Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok! Itt nálunk vidéken szinte semmi sincs, ezért az lenne a kérdésem, hogy Pesten, elérhető közelségben (Hungária krt., Kerepesi út vagy IX. ker.) nem-e tudnátok nekem pontos címmel ellátott ajándék boltot mondani? Ahol megfelelő ajándéktárgyat (minőségi plüss, vagy bármi más) tudok venni a kedvesemnek?Köszönöm a segítséget!
több mint 12 éve
A regisztrációhoz meghívókódot kér, tudnál küldeni olyat?ZolikaKüldtem PM-et.
több mint 12 éve
vmi billentyű kombinációt nyomtam a miniclippes olimpia játék közben, ami szerencsésen átnyomta más miniclippes játék felbontását is.Ctrl+0
kepfeltoltes.hu/view/120722/peffff_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
így néz ki. vki tudna megoldást, hogy visszaálljon? 😕Habi
több mint 12 éve
Zolika
911
A regisztrációhoz meghívókódot kér, tudnál küldeni olyat?Digi Sport Plus streamet tud valaki? Köszönöm előre is.Zolikaonlinetvkeresre.eu/
Nem tudom mikor akarod nézni, de itt mikor fent vagyok mindig van digi is. Meg szavazhatsz is eseményre, amit nézni szeretnél.süti
több mint 12 éve
vmi billentyű kombinációt nyomtam a miniclippes olimpia játék közben, ami szerencsésen átnyomta más miniclippes játék felbontását is.kepfeltoltes.hu/view/120722/peffff_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
így néz ki. vki tudna megoldást, hogy visszaálljon? 😕
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Digi Sport Plus streamet tud valaki? Köszönöm előre is.Zolikaonlinetvkeresre.eu/
Nem tudom mikor akarod nézni, de itt mikor fent vagyok mindig van digi is. Meg szavazhatsz is eseményre, amit nézni szeretnél.
több mint 12 éve
azt csinálom és ez a szar azt írja hogy 0 byte. a kurva anyját!szerk.: köszi szépen a választ, de közben google docon megoldottam 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
dropboxon van lehetőség egész mappát feltölteni? ha igen hogy a rákba kell? mert nem jöttem rá :/eaglesmcnabbBehúzod a dropbox mappába a mappát.
több mint 12 éve
dropboxon van lehetőség egész mappát feltölteni? ha igen hogy a rákba kell? mert nem jöttem rá :/
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Valami hibakódot nem ír?Nekem is ugyanezt játszotta el már kétszer,de aztán az msn honlapján vissza tudtam állítani a hibakód beírásávalJoeyPorterHibakódot nem ír. Kb 1 éve volt, hogy bedöglött mindenkinél és ezt csinálta, akkor az MSN-nel volt a probléma. Most viszont csak nálam van, ha el is indul hol látnak hol nem... hol tudnak írni hol nem... Igaz már csak egy haverral beszélek rajta, de idegesítő tud lenne, én meg nem vagyok hajlandó FB chatet használni. 😛
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
szintén kaptam SMS-t a T-től, abban az áll, hogy 09.01-től módosulnak a díjak, 08.01.-kor kerülnek ki a t-mobile.hu-ra és ekkortól számítva 15 napom van élni a felmondási jogommal. szal sztem várd még ki ezt a másfél hetet és akkor tudni fogod, hogy szeptembertől mennyit kell fizetned és az alapján dönthetsz 😉
több mint 12 éve
Konkrétan arra vagyok kiváncsi, hogy ha 2 éves szerződés alatt a szolgáltató gondol egyet, és megemeli az árait, akkor mit lehet tenni. Te kötöttél egy szerződést egy csomagra, x forintért, y időre. Ő milyen jogon emeli meg azt az árat, amire ti szerződtetek? (az más, ha mondjuk az áfa-t emlik és amiatt emel). Mert ugye most gyakorlatilag az összes szolgáltató ezt teszi/tette.Speciel a T-nél én most nemrég kaptam egy SMS-t hogy mivel változik a díjazás meg stb. ezért lemondhatom a csomagom ha akarom. Legtöbbször ilyenkor le lehet mondani.
Nekem pont most jár le az előfizetésen, kötnék másikat, a tmobilnál (voda helyett). Az előfizetési díjai a régiek még, de már mondták ismerősök, akik most is előfizetőik, hogy már jelezték az emelést. Megkötöm mondjuk hétfőn az előfizetést ami szimpatikus nekem 2 évre, aztán a következő hónapban gondolnak egyet és felemelik a díjat? Én meg bele kell törődjek szó nélkül? GRAFI
több mint 12 éve
Konkrétan arra vagyok kiváncsi, hogy ha 2 éves szerződés alatt a szolgáltató gondol egyet, és megemeli az árait, akkor mit lehet tenni. Te kötöttél egy szerződést egy csomagra, x forintért, y időre. Ő milyen jogon emeli meg azt az árat, amire ti szerződtetek? (az más, ha mondjuk az áfa-t emlik és amiatt emel). Mert ugye most gyakorlatilag az összes szolgáltató ezt teszi/tette. Nekem pont most jár le az előfizetésen, kötnék másikat, a tmobilnál (voda helyett). Az előfizetési díjai a régiek még, de már mondták ismerősök, akik most is előfizetőik, hogy már jelezték az emelést. Megkötöm mondjuk hétfőn az előfizetést ami szimpatikus nekem 2 évre, aztán a következő hónapban gondolnak egyet és felemelik a díjat? Én meg bele kell törődjek szó nélkül?
több mint 12 éve
Ha jól értelmezem a dolgokat, joában áll az embernek felmondani, de a szolgáltatónak is jogában áll a követeléseit (mondjuk kötbér) követelni. Tehát megint meg van az ember szopatva, azt csinál a szolgáltató, amit akar. GRAFIKötbért csak akkor követelhetnek rajtad, ha nincs jól megindokolt (és valós) okod a szerződés felmondására, mégis megteszed. A saját "hibájuk" miatt nem kérhetnek kötbért...
több mint 12 éve
Ha jól értelmezem a dolgokat, joában áll az embernek felmondani, de a szolgáltatónak is jogában áll a követeléseit (mondjuk kötbér) követelni. Tehát megint meg van az ember szopatva, azt csinál a szolgáltató, amit akar.
több mint 12 éve
"....mit tehetnek azok, akik hűségnyilatkozattal kötöttek szerződést. Vajon ebben az esetben felmondhatják-e azt..."amiotthonunk.hu/fogyaszto-vedelem/elektronikus-hirkozles-egyoldalu-szerzodesmodositas.html
több mint 12 éve
valahol itt kellene lennie...Én is így tudom h van ilyen törvény, de nem tudom h van-e visszamenőleges hatálya a korábban kötött szerződésekre.empty taxiÉn úgy tudom (lehet, rosszul..) hogy manapság már törvénytelen az egyoldalú szerződés módosítás, hiába van beleírva...apeszosSzerintetek mi van akkor, ha a 2 éves hűségidőd alatt a szolgáltató gondol egyet (ahogy most mindhárom tette) és megemeli a tarifát. Te mikor aláírtad a 2 év hűséget, nem olyan összegre szerződtél, amennyit ő most akar. Nincs erre valami szabályozás? Rá nem vonatkoznak a 2 éves szerződés feltételei? GRAFINézd meg a szerződést h benne van-e h változtathat a feltételeken, sajna van amelyik beleírja.empty taxi
www.pszaf.hu/fogyasztoknak/kiemelt_fogyaszto/egyoldalu_szerzodsemod_110615.html
több mint 12 éve
Én is így tudom h van ilyen törvény, de nem tudom h van-e visszamenőleges hatálya a korábban kötött szerződésekre.Én úgy tudom (lehet, rosszul..) hogy manapság már törvénytelen az egyoldalú szerződés módosítás, hiába van beleírva...apeszosSzerintetek mi van akkor, ha a 2 éves hűségidőd alatt a szolgáltató gondol egyet (ahogy most mindhárom tette) és megemeli a tarifát. Te mikor aláírtad a 2 év hűséget, nem olyan összegre szerződtél, amennyit ő most akar. Nincs erre valami szabályozás? Rá nem vonatkoznak a 2 éves szerződés feltételei? GRAFINézd meg a szerződést h benne van-e h változtathat a feltételeken, sajna van amelyik beleírja.empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Én úgy tudom (lehet, rosszul..) hogy manapság már törvénytelen az egyoldalú szerződés módosítás, hiába van beleírva...Szerintetek mi van akkor, ha a 2 éves hűségidőd alatt a szolgáltató gondol egyet (ahogy most mindhárom tette) és megemeli a tarifát. Te mikor aláírtad a 2 év hűséget, nem olyan összegre szerződtél, amennyit ő most akar. Nincs erre valami szabályozás? Rá nem vonatkoznak a 2 éves szerződés feltételei? GRAFINézd meg a szerződést h benne van-e h változtathat a feltételeken, sajna van amelyik beleírja.empty taxi
több mint 12 éve
Szerintetek mi van akkor, ha a 2 éves hűségidőd alatt a szolgáltató gondol egyet (ahogy most mindhárom tette) és megemeli a tarifát. Te mikor aláírtad a 2 év hűséget, nem olyan összegre szerződtél, amennyit ő most akar. Nincs erre valami szabályozás? Rá nem vonatkoznak a 2 éves szerződés feltételei? GRAFINézd meg a szerződést h benne van-e h változtathat a feltételeken, sajna van amelyik beleírja.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Szerintetek mi van akkor, ha a 2 éves hűségidőd alatt a szolgáltató gondol egyet (ahogy most mindhárom tette) és megemeli a tarifát. Te mikor aláírtad a 2 év hűséget, nem olyan összegre szerződtél, amennyit ő most akar. Nincs erre valami szabályozás? Rá nem vonatkoznak a 2 éves szerződés feltételei?
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Olyat miért csinál mostanában az MSN, hogy rákattintok a bejelentkezésre, erre végigfut aValami hibakódot nem ír?Nekem is ugyanezt játszotta el már kétszer,de aztán az msn honlapján vissza tudtam állítani a hibakód beírásával
Bejelentkezés.
Bejelentkezés..
Bejelentkezés...
aztán meg visszadob a bejelentkezési képernyőre ?
Vírusítás, CCleaner és újratelepítés is megvolt, de semmi változás.süti
több mint 12 éve
Olyat miért csinál mostanában az MSN, hogy rákattintok a bejelentkezésre, erre végigfut a Bejelentkezés.
Bejelentkezés..
Bejelentkezés...
aztán meg visszadob a bejelentkezési képernyőre ?
Vírusítás, CCleaner és újratelepítés is megvolt, de semmi változás.