Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Királyság és rákkenroll. Az Anaheim nagyon bekezdett 😀 A góllövéssel nincs gondunk eddig.
több mint 11 éve
Vicces és egyben szerencsétlen gól kapott Luongo, de harmadik nekifutásra sikerült legyűrni a Sharks-t. És ez a lényeg! 😛
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Magyar nyelvű hokis podcasről tudtok? Van már ilyen?
több mint 11 éve
Grat neki, kevés nagyobb seggfej van nála a ligában.belelendültek a bunyóba a PHI-WAS meccsenHoltby-nak a védés ment, de a bunyó nem. Emery rongyá verte. 😛danyly
www.tsn.ca/videohub/?collection=72&show=103196Habi
több mint 11 éve
Talbot nagyon kellett Roy-nak, mert emberhátrányos kivédekezésekben nagy hasznát tudja venni.belelendültek a bunyóba a PHI-WAS meccsenA bunyó az megy... szánalmas idén a csapat. Downie is mit keres (megint) nálunk?Gabesz92
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
belelendültek a bunyóba a PHI-WAS meccsenHoltby-nak a védés ment, de a bunyó nem. Emery rongyá verte. 😛
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
belelendültek a bunyóba a PHI-WAS meccsenA bunyó az megy... szánalmas idén a csapat. Downie is mit keres (megint) nálunk?
több mint 11 éve
belelendültek a bunyóba a PHI-WAS meccsenwww.tsn.ca/videohub/?collection=72&show=103196
JT Daniels fan
több mint 11 éve
Canucks re-sign Daniel and Henrik Sedin for 4 years.tehát a tesók együtt együtt maradnak karrierjük végéig 😊
JT Daniels fan
több mint 11 éve
Mondjuk Moulson szépen bemutatkozott az új helyén (2+0), bár nem sokat értek vele mert nyolc meccsből még most is nyeretlen a Sabres.The New York Islanders announced today that they have acquired Thomas Vanek from the Buffalo Sabres in exchange for Matt Moulson, a first round selection in the 2014 National Hockey League Draft and a second round selection in 2015.De legalább úgy lehúzták az Islanderst, hogy azt tanítani kellene.
Az egyetlen épkézláb emberüket is elcserélik a Szablyások. 😕danyly
---
A Ducksnál eközben már 7 játékos piheg IR-en, amit mindösszesen 12 meccs után némileg soknak tartok. ._.Mikey
több mint 11 éve
Mikey
18 751
The New York Islanders announced today that they have acquired Thomas Vanek from the Buffalo Sabres in exchange for Matt Moulson, a first round selection in the 2014 National Hockey League Draft and a second round selection in 2015.De legalább úgy lehúzták az Islanderst, hogy azt tanítani kellene.
---
A Ducksnál eközben már 7 játékos piheg IR-en, amit mindösszesen 12 meccs után némileg soknak tartok. ._.
több mint 11 éve
The New York Islanders announced today that they have acquired Thomas Vanek from the Buffalo Sabres in exchange for Matt Moulson, a first round selection in the 2014 National Hockey League Draft and a second round selection in 2015.ez jó, éjszakára asszem pont ellenük tettem a Dallasra 😊
több mint 11 éve
The New York Islanders announced today that they have acquired Thomas Vanek from the Buffalo Sabres in exchange for Matt Moulson, a first round selection in the 2014 National Hockey League Draft and a second round selection in 2015.Az egyetlen épkézláb emberüket is elcserélik a Szablyások. 😕
több mint 11 éve
Hét idegenbeli meccs egyhuzamban, ebből 5 W, sorozatban 3. Szép teljesítmény.És úgy tűnik fejben is rendben vannak eddig a fiúk, hozzuk a hosszabbításos meccseket is, amivel tavaly sok gond volt.
Go Canucks!
több mint 11 éve
Kezd tele lenni a faszom büntetőkkel...
több mint 11 éve
Áh, Krejci game winner 0.8-cal a vége előtt! Rask meg kivédte a szemünket is 😊
több mint 11 éve
Nekem akkor is vonzó ez az esemény, ha sokan fanyalognak is a min. 3000 Ft-os jegyár miatt. Megmondom őszintén, nekem sem túl olcsó, de megoldom, mert szeretem a hokit, és ilyen esemény ritkán van.www.jegkorongblog.hu/2013/10/22/minden-a-karacsonyi-hoki-buliroNem vagyok egy nagy hoki rajongó, de ez biztos hangulatos lesz:Tud valaki valamit jegyárral kapcsolatosan? Én egyelőre nem találtam semmit erről.danyly
ultrasliberi.hu/2013/10/decemberben-winter-classic-a-varosligetben/Dub
A december 13–15-i Winter Classicon érintett magyar csapatok bérletesei fél áron kapnak jegyet.Bruschi85
több mint 11 éve
www.jegkorongblog.hu/2013/10/22/minden-a-karacsonyi-hoki-buliroNem vagyok egy nagy hoki rajongó, de ez biztos hangulatos lesz:Tud valaki valamit jegyárral kapcsolatosan? Én egyelőre nem találtam semmit erről.danyly
A december 13–15-i Winter Classicon érintett magyar csapatok bérletesei fél áron kapnak jegyet.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Nem vagyok egy nagy hoki rajongó, de ez biztos hangulatos lesz:Tud valaki valamit jegyárral kapcsolatosan? Én egyelőre nem találtam semmit erről.
több mint 11 éve
Elkaptuk a Kingst a staples-ben! 😊 Monahan 2. az nhl góllövőlistáján 😊 Remélem ez így megy tovább 😛
több mint 11 éve
Nem vagyok egy nagy hoki rajongó, de ez biztos hangulatos lesz:Nagyon jó lesz 😊 Várom nagyon 😛
több mint 11 éve
Nem vagyok egy nagy hoki rajongó, de ez biztos hangulatos lesz:Ezt en is nagyon varom, biztos tokjo lesz!
több mint 11 éve
Dub
1 019
Nem vagyok egy nagy hoki rajongó, de ez biztos hangulatos lesz:ultrasliberi.hu/2013/10/decemberben-winter-classic-a-varosligetben/
több mint 11 éve
Miskolciak akik szoktak meccsre járni. Az 1100-forintos kategóriában melyik szektorba érdemes jegyet venni nálatok? illetve mennyire szokott teltház lenni, érdemes előre megvenni a jegyet, vagy olyan 18:00-körül még azért lehet kapni.
több mint 11 éve
Bízom abban, hogy a balul sikerült kacsavadászat után a cápákkal nagyobb szerencsénk lesz 😊