Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Pedig jobban jártál Vona. Az a jobbik verzió, ha olyanod van mint egy vidistának. MOL kúton felmutatom, ingyen tankolok. Mellesleg ne légy nyugodt, húgomnak is syxalag-ja van 😛 (vagy legalábbis valami olyasmi)fetomymiiii? ilyened is van? egyre több mindent tudunk meg, végén kiderül h orbán fletamás a hivatalos neved...akkor eladom és veszek egy szifont! 😀
|
több mint 12 éve
és mihez kezdjek egy kint vásárolt előfizetéses telefonnal, ha márciusban hazajövök?Kint érdemes akkor vásárolnod, sokkal olcsóbb minden telefon, fényképző, és ezek bármilyen kombinációja.Sobri Jóska10 rugó környékén már kapsz ilyen memóriakártyát is: www.amazon.co.uk/Eye-Fi-Connect-Wireless-SDHC-Memory/dp/B003E47XIQez a legfontosabb 😊 kevesebb, mint két hét és megyek újra az USA-ba, most csinálnék pár megosztható képet a blogomra és a bowl.hu facebook oldalára, de ezért nem vennék-vinnék egy komplett fotó-apparátust...jjncaa
De ha nem kimondottan művészfotókat akarsz csinálni / nem akarsz díjakat nyerni szerintem bőven jók a jobb fényképezős telefonok is, arról nem is beszélve hogy nem kell + egy cuccot magadnál hordanod.Rataxes
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Kint érdemes akkor vásárolnod, sokkal olcsóbb minden telefon, fényképző, és ezek bármilyen kombinációja.10 rugó környékén már kapsz ilyen memóriakártyát is: www.amazon.co.uk/Eye-Fi-Connect-Wireless-SDHC-Memory/dp/B003E47XIQez a legfontosabb 😊 kevesebb, mint két hét és megyek újra az USA-ba, most csinálnék pár megosztható képet a blogomra és a bowl.hu facebook oldalára, de ezért nem vennék-vinnék egy komplett fotó-apparátust...jjncaa
De ha nem kimondottan művészfotókat akarsz csinálni / nem akarsz díjakat nyerni szerintem bőven jók a jobb fényképezős telefonok is, arról nem is beszélve hogy nem kell + egy cuccot magadnál hordanod.Rataxes
több mint 12 éve
Pedig jobban jártál Vona. Az a jobbik verzió, ha olyanod van mint egy vidistának. MOL kúton felmutatom, ingyen tankolok. Mellesleg ne légy nyugodt, húgomnak is syxalag-ja van 😛 (vagy legalábbis valami olyasmi)
több mint 12 éve
bazze most akarok(fogok) okostelot venni és nokia e6/xperia mini pro között vacilláltam, de aztán Galaxy S Advance-m lesz...szép is lett volna olyanom lenne, mint fidista kollegának! (tudom h utódja, de maga a tudat...) 😂Egy akármilyen 30k nikkon/cannon jobbk épet csinál mint a telefon.40 ért már bőven. Wifis megosztás nem tudom nem vagyok fényképezős én se, de mondjuk én tuti vennék inkább 40k ért egy nikon coolpixen 5x jobb képet csinál mint egy telefon.TocaNekem Samsung SGHF480-am volt, az pl. jobb képet csinált mint bármilyen fényképezőgépünk ami volt 😊 Persze nem lenne jó JJ-nek, mert nem okostelefon, nincs wifi stb... de pusztán a kamerája nagyon jó volt.
Viszont mi számít jó telefonnak. Nekem Xperia X10 minipro van, 30ért vettem, és bőven tud mindent amit kell, még kinyitható billzet is van rajta. Egyedül annyi bajom van vele, hogy a kamerája nem túl jó, szóval max ilyen teló+kamera kombóra jó jelen esetben.fetomy
|
több mint 12 éve
amúgy itt meg lehet nézni mit tudnak fényképezés terén a jelenlegi okostelefonok az összehasonlítás kedvéértEgy akármilyen 30k nikkon/cannon jobbk épet csinál mint a telefon.40 ért már bőven. Wifis megosztás nem tudom nem vagyok fényképezős én se, de mondjuk én tuti vennék inkább 40k ért egy nikon coolpixen 5x jobb képet csinál mint egy telefon.TocaNekem Samsung SGHF480-am volt, az pl. jobb képet csinált mint bármilyen fényképezőgépünk ami volt 😊 Persze nem lenne jó JJ-nek, mert nem okostelefon, nincs wifi stb... de pusztán a kamerája nagyon jó volt.fetomy
mobilarena.hu/teszt/mobilos_kamerak_egymas_ellen/nappali_es_makro.html
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Egy akármilyen 30k nikkon/cannon jobbk épet csinál mint a telefon.40 ért már bőven. Wifis megosztás nem tudom nem vagyok fényképezős én se, de mondjuk én tuti vennék inkább 40k ért egy nikon coolpixen 5x jobb képet csinál mint egy telefon.TocaNekem Samsung SGHF480-am volt, az pl. jobb képet csinált mint bármilyen fényképezőgépünk ami volt 😊 Persze nem lenne jó JJ-nek, mert nem okostelefon, nincs wifi stb... de pusztán a kamerája nagyon jó volt.
Viszont mi számít jó telefonnak. Nekem Xperia X10 minipro van, 30ért vettem, és bőven tud mindent amit kell, még kinyitható billzet is van rajta. Egyedül annyi bajom van vele, hogy a kamerája nem túl jó, szóval max ilyen teló+kamera kombóra jó jelen esetben.
több mint 12 éve
használtad már a nokia 808-at?Egy akármilyen 30k nikkon/cannon jobbk épet csinál mint a telefon.40 ért már bőven. Wifis megosztás nem tudom nem vagyok fényképezős én se, de mondjuk én tuti vennék inkább 40k ért egy nikon coolpixen 5x jobb képet csinál mint egy telefon.Toca10 rugó környékén már kapsz ilyen memóriakártyát is: www.amazon.co.uk/Eye-Fi-Connect-Wireless-SDHC-Memory/dp/B003E47XIQez a legfontosabb 😊 kevesebb, mint két hét és megyek újra az USA-ba, most csinálnék pár megosztható képet a blogomra és a bowl.hu facebook oldalára, de ezért nem vennék-vinnék egy komplett fotó-apparátust...jjncaa
---
több mint 12 éve
Egy akármilyen 30k nikkon/cannon jobbk épet csinál mint a telefon.40 ért már bőven. Wifis megosztás nem tudom nem vagyok fényképezős én se, de mondjuk én tuti vennék inkább 40k ért egy nikon coolpixen 5x jobb képet csinál mint egy telefon.10 rugó környékén már kapsz ilyen memóriakártyát is: www.amazon.co.uk/Eye-Fi-Connect-Wireless-SDHC-Memory/dp/B003E47XIQez a legfontosabb 😊 kevesebb, mint két hét és megyek újra az USA-ba, most csinálnék pár megosztható képet a blogomra és a bowl.hu facebook oldalára, de ezért nem vennék-vinnék egy komplett fotó-apparátust...jjncaa
több mint 12 éve
10 rugó környékén már kapsz ilyen memóriakártyát is: www.amazon.co.uk/Eye-Fi-Connect-Wireless-SDHC-Memory/dp/B003E47XIQez a legfontosabb 😊 kevesebb, mint két hét és megyek újra az USA-ba, most csinálnék pár megosztható képet a blogomra és a bowl.hu facebook oldalára, de ezért nem vennék-vinnék egy komplett fotó-apparátust...
---
több mint 12 éve
10 rugó környékén már kapsz ilyen memóriakártyát is: www.amazon.co.uk/Eye-Fi-Connect-Wireless-SDHC-Memory/dp/B003E47XIQDe ha nem kimondottan művészfotókat akarsz csinálni / nem akarsz díjakat nyerni szerintem bőven jók a jobb fényképezős telefonok is, arról nem is beszélve hogy nem kell + egy cuccot magadnál hordanod.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
A T-mobile weboldalán emlékeim szerint van egy okoskamera, és nem horribilis áron. Nem az első képes ajánlat, de nincs annyira lent, meg fogod találni.jó telefon mondjuk 60, 40-50 ezerből kijön még egy jó digitális fényképezőgép, ahol a képeket wifin rögtön meg tudom osztani?jjncaaHát 100ért vegyél inkább egy jó telefont + fényképezőt hamár fényképezni akarsz jobban jársz .Tocalehet mégis ez fog nyerni, mert kapható a telenornál is 😊 korábban már szemeztem vele és most olvasom a teszteket, annyival jobb e téren, mint a többi...jjncaaNokia 808nem, nem akarok 100+e forintot kiadni értejjncaa
www.phonearena.com/phones/Nokia-808-PureView_id6751apeszosokostelefont keresek a legjobb áron, az egyetlen feltétel a lehető legjobb kamera... tippek?jjncaa😀 😀 oké..apeszos
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
jó telefon mondjuk 60, 40-50 ezerből kijön még egy jó digitális fényképezőgép, ahol a képeket wifin rögtön meg tudom osztani?Hát 100ért vegyél inkább egy jó telefont + fényképezőt hamár fényképezni akarsz jobban jársz .Tocalehet mégis ez fog nyerni, mert kapható a telenornál is 😊 korábban már szemeztem vele és most olvasom a teszteket, annyival jobb e téren, mint a többi...jjncaaNokia 808nem, nem akarok 100+e forintot kiadni értejjncaa
www.phonearena.com/phones/Nokia-808-PureView_id6751apeszosokostelefont keresek a legjobb áron, az egyetlen feltétel a lehető legjobb kamera... tippek?jjncaa😀 😀 oké..apeszos
---
több mint 12 éve
Hát 100ért vegyél inkább egy jó telefont + fényképezőt hamár fényképezni akarsz jobban jársz .lehet mégis ez fog nyerni, mert kapható a telenornál is 😊 korábban már szemeztem vele és most olvasom a teszteket, annyival jobb e téren, mint a többi...jjncaaNokia 808nem, nem akarok 100+e forintot kiadni értejjncaa
több mint 12 éve
lehet mégis ez fog nyerni, mert kapható a telenornál is 😊 korábban már szemeztem vele és most olvasom a teszteket, annyival jobb e téren, mint a többi...Nokia 808nem, nem akarok 100+e forintot kiadni értejjncaa
---
több mint 12 éve
5 megapixeles a kamera a J-ben, az S-ben 12,1.Szerk. Ha drága az S akk azt mondom h Nokia Lumia 800.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Sony Xperia S, bár ez is majdnem egy 100asez tényleg jó már, ha ez is drága lenne akkor HTC Desire X vagy Samsung Galaxy Advance(ez most eléggé bestbuy amúgy T-nél 47k csak...nagyon csak szemezek vele)
mobilarena.hu/teszt/sony_xperia_s_rogton_a_csucsra/bevezeto.htmlempty taxi
|
több mint 12 éve
Nokia 808nem, nem akarok 100+e forintot kiadni értejjncaa
www.phonearena.com/phones/Nokia-808-PureView_id6751apeszos
okostelefont keresek a legjobb áron, az egyetlen feltétel a lehető legjobb kamera... tippek?jjncaa😀 😀 oké..
több mint 12 éve
Sony Xperia S, bár ez is majdnem egy 100asmobilarena.hu/teszt/sony_xperia_s_rogton_a_csucsra/bevezeto.html
Madden hates me.
több mint 12 éve
Nokia 808az elég drága, és még a rendszere is elavult, de tény h a fotózásra az a legjobb...
|
több mint 12 éve
Nokia 808nem, nem akarok 100+e forintot kiadni érte
---
több mint 12 éve
ahaokostelefont keresek a legjobb áron, az egyetlen feltétel a lehető legjobb kamera... tippek?jjncaaoprendszer mind1?empty taxi
---
több mint 12 éve
okostelefont keresek a legjobb áron, az egyetlen feltétel a lehető legjobb kamera... tippek?jjncaaoprendszer mind1?
Madden hates me.
több mint 12 éve
okostelefont keresek a legjobb áron, az egyetlen feltétel a lehető legjobb kamera... tippek?
---