Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Jégkorong

22 feliratkozó

több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
döntetlen nekünk nem jó mi már, ugye?
gamerkr
Ha holnap a franciák rendes időbrn verik a fehéroroszokat, akkor kikaphatunk 20-1re is, akkor is jók vagyunk.
több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 759 — Panthers fan
Elüt a korong fölött, lejárt volna a PP bazz

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 948 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
döntetlen nekünk nem jó mi már, ugye?

több mint 10 éve
Ez a negyed viszont elég tré. Eddig ebben a 10 percben minden eddigi pechünket visszakaptuk.
több mint 10 éve
Ámulat volt ez a harmad. Szerintem senki nem mondta volna meg ezek után, hogy melyik csapat negyeddöntős, s melyik megy a bennmaradásért. Az elmúlt négy negyedben megérkeztünk az elitbe.
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 743 — Poloska confirmed
Szenzációsan játszunk : )
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 320 — NFL bracket champion '26
SOFROOOOOOOOOOOOON!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 632 — Bears fan
Greiss a kapuban.... hmm....

Szerkesztette: Tito05
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 532 — Ajmo Vatreni
Feldobok az esélylatolgatáshoz még egy lehetőséget. A franciák egy győzelemmel kvázi benntartanak egy az A csoportos szinten még reálisan nézve gyenge csapatot. Minket. Jövőre otthon rendeznek VB-t, szerintem szívesebben játszanának Magyarországgal, mint vélhetően egy a mostaninál lényegesen egységesebb, jobb fehéroroszokkal. Mert a franciák játéktudás alapján jövőre sem lesznek TOP10-ben, ám megfelelő sorsolással játszhatnak egy náluk gyengébb szlovén/olasz és magyar csapattal.

Brutálisan jó lenne bennmaradni, mert jövőre még esetleges 7 vereség is sokkal többet ér a magyar hokinak, mint pl 3-4 győzelem a másodosztályban.
tüsi91
Ha ehhez hozzáveszed mennyi magyar menne ki,venne jegyet,fogyasztana van ráció abban amit mondasz,több is mint elsőre hallatszik.
Kenny
Ez (a magyarok fogyasztása) szerintem nem akkora tényező, viszont a gyengébb ellenfél kérdés teljesen korrekt elmélet. Főleg, úgy, hogy a beloruszok ennél jobbak azért.
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 849
bocsi.Ocskayra gondoltam.
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
De jó ilyet olvasni 😊
 www.tsn.ca/the-day-the-music-played-1.490012
Tito05
 www.fehervarav19.hu/a-nap-amikor-megszolalt-a-zene-is
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 618 — Dolphins fan
az a durva, hogy a Blues elcserélte Oshie-t Brouwerre (tehát elvileg talán gyengültek is), aztán mégis eljut oda, ahova hosszú évek óta nem.
slowmotion
Jó, de nem csak ő számít. Egyébként meg Brouwer meglepetésre nem olyan gyenge mint sokan várták.

De ott van Backes, Bouwmeester, Piatrangelo, Shattenkirk, Stasny pl. A teljesség igénye nélkül + svédek, finnek. A védelem most is erős, fiatalokat hoztak. Ez a fő erőssége a csapatnak (védelem).
Szerk.: Tarasenko ki ne maradjon. Iszonyat gól érzékeny a srác a PO-ban.

Kemény párharc lesz. 4-3 a tippem a San Josenak.

Szerkesztette: danyly

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 559
A fekete szin sztem Ancsin emlekere van...
ZoliMP
Meghalt?
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 849
A fekete szin sztem Ancsin emlekere van...

„Game Day with Team Hungary
| #IIHFWorlds 2016” megtekintése a YouTube-on
 youtu.be/83NADqWbcmc
több mint 10 éve
HanSolo New England Patriots 652
Esélylatolgatás.Benne minden variációval.

index.hu/sport/jegkorong/2016/05/16/jegkorong_eselylatolgatas/
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 702 — Omar's Coming Yo!
Feldobok az esélylatolgatáshoz még egy lehetőséget. A franciák egy győzelemmel kvázi benntartanak egy az A csoportos szinten még reálisan nézve gyenge csapatot. Minket. Jövőre otthon rendeznek VB-t, szerintem szívesebben játszanának Magyarországgal, mint vélhetően egy a mostaninál lényegesen egységesebb, jobb fehéroroszokkal. Mert a franciák játéktudás alapján jövőre sem lesznek TOP10-ben, ám megfelelő sorsolással játszhatnak egy náluk gyengébb szlovén/olasz és magyar csapattal.

Brutálisan jó lenne bennmaradni, mert jövőre még esetleges 7 vereség is sokkal többet ér a magyar hokinak, mint pl 3-4 győzelem a másodosztályban.
tüsi91
Ha ehhez hozzáveszed mennyi magyar menne ki,venne jegyet,fogyasztana van ráció abban amit mondasz,több is mint elsőre hallatszik.

több mint 10 éve

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 170 — Cowboys fan
az a durva, hogy a Blues elcserélte Oshie-t Brouwerre (tehát elvileg talán gyengültek is), aztán mégis eljut oda, ahova hosszú évek óta nem.
több mint 10 éve
De jó ilyet olvasni 😊
 www.tsn.ca/the-day-the-music-played-1.490012
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 618 — Dolphins fan
Jók a németek. Ma is fizikálisan felül kerekedtek az USA ellen. Nem fognak ők semmit fél vállról venni. Persze a hokiban is szoktak taktikázni, de azért kevésbé jellemző. Mindenki megy, hajt és majd lesz ami lesz.

Azért a németek is lifteztek anno (bár nem volt ez olyan hosszú idő), de sosem felejtem el, hogy 2009-ben kiestek (volna), 2010-ben (házigazdák) meg elődöntősek voltak. Ez is szép teljesítmény. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 29 088 — nabege2@yahoo.com
Ha a németek taktikázni akarnak, azzal egy baj van. Minden nekik fontos meccs mind kedden lesz. Simán lehet, hogy a svájciaknak fontos lesz a csehek elleni meccs, mert ők meg tovább akarnak jutni. Ebből kifolyólag az is lehet, hogy az oroszok nyerik a csoportot. Tehát 4-nek nem jó lenni (mindazonáltal ha már bejutsz a legjobb 4-be egy németnek hatalmas eredmény, de azért ha választaniuk kéne akkor azért inkább a csehek😊 ). Szóval félek tőle, hogy ők azért hajtani fognak, az az igazság, hogy jéghokiban elég nehéz nem hajtani. Azért a képességekben jobbak és a keret sajnos adott.
több mint 10 éve
Elnézve a németek játékát, ott kb az esélytelenek nyugalmával játszhatunk.
NB2
Hát igen. Inkább a franciák hozzáállásán fog ez múlni, mint a mi meccsünkön.
zinedine5
Azért no, kiket vertek meg a németek? ....
Tito05
Mostanra már az Usát is.
zinedine5
Megkövetem magam, kicsit alábecsültem őket, pontosabban h milyen erőt képviselnek a többiekhez képest.... De ettől függetlenül tartom magam a véleményemhez, ha bent akarunk maradni nekünk kéne kiharcolni, s nem a franciákban bízni, mert mi is járhatunk úgy mint az osztrákok... Sőt, még akár jól is kijöhetünk a dologból h a németek ma nyertek, mi meccsünkig tovább is juthatnak (ha FRA kikap Kanadától), s sztem Greiss se fog 4 napon belül a 3dik meccsén védeni.... Nyilván jobb csapat, 10ből 8-9szer simán vernének, de ha addigra már továbbjutnak, akkor azért mégis máshogy hajt egy csapat, mint ha ki-ki meccs lenne, hátha most az a 10-ből az a 1 lesz. Csak ennyit akartam. BÉKE!
Tito05
Jelenleg 3-ak a csoportban. Egy ponttal mennek USA előtt, akik a szlovákokkal játszanak kedden. Tehát, ha a németek nyernének, akkor mindentől függetlenül 3. a csoportban. Abban bízhatunk, hogy senki nem akar 3. lenni, mert jó eséllyel az játszik az oroszokkal. Bár ugye a sorsolás miatt a taktikázás az USA kezében van.
Természetesen én is szurkolok nekik, de a realitás az kb az a 10 % amit te is írtál.

Ezért gondolom, hogy ha tetszik, ha nem, arra van több esély, hogy a franciák is megverik a beloruszokat. (Csak sajnos német győzelem esetén, nekik tét nélküli lesz a meccs.)
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 397 — Keep pounding
Jól alakultak sztem a dolgok, a németek nyertek két meccset úgy, hogy szinte minden sikerült nekik, gyakorlatilag továbbjutottak, ráadásul egy esetleges vereséggel feltételezhetően elkerülik az oroszokat. Nem fogják leadni a meccset, de az ő csapatuknak is a százhúsz százalékos koncentráció, klasszis kapusteljesítmény és jó helyzetkihasználás az erénye, olyanok, mint mi, csak egy szinttel feljebb. Viszont sztem Greiss így pihen majd, nem fognak ezer fokon égni, becsúszhat egy-két hiba, amit ki kellene használni.

Legyen egy jó meccs, aztán meglátjuk mi sül ki belőle. A franciákban sok bizodalmam nincs, egyfelől sztem ők a leggyengébbek a csoport másik hét csapata közül, másfelől rettentő motiváltak se lesznek, sztem simán kikapnak majd. Szóval nyerni kell holnap, de ha kiesünk se dől össze a világ. fasza kis VB hoztunk le. De vmi megint azt súgja, happy end jön 😊

Szerkesztette: gabokocka

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
NB2
zinedine5
Tito05
Mostanra már az Usát is.
zinedine5
Megkövetem magam, kicsit alábecsültem őket, pontosabban h milyen erőt képviselnek a többiekhez képest.... De ettől függetlenül tartom magam a véleményemhez, ha bent akarunk maradni nekünk kéne kiharcolni, s nem a franciákban bízni, mert mi is járhatunk úgy mint az osztrákok... Sőt, még akár jól is kijöhetünk a dologból h a németek ma nyertek, mi meccsünkig tovább is juthatnak (ha FRA kikap Kanadától), s sztem Greiss se fog 4 napon belül a 3dik meccsén védeni.... Nyilván jobb csapat, 10ből 8-9szer simán vernének, de ha addigra már továbbjutnak, akkor azért mégis máshogy hajt egy csapat, mint ha ki-ki meccs lenne, hátha most az a 10-ből az a 1 lesz. Csak ennyit akartam. BÉKE!
több mint 10 éve
NB2
zinedine5
Tito05
Mostanra már az Usát is.