Kérdések bármiről

30 feliratkozó

több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
Az lenne a kérdésem, hogy szószerint átvett fordítást az angol wikipédiáról lehet közölni a magyaron anélkül, hogy a forrásokat megneveznék (vagy ilyenkor az angol wikipedia -t kell forrásként megnevezni)? Mert unalmamban fordítgatnék pár sportolóról szoló írást angolról magyarra, de nem tudom hogy hogy kéne. Ja és még annyi, hogy akkor azt szerkesztek, amit akarok, és ha valakinek nem tetszik, akkor maximum törli?
Előre is kösz.Jughead
lehet, csak kapsz bele majd egy "Ez a szócikk nem tünteti fel a forrásokat" sablont, mint itt
http://hu.wikipedia.org/wiki/Heisman-tr%C3%B3fea

szócikktől függ amúgy, mostanában már szinte semmi új szerkesztés nem jelenik meg a moderátorok engedélye nélkül (ennyit a "szabad" enciklopédiáról), tedd csak simán bele a lefordított szöveg linkjeit

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 213
Az lenne a kérdésem, hogy szószerint átvett fordítást az angol wikipédiáról lehet közölni a magyaron anélkül, hogy a forrásokat megneveznék (vagy ilyenkor az angol wikipedia -t kell forrásként megnevezni)? Mert unalmamban fordítgatnék pár sportolóról szoló írást angolról magyarra, de nem tudom hogy hogy kéne. Ja és még annyi, hogy akkor azt szerkesztek, amit akarok, és ha valakinek nem tetszik, akkor maximum törli?
Előre is kösz.
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Digiretus.hu
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 129 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
valaki tud olyan magyar oldalt vagy youtube videót, ahol a photoshop alapjait mutatják be kezdőknek?
lesem a google-ba de nem találok olyat vagy ha találtam akkor magyar verziójú photoshoppal csinálták. nekem mindenképp angol verziójúval kell megtanulnom
(CS3)

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Hogyan tudom a printscreen tartalmát "törölni" ? Biztos hülyén hangzik a kérdés, de ha csinálok egy felvételt, a következő újraindításig az a kép marad benne, hiába akarok másikat csinálni. Mi lehet a probléma?GRAFI
Minden egyes lenyomásnál új képet kéne csinálnia. Nézd meg, hogy ha asztalon csinálod se működik-e, illetve ha játékból akarsz kimenteni képeket, azt egyesek letiltják. Erre viszont kiváló megoldás a Fraps nevű progi.süti
vagy a gadwin print screenjjncaa
Nem játékból, még csak nem is programból. Régen működött, most sehogy sem akar. Egyet csinálok, és az a kép "beragad". Hiába nyomok újabbat és újabbat, csak az van a memóriájában.
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 644 — Invisible man
Robogót vennék városi használatra. Ha valaki jártas ilyenben kérem jelezze.Matthew99
nekem hasonló célra van egy Keeway Matrixom. Elég olcsón hozzá lehet már jutni, egész jól megy és kb. 2 litert eszik 100-on. 2006 óta használom az enyémet, beleraktam 20000 km-t és még csak egyszer kellett hozzányúlni.shawnka
Egész szimpatikus. És az árkategória is jó.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Robogót vennék városi használatra. Ha valaki jártas ilyenben kérem jelezze.Matthew99
nekem hasonló célra van egy Keeway Matrixom. Elég olcsón hozzá lehet már jutni, egész jól megy és kb. 2 litert eszik 100-on. 2006 óta használom az enyémet, beleraktam 20000 km-t és még csak egyszer kellett hozzányúlni.
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 550
Írj pm-et.
több mint 12 éve
Robogót vennék városi használatra. Ha valaki jártas ilyenben kérem jelezze.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
Hogyan tudom a printscreen tartalmát "törölni" ? Biztos hülyén hangzik a kérdés, de ha csinálok egy felvételt, a következő újraindításig az a kép marad benne, hiába akarok másikat csinálni. Mi lehet a probléma?GRAFI
Minden egyes lenyomásnál új képet kéne csinálnia. Nézd meg, hogy ha asztalon csinálod se működik-e, illetve ha játékból akarsz kimenteni képeket, azt egyesek letiltják. Erre viszont kiváló megoldás a Fraps nevű progi.süti
vagy a gadwin print screen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Minden egyes lenyomásnál új képet kéne csinálnia. Nézd meg, hogy ha asztalon csinálod se működik-e, illetve ha játékból akarsz kimenteni képeket, azt egyesek letiltják. Erre viszont kiváló megoldás a Fraps nevű progi.
több mint 12 éve
Hogyan tudom a printscreen tartalmát "törölni" ? Biztos hülyén hangzik a kérdés, de ha csinálok egy felvételt, a következő újraindításig az a kép marad benne, hiába akarok másikat csinálni. Mi lehet a probléma?
több mint 12 éve
Nekem a vimeonál is ugyanazt teszi.
De hamár betetted, átváltottam a HTML5 módra, és megszűnt a szaggatás. Szóvsal még biztosabb, hogy a rohadék flash szarakszik. Mindenesetre kösz a tippet (még ha nem is az a baj, amit gondoltál).
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ha a youtube-ról beszéltek, akkor nem lehet az, hogy flashről átváltott html5-re és azért szaggat? Ha esetleg ez van, akkor itt vissza tudtok váltani a flashes módra, nekem az simábban fut, mint a html5: http://www.youtube.com/html5

több mint 12 éve
Nekem már az előző frissítés óta ilyen. Tegnap szedte le a legfrissebet, azt hittem megoldódik. Tévedtem. 😕
Mintha valahol azt olvastam volna, hogy csak a FF-al csinálja. Próbáltam chrome-mal is, de ugyanúgy be-beszaggatnak a videók.
több mint 12 éve
Nekem is ugyanez a bajom. És lassít is mint állat. Tele van vele a tököm..

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Új flash player állandóan ledöglik...Valakinek hasonló problémája nem volt? :rolleyes: Esetleg valami ötlet rá?

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Be persze,vagy 200 ilyen lemezt írtam tele...Pont ez a baj,hogy az írási folyamatot sem tudom elkezdeni,mert nem észleli az üres lemezt :rolleyes: Előtte mindig kidobta a windows az alap ablakot mikor beraksz egy lemezt,most az sincs 😕JoeyPorter
Vagy úgy. Akkor próbálj firmware-t frissíteni (DVD író márkáját megnézed mögé firmware és kitudod guglizni. Igaz ha ugyanolyan mint amilyenekre eddig is írtál, nem hinném, hogy segíteni fog.), vagy ha az se segít kipróbálhatod még egy ismerősnél ott jók-e.
Viszont ha feltűnően olcsón, esetleg már bontottan vetted, akkor lehet, hogy ez most egy rossz üzlet volt. Kitudja mit művelnek közbe velük. Persze ellenkező esetben blokkal kilehet cseréltetni.süti
Nálam lehet valami gebasz,mert hárman rendeltünk egy 100as packot és elosztottuk.A többieknél semmi gond nincs :/

több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
Számtech gurukhoz:Miért van az,hogy a dvd íróm/olvasóm nem akarja beolvasni az üres lemezeket?Most vettem egy 100as Maxell packot,de vagy 10 db-ot bepróbáltam randomra és semmi reakció...Ugyanezen típusú lemezeknél az olyat meg beolvassa amire már írtam valamit...JoeyPorter
😕 😕JoeyPorter
Eddig beolvasta az üres lemezeket ?
Próbálj meg írni rá, ha azt se olvassa akkor lesz csak gond.
hogy kell az operációs rendszer amerikai lokálra állítani?Delphi 2010-hez kéne.Kiss
Attól függ milyen op rendszer, de windoswnál én úgy tudom - vagy legalábbis nem hallottam még róla -. hogy lehetne váltani a lokalizációt.süti
windows van..köszi!átkúrt a prof. 😊

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Be persze,vagy 200 ilyen lemezt írtam tele...Pont ez a baj,hogy az írási folyamatot sem tudom elkezdeni,mert nem észleli az üres lemezt :rolleyes: Előtte mindig kidobta a windows az alap ablakot mikor beraksz egy lemezt,most az sincs 😕JoeyPorter
Vagy úgy. Akkor próbálj firmware-t frissíteni (DVD író márkáját megnézed mögé firmware és kitudod guglizni. Igaz ha ugyanolyan mint amilyenekre eddig is írtál, nem hinném, hogy segíteni fog.), vagy ha az se segít kipróbálhatod még egy ismerősnél ott jók-e.
Viszont ha feltűnően olcsón, esetleg már bontottan vetted, akkor lehet, hogy ez most egy rossz üzlet volt. Kitudja mit művelnek közbe velük. Persze ellenkező esetben blokkal kilehet cseréltetni.
több mint 12 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Egerszalók?Atari
Niagara béta verzió.Gabesz92
Pamukkale
http://en.wikipedia.org/wiki/Pamukkalevadibandi
Köszi szépen! A többieknek is a próbálkozást 😛
több mint 12 éve
Számtech gurukhoz:Miért van az,hogy a dvd íróm/olvasóm nem akarja beolvasni az üres lemezeket?Most vettem egy 100as Maxell packot,de vagy 10 db-ot bepróbáltam randomra és semmi reakció...Ugyanezen típusú lemezeknél az olyat meg beolvassa amire már írtam valamit...JoeyPorter
😕 😕JoeyPorter
Próbálj meg írni rá, ha azt se olvassa akkor lesz csak gond.süti
Be persze,vagy 200 ilyen lemezt írtam tele...Pont ez a baj,hogy az írási folyamatot sem tudom elkezdeni,mert nem észleli az üres lemezt :rolleyes: Előtte mindig kidobta a windows az alap ablakot mikor beraksz egy lemezt,most az sincs 😕

több mint 12 éve
😕 😕JoeyPorter
Próbálj meg írni rá, ha azt se olvassa akkor lesz csak gond.
hogy kell az operációs rendszer amerikai lokálra állítani?Delphi 2010-hez kéne.Kiss
Attól függ milyen op rendszer, de windoswnál én úgy tudom - vagy legalábbis nem hallottam még róla -. hogy lehetne váltani a lokalizációt.
több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
hogy kell az operációs rendszer amerikai lokálra állítani?Delphi 2010-hez kéne.

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
😕 😕