Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
azért bírlak titeket 😀a németek se tudnak mindent elintéztni 😉sutianapEz biztos? 😛apeszoskülönben sem teadtad magadnak, hanem egy adminsutianap2 nap alatt tornáztam fel 27ről, már meg akartam kérdezni, hogy front-e van esetleg 😀igy van kilóg az óláb, 30RespsutianapÉpp ezaz, elsőre azt hittem hogy el lett adva a franchise 😊 Továbbá Amadeus így jogtalanul élvezi a nem-GM fórumtársak tiszteletét és megbecsülését 😛RataxesNo no.. 😛apeszos
Ratának: Igen, egy madden liga, amelyikben Labyék is vannak. Én vagyok a Raiders mindenese.
a linket köszönöm
editke: ha ennyire bezavar a dolog, akkor leszedem a titlet.Amadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
a németek se tudnak mindent elintéztni 😉Ez biztos? 😛apeszoskülönben sem teadtad magadnak, hanem egy adminsutianap2 nap alatt tornáztam fel 27ről, már meg akartam kérdezni, hogy front-e van esetleg 😀igy van kilóg az óláb, 30RespsutianapÉpp ezaz, elsőre azt hittem hogy el lett adva a franchise 😊 Továbbá Amadeus így jogtalanul élvezi a nem-GM fórumtársak tiszteletét és megbecsülését 😛RataxesNo no.. 😛apeszos
Ratának: Igen, egy madden liga, amelyikben Labyék is vannak. Én vagyok a Raiders mindenese.
a linket köszönöm
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Ez biztos? 😛különben sem teadtad magadnak, hanem egy adminsutianap2 nap alatt tornáztam fel 27ről, már meg akartam kérdezni, hogy front-e van esetleg 😀igy van kilóg az óláb, 30RespsutianapÉpp ezaz, elsőre azt hittem hogy el lett adva a franchise 😊 Továbbá Amadeus így jogtalanul élvezi a nem-GM fórumtársak tiszteletét és megbecsülését 😛RataxesNo no.. 😛apeszos
a linket köszönöm
több mint 12 éve
különben sem teadtad magadnak, hanem egy admin2 nap alatt tornáztam fel 27ről, már meg akartam kérdezni, hogy front-e van esetleg 😀igy van kilóg az óláb, 30RespsutianapÉpp ezaz, elsőre azt hittem hogy el lett adva a franchise 😊 Továbbá Amadeus így jogtalanul élvezi a nem-GM fórumtársak tiszteletét és megbecsülését 😛RataxesNo no.. 😛apeszos
a linket köszönöm
több mint 12 éve
Dehogy zavar, csak szurkálódok/dunk 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
2 nap alatt tornáztam fel 27ről, már meg akartam kérdezni, hogy front-e van esetleg 😀igy van kilóg az óláb, 30RespsutianapÉpp ezaz, elsőre azt hittem hogy el lett adva a franchise 😊 Továbbá Amadeus így jogtalanul élvezi a nem-GM fórumtársak tiszteletét és megbecsülését 😛RataxesNo no.. 😛apeszos
a linket köszönöm
editke: ha ennyire bezavar a dolog, akkor leszedem a titlet.
több mint 12 éve
igy van kilóg az óláb, 30RespÉpp ezaz, elsőre azt hittem hogy el lett adva a franchise 😊 Továbbá Amadeus így jogtalanul élvezi a nem-GM fórumtársak tiszteletét és megbecsülését 😛RataxesNo no.. 😛apeszos
több mint 12 éve
Épp ezaz, elsőre azt hittem hogy el lett adva a franchise 😊 Továbbá Amadeus így jogtalanul élvezi a nem-GM fórumtársak tiszteletét és megbecsülését 😛RataxesNo no.. 😛
több mint 12 éve
Épp ezaz, elsőre azt hittem hogy el lett adva a franchise 😊 Továbbá Amadeus így jogtalanul élvezi a nem-GM fórumtársak tiszteletét és megbecsülését 😛RataxesTovábbá a GM-játék presztizsét 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Épp ezaz, elsőre azt hittem hogy el lett adva a franchise 😊 Továbbá Amadeus így jogtalanul élvezi a nem-GM fórumtársak tiszteletét és megbecsülését 😛
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
szaba
10 550
Amadeus Neked mi az a Raiders GM felirat a rangodnál? A CHML valami madden liga?Dömét? Amennyit fórumra jár, nem hinném, hogy meg lesz tévesztve 😀 A többi GM meg ismeri Dömét. 😛 😛
Az ilyet be kéne tiltani, megtéveszted a gyanútlan VALÓDI GM-eket 😀Rataxes
több mint 12 éve
Amadeus Neked mi az a Raiders GM felirat a rangodnál? A CHML valami madden liga?Az ilyet be kéne tiltani, megtéveszted a gyanútlan VALÓDI GM-eket 😀
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
valaki hozzáértőt megkérhetek, hogy magyarázza el hogy hogyan tudnék részvényt vásárolni? Hogy működik, hogy kell kezdeni, így az alapokat.Amadeus91www.plus500.de/ (csak neked, csak most németül, de van magyar nyelven is)
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
valaki hozzáértőt megkérhetek, hogy magyarázza el hogy hogyan tudnék részvényt vásárolni? Hogy működik, hogy kell kezdeni, így az alapokat.
több mint 12 éve
😊 Nekem analóg van.. nem igazán TVzek de azért köszi..próbáltad újraindítani, meg kártyákat újra berakni?DivatAz fasza, nálam van minden csak az nincs. A faszt baszakodnak megint...apeszosA DIGIN miért nincs Sport1?apeszosnálam jó, nézem is meccset..Divat
több mint 12 éve
próbáltad újraindítani, meg kártyákat újra berakni?Az fasza, nálam van minden csak az nincs. A faszt baszakodnak megint...apeszosA DIGIN miért nincs Sport1?apeszosnálam jó, nézem is meccset..Divat
|
több mint 12 éve
Az fasza, nálam van minden csak az nincs. A faszt baszakodnak megint...A DIGIN miért nincs Sport1?apeszosnálam jó, nézem is meccset..Divat
több mint 12 éve
A DIGIN miért nincs Sport1?apeszosnálam jó, nézem is meccset..
|
több mint 12 éve
A DIGIN miért nincs Sport1?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
igaz...divatka, kiüsselek? 😀JC6Te nem bántanál engemet bro... 😉Divat
😛
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
divatka, kiüsselek? 😀
több mint 12 éve
a szállítás, divatka 😀kisasszonyokat is intézel? 😀
na kinek kell kofola? 😀JC6
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a szállítás, divatka 😀na kinek kell kofola? 😀
több mint 12 éve
mi kell? mennyi pénzetek van? 😀JC6előbb még ingyen volt?! ekkora arra felé is az infláció? 😀
|