NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
236
26
01:45 Texas A&M @ LSU [NET4+]
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 5 éve
Nekem a csernobili a legnagyobb élmény. Mikor meg a CODnak is volt rendes storylineja, régi szép idők.Életre szóló pálya.Csak nekem tűnt fel a Pest felett elrepülő konvoj?
Amadeus
briareos
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Életre szóló pálya.Csak nekem tűnt fel a Pest felett elrepülő konvoj?
Amadeus
briareos
több mint 5 éve
Csak nekem tűnt fel a Pest felett elrepülő konvoj?
Amadeus
több mint 5 éve
Csak nekem tűnt fel a Pest felett elrepülő konvoj? Kelet fele ment.
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 5 éve
Sokat kell innod, hogy a kocsid egy nőre bízd.
több mint 5 éve
Jah, legfeljebb nem kérem az extra szolgáltatást 😄figyelj amig nem demózod neki a direkt befecskendezésedet nincs gondAztán asszony megtudja, szorulok 🤣Sofőr szolgálatok közül melyik ajànlható most? Este lenne végre egy kis sörözés😄Vénusz, csak hölgy sofőr.
warr_b
csebi
De majd megmondom, hogy te ajánlottad 😉
warr_b
briareos

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
figyelj amig nem demózod neki a direkt befecskendezésedet nincs gondAztán asszony megtudja, szorulok 🤣Sofőr szolgálatok közül melyik ajànlható most? Este lenne végre egy kis sörözés😄Vénusz, csak hölgy sofőr.
warr_b
csebi
warr_b
több mint 5 éve
Aztán asszony megtudja, szorulok 🤣Sofőr szolgálatok közül melyik ajànlható most? Este lenne végre egy kis sörözés😄Vénusz, csak hölgy sofőr.
warr_b
csebi
Szerkesztette: warr_b

több mint 5 éve
Sofőr szolgálatok közül melyik ajànlható most? Este lenne végre egy kis sörözés😄Vénusz, csak hölgy sofőr.
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Sofőr szolgálatok közül melyik ajànlható most? Este lenne végre egy kis sörözés😄

több mint 5 éve
de azt tudja angolul is nem csinálni 😀Meg ugye geri nem csinál semmit úgy nehéz dolgoznia 😊Ez mondjuk tényleg hazugság, KariGeri senkinek se dolgozik, csak mindig végül elfogadja a felkéréseket a pozíciókra. 😀Nem vagyok bejelentkezve Google fiokba, ez sztem most az altalanos amit a magyar user kap.Lehet téged targetelnek. Én itt inkább ellenzékeiket látom, a Vox nagyon kampányol. De mondjuk ők is szélsőjobbosok, csak legalább nincsenek hatalmon.Regi szep idok. Nalam 100% vs 0% ez az arany mostanaban. Nyilvan van adblock, csak ceges gepre nem rakom felAz hogy lehetseges (ertsd: hogyan legalis/törvényes), hogy az ellenzeket lejarato hirdeteseknel nem latszik, hogy ki fizette az adott hirdetest youtubeon?Valszeg a kormány hatásköre. Ahogy a kormánylejáratokat az ellenzéké. Amikor még otthon laktam az ilyen reklámok a YouTube-on olyan 50-50% voltak az ellenzék és a kormány között.
Direkt vegigneztem egyet, de a vegen se volt semmi.
Borbinho
Heisman
Borbinho
Heisman
Csak most nem az hogy "Kiarusitas az Alzaaaaaaaaaaaaaaa.huuuuuuun" , hanem h "Karacsony Gergely Gyurcsany Ferenc embere! "
Borbinho
Inkább hajtja Orbán malmára a vizet mint Feriére 😀
Heisman
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Mondjuk ha Karigeri prájmmajomkodik akkor TüdőKatika vagy vén aszályi Martika esetleg B Hrisztinka lép előre polgiskodni? Elég két élű mert jöhet a két szivárványpad közötti alulról gyönyörködés
több mint 5 éve
Meg ugye geri nem csinál semmit úgy nehéz dolgoznia 😊Ez mondjuk tényleg hazugság, KariGeri senkinek se dolgozik, csak mindig végül elfogadja a felkéréseket a pozíciókra. 😀Nem vagyok bejelentkezve Google fiokba, ez sztem most az altalanos amit a magyar user kap.Lehet téged targetelnek. Én itt inkább ellenzékeiket látom, a Vox nagyon kampányol. De mondjuk ők is szélsőjobbosok, csak legalább nincsenek hatalmon.Regi szep idok. Nalam 100% vs 0% ez az arany mostanaban. Nyilvan van adblock, csak ceges gepre nem rakom felAz hogy lehetseges (ertsd: hogyan legalis/törvényes), hogy az ellenzeket lejarato hirdeteseknel nem latszik, hogy ki fizette az adott hirdetest youtubeon?Valszeg a kormány hatásköre. Ahogy a kormánylejáratokat az ellenzéké. Amikor még otthon laktam az ilyen reklámok a YouTube-on olyan 50-50% voltak az ellenzék és a kormány között.
Borbinho
Heisman
Borbinho
Heisman
Csak most nem az hogy "Kiarusitas az Alzaaaaaaaaaaaaaaa.huuuuuuun" , hanem h "Karacsony Gergely Gyurcsany Ferenc embere! "
Borbinho
Heisman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ez mondjuk tényleg hazugság, KariGeri senkinek se dolgozik, csak mindig végül elfogadja a felkéréseket a pozíciókra. 😀Nem vagyok bejelentkezve Google fiokba, ez sztem most az altalanos amit a magyar user kap.Lehet téged targetelnek. Én itt inkább ellenzékeiket látom, a Vox nagyon kampányol. De mondjuk ők is szélsőjobbosok, csak legalább nincsenek hatalmon.Regi szep idok. Nalam 100% vs 0% ez az arany mostanaban. Nyilvan van adblock, csak ceges gepre nem rakom felAz hogy lehetseges (ertsd: hogyan legalis/törvényes), hogy az ellenzeket lejarato hirdeteseknel nem latszik, hogy ki fizette az adott hirdetest youtubeon?Valszeg a kormány hatásköre. Ahogy a kormánylejáratokat az ellenzéké. Amikor még otthon laktam az ilyen reklámok a YouTube-on olyan 50-50% voltak az ellenzék és a kormány között.
Borbinho
Heisman
Borbinho
Heisman
Borbinho
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
jó öreg notino 😀Nem vagyok bejelentkezve Google fiokba, ez sztem most az altalanos amit a magyar user kap.Lehet téged targetelnek. Én itt inkább ellenzékeiket látom, a Vox nagyon kampányol. De mondjuk ők is szélsőjobbosok, csak legalább nincsenek hatalmon.Regi szep idok. Nalam 100% vs 0% ez az arany mostanaban. Nyilvan van adblock, csak ceges gepre nem rakom felAz hogy lehetseges (ertsd: hogyan legalis/törvényes), hogy az ellenzeket lejarato hirdeteseknel nem latszik, hogy ki fizette az adott hirdetest youtubeon?Valszeg a kormány hatásköre. Ahogy a kormánylejáratokat az ellenzéké. Amikor még otthon laktam az ilyen reklámok a YouTube-on olyan 50-50% voltak az ellenzék és a kormány között.
Borbinho
Heisman
Borbinho
Heisman
Borbinho
több mint 5 éve
Nem vagyok bejelentkezve Google fiokba, ez sztem most az altalanos amit a magyar user kap.Lehet téged targetelnek. Én itt inkább ellenzékeiket látom, a Vox nagyon kampányol. De mondjuk ők is szélsőjobbosok, csak legalább nincsenek hatalmon.Regi szep idok. Nalam 100% vs 0% ez az arany mostanaban. Nyilvan van adblock, csak ceges gepre nem rakom felAz hogy lehetseges (ertsd: hogyan legalis/törvényes), hogy az ellenzeket lejarato hirdeteseknel nem latszik, hogy ki fizette az adott hirdetest youtubeon?Valszeg a kormány hatásköre. Ahogy a kormánylejáratokat az ellenzéké. Amikor még otthon laktam az ilyen reklámok a YouTube-on olyan 50-50% voltak az ellenzék és a kormány között.
Borbinho
Heisman
Borbinho
Heisman
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Lehet téged targetelnek. Én itt inkább ellenzékeiket látom, a Vox nagyon kampányol. De mondjuk ők is szélsőjobbosok, csak legalább nincsenek hatalmon.Regi szep idok. Nalam 100% vs 0% ez az arany mostanaban. Nyilvan van adblock, csak ceges gepre nem rakom felAz hogy lehetseges (ertsd: hogyan legalis/törvényes), hogy az ellenzeket lejarato hirdeteseknel nem latszik, hogy ki fizette az adott hirdetest youtubeon?Valszeg a kormány hatásköre. Ahogy a kormánylejáratokat az ellenzéké. Amikor még otthon laktam az ilyen reklámok a YouTube-on olyan 50-50% voltak az ellenzék és a kormány között.
Borbinho
Heisman
Borbinho
több mint 5 éve
örülök hogy előfizettem a youtube musicraRegi szep idok. Nalam 100% vs 0% ez az arany mostanaban. Nyilvan van adblock, csak ceges gepre nem rakom felAz hogy lehetseges (ertsd: hogyan legalis/törvényes), hogy az ellenzeket lejarato hirdeteseknel nem latszik, hogy ki fizette az adott hirdetest youtubeon?Valszeg a kormány hatásköre. Ahogy a kormánylejáratokat az ellenzéké. Amikor még otthon laktam az ilyen reklámok a YouTube-on olyan 50-50% voltak az ellenzék és a kormány között.
Borbinho
Heisman
Borbinho
több mint 5 éve
Regi szep idok. Nalam 100% vs 0% ez az arany mostanaban. Nyilvan van adblock, csak ceges gepre nem rakom felAz hogy lehetseges (ertsd: hogyan legalis/törvényes), hogy az ellenzeket lejarato hirdeteseknel nem latszik, hogy ki fizette az adott hirdetest youtubeon?Valszeg a kormány hatásköre. Ahogy a kormánylejáratokat az ellenzéké. Amikor még otthon laktam az ilyen reklámok a YouTube-on olyan 50-50% voltak az ellenzék és a kormány között.
Borbinho
Heisman
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Az hogy lehetseges (ertsd: hogyan legalis/törvényes), hogy az ellenzeket lejarato hirdeteseknel nem latszik, hogy ki fizette az adott hirdetest youtubeon?Valszeg a kormány hatásköre. Ahogy a kormánylejáratokat az ellenzéké. Amikor még otthon laktam az ilyen reklámok a YouTube-on olyan 50-50% voltak az ellenzék és a kormány között.
Borbinho
több mint 5 éve
Az hogy lehetseges (ertsd: hogyan legalis/törvényes), hogy az ellenzeket lejarato hirdeteseknel nem latszik, hogy ki fizette az adott hirdetest youtubeon?Nem törvényes.
Borbinho
Tegyél feljelentést ismeretlen tettes ellen.
Mire ennek folyományaként xy-t megbüntetik 300-500ezer forintra már vége a választásnak, és ha sikeres volt a lejáratás, és elvitte a lejárató a körzetet, annak körülbelül 1,2 milliárd forint az értéke (legalábbis valahol ezt olvastam, de szerintem sokkal több, mint havi 25 millió, legalábbis a kormányzó párt számára bizonyosan).
Borkait se névvel, szervezettel járatták le Czeglédyék, így megy ez, amíg ilyen nehéz a bizonyíthatóság, és alacsony a kiszabható büntetés.
több mint 5 éve
Az hogy lehetseges (ertsd: hogyan legalis/törvényes), hogy az ellenzeket lejarato hirdeteseknel nem latszik, hogy ki fizette az adott hirdetest youtubeon?Soros.
Borbinho
több mint 5 éve
Az hogy lehetseges (ertsd: hogyan legalis/törvényes), hogy az ellenzeket lejarato hirdeteseknel nem latszik, hogy ki fizette az adott hirdetest youtubeon?Direkt vegigneztem egyet, de a vegen se volt semmi.
több mint 5 éve
EBC fékekkel van valakinek tapasztalata? Tényleg olyan jók mint amilyennek mondják?rákeresnék a helyedben egy modellspecifikus fórumon, sok embert ismerek akinek jó tapasztalata van EBC-vel, de voltak akiknél pl merci vs bmw egyes modellekben voltak kis fit gondok, de alapvetően a price rangeben jó cucc.
A két tárcsa meg a Yellow stuff betét 69ezer lenne. Ugyanez mondjuk Textarból 52ezer, Zimmermannból 42ezer.
A másik: a lyuggatott tárcsák megérik a több mint dupla akkora árat?
Mondjuk a méretemben egyedül Zimmermannból láttam, de 29 darabja, míg a sima 13...
warr_b
h a lyuggatott tárcsa megéri e dupla árat:
nem versenypályán jobb a fékhatás a fékezés első szakaszában
ha vizes körülmények között mész, jobb a fékhatás, teli tárcsáknál tapasztalhatsz minimális "felúszást a pofa és tárcsa között"
kevésbé melegszik fel a tárcsa de ha nem mész napi 30 kmt szerpentinen fel le kb mindegy
egyenletesebben kopik a fékbetét és elvileg tovább tart vmennyivel
+1: gizdább látvány
nem tudom mit hajtasz de szvsz szerint ezt el lehet engedni.
több mint 5 éve
EBC fékekkel van valakinek tapasztalata? Tényleg olyan jók mint amilyennek mondják? A két tárcsa meg a Yellow stuff betét 69ezer lenne. Ugyanez mondjuk Textarból 52ezer, Zimmermannból 42ezer.
A másik: a lyuggatott tárcsák megérik a több mint dupla akkora árat?
Mondjuk a méretemben egyedül Zimmermannból láttam, de 29 darabja, míg a sima 13...