek 😊
több mint 10 éve
Azt hiszem NHL-l kapcsolatban egy szavam nem lehet a sport tv-re. kb az 5. Habs meccset adják idén és majd egymás után a másodikat. Remélem ma is nyerünk és majd a PO-ban is lesz mód rá hogy képernyőre kerüljünk de addig még hosszú az idény 😀Hajrá Montreal!
több mint 10 éve
Mikey
18 751
Kivételesen balfaszok voltak a kacsák tegnap a 3. harmadban. Ritka nagy zakó 1 harmad alatt.Shawn84De legalább Koivu újra játszhat - kár hogy Etem került ki a csapatból emiatt. Ahhoz képest, hogy day-to-daynek indult, 15 meccs lett belőle. Szemét dolog az agyrázkódás, na.
több mint 11 éve
Szerintem többször fogom emlegetni Therrein takarodj (azóta 4 W) hátha a végén még bajnokságot is nyerünk 😛. Go Habs
több mint 11 éve
Kivételesen balfaszok voltak a kacsák tegnap a 3. harmadban. Ritka nagy zakó 1 harmad alatt.Shawn84Hát ez egy vicc! Ilyen fos védekezést. Mintha nem akarnának küzdeni a korongért.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Kivételesen balfaszok voltak a kacsák tegnap a 3. harmadban. Ritka nagy zakó 1 harmad alatt.
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Bollig nem változik (persze a plexi volt gyenge). xD
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Az NHL vezetősége az NBC-vel együttműködve új közvetítéssorozatot tervez. A hétrészes tényfeltáró anyag az „NHL Revealed” névre hallgat és a küszöbön álló szabadtéri derbik résztvevőinek (Rangers, Devils, Islanders, Blackhawks, Penguins, Ducks és Kings) felkészülésére koncentrál.A Heritage Classic két résztvevője miért maradt ki (Canucks vs. Senators)??
2014. január 25.-én Anaheim Ducks - Los Angeles Kings találkozó lesz a Dodger Stadium-ban!gaben
2014. március 2-án a BC Place-ben kanadai derbi, várhatóan 54 000 néző előtt.
Csak jó lesz. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Az NHL vezetősége az NBC-vel együttműködve új közvetítéssorozatot tervez. A hétrészes tényfeltáró anyag az „NHL Revealed” névre hallgat és a küszöbön álló szabadtéri derbik résztvevőinek (Rangers, Devils, Islanders, Blackhawks, Penguins, Ducks és Kings) felkészülésére koncentrál.2014. január 25.-én Anaheim Ducks - Los Angeles Kings találkozó lesz a Dodger Stadium-ban!
több mint 11 éve
Két kaliforniai csapat. Ez van. Az amcsik biztos megoldják.Az Anaheim két alapembere Matt Beleskey és Saku Koivu is újra edzésben. (Aztán az egész csapat átruccant a Pittsburgh-Detroit NFL meccsre.)(Y)gabenHa már úgyis velük játszunk ma éjjel 😊 2 sima és egy hosszabbításos vereség után már jó lenne nyerni. Kicsit most megtorpantunk, de ahogy írtad épülgetnek a sérültek.
Most nézegettem ezt a Stadium Series elnevezésű dolgot. Kinngs - Ducks a Dodgers stadionjában? Nem lesz kicsit túl meleg ahhoz?Shawn84
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Az Anaheim két alapembere Matt Beleskey és Saku Koivu is újra edzésben. (Aztán az egész csapat átruccant a Pittsburgh-Detroit NFL meccsre.)(Y)gabenHa már úgyis velük játszunk ma éjjel 😊 2 sima és egy hosszabbításos vereség után már jó lenne nyerni. Kicsit most megtorpantunk, de ahogy írtad épülgetnek a sérültek.
Most nézegettem ezt a Stadium Series elnevezésű dolgot. Kinngs - Ducks a Dodgers stadionjában? Nem lesz kicsit túl meleg ahhoz?
több mint 11 éve
Ez mekkora húzás!holding the stick, két perc 😊
gaben
több mint 11 éve
Ez mekkora húzás!" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Az Anaheim két alapembere Matt Beleskey és Saku Koivu is újra edzésben. (Aztán az egész csapat átruccant a Pittsburgh-Detroit NFL meccsre.)(Y)
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
50 landmark hockey fights:sportsillustrated.cnn.com/nhl/news/20131115/50-landmark-hockey-fights/?eref=sihp
több mint 11 éve
Stammer sérülésért nagy kár. Rossz volt látni, ahogyan megpróbált lekorizni, de összeesett 😕 😕mielőbbi gyors felépülést!!!
JT Daniels fan
több mint 11 éve
Pegula takarításba kezdett a Sabres-nél: a HC és a GM is lapáton.Rolston helyett (aki nem sokat élt meg a csapatnál), Ted Nolan lett az interim HC. Nolan már irányította a csapatot 1995-97 között, de az már nem most volt, így kérdéses mire lesz képes. Legutóbb a lett válogatottat irányította.
Regier 1997-ét nyara óta dolgozott a Buffalo-nál mint GM.
Ideiglenes GM (director of hockey operations néven) a korábbi Sabres legenda Pat Lafontaine lett.
Valószínűleg az eddigi Assistant General Manager Kevin Devine lesz majd a GM.
Nem kellett volna ez a Vanek trade. Ez már nem a 2007-ben PT-t nyert csapat.
több mint 11 éve
Most volt a HHOF beiktatási hétvége:+ Shero (edző) és Heaney (nők).
Gratula nekik.
több mint 11 éve
a szezonjának lőttek ahogy az olimpiájának isstamkost hordágyon vitték le 😕 be is tett a csapatnak, már 0-2WesterSípcsont, állítólag el is tört. Természetesen műteni kell. 😕Gabesz92
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
stamkost hordágyon vitték le 😕 be is tett a csapatnak, már 0-2WesterSípcsont, állítólag el is tört. Természetesen műteni kell. 😕
több mint 11 éve
stamkost hordágyon vitték le 😕 be is tett a csapatnak, már 0-2
Lesz ez még így se!