Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 11 éve
xrace77
4 515
Remélem, hogy internet azért lesz. 😀Magyar idő szerint mikor lesz a világvége? Köszi! Le ne maradjak 😂steroid stewie21-én reggel 7-kor 😀kaszo
több mint 11 éve
Magyar idő szerint mikor lesz a világvége? Köszi! Le ne maradjak 😂steroid stewie21-én reggel 7-kor 😀
több mint 11 éve
Darts topik nincs? 😀Newmanbowl.hu/forum/egyeb_temak/meg_tobb_sport_krikett_rogbi_es_a_tobbiek?oldal=12
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
steroid stewie
268
Magyar idő szerint mikor lesz a világvége? Köszi! Le ne maradjak 😂
több mint 11 éve
jah utólag rájöttem én barom 😀 de azért köszi !SIM kártyáról,hogy lehet a gépre menteni a telefonszámokat ? DripÁltalában a telefonhoz adott/letölthető programban van ilyen opció.BMG
több mint 11 éve
catattack
3 520
Valami hatásos és kipróbált kezdő edzéstervet tudna linkelni?
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
nem vagyok jó véleménnyel a SciTec termékekről. Silány minőség, többet költenek édesítőszerre és csomagolásra mint a minőségre.a csomagolása dekoratív lesz a polcon.Amadeus91😂
Ennyi? 😀catattack
www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__1856309-hol-gyartjak-pontosan-a-scitec-nutrition-termekeket
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Tapasztalata van valakinek erről a "vitaminról"?jaj jaj SciTech.
catattack
.
.
.
.
de a csomagolása dekoratív lesz a polcon.
több mint 11 éve
bmg
2 681
SIM kártyáról,hogy lehet a gépre menteni a telefonszámokat ? DripÁltalában a telefonhoz adott/letölthető programban van ilyen opció.
több mint 11 éve
SIM kártyáról,hogy lehet a gépre menteni a telefonszámokat ?
több mint 11 éve
Végülis arra is lehet használni...😀 ööö hát ha a terasz meg a kocsi lemosás annak számít, akkor valóban az vagyokDubVan esetleg valaki, aki valamilyen szinten otthon van ezekben a magas nyomású mosókban? Otthoni célra szeretnék venni egy használható, megbízható gépet, 50 ezer ftos nagyságrendben. Jelenleg e kettő közül sanszos valamelyik:Perverz egy srác vagy, nem is gondoltam volna pont rólad.
www.webszerszam.hu/makita-hw111-magasnyomasu-moso-hw111-11528.html/hun/
allmarkt.hu/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=28&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=40168&category_id=216
Van esetleg valakinek bármilyen infója, tapasztalata, hogy melyiket lenne érdemesebb venni? Vagy esetleg hasonló árkategóriában valami más gép.Dub
Ha megvan a nyertes, és kipróbáltad, majd írd meg mindenképp milyen volt. 😉Sobri Jóska
több mint 11 éve
Dub
1 019
😀 ööö hát ha a terasz meg a kocsi lemosás annak számít, akkor valóban az vagyokVan esetleg valaki, aki valamilyen szinten otthon van ezekben a magas nyomású mosókban? Otthoni célra szeretnék venni egy használható, megbízható gépet, 50 ezer ftos nagyságrendben. Jelenleg e kettő közül sanszos valamelyik:Perverz egy srác vagy, nem is gondoltam volna pont rólad.
allmarkt.hu/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=28&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=40168&category_id=216
Van esetleg valakinek bármilyen infója, tapasztalata, hogy melyiket lenne érdemesebb venni? Vagy esetleg hasonló árkategóriában valami más gép.Dub
Ha megvan a nyertes, és kipróbáltad, majd írd meg mindenképp milyen volt. 😉Sobri Jóska
több mint 11 éve
Van esetleg valaki, aki valamilyen szinten otthon van ezekben a magas nyomású mosókban? Otthoni célra szeretnék venni egy használható, megbízható gépet, 50 ezer ftos nagyságrendben. Jelenleg e kettő közül sanszos valamelyik:Kütyüparádéban igen hasonló kinézetű volt az a Karcher amelyik megnyerte.
Ha ennyivel tudtam segíteni...
több mint 11 éve
Van esetleg valaki, aki valamilyen szinten otthon van ezekben a magas nyomású mosókban? Otthoni célra szeretnék venni egy használható, megbízható gépet, 50 ezer ftos nagyságrendben. Jelenleg e kettő közül sanszos valamelyik:Perverz egy srác vagy, nem is gondoltam volna pont rólad.
Ha megvan a nyertes, és kipróbáltad, majd írd meg mindenképp milyen volt. 😉
több mint 11 éve
Dub
1 019
Van esetleg valaki, aki valamilyen szinten otthon van ezekben a magas nyomású mosókban? Otthoni célra szeretnék venni egy használható, megbízható gépet, 50 ezer ftos nagyságrendben. Jelenleg e kettő közül sanszos valamelyik:www.webszerszam.hu/makita-hw111-magasnyomasu-moso-hw111-11528.html/hun/
Van esetleg valakinek bármilyen infója, tapasztalata, hogy melyiket lenne érdemesebb venni? Vagy esetleg hasonló árkategóriában valami más gép.
több mint 11 éve
Ismer valaki Pesten jó és olcsó hűtő és villanyszerelőt? Ha igen, akkor megköszönném, ha megadná az elérhetőségeit. 😊SchleckA legutóbbi szerelőnek úgy sikerült a javítás, hogy a hűtőszekrényben csak akkor világít belül a lámpa, amikor megy a kompresszor.
Most én is egy jó hűtő-villanyszerelőt keresek.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Ismer valaki Pesten jó és olcsó hűtő és villanyszerelőt? Ha igen, akkor megköszönném, ha megadná az elérhetőségeit. 😊
több mint 11 éve
Level2! Máncsak egy életed maradt!szerencséd, hogy ma olyan lábbal keltem fel, hogy értem a poénokat 😀Amadeus91Hozzád mindenképpen.. 😀 😀 😛apeszosde kell hozzá egy alap edzettség már nem?Amadeus91Foglalkozik innen valamelyikőtök TRX-el? Kaptam egyet és szeretnék vele edzeni. Valami alapfokú infóra lenne szükségem, magyar nyelvű oldalakat nem nagyon találtam, hogyan edzek. Ahol pedig edzenék, nincs internet, szóval a yútyúb kilőve...én ahogy múltkor már említettem TRX-t, úgy csinálom is ~másfél éve(igaz mostanában már crossfitre álltam át) nagyon jó, ha gondolod írj aztán adok pár ötletet elején miket érdemes csinálni! de nagyon jó edzés sztem, jó pár eddig nem hitt izomcsoportról fogsz tudomást szerezni magadon... 😀Divat
Köszönöm előre.JC6
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
szerencséd, hogy ma olyan lábbal keltem fel, hogy értem a poénokat 😀Hozzád mindenképpen.. 😀 😀 😛apeszosde kell hozzá egy alap edzettség már nem?Amadeus91Foglalkozik innen valamelyikőtök TRX-el? Kaptam egyet és szeretnék vele edzeni. Valami alapfokú infóra lenne szükségem, magyar nyelvű oldalakat nem nagyon találtam, hogyan edzek. Ahol pedig edzenék, nincs internet, szóval a yútyúb kilőve...én ahogy múltkor már említettem TRX-t, úgy csinálom is ~másfél éve(igaz mostanában már crossfitre álltam át) nagyon jó, ha gondolod írj aztán adok pár ötletet elején miket érdemes csinálni! de nagyon jó edzés sztem, jó pár eddig nem hitt izomcsoportról fogsz tudomást szerezni magadon... 😀Divat
Köszönöm előre.JC6
több mint 11 éve
Hozzád mindenképpen.. 😀 😀 😛de kell hozzá egy alap edzettség már nem?Amadeus91Foglalkozik innen valamelyikőtök TRX-el? Kaptam egyet és szeretnék vele edzeni. Valami alapfokú infóra lenne szükségem, magyar nyelvű oldalakat nem nagyon találtam, hogyan edzek. Ahol pedig edzenék, nincs internet, szóval a yútyúb kilőve...én ahogy múltkor már említettem TRX-t, úgy csinálom is ~másfél éve(igaz mostanában már crossfitre álltam át) nagyon jó, ha gondolod írj aztán adok pár ötletet elején miket érdemes csinálni! de nagyon jó edzés sztem, jó pár eddig nem hitt izomcsoportról fogsz tudomást szerezni magadon... 😀Divat
Köszönöm előre.JC6
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
de kell hozzá egy alap edzettség már nem?Foglalkozik innen valamelyikőtök TRX-el? Kaptam egyet és szeretnék vele edzeni. Valami alapfokú infóra lenne szükségem, magyar nyelvű oldalakat nem nagyon találtam, hogyan edzek. Ahol pedig edzenék, nincs internet, szóval a yútyúb kilőve...én ahogy múltkor már említettem TRX-t, úgy csinálom is ~másfél éve(igaz mostanában már crossfitre álltam át) nagyon jó, ha gondolod írj aztán adok pár ötletet elején miket érdemes csinálni! de nagyon jó edzés sztem, jó pár eddig nem hitt izomcsoportról fogsz tudomást szerezni magadon... 😀Divat
Köszönöm előre.JC6
több mint 11 éve
Foglalkozik innen valamelyikőtök TRX-el? Kaptam egyet és szeretnék vele edzeni. Valami alapfokú infóra lenne szükségem, magyar nyelvű oldalakat nem nagyon találtam, hogyan edzek. Ahol pedig edzenék, nincs internet, szóval a yútyúb kilőve...én ahogy múltkor már említettem TRX-t, úgy csinálom is ~másfél éve(igaz mostanában már crossfitre álltam át) nagyon jó, ha gondolod írj aztán adok pár ötletet elején miket érdemes csinálni! de nagyon jó edzés sztem, jó pár eddig nem hitt izomcsoportról fogsz tudomást szerezni magadon... 😀
Köszönöm előre.JC6
|