Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Ja bocs, nem működik még 100%on az agyam.El tudod vele mentetni a felhasználó nevet meg a jelszót is.tenorx?
írta, hogy meg van jegyeztetve kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
El tudod vele mentetni a felhasználó nevet meg a jelszót is.tenorx?
írta, hogy meg van jegyeztetve
több mint 12 éve
Na még egy technikai kérdésem van. Win7 van egy másik gépen. ADSL van hozzá. Minden bekapcsolás után a netet be kell állítani: vezérlőpult -> hálózat és internet -> csatlakozás hálózathoz úton kell a netet belőni, itt be kell írni a felh. nevet és a jelszót. (Nyilván már tárolva van, de az most mindegy). Ezt az utat nem lehetne valahogy lerövidíteni?szabaEl tudod vele mentetni a felhasználó nevet meg a jelszót is.
több mint 12 éve
szaba
10 550
Na még egy technikai kérdésem van. Win7 van egy másik gépen. ADSL van hozzá. Minden bekapcsolás után a netet be kell állítani: vezérlőpult -> hálózat és internet -> csatlakozás hálózathoz úton kell a netet belőni, itt be kell írni a felh. nevet és a jelszót. (Nyilván már tárolva van, de az most mindegy). Ezt az utat nem lehetne valahogy lerövidíteni?
több mint 12 éve
szaba
10 550
NFL fantasyt csinált már valaki, aki befogadna ?
Esetleg a tavalyi ESPN-es ligát nem ismételjük meg ?süti
több mint 12 éve
NFL fantasyt csinált már valaki, aki befogadna ?Esetleg a tavalyi ESPN-es ligát nem ismételjük meg ?
több mint 12 éve
DH-el néha látja nekem atv-s médiát, és vmit le is szed, de nem lehet lejátszani.Nem ez a gond szerintem. A DH egyszerűen az oldal forráskódjában keresi a videót, ha jól tudom, és az atv-sek úgy látszik túl jól elrejtették.SchleckNincs benn az oldal a DH listájában. Az lehet itt a gond.szabanem igazán akar jó lenni, egyszer felhozta opciót, de amit leszedett nem játssza le, pedig eddig mhova jó volt DH...hmm érdekes 😕DivatTe le tudod vele szedni? Mert én nem látom hozzá az opciót. Én már régóta használom amúgy a DH-t.atv.hu/videotar/20120728_idojaras_2012_07_28firefox-hoz van egy downloadhelper nevü addon, én azzal szoktam, flv-be menti le, amit utána szabadon konvertálhatsz.Divat
Egy ilyen videót hogyan tudok a gépemre letölteni?szaba
szaba
probáltam forráskódból is, de vmit tényleg trüközztek atv-sek...
|
több mint 12 éve
Nem ez a gond szerintem. A DH egyszerűen az oldal forráskódjában keresi a videót, ha jól tudom, és az atv-sek úgy látszik túl jól elrejtették.Nincs benn az oldal a DH listájában. Az lehet itt a gond.szabanem igazán akar jó lenni, egyszer felhozta opciót, de amit leszedett nem játssza le, pedig eddig mhova jó volt DH...hmm érdekes 😕DivatTe le tudod vele szedni? Mert én nem látom hozzá az opciót. Én már régóta használom amúgy a DH-t.atv.hu/videotar/20120728_idojaras_2012_07_28firefox-hoz van egy downloadhelper nevü addon, én azzal szoktam, flv-be menti le, amit utána szabadon konvertálhatsz.Divat
szaba
több mint 12 éve
szaba
10 550
Nincs benn az oldal a DH listájában. Az lehet itt a gond.nem igazán akar jó lenni, egyszer felhozta opciót, de amit leszedett nem játssza le, pedig eddig mhova jó volt DH...hmm érdekes 😕DivatTe le tudod vele szedni? Mert én nem látom hozzá az opciót. Én már régóta használom amúgy a DH-t.atv.hu/videotar/20120728_idojaras_2012_07_28firefox-hoz van egy downloadhelper nevü addon, én azzal szoktam, flv-be menti le, amit utána szabadon konvertálhatsz.Divat
szaba
több mint 12 éve
nem igazán akar jó lenni, egyszer felhozta opciót, de amit leszedett nem játssza le, pedig eddig mhova jó volt DH...hmm érdekes 😕Te le tudod vele szedni? Mert én nem látom hozzá az opciót. Én már régóta használom amúgy a DH-t.atv.hu/videotar/20120728_idojaras_2012_07_28firefox-hoz van egy downloadhelper nevü addon, én azzal szoktam, flv-be menti le, amit utána szabadon konvertálhatsz.Divat
szaba
|
több mint 12 éve
Outlook express levelek tömörítése után eltűnt leveleket vissza lehet szerezni valahogy ?Ezt találtam: monostori.wordpress.com/2009/10/07/outlook-express-%E2%80%93-tomorites-utan-eltunnek-a-levelek/
Lomtár viszont üres. Importálás nem lehetséges, ahogy a biztonsági mentés visszaállítása sem.
Egyéb ötlet ?
TeamViewerrel közben már túrom keresztapám gépét és lehet működik a link. 😀
több mint 12 éve
szaba
10 550
Te le tudod vele szedni? Mert én nem látom hozzá az opciót. Én már régóta használom amúgy a DH-t.atv.hu/videotar/20120728_idojaras_2012_07_28firefox-hoz van egy downloadhelper nevü addon, én azzal szoktam, flv-be menti le, amit utána szabadon konvertálhatsz.Divat
több mint 12 éve
atv.hu/videotar/20120728_idojaras_2012_07_28firefox-hoz van egy downloadhelper nevü addon, én azzal szoktam, flv-be menti le, amit utána szabadon konvertálhatsz.
|
több mint 12 éve
szaba
10 550
atv.hu/videotar/20120728_idojaras_2012_07_28Egy ilyen videót hogyan tudok a gépemre letölteni?
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
A taskmanager nem jött be,viszont a taskmgr igen!Köszi 😊Mivel tudom előhozni a feladatkezelőt Xp-n, Ctrl+Alt+Del-en kívül?JoeyPorterfuttatásba írd be hogy taskmanager, win7 alatt behozza.gamerkr
több mint 12 éve
Mivel tudom előhozni a feladatkezelőt Xp-n, Ctrl+Alt+Del-en kívül?JoeyPorterfuttatásba írd be hogy taskmanager, win7 alatt behozza.
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Mivel tudom előhozni a feladatkezelőt Xp-n, Ctrl+Alt+Del-en kívül?
több mint 12 éve
Olvas a párod mostanság mobilos híreket? 😀 A Nikoa is szarban van, a WP dettó.
több mint 12 éve
Zolika
911
Nokia Lumia 710-ről van valakinek tapasztalata. Vagy úgy általában a Windows Phone operációs rendszerről. Telefont szeretnék a páromnak, és mindenképp Nokiat akar.
több mint 12 éve
deee
290
Ha már itt tartunk retinaleválás veszélyénél? Azzal tudnak vmit kezdeni? Feleségemnél állítólag ez fennáll s mikor lurkónkat vártuk 7-ről 9-re romlott az egyik szeme sőt még lehet romlott tovább azóta ezért sincs kistesó..........
több mint 12 éve
catattack
3 520
Én kb. 5 éve csináltattam, akkor 2 fő eljárás volt. Az olcsóbbik az volt, hogy a hártyát a szemeden szétbasszák és ezután a felesleges részt a gép leégeti. A másik pedig, hogy a ezt a hártyát felvágják és felhajtják, majd a felesleg leégetése után visszahajtják.A mai eljárások abszolút fájdalommentesek.szabaNem a műtét fáj, hanem miután leszedik a szemlencse felső rétegeit, az alsóbb rétegek rettentő érzékenyek, amíg be nem nő felette az új.Egon
A másodiknál már másnapra elmúlik minden fájdalom.
Én az elsőről tudok nyilatkozni. Beadták a fájdalomcsillapítót, plusz a szemedbe cseppentenek valami szart. A műtét nem fáj. Miután kimegy a csillapító baszott szar lesz. Ég, könnyezik, nagyon kellemetlen és napszemcsiben kell lenned. Másnap elmész kontrollra és megnézik, hogy minden fasza-e.
Nekem kb 48 óra után szűnt meg a fájdalom egyik percről a másikra.
Azóta nem romlott a szemem semmit. Tudom ajánlani.
Minél rosszabb a szemed, annál nagyobb az esélye, hogy marad vissza valami.
több mint 12 éve
Nekem is volt legalább már 6-8 éve és minden rendben van vele, ajánlani tudom! Igen a műtétből semmit nem érzel, és óriási feeling mikor felülsz 5 perc múlva és tűélesen látod a faliórát, amit előtte mindig homályosan. Aztán emberfüggő, kb 3-4 nap amíg tényle fáj, szúr, könnyezik, de abszolút nem vészes.Nem a műtét fáj, hanem miután leszedik a szemlencse felső rétegeit, az alsóbb rétegek rettentő érzékenyek, amíg be nem nő felette az új.EgonA mai eljárások abszolút fájdalommentesek.szabaNekem 3 fölött volt mind a kettő és 12 éve csinálták, azóta is rendben van!!!zavar, hogy a bal szemem távolra jóval gyengébb a jobbnál (a jobb kb. tökéletes) a balra viszont dioptriás lencsét kell hordanom, nem ablaküveget és meg szeretném csináltatni. Az érdekelne, hogy milyen kb, mivel jár.Amadeus91lézeres szemműtétje volt már valakinek? Amadeus91Mi érdekel? (Lesz.)szaba
Az első két napon amikor kimegy a fájdalomcsillapító, akkor becsukva is fájt, de nagyon megérte!!!
Ajánlom, ha ki tudod fizetni 😉Egon
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
nekem a bal 1,5 körül van. De nem tudom biztosan.Nem a műtét fáj, hanem miután leszedik a szemlencse felső rétegeit, az alsóbb rétegek rettentő érzékenyek, amíg be nem nő felette az új.EgonA mai eljárások abszolút fájdalommentesek.szabaNekem 3 fölött volt mind a kettő és 12 éve csinálták, azóta is rendben van!!!zavar, hogy a bal szemem távolra jóval gyengébb a jobbnál (a jobb kb. tökéletes) a balra viszont dioptriás lencsét kell hordanom, nem ablaküveget és meg szeretném csináltatni. Az érdekelne, hogy milyen kb, mivel jár.Amadeus91lézeres szemműtétje volt már valakinek? Amadeus91Mi érdekel? (Lesz.)szaba
Az első két napon amikor kimegy a fájdalomcsillapító, akkor becsukva is fájt, de nagyon megérte!!!
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Nem a műtét fáj, hanem miután leszedik a szemlencse felső rétegeit, az alsóbb rétegek rettentő érzékenyek, amíg be nem nő felette az új.A mai eljárások abszolút fájdalommentesek.szabaNekem 3 fölött volt mind a kettő és 12 éve csinálták, azóta is rendben van!!!zavar, hogy a bal szemem távolra jóval gyengébb a jobbnál (a jobb kb. tökéletes) a balra viszont dioptriás lencsét kell hordanom, nem ablaküveget és meg szeretném csináltatni. Az érdekelne, hogy milyen kb, mivel jár.Amadeus91lézeres szemműtétje volt már valakinek? Amadeus91Mi érdekel? (Lesz.)szaba
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
szaba
10 550
A mai eljárások abszolút fájdalommentesek.Nekem 3 fölött volt mind a kettő és 12 éve csinálták, azóta is rendben van!!!zavar, hogy a bal szemem távolra jóval gyengébb a jobbnál (a jobb kb. tökéletes) a balra viszont dioptriás lencsét kell hordanom, nem ablaküveget és meg szeretném csináltatni. Az érdekelne, hogy milyen kb, mivel jár.Amadeus91lézeres szemműtétje volt már valakinek? Amadeus91Mi érdekel? (Lesz.)szaba