Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 12 éve
catattack
3 520
Még annyi, hogy az olcsóbb (3-4 ezer közötti) is bírná ezt, vagy ti már egy drágább verziót használtok ?sütiEz az olcsó, amiről írtam.
több mint 12 éve
én direkt a szobám ajtajához szereltem, mert így mindig elmegyek alatta, ergo folyamatosan emlékeztet, ha aznap épp kihagytam volna egy kis húzodzkodást 😊 leálltam sajna a gyúrással mostanában, de szerintem ez a gyakorlat nagyon jó legalább a "szinten tartáshoz", vagy legalább az önbizalom-növeléshez, csak ajánlani tudomjjncaaAz a baj, hogy hiába jártam annó rendszeresen kondiba, soha az életben nem tudtam magam felhúzni hát izomból... Pedig fűrészeltem meg eveztem annyival, mint edzőtársam akinek simán ment. Most meg fegyencedzésnél járok ott, úgyhogy kíváncsi leszek azóta változott-e valami... 😀 Szaba is mondta, hogy jó gyakorlat ne hagyjam ki vagy helyettesítsem mással, ez a pár ezer forint meg akkor még belefér.
több mint 12 éve
én direkt a szobám ajtajához szereltem, mert így mindig elmegyek alatta, ergo folyamatosan emlékeztet, ha aznap épp kihagytam volna egy kis húzodzkodást 😊 leálltam sajna a gyúrással mostanában, de szerintem ez a gyakorlat nagyon jó legalább a "szinten tartáshoz", vagy legalább az önbizalom-növeléshez, csak ajánlani tudomnekem pont ilyen van, szerintem elég ez az árkategória, a két hengeres rész közti illeszkedést kell hamar megerősíteni, amúgy bírni fogja a strapát (fa ajtófélfába nem biztos, hogy a legjobb ötlet)jjncaaKöszi neked is. Én is inkább a a folyosó eldugott részére akarom felrakni, mert ajtófélfa lábemeléshez nem lenne elég magas. Ha stabil akkor onnantól úgy is találok már neki egy helyet valahol, mégis jobb, mint a nappaliba felfúrni egy "rendeset". 😀süti
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
nekem pont ilyen van, szerintem elég ez az árkategória, a két hengeres rész közti illeszkedést kell hamar megerősíteni, amúgy bírni fogja a strapát (fa ajtófélfába nem biztos, hogy a legjobb ötlet)jjncaaKöszi neked is. Én is inkább a a folyosó eldugott részére akarom felrakni, mert ajtófélfa lábemeléshez nem lenne elég magas. Ha stabil akkor onnantól úgy is találok már neki egy helyet valahol, mégis jobb, mint a nappaliba felfúrni egy "rendeset". 😀
több mint 12 éve
nekem pont ilyen van, szerintem elég ez az árkategória, a két hengeres rész közti illeszkedést kell hamar megerősíteni, amúgy bírni fogja a strapát (fa ajtófélfába nem biztos, hogy a legjobb ötlet)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nekem van ilyenem. Bár én padlás feljáróba raktam. Öcsém és én is nyomattuk 1000-rel, de mindig féltem, hogy leszakad.Köszi a segítséget. 😊
Eddig nem történt baleset. Másfél éve használjuk.
Asszem 90 vagy 100 kilóig írja biztonságosnak. Én 90, tesóm 85.
Azt is mérlegeld, hogy pl. nálam recsegett a fa amikor installáltam. Én olyan ajtóhoz raknám, aminek már mindegy.catattack
Még annyi, hogy az olcsóbb (3-4 ezer közötti) is bírná ezt, vagy ti már egy drágább verziót használtok ?
több mint 12 éve
catattack
3 520
Nekem van ilyenem. Bár én padlás feljáróba raktam. Öcsém és én is nyomattuk 1000-rel, de mindig féltem, hogy leszakad.Én nem tudom, de ha veszel ilyet és beválik, írhatsz, hogy hol vetted, mert akkor én is beszerzek egyet. 😀szabaElőbb írja meg valaki, hogy neki bevált, és akkor veszek én is, utána pedig megírom neked. 😀süti
Eddig nem történt baleset. Másfél éve használjuk.
Asszem 90 vagy 100 kilóig írja biztonságosnak. Én 90, tesóm 85.
Azt is mérlegeld, hogy pl. nálam recsegett a fa amikor installáltam. Én olyan ajtóhoz raknám, aminek már mindegy.
több mint 12 éve
Én nem tudom, de ha veszel ilyet és beválik, írhatsz, hogy hol vetted, mert akkor én is beszerzek egyet. 😀szabaElőbb írja meg valaki, hogy neki bevált, és akkor veszek én is, utána pedig megírom neked. 😀
több mint 12 éve
szaba
10 550
Az ilyen ajtófélfa közé helyezhető húzódzkodókról van valakinek személyes tapasztalata ?Én nem tudom, de ha veszel ilyet és beválik, írhatsz, hogy hol vetted, mert akkor én is beszerzek egyet. 😀
Heti 1-2 alkalomszor pár percre kéne, súlyom olyan 75 kiló körül mozog. Ennyire megteszi ez is ?süti
több mint 12 éve
Nekem annyi tapasztalatom van ezzel kapcsolatban, hogy ismerősöm diplomával rendelkezik és jelentkezett egy szobalányi állásra sokadmagával együtt, felvették, majd mikor a hajóra felszállt közölték vele, hogy a mosodában fog dolgozni. (Ami a hajó fenekén a világtól elzárva van. napi több több mint 10 óra munkával) Elég kutyaszar élet. Ha valamit venni akar, akkor megkéri a szobalány ismerősét. harisnyáért is pl. őt tudta csak elküldeni, mert ő sehogy sem jutott le a hajóról, amikor kikötöttek.
több mint 12 éve
én pont nem, de sok ismerősöm igen, mi kell? a gmn-nél vagy a carnivalnál érdeklődj állásügybenjjncaa
mire vagy kíváncsi...szabaszerencsére van egy közeli ismerősöm, akivel tegnap beszélgettem ez ügyben, mert májusban jött haza a 8 hónapos szerződésből, és most megy vissza július 8.-án. tanári diplomája van, szóval köze sincs a vendéglátáshoz, mégis felvették segédfelszolgálónak (tavaly júniusában kezdett hozzá a projekthez, majd a sikeres elbeszélgetés után, szeptember 1.-jén kellett megjelennie miamiban), - pedig a különféle munkaközvetítő honlapokon (hajópincér.hu, dunarapszódia.hu, gmn-hungary.hu), mind-mind azt írják, hogy kell egy bizonyos fokú munkatapasztalat, de ezek szerint nem kell feltétlen minden pozícióhoz (pl. nyilván szakácsnak kell)?
egyébként az ismerősöm a dunarapszódiához ment.
valahogy így vázolta fel:
1. felment pestre a tájékoztatóra júniusban
2. megírta sikeresen az angolt
3. elintézte a papírokat (orvosi, stb.)
4. felment újból pestre, hogy elbeszélgesen valamelyik vezetővel angolul
5. szóltak neki hogy szeptember 1.-jén jelenése van miamiban.
mennyi időt érdemes várni, ha nagyon nem telefonálnak, hogy van e munka? mert fórumokon olvasgattam, hogy van akinek 3 hónapja sem szóltak vissza.
több mint 12 éve
szaba
10 550
mire vagy kíváncsi...
több mint 12 éve
(nem hiszem, de ki a f*sz tudja)én pont nem, de sok ismerősöm igen, mi kell? a gmn-nél vagy a carnivalnál érdeklődj állásügyben
dolgozott már valaki óceánjáró hajón? vagy tervez e valaki idővel egy ilyet megpróbálni?Ventura
---
több mint 12 éve
(nem hiszem, de ki a f*sz tudja)dolgozott már valaki óceánjáró hajón? vagy tervez e valaki idővel egy ilyet megpróbálni?
több mint 12 éve
Reklámot keresek:Azt hiszem az Eurosporton láttam. Fényképezős. A csávó mindig úgy fényképez, mintha közvetlenül rajta ülne valamin. Pl bálnán. Vki nem tudja, hogy melyik reklám ez?
több mint 12 éve
van tippje valakinek, hogy lehet a legolcsóbban eljutni Pestről Brugge-be?jjncaaBrusselbe repülővel és onnan vonat vagy busz?
több mint 12 éve
szaba
10 550
van tippje valakinek, hogy lehet a legolcsóbban eljutni Pestről Brugge-be?jjncaaVolánbusz nem megy Belgium felé? Amúgy a legolcsóbb gyalog. 😀 (bocs...)
több mint 12 éve
Fapadosokat néztél már?GRAFIaha, liligo.hu-n a legolcsóbb jegy drágább volt, mintha New Yorkba utaznék... (két átszállás a minimum)
---
több mint 12 éve
Fapadosokat néztél már?
több mint 12 éve
van tippje valakinek, hogy lehet a legolcsóbban eljutni Pestről Brugge-be?
---
több mint 12 éve
Remélem nem fog! Én sem csinálnám meg még egyszer az is tök biztos!Valakinek volt már orrsövény műtéte? Csak, hogy ez az orrváladékozás miként fog eltűnni, és, hogy hogyan fog kitisztulni az orrom. Orrfújással, amit csak egy-két hét után lehet normálisan? 😊kristóf17Én csak láttam olyat akinek volt (akkor nekem "csak" mandula műtétem volt), de nem cserélnék vele, egyébként nekem is kéne, de inkább nem, főleg hogy visszanőhet...Egon bá
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Valakinek volt már orrsövény műtéte? Csak, hogy ez az orrváladékozás miként fog eltűnni, és, hogy hogyan fog kitisztulni az orrom. Orrfújással, amit csak egy-két hét után lehet normálisan? 😊kristóf17Én csak láttam olyat akinek volt (akkor nekem "csak" mandula műtétem volt), de nem cserélnék vele, egyébként nekem is kéne, de inkább nem, főleg hogy visszanőhet...
több mint 12 éve
Valakinek volt már orrsövény műtéte? Csak, hogy ez az orrváladékozás miként fog eltűnni, és, hogy hogyan fog kitisztulni az orrom. Orrfújással, amit csak egy-két hét után lehet normálisan? 😊
több mint 12 éve
Jelen állás szerint mind a három zsebből lehet szállást fizetni, de most módosítottak valami olyat, hogy a jövőben az utazási irodáknál a szállást csak a szállás zsebből lehet. Viszont ha jól értettem akkor ha közvetlenül a szállodának fizetsz akkor mehet mind a háromból továbbra is.