Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Hogy tudom kikapcsolni, hogy a java updater minden egyes bekapcsolásként ott villogjon, hogy frissítsem? ha ok-ra nyomok, következő alkalommal ugyanúgy ott van, és rohadtul idegesít
több mint 11 éve
😊 Azért nem vettem alapból nagyobb kapacitásút mert ha töltök le dolgokat akkor azoknak úgyis fogok venni egy külső vinyót hogy azon legyenek,innen lett az 500giga.Kis időhúzás után megvettem a laptopot,bár többet költöttem rá mint terveztem de ő lett a befutó:jó választás, egy SSD-t még dobsz bele, és pöpec lesz! 😛 😉Divat
edigital.hu/Notebook/Lenovo_IdeaPad_G580_59-355625_%286GB%29_notebook_barna-p342198.html
Köszönöm még egyszer a segítséget srácok!Joco
Rettegtem a barna színtől,elképzelni nem tudtam hogy milyen de ez annyira sötét barna hogy majdhogynem fekete és így látva jobban is tetszik mint egy fekete. Remélem jó szolgálatot fog tenni 😊
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
valaki tud adni egy most futó Sport1 streamet?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Murder kiállításról tud valaki személyes tapasztalatot vagy csak valami hallott infót megosztani?horrormirror.blog.hu/2012/11/16/elmenybeszamolo_murder_a_gyilkos_tarlat
yooker
Mondjuk ők nyilván elfogultak. 😀
Meg én is, mivel én imádom az ilyet, mindenképpen el fogok menni. 😀
több mint 11 éve
Kis időhúzás után megvettem a laptopot,bár többet költöttem rá mint terveztem de ő lett a befutó:jó választás, egy SSD-t még dobsz bele, és pöpec lesz! 😛 😉
edigital.hu/Notebook/Lenovo_IdeaPad_G580_59-355625_%286GB%29_notebook_barna-p342198.html
Köszönöm még egyszer a segítséget srácok!Joco
|
több mint 11 éve
Ezt el tudom képzelni. Az Egynapavárosban-ra amúgy is jellemző, hogy nem nagyon írnak rosszat semmiről, szóval ez már náluk kifejezetten lehúzó véleménynek számít.már nem tudom, hol, de láttam ennél rosszabb kritikát isSzobi22Murder kiállításról tud valaki személyes tapasztalatot vagy csak valami hallott infót megosztani?Szerintük nem éri meg: varosban.blog.hu/2012/12/04/murder_a_gyilkos_kiallitasSchleck
yooker
több mint 11 éve
Kis időhúzás után megvettem a laptopot,bár többet költöttem rá mint terveztem de ő lett a befutó:edigital.hu/Notebook/Lenovo_IdeaPad_G580_59-355625_%286GB%29_notebook_barna-p342198.html
Köszönöm még egyszer a segítséget srácok!
több mint 11 éve
már nem tudom, hol, de láttam ennél rosszabb kritikát isMurder kiállításról tud valaki személyes tapasztalatot vagy csak valami hallott infót megosztani?Szerintük nem éri meg: varosban.blog.hu/2012/12/04/murder_a_gyilkos_kiallitasSchleck
yooker
több mint 11 éve
Murder kiállításról tud valaki személyes tapasztalatot vagy csak valami hallott infót megosztani?Szerintük nem éri meg: varosban.blog.hu/2012/12/04/murder_a_gyilkos_kiallitas
yooker
több mint 11 éve
Murder kiállításról tud valaki személyes tapasztalatot vagy csak valami hallott infót megosztani?
több mint 11 éve
Megbízom fiatal barátom döntésében! (Kettő.)Bushmills?gabtsiJa, potyázás?! 😀 Ír whiskey.tomi-tomimit isztolt úgy értettem, mire hívhatlak meg, hogy így lefiataloztál 😊gabtsi29gabtsiAkkor nem iszom semmit, jól láttam a draft közvetítésen, tényleg fiatal vagy.tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
mmmmmm..... 100pipers. Scotch az igaz, de a legjobb. nyami.
több mint 11 éve
Bushmills?Ja, potyázás?! 😀 Ír whiskey.tomi-tomimit isztolt úgy értettem, mire hívhatlak meg, hogy így lefiataloztál 😊gabtsi29gabtsiAkkor nem iszom semmit, jól láttam a draft közvetítésen, tényleg fiatal vagy.tomi-tomi
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Ja, potyázás?! 😀 Ír whiskey.mit isztolt úgy értettem, mire hívhatlak meg, hogy így lefiataloztál 😊gabtsi29gabtsiAkkor nem iszom semmit, jól láttam a draft közvetítésen, tényleg fiatal vagy.tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
király, köszi, igazából ennyire voltam kíváncsi, mert ez itt elég jóáras 😊valakinek van tapasztalata ilyesmi húzódzkodókeretről?Ja, de nem személyes, bratyómnak van. Megkérdem tőle mennyiért szerválta, ő azt mondta, hogy jó cucc.kishaszi
www.worker.hu/1500/huzodzkodokeret-insportline-pu1217Szobi22
több mint 11 éve
valakinek van tapasztalata ilyesmi húzódzkodókeretről?Ja, de nem személyes, bratyómnak van. Megkérdem tőle mennyiért szerválta, ő azt mondta, hogy jó cucc.
www.worker.hu/1500/huzodzkodokeret-insportline-pu1217Szobi22
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
mit isztolt úgy értettem, mire hívhatlak meg, hogy így lefiataloztál 😊29gabtsiAkkor nem iszom semmit, jól láttam a draft közvetítésen, tényleg fiatal vagy.tomi-tomi
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
iwiwről hogy tudom törölni magam?
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
29gabtsiAkkor nem iszom semmit, jól láttam a draft közvetítésen, tényleg fiatal vagy.
több mint 11 éve
fiatal ?!Mennyi az annyi?
mit iszol ?😊gabtsi
több mint 11 éve
Mócártról, teTe is menni akarsz? 😀Asbeeööööööööööööö fotót kérünk, előtte-utána!sutianapAsbee, merre van fodrász Sopronban, ki tudnál ajánlani? Amadeus91Mákod volt, hogy észrevettem 😀 Deák téri sulival szemben kis teszkó mellett van egy, rokon ott dolgozik (szerencsére 200 méterre lakok 😀 )sem vele sem mással nem volt még semmi problémám. Nagyjából Király Jenő utca és Deák tér sarkán van.Asbee
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Te is menni akarsz? 😀ööööööööööööö fotót kérünk, előtte-utána!sutianapAsbee, merre van fodrász Sopronban, ki tudnál ajánlani? Amadeus91Mákod volt, hogy észrevettem 😀 Deák téri sulival szemben kis teszkó mellett van egy, rokon ott dolgozik (szerencsére 200 méterre lakok 😀 )sem vele sem mással nem volt még semmi problémám. Nagyjából Király Jenő utca és Deák tér sarkán van.Asbee
több mint 11 éve
ööööööööööööö fotót kérünk, előtte-utána!Asbee, merre van fodrász Sopronban, ki tudnál ajánlani? Amadeus91Mákod volt, hogy észrevettem 😀 Deák téri sulival szemben kis teszkó mellett van egy, rokon ott dolgozik (szerencsére 200 méterre lakok 😀 )sem vele sem mással nem volt még semmi problémám. Nagyjából Király Jenő utca és Deák tér sarkán van.Asbee
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Asbee, merre van fodrász Sopronban, ki tudnál ajánlani? Amadeus91Mákod volt, hogy észrevettem 😀 Deák téri sulival szemben kis teszkó mellett van egy, rokon ott dolgozik (szerencsére 200 méterre lakok 😀 )sem vele sem mással nem volt még semmi problémám. Nagyjából Király Jenő utca és Deák tér sarkán van.