NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
642
35
1:00
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 5 éve
Csontvezetéses fejhallgatóval van vkinek tapasztalara? Elsősorban biciklizes kozben hasznalnam. Ha használ vki ami érdekelne 1: mennyire élvezhető a zene? 2: kornyezeti zajok, hangok tenyleg megmaradnak? 3: telefonalas funkcio mennyire jo ( mikrofon tunik problemasnak).pár éve próbáltam egyet, akkor nem voltam elájulva tőle,
Koszonom
diverdoc
1) jóval hallkabb, az én modellem lófaszt nem tudott kezdeni környezeti zajokkal (érthető)
ráraktam egy külső erősítőt, akkor jobban szólt, de már zavaró volt a rezegtetés
mikrofonról nem tudok nyilatkozni, nem telefonáltam vele.
lehet azóta fejlődött a technika, én nem láttam értelmét, mert olyan szinten nem fogja a külső zajokat (ami ha jól értem neked fontos h halljad mi történik körülötted), zenéből kb alig hallottam valamit, és a hangminőség is tré volt.
szerintem manapság egy aktiv zajszűrős füles megfelelően beállítva h x zajt beengedjen kintről jobb megoldás
több mint 5 éve
Csontvezetéses fejhallgatóval van vkinek tapasztalara? Elsősorban biciklizes kozben hasznalnam. Ha használ vki ami érdekelne 1: mennyire élvezhető a zene? 2: kornyezeti zajok, hangok tenyleg megmaradnak? 3: telefonalas funkcio mennyire jo ( mikrofon tunik problemasnak).Koszonom

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Iszol két kortyot, a DSF is meglesz 😉
több mint 5 éve
www.ran.de/us-sport/nfl/liveÖrök hála, így fel tudtam venni, és nézem is már😊Az mtva-nal de 😉Azon agyaltam itt a szarakodás közepette, hogy a network4 egy huszáros vágással miért nem rakja át az arena4 tartalmat mondjuk a galaxy4re, annak a tartalmát (amit szvsz a lőtéri kutya nem néz) meg az arena4re? Vagy attól, hogy hiába tartozik hozzá több csatorna a tartalmat csatornák között nem lehet variálni?Mert ez nem így működik. 😊
peach
Sobri Jóska
Más: ha van itt olyan digis aki csak tévében szeretné/tudja nézni a nyitó meccset, illetve vasárnap a tampa@new orleanst, az a pro7-en megteheti 😄
peach
zavi27
Basszus, most jövök rá, hogy nekem a kábelcsomagban van Pro7!!!
több mint 5 éve
Örök hála, így fel tudtam venni, és nézem is már😊Az mtva-nal de 😉Azon agyaltam itt a szarakodás közepette, hogy a network4 egy huszáros vágással miért nem rakja át az arena4 tartalmat mondjuk a galaxy4re, annak a tartalmát (amit szvsz a lőtéri kutya nem néz) meg az arena4re? Vagy attól, hogy hiába tartozik hozzá több csatorna a tartalmat csatornák között nem lehet variálni?Mert ez nem így működik. 😊
peach
Sobri Jóska
Más: ha van itt olyan digis aki csak tévében szeretné/tudja nézni a nyitó meccset, illetve vasárnap a tampa@new orleanst, az a pro7-en megteheti 😄
peach
több mint 5 éve
Az MTVA egy állami konglomerátum évi uszkve 80+ milliárdos büdzsével. És több, mint jó érdekérvényesítési potenciállal.Az mtva-nal de 😉Azon agyaltam itt a szarakodás közepette, hogy a network4 egy huszáros vágással miért nem rakja át az arena4 tartalmat mondjuk a galaxy4re, annak a tartalmát (amit szvsz a lőtéri kutya nem néz) meg az arena4re? Vagy attól, hogy hiába tartozik hozzá több csatorna a tartalmat csatornák között nem lehet variálni?Mert ez nem így működik. 😊
peach
Sobri Jóska
peach
több mint 5 éve
Az mtva-nal de 😉Azon agyaltam itt a szarakodás közepette, hogy a network4 egy huszáros vágással miért nem rakja át az arena4 tartalmat mondjuk a galaxy4re, annak a tartalmát (amit szvsz a lőtéri kutya nem néz) meg az arena4re? Vagy attól, hogy hiába tartozik hozzá több csatorna a tartalmat csatornák között nem lehet variálni?Mert ez nem így működik. 😊
peach
Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
amúgy ugyanez nemrég már ment az NBA topicban mikor az MLB hosszabbítás miatt a clippers-mavs meccs csútott (bár lehet másik)Azon agyaltam itt a szarakodás közepette, hogy a network4 egy huszáros vágással miért nem rakja át az arena4 tartalmat mondjuk a galaxy4re, annak a tartalmát (amit szvsz a lőtéri kutya nem néz) meg az arena4re? Vagy attól, hogy hiába tartozik hozzá több csatorna a tartalmat csatornák között nem lehet variálni?Mert ez nem így működik. 😊
peach
Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Azon agyaltam itt a szarakodás közepette, hogy a network4 egy huszáros vágással miért nem rakja át az arena4 tartalmat mondjuk a galaxy4re, annak a tartalmát (amit szvsz a lőtéri kutya nem néz) meg az arena4re? Vagy attól, hogy hiába tartozik hozzá több csatorna a tartalmat csatornák között nem lehet variálni?Mert ez nem így működik. 😊
peach
több mint 5 éve
kérdés hogy van megírva a szerződésAzon agyaltam itt a szarakodás közepette, hogy a network4 egy huszáros vágással miért nem rakja át az arena4 tartalmat mondjuk a galaxy4re, annak a tartalmát (amit szvsz a lőtéri kutya nem néz) meg az arena4re? Vagy attól, hogy hiába tartozik hozzá több csatorna a tartalmat csatornák között nem lehet variálni?Gondolom a galaxy4 re atpakolni nem erne meg.nekik
peach
ZoliMP
a mostani G4 kontentről meg az A4ről is
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 576
Azon agyaltam itt a szarakodás közepette, hogy a network4 egy huszáros vágással miért nem rakja át az arena4 tartalmat mondjuk a galaxy4re, annak a tartalmát (amit szvsz a lőtéri kutya nem néz) meg az arena4re? Vagy attól, hogy hiába tartozik hozzá több csatorna a tartalmat csatornák között nem lehet variálni?Gondolom a galaxy4 re atpakolni nem erne meg.nekik
peach
több mint 5 éve
Azon agyaltam itt a szarakodás közepette, hogy a network4 egy huszáros vágással miért nem rakja át az arena4 tartalmat mondjuk a galaxy4re, annak a tartalmát (amit szvsz a lőtéri kutya nem néz) meg az arena4re? Vagy attól, hogy hiába tartozik hozzá több csatorna a tartalmat csatornák között nem lehet variálni?
több mint 5 éve
Írd/kopizd be számítógéppel az emailedbe, piszkozatba, lépj be a tévén, és nyisd meg onnan, vagy kopizd ki.Képernyőtükrözéssel wifin keresztül is lehet, ha a tévé es a telefon alkalmas rá.Alkalmas, csak az a baj h szaggat a kép a tévén.
De vannak tiltások alkalmazásokban, vagyis pl. HrizonGo-t nem lehet kitükrözni, de böngészőt igen.
Sobri Jóska
Amúgy asszem megoldódott a dolog, a stream url-t csak simán beírtam a tv böngészőjébe és hd-ban megy most előttem a tigers- cardinals 😊 annyi a nyűg egyedül, hogy sokáig tart a pontos url-t a távirányítóval bepötyögni de asszem ezzel együtt tudok élni 😊
peach
Ha ezeket nem lehet a tévéddel, akkor pötyöghetsz. 😊
több mint 5 éve
Képernyőtükrözéssel wifin keresztül is lehet, ha a tévé es a telefon alkalmas rá.Alkalmas, csak az a baj h szaggat a kép a tévén.
De vannak tiltások alkalmazásokban, vagyis pl. HrizonGo-t nem lehet kitükrözni, de böngészőt igen.
Sobri Jóska
Amúgy asszem megoldódott a dolog, a stream url-t csak simán beírtam a tv böngészőjébe és hd-ban megy most előttem a tigers- cardinals 😊 annyi a nyűg egyedül, hogy sokáig tart a pontos url-t a távirányítóval bepötyögni de asszem ezzel együtt tudok élni 😊
több mint 5 éve
Képernyőtükrözéssel wifin keresztül is lehet, ha a tévé es a telefon alkalmas rá.De vannak tiltások alkalmazásokban, vagyis pl. HrizonGo-t nem lehet kitükrözni, de böngészőt igen.
több mint 5 éve
a huawei és lg között nem hiszem hogy működne 😀Samsung allcast nem játszik? Sose próbáltam, de az appal elméletileg a mobil/tablet képét ki lehet rakni ugyanolyan márkájú tv-rehát kábel nélkül sztem max a Chrome Cast maradt, ha Okos tv talán megy rajtaSemmilyen kábel, anélkül szeretném ha lehet. A telefon honor 9x, a tévé meg lg.Telefonról hogy tudom a képet úgy kivetíteni tv-re, hogy a kép ne szaggasson?milyen telefon, milyen tv, milyen kábel?
peach
Negritis
peach
amit még próbálhatsz hogy ha okos TV és gondolom meccset néznél rajta az a builtin internet böngésző
www.mobilefun.co.uk/blog/2017/07/how-to-connect-honor-9-to-tv/
Negritis
r.baggio
amúgy egy újabb samsung telefon esetében inkább a Dex-szel foglalkoznék
több mint 5 éve
Samsung allcast nem játszik? Sose próbáltam, de az appal elméletileg a mobil/tablet képét ki lehet rakni ugyanolyan márkájú tv-rehát kábel nélkül sztem max a Chrome Cast maradt, ha Okos tv talán megy rajtaSemmilyen kábel, anélkül szeretném ha lehet. A telefon honor 9x, a tévé meg lg.Telefonról hogy tudom a képet úgy kivetíteni tv-re, hogy a kép ne szaggasson?milyen telefon, milyen tv, milyen kábel?
peach
Negritis
peach
amit még próbálhatsz hogy ha okos TV és gondolom meccset néznél rajta az a builtin internet böngésző
Negritis

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
hát kábel nélkül sztem max a Chrome Cast maradt, ha Okos tv talán megy rajtaSemmilyen kábel, anélkül szeretném ha lehet. A telefon honor 9x, a tévé meg lg.Telefonról hogy tudom a képet úgy kivetíteni tv-re, hogy a kép ne szaggasson?milyen telefon, milyen tv, milyen kábel?
peach
Negritis
peach
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 5 éve
Semmilyen kábel, anélkül szeretném ha lehet. A telefon honor 9x, a tévé meg lg.Telefonról hogy tudom a képet úgy kivetíteni tv-re, hogy a kép ne szaggasson?milyen telefon, milyen tv, milyen kábel?
peach
Negritis
több mint 5 éve
Telefonról hogy tudom a képet úgy kivetíteni tv-re, hogy a kép ne szaggasson?milyen telefon, milyen tv, milyen kábel?
peach
több mint 5 éve
Telefonról hogy tudom a képet úgy kivetíteni tv-re, hogy a kép ne szaggasson?
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 576
Latom feldobtam a topikot😀ne is gondolj bele.mindenki megnyugodhat.sobri is, te is.itt az esetek tobbsegeben olyan kerdesek vannak amik googlival kikereshetok.a googli tud mindent.Igazából szerintem arra utalt Sobri, hogy feleannyi idő alatt kideríthetted volna gugli segítségével a választ , mint amennyi idő alatt beírtad ide a kérdést és vártad a megoldást .Erre de tuttira akartam menni.remelem nem faj a lelked mert meg mertem kerdezniLapradiatoros kerdes 😊Csak kiváncsiságból:
Mire jo pontosan az a skalazott tekero az oldalan? 1-6 -ig van es mi a neve? 😊
Koszi elore is.
ZoliMP
Te mire tippeltél?
Sobri Jóska
ZoliMP
Bele sem merek gondolni abba, hogy mi lett volna veled decemberben ha nem kaptál volna itt gyors válaszokat 😊
gordon
De mint leirtam bar a kerdesben nem fogalmaztam bele persze h egyertelmunek tunt a funkcioja bar ilyen megoldast meg nem lattam azert kerdeztem....
Persze felmerult bennem h a skala arra van h behangoljam a radiatort arra a hangszinre amire akarom h popeculj szoljon morzejelek kuldese soran.
Viszont meg1szer koszonom annak aki normalisan valaszolt erre a kerdesre.
több mint 5 éve
Igazából szerintem arra utalt Sobri, hogy feleannyi idő alatt kideríthetted volna gugli segítségével a választ , mint amennyi idő alatt beírtad ide a kérdést és vártad a megoldást .Erre de tuttira akartam menni.remelem nem faj a lelked mert meg mertem kerdezniLapradiatoros kerdes 😊Csak kiváncsiságból:
Koszi elore is.
ZoliMP
Te mire tippeltél?
Sobri Jóska
ZoliMP
Bele sem merek gondolni abba, hogy mi lett volna veled decemberben ha nem kaptál volna itt gyors válaszokat 😊
több mint 5 éve
Én arra gondoltam, hogy azzal lehet hangolni, melyik rádióadó szóljon a radiátoron. 😊Hónap végén kölcsön ad... 😀Nem csak fél órája agyalok egyéb funkción, ami nem ez. 😊Erre de tuttira akartam menni.remelem nem faj a lelked mert meg mertem kerdezniLapradiatoros kerdes 😊Csak kiváncsiságból:
Koszi elore is.
ZoliMP
Te mire tippeltél?
Sobri Jóska
ZoliMP
Sobri Jóska
zemanla
több mint 5 éve
Hónap végén kölcsön ad... 😀Nem csak fél órája agyalok egyéb funkción, ami nem ez. 😊Erre de tuttira akartam menni.remelem nem faj a lelked mert meg mertem kerdezniLapradiatoros kerdes 😊Csak kiváncsiságból:
Koszi elore is.
ZoliMP
Te mire tippeltél?
Sobri Jóska
ZoliMP
Sobri Jóska

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞