NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 095
42
18:00, Net4+, DAZN
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 5 éve
Na nálunk pont ezért az asszony szokott oda lemenni 😀Korán? Jaj!😊fent az emeleten vannak jóféle cuccok, csak korán kell érkezni, hogy még ne vigyék el a portékát. és hát kistermelőknél kell nézni, a Fehérvári út felőli részen.Futólag nézegetettem arra is, de nem találtam. Majd akkor alaposabban megvizsgálom a terepet.ja nem, 25 perc alatt a hatból talán már itt lehet lenni a Fehérvári úti piacnálMindenre nyitott vagyok.😊 Fény utca?Nekem egy sokkal összetettebb, szinte már komplex kérdésem van. Tud valaki olyan, a VI. kerülettől nem beláthatatlan távolságra lévő hentest/húsboltot ajánlani, ahol "házi" (nem gyorspácolt) főtt-füstölt császár szalonnát lehet venni?Mi a beláthatatlan távolság? 25 perc a 4-6-ossal már az? 😊
Olyasmire gondolok, amilyet nagypapám hozott anno a Fehérvári úti piacról...😊
nagylaza
slowmotion
(Tegnap két hentesnél próbálkoztam a Szondi utcában, sikertelenül.)
nagylaza
slowmotion
nagylaza
slowmotion
nagylaza
több mint 5 éve
Vedd úgy, hogy ez a SBd 😛Korán? Jaj!😊fent az emeleten vannak jóféle cuccok, csak korán kell érkezni, hogy még ne vigyék el a portékát. és hát kistermelőknél kell nézni, a Fehérvári út felőli részen.Futólag nézegetettem arra is, de nem találtam. Majd akkor alaposabban megvizsgálom a terepet.ja nem, 25 perc alatt a hatból talán már itt lehet lenni a Fehérvári úti piacnálMindenre nyitott vagyok.😊 Fény utca?Nekem egy sokkal összetettebb, szinte már komplex kérdésem van. Tud valaki olyan, a VI. kerülettől nem beláthatatlan távolságra lévő hentest/húsboltot ajánlani, ahol "házi" (nem gyorspácolt) főtt-füstölt császár szalonnát lehet venni?Mi a beláthatatlan távolság? 25 perc a 4-6-ossal már az? 😊
nagylaza
slowmotion
nagylaza
slowmotion
nagylaza
slowmotion
nagylaza
több mint 5 éve
Korán? Jaj!😊fent az emeleten vannak jóféle cuccok, csak korán kell érkezni, hogy még ne vigyék el a portékát. és hát kistermelőknél kell nézni, a Fehérvári út felőli részen.Futólag nézegetettem arra is, de nem találtam. Majd akkor alaposabban megvizsgálom a terepet.ja nem, 25 perc alatt a hatból talán már itt lehet lenni a Fehérvári úti piacnálMindenre nyitott vagyok.😊 Fény utca?Nekem egy sokkal összetettebb, szinte már komplex kérdésem van. Tud valaki olyan, a VI. kerülettől nem beláthatatlan távolságra lévő hentest/húsboltot ajánlani, ahol "házi" (nem gyorspácolt) főtt-füstölt császár szalonnát lehet venni?Mi a beláthatatlan távolság? 25 perc a 4-6-ossal már az? 😊
nagylaza
slowmotion
nagylaza
slowmotion
nagylaza
slowmotion
több mint 5 éve
fent az emeleten vannak jóféle cuccok, csak korán kell érkezni, hogy még ne vigyék el a portékát. és hát kistermelőknél kell nézni, a Fehérvári út felőli részen.Futólag nézegetettem arra is, de nem találtam. Majd akkor alaposabban megvizsgálom a terepet.ja nem, 25 perc alatt a hatból talán már itt lehet lenni a Fehérvári úti piacnálMindenre nyitott vagyok.😊 Fény utca?Nekem egy sokkal összetettebb, szinte már komplex kérdésem van. Tud valaki olyan, a VI. kerülettől nem beláthatatlan távolságra lévő hentest/húsboltot ajánlani, ahol "házi" (nem gyorspácolt) főtt-füstölt császár szalonnát lehet venni?Mi a beláthatatlan távolság? 25 perc a 4-6-ossal már az? 😊
nagylaza
slowmotion
nagylaza
slowmotion
nagylaza
több mint 5 éve
A Hold utca - számomra nem világos okokból - ideiglenesen bezárt. Legutóbb biztonsági őrök és csukott üzletek fogadtak. Maga a csarnok nyitva volt ugyan, de sokra nem mentem vele.hold ucca?Rajta van a listámon, de már nem hiszek benne... Ma legalább öt helyen néztem a Nagycsarnokban (Fővám tér), gyönyörű házi füstölésű sonkák és szalonnák mindenütt, csak éppen pont a főtt-füstölt császár nem az. Az egyik helyen szomorúan mondták, hogy ők nemrég még árultak olyat, de a kis vidéki cég, ahonnan kapták, tönkrement a vírusválságban. Most már nekik is csak gyorspácolt van.Nekem egy sokkal összetettebb, szinte már komplex kérdésem van. Tud valaki olyan, a VI. kerülettől nem beláthatatlan távolságra lévő hentest/húsboltot ajánlani, ahol "házi" (nem gyorspácolt) főtt-füstölt császár szalonnát lehet venni?Dohány 47.
nagylaza
De nem érdemled meg.
Sobri Jóska
Ja, és megrendült szívvel tudatom mindazokkal, akik szerették, hogy a Hajós utcai híres-neves hentesnek se híre, se hamva. Ámen.
nagylaza
sutianap
több mint 5 éve
hold ucca?Rajta van a listámon, de már nem hiszek benne... Ma legalább öt helyen néztem a Nagycsarnokban (Fővám tér), gyönyörű házi füstölésű sonkák és szalonnák mindenütt, csak éppen pont a főtt-füstölt császár nem az. Az egyik helyen szomorúan mondták, hogy ők nemrég még árultak olyat, de a kis vidéki cég, ahonnan kapták, tönkrement a vírusválságban. Most már nekik is csak gyorspácolt van.Nekem egy sokkal összetettebb, szinte már komplex kérdésem van. Tud valaki olyan, a VI. kerülettől nem beláthatatlan távolságra lévő hentest/húsboltot ajánlani, ahol "házi" (nem gyorspácolt) főtt-füstölt császár szalonnát lehet venni?Dohány 47.
nagylaza
De nem érdemled meg.
Sobri Jóska
Ja, és megrendült szívvel tudatom mindazokkal, akik szerették, hogy a Hajós utcai híres-neves hentesnek se híre, se hamva. Ámen.
nagylaza

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Rajta van a listámon, de már nem hiszek benne... Ma legalább öt helyen néztem a Nagycsarnokban (Fővám tér), gyönyörű házi füstölésű sonkák és szalonnák mindenütt, csak éppen pont a főtt-füstölt császár nem az. Az egyik helyen szomorúan mondták, hogy ők nemrég még árultak olyat, de a kis vidéki cég, ahonnan kapták, tönkrement a vírusválságban. Most már nekik is csak gyorspácolt van.Nekem egy sokkal összetettebb, szinte már komplex kérdésem van. Tud valaki olyan, a VI. kerülettől nem beláthatatlan távolságra lévő hentest/húsboltot ajánlani, ahol "házi" (nem gyorspácolt) főtt-füstölt császár szalonnát lehet venni?Dohány 47.
nagylaza
De nem érdemled meg.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Nekem egy sokkal összetettebb, szinte már komplex kérdésem van. Tud valaki olyan, a VI. kerülettől nem beláthatatlan távolságra lévő hentest/húsboltot ajánlani, ahol "házi" (nem gyorspácolt) főtt-füstölt császár szalonnát lehet venni?Dohány 47.
nagylaza
De nem érdemled meg.
több mint 5 éve
Futólag nézegetettem arra is, de nem találtam. Majd akkor alaposabban megvizsgálom a terepet.ja nem, 25 perc alatt a hatból talán már itt lehet lenni a Fehérvári úti piacnálMindenre nyitott vagyok.😊 Fény utca?Nekem egy sokkal összetettebb, szinte már komplex kérdésem van. Tud valaki olyan, a VI. kerülettől nem beláthatatlan távolságra lévő hentest/húsboltot ajánlani, ahol "házi" (nem gyorspácolt) főtt-füstölt császár szalonnát lehet venni?Mi a beláthatatlan távolság? 25 perc a 4-6-ossal már az? 😊
nagylaza
slowmotion
nagylaza
slowmotion
több mint 5 éve
Szikra mozi mellett van egy jó. 😊Ismerem, a Pinczi. Ott se nincs...
ozibozi
több mint 5 éve
Az Allee melletti? Az tényleg fasza, imádtam oda járni a kifőzdékba, amíg ott dolgoztam a Budafokin 😊ja nem, 25 perc alatt a hatból talán már itt lehet lenni a Fehérvári úti piacnálMindenre nyitott vagyok.😊 Fény utca?Nekem egy sokkal összetettebb, szinte már komplex kérdésem van. Tud valaki olyan, a VI. kerülettől nem beláthatatlan távolságra lévő hentest/húsboltot ajánlani, ahol "házi" (nem gyorspácolt) főtt-füstölt császár szalonnát lehet venni?Mi a beláthatatlan távolság? 25 perc a 4-6-ossal már az? 😊
nagylaza
slowmotion
nagylaza
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
ja nem, 25 perc alatt a hatból talán már itt lehet lenni a Fehérvári úti piacnálMindenre nyitott vagyok.😊 Fény utca?Nekem egy sokkal összetettebb, szinte már komplex kérdésem van. Tud valaki olyan, a VI. kerülettől nem beláthatatlan távolságra lévő hentest/húsboltot ajánlani, ahol "házi" (nem gyorspácolt) főtt-füstölt császár szalonnát lehet venni?Mi a beláthatatlan távolság? 25 perc a 4-6-ossal már az? 😊
nagylaza
slowmotion
nagylaza
több mint 5 éve
Szikra mozi mellett van egy jó. 😊
több mint 5 éve
Mindenre nyitott vagyok.😊 Fény utca?Nekem egy sokkal összetettebb, szinte már komplex kérdésem van. Tud valaki olyan, a VI. kerülettől nem beláthatatlan távolságra lévő hentest/húsboltot ajánlani, ahol "házi" (nem gyorspácolt) főtt-füstölt császár szalonnát lehet venni?Mi a beláthatatlan távolság? 25 perc a 4-6-ossal már az? 😊
nagylaza
slowmotion
több mint 5 éve
Nekem egy sokkal összetettebb, szinte már komplex kérdésem van. Tud valaki olyan, a VI. kerülettől nem beláthatatlan távolságra lévő hentest/húsboltot ajánlani, ahol "házi" (nem gyorspácolt) főtt-füstölt császár szalonnát lehet venni?Mi a beláthatatlan távolság? 25 perc a 4-6-ossal már az? 😊
nagylaza
több mint 5 éve
Nekem egy sokkal összetettebb, szinte már komplex kérdésem van. Tud valaki olyan, a VI. kerülettől nem beláthatatlan távolságra lévő hentest/húsboltot ajánlani, ahol "házi" (nem gyorspácolt) főtt-füstölt császár szalonnát lehet venni?Küldjél róla screenshotot, mert így nehéz beazonosítani!!! 😊😊😊
nagylaza
több mint 5 éve
Nekem egy sokkal összetettebb, szinte már komplex kérdésem van. Tud valaki olyan, a VI. kerülettől nem beláthatatlan távolságra lévő hentest/húsboltot ajánlani, ahol "házi" (nem gyorspácolt) főtt-füstölt császár szalonnát lehet venni?Olyasmire gondolok, amilyet nagypapám hozott anno a Fehérvári úti piacról...😊
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 5 éve
A németen találtam. Már rendelem is.Nincs véletlen Turbó csiga plüss valakinek elfekvőben? Hiába túrom a netet, de sehol nem találok és a kisfiam ilyet szeretne.ali-n van, de a minőség ott lehet necces 😀
Matthew99
www.aliexpress.com/item/32793442129.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.296515d5E6s2FE&algo_pvid=3fe0cbe6-d21a-40a0-80ae-abad51971459&algo_expid=3fe0cbe6-d21a-40a0-80ae-abad51971459-0&btsid=0bb0624216146731663747695ebc29&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_
német vagy angol amazon?
Negritis
Kösz warr_b neked is.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Nincs véletlen Turbó csiga plüss valakinek elfekvőben? Hiába túrom a netet, de sehol nem találok és a kisfiam ilyet szeretne.www.jofogas.hu/gyor_moson_sopron/Uj_Theo_Turbo_Csiga_Pluss_Jatek_Figura_Plussfigura_116058999.htm
Matthew99
Ez esetleg?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Nincs véletlen Turbó csiga plüss valakinek elfekvőben? Hiába túrom a netet, de sehol nem találok és a kisfiam ilyet szeretne.ali-n van, de a minőség ott lehet necces 😀
Matthew99
www.aliexpress.com/item/32793442129.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.296515d5E6s2FE&algo_pvid=3fe0cbe6-d21a-40a0-80ae-abad51971459&algo_expid=3fe0cbe6-d21a-40a0-80ae-abad51971459-0&btsid=0bb0624216146731663747695ebc29&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_
német vagy angol amazon?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nincs véletlen Turbó csiga plüss valakinek elfekvőben? Hiába túrom a netet, de sehol nem találok és a kisfiam ilyet szeretne.
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
brikka

több mint 5 éve
Várjunk egy félpillanatot, melyik Bialettiről beszélünk? Moka vagy Brikka, vagy valami harmadik?Ez a krémes dolog tetszik nekem, köszönöm szépen. Kíváncsi vagyok, hogy érezni fogom-e a különbséget, mert valószínűleg ez az út lesz a befutó. 😀belül van egy fekete csík, pont annyi víz kell bele setöbb sekevesebb
adam8
sutianap
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Ez a krémes dolog tetszik nekem, köszönöm szépen. Kíváncsi vagyok, hogy érezni fogom-e a különbséget, mert valószínűleg ez az út lesz a befutó. 😀belül van egy fekete csík, pont annyi víz kell bele setöbb sekevesebb
adam8

több mint 5 éve
Ez a krémes dolog tetszik nekem, köszönöm szépen. Kíváncsi vagyok, hogy érezni fogom-e a különbséget, mert valószínűleg ez az út lesz a befutó. 😀