Kérdések bármiről

30 feliratkozó

több mint 11 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 131 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
srácok!
ez a laptopp mennyire megfelelő játékhoz? a call of duty 4 szintű játékok fullon bőven elég (nem nem is játszottam a cod további részeivel, mert hülyegének tartom). illetve ha még esetleg a gta 4 elindul rajta az már jó.
egyébként a mostani a laptopomon a cod 4 totál minimumon van, de még igy is meg meg rottyan.

a másik kérdés, hogy mivel ezen a gépen linux van (gondolom ezért olcsó), megoldható e az, hogy ledúrom róla a linuxot és windows 7-et teszek rá?

notebookstore.hu/Notebook/ACER-V3-571G-notebook-fekete--NX-RZLEU-008-p26471.html

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 11 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Aki ért a 3d-s/led-es televíziókhoz attól kérdezném:
jelenleg egy 82es hd ready samsung tv-m van. le szeretném cserélni. most képbe került egy ilyen:
Samsung, 116cm Full HD 3D HD Led TV + 4 szemüveg 200k

Jó ez a technika? Nem igazán vágom, hogy a Led mit jelent, de ma próbáltam egy 3d-s tv-t (az is samsung volt) és nagyon bejött. Árban sem rossz. Full hd-s laptopom is van meg dvd lejátszóm, szóval több szempontból is megérné.

JT Daniels fan
több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
más: fekete ujjatlan pólót/atlétát keresek, erre tipp, hogy hol találok? 😊jjncaa
Na JJ elindult a szétgyúrt állat vonalon, komoly teló villantásra, fekete ujjatlan póló 😀briareos
Jó tattoo szalon? Érdekel? 😊Atari
van ismerősöm, köszönöm, két hónapig egy elvont tetoválósráccal laktam egy szobában 😊jjncaa
csak a dark-art!!briareos
fordított kereszt és miegymás 😊jjncaa
igazából erre gondoltam.
 www.darkart.hu/
Nem elég h itthon kb a legjobb hely, de kontinensszinten is elismert
briareos
jaa, én sosem tudtam megérteni az önkifejezés ezen módját, de biztos jó 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 755 — StuG Life
más: fekete ujjatlan pólót/atlétát keresek, erre tipp, hogy hol találok? 😊jjncaa
Na JJ elindult a szétgyúrt állat vonalon, komoly teló villantásra, fekete ujjatlan póló 😀briareos
van ismerősöm, köszönöm, két hónapig egy elvont tetoválósráccal laktam egy szobában 😊jjncaa
fordított kereszt és miegymás 😊jjncaa
igazából erre gondoltam.
 www.darkart.hu/
Nem elég h itthon kb a legjobb hely, de kontinensszinten is elismert

több mint 11 éve
fordított kereszt és miegymás 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
csak a dark-art!!

több mint 11 éve
van ismerősöm, köszönöm, két hónapig egy elvont tetoválósráccal laktam egy szobában 😊

---
több mint 11 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Jó tattoo szalon? Érdekel? 😊
------------------------

2007-es wordben valahogy be lehet állítani, hogy egy bizonyos oldaltól kezdje csak a számozást, ne az elsőtől?Asbee
be, asszem töréspontot kell csinálni eléDivat
A "szakasztörés" fajtából, ha minden igaz.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
JJ, nem nőtted ki véletlenül a Chargers pulcsidat?szaba
a Michigan State-eset igen 😛jjncaa
Az a baj, hogy most zöldben annyira nem utazom. :/ Amúgy rendelés lesz-e mostanában? Kéne vmi redskins-es dolog, RG3 megfertőzött.szaba
10 nap múlva utazok kifelé, max márciusban

---
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
a Michigan State-eset igen 😛jjncaa
Az a baj, hogy most zöldben annyira nem utazom. :/ Amúgy rendelés lesz-e mostanában? Kéne vmi redskins-es dolog, RG3 megfertőzött.
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
2007-es wordben valahogy be lehet állítani, hogy egy bizonyos oldaltól kezdje csak a számozást, ne az elsőtől?Asbee
be, asszem töréspontot kell csinálni eléDivat
és a fejléc/láblécben beállítani, hogy ettől a szakasztól kezdje a számozást

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
a Michigan State-eset igen 😛

---
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
be, asszem töréspontot kell csinálni elé

|
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
2007-es wordben valahogy be lehet állítani, hogy egy bizonyos oldaltól kezdje csak a számozást, ne az elsőtől?

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
JJ, nem nőtted ki véletlenül a Chargers pulcsidat?
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
JJ: Kikódoltatod?fetomy
biztos megéri telónál ennyit szórakozni? mert komolyabb technikai cuccoknál tényleg nagy az árkülönbség, de itt nem érzem olyan vészesnek

Berki Krisztián 2.0 😀 😀 😛
több mint 12 éve
N8-nak irtó szar képeket csinál a kamerája. Két kollegámnak is van, hát nagyon nem voltam elájulva tőle.
Vegyél egy 3x zoomos kis nikont coolpixet kint, kb. 80-100 dollárért, és ezerszer jobb képet készítesz, mint bármelyik mobillal. Bár egy Galaxy S III/ Iphone 5 már nem rossz képeket produkál...
GRAFI
Egy ipadet viszek még, ha nincs wifi a gépben akkor hogy és hova fogom feltölteni a képeket? A coolpixek közül pl. az s800c-ben van, de az meg 300 dollár, az iphone5 meg 650, akkor már olcsóbb a nokia880 és az tényleg jó képeket csinál...
biztos megéri telónál ennyit szórakozni? mert komolyabb technikai cuccoknál tényleg nagy az árkülönbség, de itt nem érzem olyan vészesnek

Na azért ott még sajnos nem tartok 😀 a teló meg olyan értelemben kell csak villantásra, hogy normális fényképeket akarok vele készíteni 😊

---
több mint 12 éve

Na JJ elindult a szétgyúrt állat vonalon, komoly teló villantásra, fekete ujjatlan póló 😀

több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
N8-nak irtó szar képeket csinál a kamerája. Két kollegámnak is van, hát nagyon nem voltam elájulva tőle.
Vegyél egy 3x zoomos kis nikont coolpixet kint, kb. 80-100 dollárért, és ezerszer jobb képet készítesz, mint bármelyik mobillal. Bár egy Galaxy S III/ Iphone 5 már nem rossz képeket produkál...
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó

hát a kiüttetés sem időben sem pénzben nem egy nagy cucc, de nem tudom, hogy mennyivel olcsóbbak ott a telefonok, csak mondtam, hogy ki lehet üttetni 😊

pólót bármely ruhaboltban lehet 😀 De egyébként a Decathlonban is előfordulnak ilyesmik és azok se drágák, mivel nem márkásak. Ettől függetlenül az a domyos vagy mi a szar abszolút jó anyag.
több mint 12 éve
Nokia 808
 www.phonearena.com/phones/Nokia-808-PureView_id6751apeszos
nem, nem akarok 100+e forintot kiadni értejjncaa
okostelefont keresek a legjobb áron, az egyetlen feltétel a lehető legjobb kamera... tippek?jjncaa
😀 😀 oké..apeszos
lehet mégis ez fog nyerni, mert kapható a telenornál is 😊 korábban már szemeztem vele és most olvasom a teszteket, annyival jobb e téren, mint a többi...jjncaa
Ha tényleg csak a kamera játszik, akkor az N8 nem jöhet szóba? Nem a 808 minősége, de a többit így is veri szerintem és 40-ért már megkapod használtan.Schleck
jó ötlet, ezzel még futok egy kört, kösz

---
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nokia 808
 www.phonearena.com/phones/Nokia-808-PureView_id6751apeszos
nem, nem akarok 100+e forintot kiadni értejjncaa
okostelefont keresek a legjobb áron, az egyetlen feltétel a lehető legjobb kamera... tippek?jjncaa
😀 😀 oké..apeszos
lehet mégis ez fog nyerni, mert kapható a telenornál is 😊 korábban már szemeztem vele és most olvasom a teszteket, annyival jobb e téren, mint a többi...jjncaa
Ha tényleg csak a kamera játszik, akkor az N8 nem jöhet szóba? Nem a 808 minősége, de a többit így is veri szerintem és 40-ért már megkapod használtan.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
fekete ujjatlan pólót/atlétát keresek, erre tipp, hogy hol találok? 😊jjncaa
h&m-ben 1300
több mint 12 éve

más: fekete ujjatlan pólót/atlétát keresek, erre tipp, hogy hol találok? 😊

---
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Pedig jobban jártál Vona. Az a jobbik verzió, ha olyanod van mint egy vidistának. MOL kúton felmutatom, ingyen tankolok. Mellesleg ne légy nyugodt, húgomnak is syxalag-ja van 😛 (vagy legalábbis valami olyasmi)fetomy
miiii? ilyened is van? egyre több mindent tudunk meg, végén kiderül h orbán fletamás a hivatalos neved...akkor eladom és veszek egy szifont! 😀Divat
nyugodtan vegyél, nekem is volt (most a másik húgomnál van), igaz a legelső szériás de k.vajó telefon 😉

JJ: Kikódoltatod?