Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 12 éve
mi kell? mennyi pénzetek van? 😀JC6előbb még ingyen volt?! ekkora arra felé is az infláció? 😀
|
több mint 12 éve
a sambuca biztos közte van, főleg az orosz módi 😊nálam a tuti böllér kategória.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Ne már! A kofolánál kevés szörnyűbb italt ittam, a világból ki lehetne kergetni vele.
több mint 12 éve
Hol? Hol? 😉ha valakinek Szloviból kell valami, tudok segíteni. ingyen...JC6kofola? 😀 😀Asbee
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Benzin?kofola? 😀 😀AsbeeCukor? 😀Hannimegoldjuk 😀JC6ha valakinek Szloviból kell valami, tudok segíteni. ingyen...JC6Rendszám. 😀szaba
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
de most ne poénkodjatok 😀a cukor nem sokkal olcsóbb már, a kofolát viszont nagyon szeretem 😀
mi kell? mennyi pénzetek van? 😀
több mint 12 éve
kofola? 😀 😀Cukor? 😀Hannimegoldjuk 😀JC6ha valakinek Szloviból kell valami, tudok segíteni. ingyen...JC6Rendszám. 😀szaba
több mint 12 éve
Cukor? 😀megoldjuk 😀JC6ha valakinek Szloviból kell valami, tudok segíteni. ingyen...JC6Rendszám. 😀szaba
több mint 12 éve
Szeretnék valami mobil flottához csatlakozni, mert elegem van a lehúzós sima előfizetésekből. Tud esetleg valaki segíteni? Vagy tippeket, hogy hova lehet és érdemes? Találtam már párat, de eddig ezek űgy tűnik inkább arról szólnak, hogy fizess tagdíjat, aztán majd elmondjuk a lehetőségeket.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
megoldjuk 😀ha valakinek Szloviból kell valami, tudok segíteni. ingyen...JC6Rendszám. 😀szaba
több mint 12 éve
szaba
10 550
ha valakinek Szloviból kell valami, tudok segíteni. ingyen...JC6Rendszám. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
áááá 😀ha valakinek Szloviból kell valami, tudok segíteni. ingyen...JC6hát ingyé elég sok minden kellene bro... 😊Divat
több mint 12 éve
ha valakinek Szloviból kell valami, tudok segíteni. ingyen...JC6hát ingyé elég sok minden kellene bro... 😊
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ha valakinek Szloviból kell valami, tudok segíteni. ingyen...
több mint 12 éve
Köszi, ennek az európai lerakatnak utánakérdezek akkor. 😊süti: Az a helyzet, hogy amerikából azért rendelnék, mert jó pár tízezret lehet spórolni, de ilyen 5-10.000-kért akkor már inkább rendelek magyart. Gari elvileg nem lenne gond, mert Dell gépet fogok valszeg venni, annak pedig ha jól értesültem egyszerűen lehet kérni az itthoni Next Business Day garit kint vett gépnél is.
több mint 12 éve
Ha laptopot akarsz, azt már Szlovákiából is olcsóban beszerezheted, mint itthon. Haveromék Angliából vettek PS3-at, jó 10-15 ezer forinttal olcsóbban, mint itthon. Egyedül a garancia miatt kényes, mert akkor ugyanúgy vissza kell küldözgetni ha gubanc van. Szóval érdemes körbe nézni a környező országoknál is. Csak ugye nem magyar, hanem angol lesz a billentyűkiosztás.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ismerősöm új facebook-on.Napok óta levelezek vele, semmi gáz nem volt eddig.
Most az egyik üzenetében írt egy email címet, mire ez az üzenet jött ki:
Some of your messages have been reported as spam. To avoid getting blocked, make sure your messages are in line with the Facebook Community Standards.
Nincs ott időpont, mint amikor blokkolnak valakit, mégsem tud nekem írni.
Valaki help?
több mint 12 éve
gsn
3 548
Azért kérdezd meg, hogyha európaiként rendelsz tőlük, akkor is az USA-ból postáznak-e. Sok cégnek van európai lerakata és onnan postáz, így pedig megúszhatod a vámot és az ismerős beépítését.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
hát ha esetleg kibontja és hozzácsap egy levelet, hogy: "jajj de hülye vagy tomi, itt hagytad a géped miután itt voltál két hétig, remélem rendben megérkezik!" akkor is van áfa+vám? v ez csak ilyen urban legend szerűen működik? 😀kristofA reptéren mindig rakatni kell egy címkét az elektronikai cuccokra, szóval ilyen mesét biztos nem vesznek be a vámosok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hát ha esetleg kibontja és hozzácsap egy levelet, hogy: "jajj de hülye vagy tomi, itt hagytad a géped miután itt voltál két hétig, remélem rendben megérkezik!" akkor is van áfa+vám? v ez csak ilyen urban legend szerűen működik? 😀
több mint 12 éve
Igen az alap boltból küldésnél gondoltam, hogy van áfa+vám, azzal együtt már nem annyira éri meg, mivel azért nem felső kategóriás, hogy annyit nyernék rajta. Azt nem tudom főleg, hogy ha ismerős postázza, akkor is van-e ez a vám+áfa.
több mint 12 éve
Ha laptopot vennék azt érdemesebb az USA-ból rendelni? Mert látom árban jóval jobbat tudnék onnan ugyanannyiért mint itthon véve, csak nem tudom, hogy ez működőképes ötlet-e. Akár az ottani bolttól ideküldetni (ha lehet), akár valami "segédcég" által, vagy úgy, hogy egy ottani ismerősömmel postáztatnám.fetomyHa a 27% áfával (+ az ártól függő vámmal) együtt is jobban jössz ki, akkor feltétlenül, de laptop esetén max az ismerős általi postáztatás esetén tudod a pluszköltséget megúszni, mérget viszont arra se vennék
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ha laptopot vennék azt érdemesebb az USA-ból rendelni? Mert látom árban jóval jobbat tudnék onnan ugyanannyiért mint itthon véve, csak nem tudom, hogy ez működőképes ötlet-e. Akár az ottani bolttól ideküldetni (ha lehet), akár valami "segédcég" által, vagy úgy, hogy egy ottani ismerősömmel postáztatnám.
több mint 12 éve
Mondjuk egy levélbe ahol mondatokat kell alkotni, nem a lehető legtömörebb formában információt közölni, oda tökéletes lett volna az operating a Windows Server 2008 network, de ezt szó környezet nélkül nehéz.Meh, egy levelet kellett mgfogalmaznom, aztán mindig azzal görcsölök, hogy elkerüljem a szóismétléseket, és valami kerek mondatot alkossak. Amúgy maradtam mégis a System administratornál, mivel az kapta a legtöbb szavazatot 😀füligjimmyfene, inkább valami olyasmit írok, hogy operating a Windows Server 2008 network. Ez így értelmes? füligjimmyCV?
amúgy én érteném ebből, h miről van szó. magamtól talán úgy írnám, h: System Adminsitrator (Windows Server 2008).Black_Adder
Egy Windows Server 2008 könyvben mondjuk lehet h lett volna egy gyönyörű shakespeari szépségű mondat, ami ezt fejezi ki, de annyit aligha ér meg a dolog...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Meh, egy levelet kellett mgfogalmaznom, aztán mindig azzal görcsölök, hogy elkerüljem a szóismétléseket, és valami kerek mondatot alkossak. Amúgy maradtam mégis a System administratornál, mivel az kapta a legtöbb szavazatot 😀fene, inkább valami olyasmit írok, hogy operating a Windows Server 2008 network. Ez így értelmes? füligjimmyCV?
amúgy én érteném ebből, h miről van szó. magamtól talán úgy írnám, h: System Adminsitrator (Windows Server 2008).Black_Adder
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson