Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Na látod az lehet.ja, úgy hangzik, mintha a formátum lenne a para, esetleg túl jó minőségű, és nem bírja a gépSzobi22Még a KM Player lenne a legjobb, mert abban folyamatos a kép és a lejátszás, de viszont olyan mintha az egész meccs lassított felvétel lenne + így a hang is el van csúszva (előrébb jár).Ilyet nekem a telefonom csinált, a formátumot nem bírta.BMG
Már szinte minden lehetőséget kipróbáltam a menüben de semmi. 😕danyly
Video Codec : 2-pass H.264 (.mkv container)
Video Bitrate : 5000 kbps
Video Framerate : 59.94 fps
Resolution : 1920 x 1080
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
ja, úgy hangzik, mintha a formátum lenne a para, esetleg túl jó minőségű, és nem bírja a gépMég a KM Player lenne a legjobb, mert abban folyamatos a kép és a lejátszás, de viszont olyan mintha az egész meccs lassított felvétel lenne + így a hang is el van csúszva (előrébb jár).Ilyet nekem a telefonom csinált, a formátumot nem bírta.BMG
több mint 12 éve
bmg
2 681
Még a KM Player lenne a legjobb, mert abban folyamatos a kép és a lejátszás, de viszont olyan mintha az egész meccs lassított felvétel lenne + így a hang is el van csúszva (előrébb jár).Ilyet nekem a telefonom csinált, a formátumot nem bírta.
több mint 12 éve
Még a KM Player lenne a legjobb, mert abban folyamatos a kép és a lejátszás, de viszont olyan mintha az egész meccs lassított felvétel lenne + így a hang is el van csúszva (előrébb jár).Már szinte minden lehetőséget kipróbáltam a menüben de semmi. 😕
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Köszi mindenkinek a segítséget, de sajnos még most sem jó. A BS Player lejátssza, de szakadozik a kép, csúszik a lejátszás és a menü is kriksz-kraksz betűket ad és olvashatatlan (pl.:IsmŁ°^¸tla).
A vlc-n szétesik a kép, szemcsés, nézhetetlen és ott is csúszik a kép.
A pot player szintén szakadozik.
Inkább arra gyanakszok, hogy a gépemmel van valami zűr v. üti egymást valami progik.
több mint 12 éve
Vagy BS Player, én csak azt használom.tenorxÉn is csak ajánlani tudom, nagyon jó!
több mint 12 éve
Vagy BS Player, én csak azt használom.
több mint 12 éve
v KmplayerWMP-t meg szerintem felejtsd el. Ahogy Sobri mondta Vlc esetleg Potplayert ajánlom ezekkel tuti menni fog.TocaPróbáld VLC-n nézni. Az mindent összerak. Amit nem, azt meg más se nagyon.Köszi, megnézem.danyly
www.videolan.org/vlc/Sobri Jóska
|
több mint 12 éve
WMP-t meg szerintem felejtsd el. Ahogy Sobri mondta Vlc esetleg Potplayert ajánlom ezekkel tuti menni fog.Próbáld VLC-n nézni. Az mindent összerak. Amit nem, azt meg más se nagyon.Köszi, megnézem.danyly
több mint 12 éve
Próbáld VLC-n nézni. Az mindent összerak. Amit nem, azt meg más se nagyon.Köszi, megnézem.
több mint 12 éve
Próbáld VLC-n nézni. Az mindent összerak. Amit nem, azt meg más se nagyon.www.videolan.org/vlc/
több mint 12 éve
Valaki tud valami megoldást arra, hogy nézném a Miami első meccsét felvételről. Kaptam egy jó kis TYT-es torrentet. Letöltöttem fasza, tű HD minőség lenne, csakhogy...Először a kép szakadozott, a hang jó volt (WMP-en néztem). Van K-Lite Codec Pack fenn a gépen. Utána megnéztem Divx Plus lejátszón, hogy fut. Dettó. Letöltöm hozzá a H.264 (mkv) codec pack-ot. Semmi változás.
Gép kikapcs. Gép bekapcs.
Megint megnézem WMP-én. Jó a kép, nem szakadozik, erre a hang kezd el szakadozni, és a WMP csak úgy kilép.
Valaki esetleg valami megoldás?
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Tud valaki Samsung Galaxy S-re működő NFL-es játékot? párat töltöttem le de azok nem indultak el( crack, vagy valami hasonlót kér)
több mint 12 éve
megnézem, köszi.tud valaki mondani vmi korrekt .cda to .mp3 convertert? tudom google, de csak olyanokat találtam amiket x track után meg kell venni, vagy teljesen szar volt. szal ajánljatok vmi jót plzkösz. miilannDownload. Crackel. Használ. (saját tárhelyen van.)
jumbofiles.com/wzh9dj6aekkr/Easy_cd.rar.htmlapeszos
child please!
több mint 12 éve
tud valaki mondani vmi korrekt .cda to .mp3 convertert? tudom google, de csak olyanokat találtam amiket x track után meg kell venni, vagy teljesen szar volt. szal ajánljatok vmi jót plzkösz. miilannDownload. Crackel. Használ. (saját tárhelyen van.)
jumbofiles.com/wzh9dj6aekkr/Easy_cd.rar.html
több mint 12 éve
tud valaki mondani vmi korrekt .cda to .mp3 convertert? tudom google, de csak olyanokat találtam amiket x track után meg kell venni, vagy teljesen szar volt. szal ajánljatok vmi jót plzkösz.
child please!
több mint 12 éve
Köszi Mester. 😊
több mint 12 éve
Tud valaki Androidra valami instatapírhoz hasonló, jól használható és ingyenes appot?GRAFIReadability
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Tud valaki Androidra valami instatapírhoz hasonló, jól használható és ingyenes appot?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
évek óta a család összes gépén avast fut észrevétlenül, reklám, fennakadás, vírus még nem nagyon volt, én is csak ajánlani tudom.
több mint 12 éve
az AVG király, én azt preferálom. a gépet se lassítja le, szimpatikus program.
több mint 12 éve
Dettó, 1 db reklámot nem kaptam még 😀Teljesen így van. Harmadik éve ezt használom, soha semmi bajom nem volt vele. Semmiféle reklám nincs, a rendszert sem lassítja.apeszosNekem miért nem jön reklám? 😀Avastnál egyre több reklám jön, nagyon sok mindenre kijelez, hogy zárt környezetben nyissa-e (vagy ne nyissa) meg. Plusz nekem az a tapasztalatom, hogy a frissítések után az új verziók rendesen belassítják a rendszert.Gabesz92avast nemrég említettük, h nem ajánljuk...én továbbra is avg-t mondom!DivatAVG meg nagyon eszi a gépet. Igaz rég használtam, 1-2 éve váltottam az Avira/avast párosra. Mikor melyiket van kedvem felrakni. Nekem az avasttal se volt problémám.
Ti miért nem ajánljátok ?süti
Az, hogy évente egyszer beregelem újra, az nem zavar, amúgy meg nem szokott pattogni nálam semmit.Schleck
több mint 12 éve
Teljesen így van. Harmadik éve ezt használom, soha semmi bajom nem volt vele. Semmiféle reklám nincs, a rendszert sem lassítja.Nekem miért nem jön reklám? 😀Avastnál egyre több reklám jön, nagyon sok mindenre kijelez, hogy zárt környezetben nyissa-e (vagy ne nyissa) meg. Plusz nekem az a tapasztalatom, hogy a frissítések után az új verziók rendesen belassítják a rendszert.Gabesz92avast nemrég említettük, h nem ajánljuk...én továbbra is avg-t mondom!DivatAVG meg nagyon eszi a gépet. Igaz rég használtam, 1-2 éve váltottam az Avira/avast párosra. Mikor melyiket van kedvem felrakni. Nekem az avasttal se volt problémám.
Az, hogy évente egyszer beregelem újra, az nem zavar, amúgy meg nem szokott pattogni nálam semmit.Schleck
több mint 12 éve
Nekem miért nem jön reklám? 😀Avastnál egyre több reklám jön, nagyon sok mindenre kijelez, hogy zárt környezetben nyissa-e (vagy ne nyissa) meg. Plusz nekem az a tapasztalatom, hogy a frissítések után az új verziók rendesen belassítják a rendszert.Gabesz92avast nemrég említettük, h nem ajánljuk...én továbbra is avg-t mondom!DivatAVG meg nagyon eszi a gépet. Igaz rég használtam, 1-2 éve váltottam az Avira/avast párosra. Mikor melyiket van kedvem felrakni. Nekem az avasttal se volt problémám.
Az, hogy évente egyszer beregelem újra, az nem zavar, amúgy meg nem szokott pattogni nálam semmit.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
az,meg hát nem szimpatikus, hogy free-nek hirdeti magát aztán kb. felugró ablak - ilyenkor minden program, le tálcára... - tolja a képembe a program, hogy "fizessé".Avastnál egyre több reklám jön, nagyon sok mindenre kijelez, hogy zárt környezetben nyissa-e (vagy ne nyissa) meg. Plusz nekem az a tapasztalatom, hogy a frissítések után az új verziók rendesen belassítják a rendszert.Gabesz92avast nemrég említettük, h nem ajánljuk...én továbbra is avg-t mondom!DivatAVG meg nagyon eszi a gépet. Igaz rég használtam, 1-2 éve váltottam az Avira/avast párosra. Mikor melyiket van kedvem felrakni. Nekem az avasttal se volt problémám.
criminal lawyer or criminal lawyer?