NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Jégkorong
22 feliratkozó
több mint 9 éve
akkor majd tuti cserélnek Howardért. Flames-ben ki a jó védő? 😊Backström UFA és valószínűleg vissza is vonul, HIller már vissza is ment Svájcba, Ramo is UFA. Maradt Ortio, aki RFA, de kicsi az esélye, hogy ő lesz a megváltó.A Bäckström, Hiller, Ramo hármas mögé elmenni nem lett volna bölcs 😊A Calgary és a Chicago is szerződtette volna: www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nhl-meg-mindig-nem-hiszem-el-a-calgary-es-a-chicago-is-akarta-a-magyar-kapust-2502035Szuper Levi után irónikus lett volna a Flames
empty taxi
Tito05
Chicagoban mondjuk Crawford mögött nincs nagyon senki, de a Wildnál a legnyitottabb szvsz a kapusposzt.
empty taxi
zinedine5
több mint 9 éve
adódik a kérdés,mivan ha csak a farmcsapatban számolnak vele,a farm liga szintje van olyan erős mint egy európai bajnokság?www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/jegkorong-szenzacio-vay-adamot-nhl-csapat-szerzodtette-2502017Nem nagyon szoktam Minnesota meccseket nézni, de lehet hogy ez változni fog 😀
Negritis
Tito05
Kenny
nem így van, entry-level kontraktust kapott, tehát AHL vagy ECHL csapatnál egyaránt játszhat úgy, hogy bármikor waiver nélkül leküldhetik vagy épp akár felhívhatják az NHL-beAHL elég erős, világ viszonylatban kb 5-6. legerősebb bajnokság (attól függ kit kérdezel, csehet vki az AHL elé teszi, vki mögé)... ha már ezen a szinten játszani fog az nagyon nagy dolog, s tudtommal ilyen szerződéssel AHL a legalsóbb szint, amit játszhat (ez nem 100%, hogy így van).... Szóval hajrá 😊adódik a kérdés,mivan ha csak a farmcsapatban számolnak vele,a farm liga szintje van olyan erős mint egy európai bajnokság?www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/jegkorong-szenzacio-vay-adamot-nhl-csapat-szerzodtette-2502017Nem nagyon szoktam Minnesota meccseket nézni, de lehet h ez változni fog 😀
Negritis
Tito05
Kenny
Tito05
az ECHL se rossz amúgy, voltam már olyan meccsen is párszor

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Behalok az EBEL-től, most megint benne van a pakliban (igaz kevés az esély rá), h a MAC már idén ősztől a ligában szerepeljen... www.jegkorongblog.hu/2016/05/18/ebel-bovites/#post-170962
több mint 9 éve
Igényesebb cikk Vay Ádám helyzetéről, esélyeiről www.jegkorongblog.hu/2016/05/18/vay-adam-juliusban-kezd-a-minnesotanal/#post-171010
több mint 9 éve
Backström UFA és valószínűleg vissza is vonul, HIller már vissza is ment Svájcba, Ramo is UFA. Maradt Ortio, aki RFA, de kicsi az esélye, hogy ő lesz a megváltó.A Bäckström, Hiller, Ramo hármas mögé elmenni nem lett volna bölcs 😊A Calgary és a Chicago is szerződtette volna: www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nhl-meg-mindig-nem-hiszem-el-a-calgary-es-a-chicago-is-akarta-a-magyar-kapust-2502035Szuper Levi után irónikus lett volna a Flames
empty taxi
Tito05
Chicagoban mondjuk Crawford mögött nincs nagyon senki, de a Wildnál a legnyitottabb szvsz a kapusposzt.
empty taxi
több mint 9 éve
akkor már én is linkeljek egy Vay Ádámos NSO cikket 😀 www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nhl-veluk-kell-versenyezni-a-magyar-kapusnak-a-csapatbakerulesert-2502027?utm_source=nsofb&utm_medium=page&utm_campaign=nsofb
több mint 9 éve
Én is helyeslem a Wild-ot, csak megjegyeztem h mekkora sztori (irónia) lett volna ha pont oda kerül, s ott mutatkozik be első magyarként xDA Bäckström, Hiller, Ramo hármas mögé elmenni nem lett volna bölcs 😊A Calgary és a Chicago is szerződtette volna: www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nhl-meg-mindig-nem-hiszem-el-a-calgary-es-a-chicago-is-akarta-a-magyar-kapust-2502035Szuper Levi után irónikus lett volna a Flames
empty taxi
Tito05
empty taxi
több mint 9 éve
A Bäckström, Hiller, Ramo hármas mögé elmenni nem lett volna bölcs 😊A Calgary és a Chicago is szerződtette volna: www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nhl-meg-mindig-nem-hiszem-el-a-calgary-es-a-chicago-is-akarta-a-magyar-kapust-2502035Szuper Levi után irónikus lett volna a Flames
empty taxi
Tito05

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
A Calgary és a Chicago is szerződtette volna: www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nhl-meg-mindig-nem-hiszem-el-a-calgary-es-a-chicago-is-akarta-a-magyar-kapust-2502035Szuper Levi után irónikus lett volna a Flames
empty taxi
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 404
Az h kiestunk..ez a realitas.volt eselyunk bent maradni?volt.felesleges mondogatni ha ez ha az.mindig az elottunk levo akadalyt kell legyozni.nem vagyunk meg A-ba valok.Vay meg jol megragadta a lehetoseget.hakra.
több mint 9 éve
AHL elég erős, világ viszonylatban kb 5-6. legerősebb bajnokság (attól függ kit kérdezel, csehet vki az AHL elé teszi, vki mögé)... ha már ezen a szinten játszani fog az nagyon nagy dolog, s tudtommal ilyen szerződéssel AHL a legalsóbb szint, amit játszhat (ez nem 100%, h így van).... Szóval hajrá 😊adódik a kérdés,mivan ha csak a farmcsapatban számolnak vele,a farm liga szintje van olyan erős mint egy európai bajnokság?www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/jegkorong-szenzacio-vay-adamot-nhl-csapat-szerzodtette-2502017Nem nagyon szoktam Minnesota meccseket nézni, de lehet h ez változni fog 😀
Negritis
Tito05
Kenny
több mint 9 éve
A Calgary és a Chicago is szerződtette volna: www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nhl-meg-mindig-nem-hiszem-el-a-calgary-es-a-chicago-is-akarta-a-magyar-kapust-2502035

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
fodi91
196
Múltkor valaki azt írta, hogy így van a bajnokságok erőssége: NHL, KHL, Svéd, Finn, AHLHa ez igaz akkor az se gond hacsak ott ragad meg. Már az is hatalmas előrelépés a MOL ligához képest és még egy EBEL-nél is sokkal jobb. Még több ehhez hasonló hír kellene és akkor már nagyon pozitívan jöttünk ki ebből a VB-ből a kiesés ellenére is.
több mint 9 éve
adódik a kérdés,mivan ha csak a farmcsapatban számolnak vele,a farm liga szintje van olyan erős mint egy európai bajnokság?www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/jegkorong-szenzacio-vay-adamot-nhl-csapat-szerzodtette-2502017Nem nagyon szoktam Minnesota meccseket nézni, de lehet h ez változni fog 😀
Negritis
Tito05
több mint 9 éve
www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/jegkorong-szenzacio-vay-adamot-nhl-csapat-szerzodtette-2502017Nem nagyon szoktam Minnesota meccseket nézni, de lehet h ez változni fog 😀
Negritis
több mint 9 éve
www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/jegkorong-szenzacio-vay-adamot-nhl-csapat-szerzodtette-2502017Gratula! Nagy jövő várhat rá!
Negritis
több mint 9 éve
www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/jegkorong-szenzacio-vay-adamot-nhl-csapat-szerzodtette-2502017Szép volt Ádám.
Negritis
több mint 9 éve
www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/jegkorong-szenzacio-vay-adamot-nhl-csapat-szerzodtette-2502017
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Ha már kialakultak a negyeddöntős párharcok, gondoltam legyen egy kis Bracket Challenge 😀Cseh - Svéd és Finn - Orosz után Orosz VB győzelem, és Finn bronz.
Negyeddöntők:
-nem rossz csapat az USA, de a csehek ellen ez már kevés lesz (CZE - USA)
-nem nagyon láttam svéd meccset, de a tabellát elnézve+az eredményeiket, ők sincsenek kirobbanó formában,
Kanada behúzza (CAN - SWE)
-Dánok már annak is örülnek, h ideáig eljutottak, nyilván evéssel jön meg az étvágy, de nem gondolnám h a finnek ellen sok vizet zavarnának (FIN - DEN)
-még bánni fogják a németek, h nem próbálták meg elkerülni az oroszokat, hazai jégen Ovi nem ismer kegyelmet (RUS - GER)
Elődöntők:
-finnek elleni meccsen kiderült, h ez a kanadai csapat verhető, s a csehekben benne a potenciál, h egymás után 2. észak-amerikai csapatot búcsúztassák, s meg is csinálják majd (CZE - CAN)
-oroszok nagyon beindultak, de ez a finn csapat nagyon össze van rakva, nagy csatára számítok... vmiért úgy érzem, h idén nem az oroszok fognak az aranyért játszani (FIN - RUS)
Bronzmeccs:
-hazai pályán egyszerűen muszáj legalább érmet szerezni, nem azt gondolom h ehhez Kandada majd asszisztál, de nem is törik majd agyon magukat, így legalább a dobogó meglesz Ovinak (CAN - RUS)
Döntő:
-mindenki a vb előtt a finnekről, meg a kanadaiakról beszélt, h milyen erős keretük van (most meg az oroszokat favorizálják sokan), de én meglepetést szimatolok ergó a trófea idén Prágába kerül 😊 (CZE - FIN)
Kíváncsi vagyok a többiek véleményére xD
Tito05
több mint 9 éve
Ha már kialakultak a negyeddöntős párharcok, gondoltam legyen egy kis Bracket Challenge 😀A torna előtt írtam valami olyasmit,hogy egyáltalán nem izgat a nemzetközi hoki,csak a Bruins játékosok legyenek jók. Nos,mind a 3 "medvebocs" bent van még,úgyhogy tripla esély van arra,hogy a végén legalább valamelyikük miatt örülni fogok(ráadásul te a cseheket hozod ki győztesnek,amit Pastrnak miatt nem is bánok.Áldásom a megérzésedre) . :- )
Negyeddöntők:
-nem nagyon láttam svéd meccset, de a tabellát elnézve+az eredményeiket, ők sincsenek kirobbanó formában,
-Dánok már annak is örülnek, h ideáig eljutottak, nyilván evéssel jön meg az étvágy, de nem gondolnám h a finnek ellen sok vizet zavarnának (FIN - DEN)
-még bánni fogják a németek, h nem próbálták meg elkerülni az oroszokat, hazai jégen Ovi nem ismer kegyelmet (RUS - GER)
Elődöntők:
-finnek elleni meccsen kiderült, h ez a kanadai csapat verhető, s a csehekben benne a potenciál, h egymás után 2. észak-amerikai csapatot búcsúztassák, s meg is csinálják majd (CZE - CAN)
-oroszok nagyon beindultak, de ez a finn csapat nagyon össze van rakva, nagy csatára számítok... vmiért úgy érzem, h idén nem az oroszok fognak az aranyért játszani (FIN - RUS)
Bronzmeccs:
-hazai pályán egyszerűen muszáj legalább érmet szerezni, nem azt gondolom h ehhez Kandada majd asszisztál, de nem is törik majd agyon magukat, így legalább a dobogó meglesz Ovinak (CAN - RUS)
Döntő:
-mindenki a vb előtt a finnekről, meg a kanadaiakról beszélt, h milyen erős keretük van (most meg az oroszokat favorizálják sokan), de én meglepetést szimatolok ergó a trófea idén Prágába kerül 😊 (CZE - FIN)
Tito05
több mint 9 éve
Az újabb csoda sajnos elmaradt, de csatlakozom a korábbi remek véleményekhez, hogy le a kalappal a Srácok, Szakmai stáb, Szurkolók előtt.Ahogy a Vb előtt a kazah meccs után is írtam, nagyon jó irányba tart a magyar hoki, fiatalokkal a fejlődés, előrelépés szemmel látható 2009-hez képest, minden előzetes várakozásomat sikerült felülmúlni az első VB győzelemmel, pontokkal, elégedett vagyok, szép volt.
Remélem nem kell ismét 7 évet várni a visszatérésig. 😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 9 éve
Ha már kialakultak a negyeddöntős párharcok, gondoltam legyen egy kis Bracket Challenge 😀 Negyeddöntők:
Elődöntők:
Bronzmeccs:
Döntő:
több mint 9 éve
Lengyeleket tavaly vertük, de meccs képe alapján annak jóval simábbnak kellett volna lennie. Rengeteg helyzetet hagytunk ki. Ausztria kb egál. Másik kettőnél picivel jobbnak kell lennünk. Fontos ez a 7 meccs, sokat tanulhatunk belőle. Ha tudunk, akkor szerintem 3. helynél semmiképp sem leszünk hátrébb. Kazahok nyernek, de azt láttuk, hogy ez a csapat már közel van az A csoportos színvonalhoz. S sebességben ott mi leszünk fölényben több meccsen.Viszont az olimpiai selejtezőkön idén kikaptunk a lengyelektől, szóval velük is kb egál.
tüsi91
több mint 9 éve
gratulálok a fiúknak, megszeretzék az első győzelmet, ez nagy élmény marad.állóképesség, gyorsaság (fizikai és mentális), technika. 2009-ben, amikor először játszott a válogatott a legfelső osztályban, akkor látszott sajnos, hogy mindháromban (négyben) óriási a lemaradás a legjobbakhoz képest. hosszú évek után azért kezd beérni a folyamat gyümölcse, jön az utánpótlás, a jövő szépnek ígérkezik.
most pihenő, aztán jövő tavasszal ismét lehet szorítani a feljutásért!
több mint 9 éve
Lengyeleket tavaly vertük, de meccs képe alapján annak jóval simábbnak kellett volna lennie. Rengeteg helyzetet hagytunk ki. Ausztria kb egál. Másik kettőnél picivel jobbnak kell lennünk. Fontos ez a 7 meccs, sokat tanulhatunk belőle. Ha tudunk, akkor szerintem 3. helynél semmiképp sem leszünk hátrébb. Kazahok nyernek, de azt láttuk, hogy ez a csapat már közel van az A csoportos színvonalhoz. S sebességben ott mi leszünk fölényben több meccsen.