Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 12 éve
írtam. írták, hogy a legkönnyebb és leggyorsabb út a pénz küldés. 5 euroért 25 GB feltöltési kreditet kapsz.húha. elég rég regisztráltam már, szóval nem emlékszem pontosan, de úgy rémlik, hogy simán regisztrálsz a kártyáddal paypalra, és akkor tudsz azon keresztül fizetni
szóval a kérdésem az, hogy hogy kell hazsnáléni ezt a paypal-os cuccost? még sosem csináltma ilyet. van bankkártyám - otp-s.
www.paypal.com/au/cgi-bin/webscr?cmd=_flow&SESSION=8WgkAYKzcdJWdQdGxhbfO01Q63I-bvMR9Luc9kUyMSd4Fiyuzk_Y65882qS&dispatch=50a222a57771920b6a3d7b606239e4d529b525e0b7e69bf0224adecfb0124e9b61f737ba21b081983375a38b40b7ec79a0179e3b8dcbd5ee
Venturana szóval. elvileg azthiszem ide írtam a ten yard torrentel kapcsolatos problémám, hogy disabled accountom van. pár hét elteltével nagy nehezen kikapcsolták a bannt, de ugye javítnaom kell a ratiomat 0.3-ra (0.26 van most nekem). ezt a kedves privát üzenetet kaptam, amit minjdárt belinkelek 3 részuben, képként nekek. sajnos zavi nem tudott segíteni (bár mondott egy két tippet, hogy szedjek le titokban cfl meccset), de kíváncsi lennék, hogy nektek mi a véleményetek. lényegében azt kérik, hogy seedeljek, de ne töltsek le. a kérdés akkor, hogy mit seedeljek egyáltalán, mert a gépemen se meccs, se torrentfájl nincs.én írnék nekik, hogy sajnos a gépedről elvesztek a cuccok, ezért nincs mit seedelned, és segítséget kérszSzobi22
Ventura
több mint 12 éve
help kellene.hazahoztam a laptopot, és a szokásos itthoni wifi hálózat helyett, egy tök más hálózathoz csatlakozik (automatikusan). az iPad a jót látja és használja, tehát nem a routerrel lesz a gond hanem vmi a laptopban nem ok. ha kábellel rádugom überfaszán hasít, de wifin nem.
a hálózati kapcsolatok megjelenítésénél semmi (pedig tárasházban lakom, hosszú lista szokott lenni), frissítésre sem jönnek elő az alternatívák. ha letiltom, engedélyezem, újra erre az idegen (TP-LINK_9CEC36-ra) csatlakozik. reboot nem segít.
mit lehet tenni ?
(és teljesen egybites user vagyok, tehát mintha a nagyszüleidnek mondanád)
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
(Y) Lassan nekem is ez jön,csak még be kell szereznem megfelelő mennyiségű dvd-t,amire az adatokat lementemDripJa így már minden fasza ... nagy takarítás kellett nekibasszus remelem valaki tud segiteni. Ma reggel ota van a problema.Ay msn nem akar menni... kattingattam semmi... leakartam tolteni egz ujabbat de nem engedte mert mar felvan teve letoroltem de meg mindig jelyi h fent van syal igy mar msnem sincs ... irto lassu a gep reggel torolgettem is virusokat meg ccleaner is tisytogattam de semmi ... a bill meg meghulzult , atvaltott angolra de nem tudom vissyatenni se alt shiftel se a veyelropultba . rem;lem valaki tud valamit mindaniDripNem lehet,hogy csuma vírus az egész?Egy format C mindent megold 😊JoeyPorter
Drip
több mint 12 éve
Ja így már minden fasza ... nagy takarítás kellett nekiDripbasszus remelem valaki tud segiteni. Ma reggel ota van a problema.Ay msn nem akar menni... kattingattam semmi... leakartam tolteni egz ujabbat de nem engedte mert mar felvan teve letoroltem de meg mindig jelyi h fent van syal igy mar msnem sincs ... irto lassu a gep reggel torolgettem is virusokat meg ccleaner is tisytogattam de semmi ... a bill meg meghulzult , atvaltott angolra de nem tudom vissyatenni se alt shiftel se a veyelropultba . rem;lem valaki tud valamit mindaniDripNem lehet,hogy csuma vírus az egész?Egy format C mindent megold 😊JoeyPorter
több mint 12 éve
írtam. írták, hogy a legkönnyebb és leggyorsabb út a pénz küldés. 5 euroért 25 GB feltöltési kreditet kapsz.szóval a kérdésem az, hogy hogy kell hazsnáléni ezt a paypal-os cuccost? még sosem csináltma ilyet. van bankkártyám - otp-s.
www.paypal.com/au/cgi-bin/webscr?cmd=_flow&SESSION=8WgkAYKzcdJWdQdGxhbfO01Q63I-bvMR9Luc9kUyMSd4Fiyuzk_Y65882qS&dispatch=50a222a57771920b6a3d7b606239e4d529b525e0b7e69bf0224adecfb0124e9b61f737ba21b081983375a38b40b7ec79a0179e3b8dcbd5ee
na szóval. elvileg azthiszem ide írtam a ten yard torrentel kapcsolatos problémám, hogy disabled accountom van. pár hét elteltével nagy nehezen kikapcsolták a bannt, de ugye javítnaom kell a ratiomat 0.3-ra (0.26 van most nekem). ezt a kedves privát üzenetet kaptam, amit minjdárt belinkelek 3 részuben, képként nekek. sajnos zavi nem tudott segíteni (bár mondott egy két tippet, hogy szedjek le titokban cfl meccset), de kíváncsi lennék, hogy nektek mi a véleményetek. lényegében azt kérik, hogy seedeljek, de ne töltsek le. a kérdés akkor, hogy mit seedeljek egyáltalán, mert a gépemen se meccs, se torrentfájl nincs.én írnék nekik, hogy sajnos a gépedről elvesztek a cuccok, ezért nincs mit seedelned, és segítséget kérszSzobi22
Ventura
több mint 12 éve
holnap, vagy azutan ha lesz idom ujra rakom az gesz gepet az a biztosbasszus remelem valaki tud segiteni. Ma reggel ota van a problema.Ay msn nem akar menni... kattingattam semmi... leakartam tolteni egz ujabbat de nem engedte mert mar felvan teve letoroltem de meg mindig jelyi h fent van syal igy mar msnem sincs ... irto lassu a gep reggel torolgettem is virusokat meg ccleaner is tisytogattam de semmi ... a bill meg meghulzult , atvaltott angolra de nem tudom vissyatenni se alt shiftel se a veyelropultba . rem;lem valaki tud valamit mindaniDripNem lehet,hogy csuma vírus az egész?Egy format C mindent megold 😊JoeyPorter
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
basszus remelem valaki tud segiteni. Ma reggel ota van a problema.Ay msn nem akar menni... kattingattam semmi... leakartam tolteni egz ujabbat de nem engedte mert mar felvan teve letoroltem de meg mindig jelyi h fent van syal igy mar msnem sincs ... irto lassu a gep reggel torolgettem is virusokat meg ccleaner is tisytogattam de semmi ... a bill meg meghulzult , atvaltott angolra de nem tudom vissyatenni se alt shiftel se a veyelropultba . rem;lem valaki tud valamit mindaniDripNem lehet,hogy csuma vírus az egész?Egy format C mindent megold 😊
több mint 12 éve
basszus remelem valaki tud segiteni. Ma reggel ota van a problema.Ay msn nem akar menni... kattingattam semmi... leakartam tolteni egz ujabbat de nem engedte mert mar felvan teve letoroltem de meg mindig jelyi h fent van syal igy mar msnem sincs ... irto lassu a gep reggel torolgettem is virusokat meg ccleaner is tisytogattam de semmi ... a bill meg meghulzult , atvaltott angolra de nem tudom vissyatenni se alt shiftel se a veyelropultba . rem;lem valaki tud valamit mindani
több mint 12 éve
na szóval. elvileg azthiszem ide írtam a ten yard torrentel kapcsolatos problémám, hogy disabled accountom van. pár hét elteltével nagy nehezen kikapcsolták a bannt, de ugye javítnaom kell a ratiomat 0.3-ra (0.26 van most nekem). ezt a kedves privát üzenetet kaptam, amit minjdárt belinkelek 3 részuben, képként nekek. sajnos zavi nem tudott segíteni (bár mondott egy két tippet, hogy szedjek le titokban cfl meccset), de kíváncsi lennék, hogy nektek mi a véleményetek. lényegében azt kérik, hogy seedeljek, de ne töltsek le. a kérdés akkor, hogy mit seedeljek egyáltalán, mert a gépemen se meccs, se torrentfájl nincs.én írnék nekik, hogy sajnos a gépedről elvesztek a cuccok, ezért nincs mit seedelned, és segítséget kérsz
Ventura
több mint 12 éve
na szóval. elvileg azthiszem ide írtam a ten yard torrentel kapcsolatos problémám, hogy disabled accountom van. pár hét elteltével nagy nehezen kikapcsolták a bannt, de ugye javítnaom kell a ratiomat 0.3-ra (0.26 van most nekem). ezt a kedves privát üzenetet kaptam, amit minjdárt belinkelek 3 részuben, képként nekek. sajnos zavi nem tudott segíteni (bár mondott egy két tippet, hogy szedjek le titokban cfl meccset), de kíváncsi lennék, hogy nektek mi a véleményetek. lényegében azt kérik, hogy seedeljek, de ne töltsek le. a kérdés akkor, hogy mit seedeljek egyáltalán, mert a gépemen se meccs, se torrentfájl nincs.1.) kepfeltoltes.hu/view/120715/N_vtelen111_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2.) kepfeltoltes.hu/view/120715/N_vtelen222_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
3.) kepfeltoltes.hu/view/120715/N_vtelen333_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
több mint 12 éve
Sebii
3 536
Nem tudom mennyire vannak itt mobiltelefon szakértők, de gondoltam megkérdezem, hogy melyik középkategóriás okostelefont ajánlanátok most vásárlásra? Samsung Galaxy S Plus-t néztem most, hasonló árfekvésűekben gondolkodom.
több mint 12 éve
Mi a szartól lehet, hogy a firefox meggajdult. Kezdőoldalnak a firefox kezdőlepot hozza be. Ha beállítom az általam használni kívánt oldalt,, a következő FF indításkor olyan, mintha be sem állítottam volna, megint a ff kezdőlapot hozza be. A beállításoknál minden alapbeálításon van, és hiába állítok bármit, a következő alkalommal megint elfelejt mindet. Berakott a könyvjelző sorba egy leggyakrabban látogatott oldalak részt, amit szintén hiába törlök, következő indításkor megint ott van.
több mint 12 éve
Azt mindenképp rakd fel szerintem! Az nem véletlen van hozzá! Így csak ki van feszítve az ajtóhoz, viszont azzal a vacakkal sokkal stabilabb! A kis pereme sokat fog!catattackOkés zsokés !
Csak most még csípőmagasságban volt és fél testsúllyal nehezedtem rá, nem akartam több lyukat is fúrni rá ( 😐 ). Legközelebb már feljebb rakom, meg a falba akarom majd befúrni, hogy elég magasan legyen lábemeléshez is. Csak mivel nem kőműves építette, így van anyag bőven benne, és nem túl egyszerű fúrni. 😀
több mint 12 éve
catattack
3 520
és van hozzá egy külön felcsavarható szerkentyű, ami még jobban rögzítené.sütiAzt mindenképp rakd fel szerintem! Az nem véletlen van hozzá! Így csak ki van feszítve az ajtóhoz, viszont azzal a vacakkal sokkal stabilabb! A kis pereme sokat fog!
több mint 12 éve
Tesóm is használja már egy ideje, teljesen faszán működik.
több mint 12 éve
az a kifejezés, hogy "de viszont", az helytelen?Amadeus91tautológia, ugyanazon értelmű szavakat használsz egymás mellett feleslegesen
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
szaba
10 550
Köszi, utána járok.Hervisben 5 ezerért egy ilyet vettem: http://cache1.willhaben.apa.net/mmo/0/429/366/40_-790506196.jpgAz ilyen ajtófélfa közé helyezhető húzódzkodókról van valakinek személyes tapasztalata ?Én nem tudom, de ha veszel ilyet és beválik, írhatsz, hogy hol vetted, mert akkor én is beszerzek egyet. 😀szaba
Heti 1-2 alkalomszor pár percre kéne, súlyom olyan 75 kiló körül mozog. Ennyire megteszi ez is ?süti
Falról lecsúszott (bár lehet le kellett volna porolni vagy megnedvesíteni), viszont fa ajtó keretben már nem volt gond. Ráadásul nem is rongál (bár elég tömény az ajtó keret), és van hozzá egy külön felcsavarható szerkentyű, ami még jobban rögzítené. Engem nélküle is stabilan tartott, úgyhogy igaz, hogy most használtam először, de tudom ajánlani én is.süti
több mint 12 éve
Hervisben 5 ezerért egy ilyet vettem: http://cache1.willhaben.apa.net/mmo/0/429/366/40_-790506196.jpgAz ilyen ajtófélfa közé helyezhető húzódzkodókról van valakinek személyes tapasztalata ?Én nem tudom, de ha veszel ilyet és beválik, írhatsz, hogy hol vetted, mert akkor én is beszerzek egyet. 😀szaba
Heti 1-2 alkalomszor pár percre kéne, súlyom olyan 75 kiló körül mozog. Ennyire megteszi ez is ?süti
Falról lecsúszott (bár lehet le kellett volna porolni vagy megnedvesíteni), viszont fa ajtó keretben már nem volt gond. Ráadásul nem is rongál (bár elég tömény az ajtó keret), és van hozzá egy külön felcsavarható szerkentyű, ami még jobban rögzítené. Engem nélküle is stabilan tartott, úgyhogy igaz, hogy most használtam először, de tudom ajánlani én is.
több mint 12 éve
Bajorföldön nem mindegy?
több mint 12 éve
szaba
10 550
az a kifejezés, hogy "de viszont", az helytelen?Amadeus91Nem, csak értelmetlen.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
az a kifejezés, hogy "de viszont", az helytelen?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Van benne olyan, hogy hangrögzítés! Öcsémnek ilyen van!Szuper, megvan, koszi!
Menü > Alkalmazások > Hangrögzítőcatattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
Van benne olyan, hogy hangrögzítés! Öcsémnek ilyen van!Menü > Alkalmazások > Hangrögzítő
több mint 12 éve
Olyan kerdesem hogy nokia 6303i telefonnak van olyan lehetosege, funkcioja, hogy a telefonbeszelgetest fel tudom venni, rogziteni?
több mint 12 éve
Köszönöm mindkettőtöknek, megnézem mit tudok kihozni a dologból!