Kérdések bármiről

30 feliratkozó

több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Kis segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől: laptop vásárlás előtt állok és 100-120.000 Ft-ot szánnék rá szívem szerint, Dell-ben vagy Samsung-ban gondolkodtam de megnéznék mást is. Hétköznapi felhasználásra lenne. Az én olvasatomban a feljebb írt 2 gyártó azért jó névnek minősül. Valakinek van esetleg valami tuti tippje amire érdemes lenne pillantást vetni?Joco
A Dellről engem le akartak beszélni sok helyen, főleg a hűtési probléma és a merevlemez-probléma miatt, viszont 4-5 inspiron van az ismerősi körömben (nekem is az volt 5 évig, azt vettem most is) ami problémáik ezeknek voltak, hogy 1) az én régim egy maddent követő dühroham miatt kényszerült merevlemez-cserére anno 2) haveroménak ventilátora kerregett, illetve nem hűtött tökéletesen, de kihívta őket, másnap garival cserélték otthon, azóta semmi gond.

Samsungról már évek óta azt mondják nekem a boltokban hogy egy darabot se visznek vissza, hogy javítani kellene, szóval elvileg azok is jók.

Illetve nagyon sokan ajánlották nekem a HP probook szériát is, ha a strapabíróság fontosabb mint a teljesítmény 😊

Személyes tapasztalatom miatt Dell-t ajánlom, Acert nem, netes vélemények alapján pedig Probook a tuti biznic. 😊

Ez pl. hasonló mint amit rata linkelt, csak 3 év garival, illetve ezen van HDMI csatlakozó is, nem tudom fontos-e.

www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/dell/Dell_Inspiron_n5050_Intel_Pentium_Dual_Core_B960_2GB_500GB_Intel_Linux_Fekete_DLL_N5050_145800_6959.html#attekintes

Az oldal szerint ez se rossz, felszereltségben jóval jobb mint a másikak, viszont az AMD-vel nincs tapasztalatom, nem tudom milyen.
 www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/dell/Dell_Inspiron_m5110_AMD_A-Series_A6-3420M_4GB_640GB_AMD_DOS_Fekete-cserelheto_fedlap_DLL_M5110_146174_7003.html
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Esetleg ez, vagy ha Samuval szimpatizálsz akkor ez.
Rataxes
igen lenovo is jó, azt elfelejtettem linkelni, én samum jobb szvsz 😛

|
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Esetleg ez, vagy ha Samuval szimpatizálsz akkor ez.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Kis segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől: laptop vásárlás előtt állok és 100-120.000 Ft-ot szánnék rá szívem szerint, Dell-ben vagy Samsung-ban gondolkodtam de megnéznék mást is. Hétköznapi felhasználásra lenne. Az én olvasatomban a feljebb írt 2 gyártó azért jó névnek minősül. Valakinek van esetleg valami tuti tippje amire érdemes lenne pillantást vetni?Joco
ez most nagyon jó áron van:
 www.mediaker.hu/product_info.php?products_id=1911&osCsid=rfsmd38bh2so4hivu45m3sqah2

illetve ez a széria is nagyon ajánlott:
 www.laptopszalon.hu/webshop/product/?search=fujitsu+lifebook+a531&pcatid=
(nem tudom milyen használatra kell Neked, ha szükséges akkor veheted i3-as procival, de alapvető dolgokra bőven elég a legolcsóbb is)

|
több mint 12 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Kis segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől: laptop vásárlás előtt állok és 100-120.000 Ft-ot szánnék rá szívem szerint, Dell-ben vagy Samsung-ban gondolkodtam de megnéznék mást is. Hétköznapi felhasználásra lenne. Az én olvasatomban a feljebb írt 2 gyártó azért jó névnek minősül. Valakinek van esetleg valami tuti tippje amire érdemes lenne pillantást vetni?

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 443 — #NoStress
Na ja, de a lényeg, hogy van, akinek így is beugrott 😊 (Azt, hogy hogyan, nemtom, mert így meghallgatva rájöttem, hogy sok támpontot nem adtam. Nem annyira Craig Davides, a dalszöveg sem az, ami. Lassúnak legalább lassú. 😀 )Bálesz
Én is ezen tanakodtam, de aztán rájöttem, csak egy magyarázat lehetséges... 😊

több mint 12 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Na ja, de a lényeg, hogy van, akinek így is beugrott 😊 (Azt, hogy hogyan, nemtom, mert így meghallgatva rájöttem, hogy sok támpontot nem adtam. Nem annyira Craig Davides, a dalszöveg sem az, ami. Lassúnak legalább lassú. 😀 )

több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Ezaz, köszi. Remélem innentől nyugtom lesz 😀

Belehallgattam, egyébként tényleg annak hallani nagy hirtelen, de annyira nem érdekel, hogy dalszöveget nézzek 😀
De legalább tudom, hogy a lyrics kulcsszó miért nem segített 😀

Még egyszer köszönöm! 😊Bálesz
figyeled h richtig az jött be, aminek köze nincs ahhoz amire emlékszik 😀

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
 doctorstock.photoshelter.com/image/I0000P6bMMxqO3F0sutianap
Köszönöm. Jól szemléltet.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Ezaz, köszi. Remélem innentől nyugtom lesz 😀

Belehallgattam, egyébként tényleg annak hallani nagy hirtelen, de annyira nem érdekel, hogy dalszöveget nézzek 😀
De legalább tudom, hogy a lyrics kulcsszó miért nem segített 😀

Még egyszer köszönöm! 😊

több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
ja igazi bugyinedvesítő nóta, csak all night long nincs benne, csak olyan sor amit annak lehet hallani 😊

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 436 — no es importante
 www.youtube.com/watch?v=oUm4MHEeFCY
esetleg ?gabtsi
biztos, hogy ez lesz az

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
 www.youtube.com/watch?v=oUm4MHEeFCY
esetleg ?

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Egyik sem nyert eddig, de azért köszi 😊

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 443 — #NoStress
Segítség! 😊 Bálesz
 www.youtube.com/watch?v=OZLUa8JUR18

több mint 12 éve
Nem ismerem, de gyors gúúgli keresés ezt dobta ki:
 www.youtube.com/watch?v=Zuvup1HFNy8
?

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Segítség! 😊
Asszony keres egy számot, amit hallott párszor rádióban, de a címét egyszer sem mondták be (és épp nem olyan helyen szólt, ahol bármi info is kiírásra került volna róla), de tetszik neki és már idegesíti, hogy nem tudja mi az. Ez mondjuk még hagyján, de már engem is idegesít, úgyhogy jó lenne megtalálni 😀
Amit tudok róla (mármint a számról, nem az asszonyról):
- Valami Craig David-hangú pasas énekli (tényleg nagyon olyan a hangja, de az ő számai között nem találtam)
- sokszor szerepel a dalszövegben az "all night long". Erre hiába kerestem, Lionel Ritchie jön ki mindig 😀 Többet nem tudott belőle megjegyezni, én meg kb egyszer hallottam, akkor sem figyeltem rá oda, nem tudtam, hogy ennek jelentősége lesz a későbbiekben 😊
- Mostanában nyomatják a rádiók.
- Elég lassú dal.

Na kb ennyi 😊
Előre is köszi az ötleteket.

több mint 12 éve
Vagy esetleg:
 www.google.hu/search?rlz=1G1GGLQ_HUHU312&q=frame&um=1&ie=UTF-8&hl=hu&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=CQquUOKWLcjotQba6YGgCg&biw=1280&bih=909&sei=DQquULDzPIzdsgbOj4GQCg

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Word-ben szerkesztene az asszony házilag egyszerű plakátokat, okleveleket. Honnan tudnék letölteni hozzá különféle kereteket, mert amik alapból benne vannak, azok elég gagyik. Van ehhez valami kiegészítő csomag?Szokol
 www.google.hu/search?hl=hu&q=border&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&bpcl=38897761&biw=1280&bih=862&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=8PutUPCVHs3htQaTqoG4Cw

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Szóval mit jelenthet ez a "v.s.", valamint a "kifejezetten inhomogén jeladású" kifejezés?

Előre is köszönöm a segítséget!Gergőbácsi
az inhomogén jeladás az kb annyi, hogy nem teljesen egybefüggő a keresztszalagodról érkező sugárzás, ami lehet ebben az esetben teljes vagy részleges szakadás, vagy akár egy kis ödémás rész felette. a v.s.-t most így hirtelen nem tudom, első blikkre simán valószínűnek tűnik, nem tudok ideillő orvosi kifejezést-rövidítést hozzácsapni 😊 de majd írnak a rendes dokik is.JSanyo
Köszönöm!Gergőbácsi
Annyit kiegészítésként, hogy a "kifejezett" jelző használatával jelezte a doki, hogy (szinte) biztos a szakadás (egyértelműen le is írta a véleményében), és nem az MR érzékenysége okozta az inhomogén jeladást.
Az első v.s. a szakadás irányára utal, vertikális irányú a szalagon a szakadás. A második vs. szvsz a valószínűleg rövidítése lenne, de lemaradt a "z".
Kontár vagyok, a doktor urak később érkeznek.tomi-tomi
Köszi Neked is, várok a doktorokra. Btw reménykedem hogy csak részleges.Gergőbácsi
 doctorstock.photoshelter.com/image/I0000P6bMMxqO3F0

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Szóval mit jelenthet ez a "v.s.", valamint a "kifejezetten inhomogén jeladású" kifejezés?

az inhomogén jeladás az kb annyi, hogy nem teljesen egybefüggő a keresztszalagodról érkező sugárzás, ami lehet ebben az esetben teljes vagy részleges szakadás, vagy akár egy kis ödémás rész felette. a v.s.-t most így hirtelen nem tudom, első blikkre simán valószínűnek tűnik, nem tudok ideillő orvosi kifejezést-rövidítést hozzácsapni 😊 de majd írnak a rendes dokik is.JSanyo
Köszönöm!Gergőbácsi
Annyit kiegészítésként, hogy a "kifejezett" jelző használatával jelezte a doki, hogy (szinte) biztos a szakadás (egyértelműen le is írta a véleményében), és nem az MR érzékenysége okozta az inhomogén jeladást.
Az első v.s. a szakadás irányára utal, vertikális irányú a szalagon a szakadás. A második vs. szvsz a valószínűleg rövidítése lenne, de lemaradt a "z".
Kontár vagyok, a doktor urak később érkeznek.tomi-tomi
Köszi Neked is, várok a doktorokra. Btw reménykedem hogy csak részleges.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Word-ben szerkesztene az asszony házilag egyszerű plakátokat, okleveleket. Honnan tudnék letölteni hozzá különféle kereteket, mert amik alapból benne vannak, azok elég gagyik. Van ehhez valami kiegészítő csomag?
több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Most már tényleg elegem van a számítástechnikából, hónapok óta szívok a gépemmel... Az a kemény, mikor a windows újratelepítése közben fagy le a rendszer

jjncaa
Ismerős a szitu. Amikor először próbálkoztam a WIN7-tel, akkor 2 hónapot bírt, és aztán a következő - írd és mondd - 3 hétben 18x-i rendszer újrahúzás próba volt, amiben volt minden amit el lehet képzelni: telepítés közbeni fagyások garmadája, rendszer nem telepíthetőségről, partíció inaktivitásról, partíciótörlésről, nem telepíthetőségen át, 1 napig működő rendszerig, 1 óráig működő rendszerig, nem működő rendszerig, internet nélküli rendszerig, minden...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

Köszönöm!Gergőbácsi
Kontár vagyok, a doktor urak később érkeznek.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve

Köszönöm!