Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 5 éve
Akkor győzd meg hogy az a pénz jó lesz máshol. A rokonok telefonos videóiból ugyanúgy össze lehet vágni egy szép emléket, amit ugyanúgy nem fogtok soha megnézni 😉Azért azt tudni kell, hogy két ember házasodik össze, és nem én vagyok, aki jobban ragaszkodik a spéci videóshoz.Mondj le róla és kész.Ezért fogalmaztam meg azt, hogy alatta igen. Ezen szeretnék spórolni és nem a fotón, vőfélyen 😊Tud valaki esetleg minőségre adó és 180k alatt dolgozó esküvői videóst, aki megfelelő időintervallumban dolgozik? (tudom, nem elég konkrét a kérés, és relatív is, hogy ki mit ért a minőség alatt, de sok-sok találat van, ennyivel hátha szűkítettem eleget) Kérlek dobjon már üzenetet, aki tud. 😊Te is akarsz egy olyan cd-t amit soha többet nem nézel meg? Én a 180k alatti összeget választanám 😊
kristóf17
Matthew99
kristóf17
Matthew99
kristóf17
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
- JC6
6 999
Nemértem Kristóf, még csak most kérted meg a kezét és máris esküvői videós...?Inkább a CSOK-nak nézzetek utána.
😀
több mint 5 éve
Azért azt tudni kell, hogy két ember házasodik össze, és nem én vagyok, aki jobban ragaszkodik a spéci videóshoz.Mondj le róla és kész.Ezért fogalmaztam meg azt, hogy alatta igen. Ezen szeretnék spórolni és nem a fotón, vőfélyen 😊Tud valaki esetleg minőségre adó és 180k alatt dolgozó esküvői videóst, aki megfelelő időintervallumban dolgozik? (tudom, nem elég konkrét a kérés, és relatív is, hogy ki mit ért a minőség alatt, de sok-sok találat van, ennyivel hátha szűkítettem eleget) Kérlek dobjon már üzenetet, aki tud. 😊Te is akarsz egy olyan cd-t amit soha többet nem nézel meg? Én a 180k alatti összeget választanám 😊
kristóf17
Matthew99
kristóf17
Matthew99
több mint 5 éve
ha mindent meg akarsz örökíteni akkor Kovi 😀
több mint 5 éve
Mondj le róla és kész.Ezért fogalmaztam meg azt, hogy alatta igen. Ezen szeretnék spórolni és nem a fotón, vőfélyen 😊Tud valaki esetleg minőségre adó és 180k alatt dolgozó esküvői videóst, aki megfelelő időintervallumban dolgozik? (tudom, nem elég konkrét a kérés, és relatív is, hogy ki mit ért a minőség alatt, de sok-sok találat van, ennyivel hátha szűkítettem eleget) Kérlek dobjon már üzenetet, aki tud. 😊Te is akarsz egy olyan cd-t amit soha többet nem nézel meg? Én a 180k alatti összeget választanám 😊
kristóf17
Matthew99
kristóf17
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Ezért fogalmaztam meg azt, hogy alatta igen. Ezen szeretnék spórolni és nem a fotón, vőfélyen 😊Tud valaki esetleg minőségre adó és 180k alatt dolgozó esküvői videóst, aki megfelelő időintervallumban dolgozik? (tudom, nem elég konkrét a kérés, és relatív is, hogy ki mit ért a minőség alatt, de sok-sok találat van, ennyivel hátha szűkítettem eleget) Kérlek dobjon már üzenetet, aki tud. 😊Te is akarsz egy olyan cd-t amit soha többet nem nézel meg? Én a 180k alatti összeget választanám 😊
kristóf17
Matthew99
több mint 5 éve
Tud valaki esetleg minőségre adó és 180k alatt dolgozó esküvői videóst, aki megfelelő időintervallumban dolgozik? (tudom, nem elég konkrét a kérés, és relatív is, hogy ki mit ért a minőség alatt, de sok-sok találat van, ennyivel hátha szűkítettem eleget) Kérlek dobjon már üzenetet, aki tud. 😊Te is akarsz egy olyan cd-t amit soha többet nem nézel meg? Én a 180k alatti összeget választanám 😊
kristóf17
több mint 5 éve
Tud valaki esetleg minőségre adó és 180k alatt dolgozó esküvői videóst, aki megfelelő időintervallumban dolgozik? (tudom, nem elég konkrét a kérés, és relatív is, hogy ki mit ért a minőség alatt, de sok-sok találat van, ennyivel hátha szűkítettem eleget) Kérlek dobjon már üzenetet, aki tud. 😊
több mint 5 éve
te miattad egy jó sztorival lettünk kevesebbek 😊ugyanitt toltuk mi is! annyi még hogy a hullámvasutazást meg egyéb mókákat a kaja elé érdemes időzíteni! 😊Bécsi állatkertről vélemények?Ha már Bécs! Ha mentek a Práterbe, ezt nem szabad kihagyni:
tüsi91
www.tripadvisor.co.hu/ShowUserReviews-g190454-d694595-r507662072-Schweizerhaus-Vienna.html
Két embernek elég egy csülök, aminél jobbat még nem ettem és a "csöcsös" sör is finom 😉
Illetve a Madame Tussaunds talán jobb, mint Londonban. Drága, de megéri.
Egon bá
yooker
több mint 5 éve
ugyanitt toltuk mi is! annyi még hogy a hullámvasutazást meg egyéb mókákat a kaja elé érdemes időzíteni! 😊Bécsi állatkertről vélemények?Ha már Bécs! Ha mentek a Práterbe, ezt nem szabad kihagyni:
tüsi91
www.tripadvisor.co.hu/ShowUserReviews-g190454-d694595-r507662072-Schweizerhaus-Vienna.html
Két embernek elég egy csülök, aminél jobbat még nem ettem és a "csöcsös" sör is finom 😉
Egon bá
több mint 5 éve
Ott vesszük fel a mamám és onnan indul a túránk. De akkor lehet, hogy oda tervezem a végét.Mohácson melyik étterembe érdemes menni?Ha Mohács környéke is játszik, akkor Bóly 10-12 km, és ott a Kiskastély étterem nagyon jó.
Matthew99
Jan
több mint 5 éve
Mohácson melyik étterembe érdemes menni?Ha Mohács környéke is játszik, akkor Bóly 10-12 km, és ott a Kiskastély étterem nagyon jó.
Matthew99
több mint 5 éve
Bécsi állatkertről vélemények?Ha már Bécs! Ha mentek a Práterbe, ezt nem szabad kihagyni:
tüsi91
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
Akvarisztikában esetleg van aki otthon van?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Bécsi állatkertről vélemények?Kicsit drága a belépő (20 EUR a felnőtt jegy), de nekem tetszett, különösen az akváriumos ház.
tüsi91
Én tavaly voltam, az oroszlánok mellett volt a sörkert, jó volt az Ottakringer és a kaja is jó volt.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
ozibozi
17 218
Vannak pandák is mellette meg sörözők 😊
több mint 5 éve
tüsi91
11 023
Bécsi állatkertről vélemények?
több mint 5 éve
Mohácson melyik étterembe érdemes menni?
több mint 5 éve
Szerintem Pajor a valaha volt legnagyobb magyar dalszövegíró.Azért a magyar rap “ősatyja” csak Pajor Tomi és a Neurotic béli szövegei.Azért látszik, hogy öreg vagy | (ez nem lenne baj, de sajnos én is 😊) |
Sobri Jóska
OFF:
Ha már szóba hoztad, ő számomra egy rettenetesen ambivalens figura, sőt ma már inkább csak negatív szereplő. Mi rajtuk, az ő szövegeiken ((értsd URH, Kontroll csoport, Balaton (ők mind a mai napig játszanak Neuroticot egyébként), Trabant, Európa Kiadó, Menyhárt Jenő, Müller Péter, és Pajor Tamás ) szocializálódtunk, rendszer protestáltunk.
Nekem Pajor az, aki be volt állva és ki volt élve és nagyon merészen, elegánsan, mint egy cigányzenész üvöltötte az utcán, hogy a rockandroll az nem egy tánc. Aztán, talán 1988-ban nyáron (vagy 87) élőben éltem át Keszthelyen a megtérésének egyik komédiáját. És egy világ omlott össze bennem, bennünk, akik azon a performance-on ott álltunk.
Ezt meg is fogalmazta róla Müller Péter "szerintem te most puszta vagy belül, egy teljesen tipikus magyar ugar (...) rajtad az álarc, és te vagy ez a jelmez, amin látszik, hogy mennyire jól jövedelmez (...) gyere ki a fényből, gyere, és nézd meg, hogy mi lett egy nem olyan régen még értelmes lényből!"
Ebből a társaságból talán a Balatonos Vígh Mihályt érdemes felidézni, aki követte Pajort, majd a megtérésből vissza is tudott térni:" Évekre visszavetették a szellemi fejlődésemet. (...) Most újra élek, és úgy érzem, mintha egy szörnyű pokolraszállás után visszatértem volna a földre"
ON:
A rap magyar gyökereihez még Menyhárton és Pajoron kívül érdemes Hegyi Zoltánt a Sexepilből említeni, aki hasonlót használt. Mondjuk ők az undergroundot a punk, rock, jazz, és rap ötvözésével hozták létre (nulla studió háttérrel és technikai segítséggel), és semmi közük a későbbi kommersz folyékonyabb szóáradatot, de kevesebb mondanivalót tartalmazó raphez.
diverdoc
Amióta betért a hitgyülibe, azóta is követem a szólóalbumait, és fenntartom ezt. (Igen, nálam Bereményi csak második.)
Szerintem elfogulatlanul érdemes belehallgatni a dalaiba (Patrióta, Budapest te csodás, Ön táncoljon, stb.,), nem fogsz csalódni.
Olyan agya, kreativitása van a dalszövegekhez, a magyar nyelvhez, nyelvi játékokhoz, mint senkinek. Weöres Sándor vagy Romhányi szint, csak modern témák és szóhasználat.
A hitgyülis agyhaláláról én is csak annyit mondok, hogy ha azt nem húzza meg, akkor neki vége, megeszi a drog. Sok beszélgetést láttam vele, nem a harcos térítő fajta - szerencsére.
több mint 5 éve
Házassági évforduló, Krakkó vagy Prága?Csak vigyázz a szomszédokkal.
O1G
több mint 5 éve
Házassági évforduló, Krakkó vagy Prága?Skócia ❤😊
O1G
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
ozibozi
17 218
Házassági évforduló, Krakkó vagy Prága?Prágába nem biztos h nővel a legnagyobb buli. 😉 Krakkó inkább passzol. Szvsz
O1G
több mint 5 éve
- JC6
6 999
Házassági évforduló, Krakkó vagy Prága?
több mint 5 éve
megasound vs. sírásók ... ammi balhé, Erol a házbanAzért a magyar rap “ősatyja” csak Pajor Tomi és a Neurotic béli szövegei.Azért látszik, hogy öreg vagy | (ez nem lenne baj, de sajnos én is 😊) |
Sobri Jóska
OFF:
Ha már szóba hoztad, ő számomra egy rettenetesen ambivalens figura, sőt ma már inkább csak negatív szereplő. Mi rajtuk, az ő szövegeiken ((értsd URH, Kontroll csoport, Balaton (ők mind a mai napig játszanak Neuroticot egyébként), Trabant, Európa Kiadó, Menyhárt Jenő, Müller Péter, és Pajor Tamás ) szocializálódtunk, rendszer protestáltunk.
Nekem Pajor az, aki be volt állva és ki volt élve és nagyon merészen, elegánsan, mint egy cigányzenész üvöltötte az utcán, hogy a rockandroll az nem egy tánc. Aztán, talán 1988-ban nyáron (vagy 87) élőben éltem át Keszthelyen a megtérésének egyik komédiáját. És egy világ omlott össze bennem, bennünk, akik azon a performance-on ott álltunk.
Ezt meg is fogalmazta róla Müller Péter "szerintem te most puszta vagy belül, egy teljesen tipikus magyar ugar (...) rajtad az álarc, és te vagy ez a jelmez, amin látszik, hogy mennyire jól jövedelmez (...) gyere ki a fényből, gyere, és nézd meg, hogy mi lett egy nem olyan régen még értelmes lényből!"
Ebből a társaságból talán a Balatonos Vígh Mihályt érdemes felidézni, aki követte Pajort, majd a megtérésből vissza is tudott térni:" Évekre visszavetették a szellemi fejlődésemet. (...) Most újra élek, és úgy érzem, mintha egy szörnyű pokolraszállás után visszatértem volna a földre"
ON:
A rap magyar gyökereihez még Menyhárton és Pajoron kívül érdemes Hegyi Zoltánt a Sexepilből említeni, aki hasonlót használt. Mondjuk ők az undergroundot a punk, rock, jazz, és rap ötvözésével hozták létre (nulla studió háttérrel és technikai segítséggel), és semmi közük a későbbi kommersz folyékonyabb szóáradatot, de kevesebb mondanivalót tartalmazó raphez.
diverdoc
brühühü
azóta csak gilicegáborpótlóbizoccság kecereg, elemszíztem a J.A. Mamát aszonták írjuk fő ezjólesz...
énmégőszinteembervoltamordítottamtoporzékoltamhotyhattyaadagattruhátmásraengömvigyéfőapallásra yeah!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Azért látszik, hogy öreg vagy | (ez nem lenne baj, de sajnos én is 😊) |A "kiábrándulás" nálam is hasonlóan történt. (Sajnos ezek szerint én is öreg vagyok. 😊 )
OFF:
Ha már szóba hoztad, ő számomra egy rettenetesen ambivalens figura, sőt ma már inkább csak negatív szereplő. Mi rajtuk, az ő szövegeiken ((értsd URH, Kontroll csoport, Balaton (ők mind a mai napig játszanak Neuroticot egyébként), Trabant, Európa Kiadó, Menyhárt Jenő, Müller Péter, és Pajor Tamás ) szocializálódtunk, rendszer protestáltunk.diverdoc
Nálam annyi a különbség talán - bár lehet, hogy te is így értetted -, hogy én Pajorra egyébként nem "haragszom". Egyszerűen ő csak az a szereplő volt az életemben, akinek a sorsa, lépése döbbentett rá, hogy túl sokat képzeltem bele valamibe (zenébe), amiben nem volt annyi. Pajort személyesen megértem. A folytatja azt ahogy élt, abba 10 éven belül belepusztult volna. Ha húzza addig egyáltalán. Hogy kinek mi az a módszer amivel ki tud lépni az önpusztításból, az egyénenként eltérő lehet. Ha nála a megtérés vált be - márpedig bevált, mert ma is él és láthatóan lelkileg rendben van -, akkor hajrá, örülök neki. Persze ezzel megszűnt annak a művésznek lenni, aki korábban volt, de ez nem baj. Inkább az élete legyen rendben, mint a zenéje. Erre egyébként nem is Pajorral kapcsolatban, hanem nem sokkal utána, Morrison sírjánál ébredtem rá. Egy kiadós "nitrós" session után ott a sírnál döbbentem rá, hogy nem éri meg. Nincs értelme. Nekem sem, a saját életemre nézve. De a művésznek sem, az övére nézve. Ha ez az ára, akkor inkább ne.
Azóta - most már jó rég óta - vagyok úgy, hogy lesz*rom a művészt. Csa a mű érdekel. Shakespeare-nél sem érdekel, hogy hány bordélyházat járt meg az életében, Mozartná sem érdekel, hogy pénzért, polgárpukkasztásért, unalomból, vagy átverésből írta-e a műveit. A mű és az én viszonyom a lényeg, nem az, hogy a művész milyen vagy hogy viszonyul a műhöz. Így aztán tőlem lehet az bárki - Pajortól Ganxta-n át akár Majkáig, vagy bármilyen más stílus -, ha a zene jó, tetszik, akkor hallgatom. Ha nem, akkor meg nem. És magasról teszek a szerzőre.
Na ez is túl hosszú lett, önmagamat ismétlem, de már nem törlöm vissza. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)