Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Safarit nagyon bírtam, csak sajnos sokat eszik ezért váltottam.reinstall?Vagy apple safarit, nálam az nyert 😊Mex
de am használj Operátkristof
De amúgy az nagyon bejött.
több mint 12 éve
reinstall?Vagy apple safarit, nálam az nyert 😊
de am használj Operátkristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
reinstall?de am használj Operát
több mint 12 éve
megbolondult a chrome, rákattintok és nem nyitja meg, olyan mintha kis méretre helyezném. és a restart sem segít. mozilla meg egy fos...ötletek?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Köszi szépen, én is hasonlóra gondoltam.Szavazást szeretnék létrehozni egy honlapon, a szavazo.net erre tökéletes. Oké el is készült, minden jó, viszont ha azt szeretném, hogy kikerüljön a honlapra a szavazás, akkor az ékezetes betűket nem jeleníti meg (helyette elfordított négyzetben kérdőjel...). Valakinek van valami ötlete, hogy tudnám helyrehozni? :rolleyes:AsbeeNem értek hozzá, szóval ne vedd készpénznek a véleményem, de valószínűleg valahogy nem kompatibilis a szavazásos plugin és a weboldal karakterkódolása. Én egyébként ezt a szavazáskészítőt ismerem, ezzel hátha jó lesz neked is: http://www.micropoll.com/Schleck
több mint 12 éve
Szavazást szeretnék létrehozni egy honlapon, a szavazo.net erre tökéletes. Oké el is készült, minden jó, viszont ha azt szeretném, hogy kikerüljön a honlapra a szavazás, akkor az ékezetes betűket nem jeleníti meg (helyette elfordított négyzetben kérdőjel...). Valakinek van valami ötlete, hogy tudnám helyrehozni? :rolleyes:AsbeeNem értek hozzá, szóval ne vedd készpénznek a véleményem, de valószínűleg valahogy nem kompatibilis a szavazásos plugin és a weboldal karakterkódolása. Én egyébként ezt a szavazáskészítőt ismerem, ezzel hátha jó lesz neked is: http://www.micropoll.com/
több mint 12 éve
Szavazást szeretnék létrehozni egy honlapon, a szavazo.net erre tökéletes. Oké el is készült, minden jó, viszont ha azt szeretném, hogy kikerüljön a honlapra a szavazás, akkor az ékezetes betűket nem jeleníti meg (helyette elfordított négyzetben kérdőjel...). Valakinek van valami ötlete, hogy tudnám helyrehozni? :rolleyes:
több mint 12 éve
Köszönöm Szépen holnap kiderül ! 😊akinek van Xbox-a tudna segíteni ? Holnap fogom elhozni az Xbox 360 slimet ... dcd írás hogy fog menni ? kilessz flashelve és gondoloma legújabbal ( asszel valami lt 3.0) de ehez hogy kell kiírni játékot ? van imgburn-öm dupla rétegű dvd-m de ezen kívül valami más kell ? vagy van valami amit be kell állítani ?DripAkarom mondani én sose csináltam ilyet, de itt van egy ilyen csúnya gonosz oldal: http://bobbacsi.uw.hu/data/index.html
😐süti
😀 😀
több mint 12 éve
akinek van Xbox-a tudna segíteni ? Holnap fogom elhozni az Xbox 360 slimet ... dcd írás hogy fog menni ? kilessz flashelve és gondoloma legújabbal ( asszel valami lt 3.0) de ehez hogy kell kiírni játékot ? van imgburn-öm dupla rétegű dvd-m de ezen kívül valami más kell ? vagy van valami amit be kell állítani ?DripAkarom mondani én sose csináltam ilyet, de itt van egy ilyen csúnya gonosz oldal: http://bobbacsi.uw.hu/data/index.html
😐
több mint 12 éve
akinek van Xbox-a tudna segíteni ? Holnap fogom elhozni az Xbox 360 slimet ... dcd írás hogy fog menni ? kilessz flashelve és gondoloma legújabbal ( asszel valami lt 3.0) de ehez hogy kell kiírni játékot ? van imgburn-öm dupla rétegű dvd-m de ezen kívül valami más kell ? vagy van valami amit be kell állítani ?
több mint 12 éve
Apró kiegészítés, Fortuna Hajóról és a rajta lévő "diákszobákról" van valakinek tapasztalata?
több mint 12 éve
Na, újabb kérdésem akadt.Jövőhéten mennénk 2 napra Pestre kirándulgatni, aztán ahol megszálltunk volna, ott még sem lehet, illetve én inkább szeretnék illetővel külön szobában aludni, nem úgy, hogy pár méterre szuszog még valaki. Szóval jó lenne olcsó szállás. Nézegettem google-ban millió szóra dolgokat, először kolikat (nem igazán találtam, ami jó helyen van, van is szobájuk, és ár-értékben megérné), aztán pár panzió jött szóba (jelenleg a Dominik Panzió a befutó - róluk valaki tud valamit?), illetve láttam ezer hostelt.
Életemben nem voltam hostelben, mennyire jók az ilyenek? 2 ismerősöm van, akikkel beszéltem és szálltak meg már ilyenben, egyik Bécsben és odáig volt tőle, hogy mennyire jó volt, másik Pesten, ahol full koszos volt a szoba, ráadásul mellettük valami 10 fős román banda volt, akik mindent túlkiabáltak hajnali 6-ig masszívan. Szóval ki tud mondani valami jót hostelekről vagy ki tud lebeszélni, esetleg akár link is jöhet.
Meg úgy amúgy, ha valaki tud olcsó szállást 2 főre, lehetőleg franciaágyasat, az ne tartsa magában 😊
Köszi
több mint 12 éve
szaba
10 549
Azért Gyurmát várom még egy kicsit, de nem jelez már fél órája semmit. 😀
több mint 12 éve
akkor meg: http://nav.gov.hu/nav/magyar_oldalak/letoltesek/nyomtatvanykitolto_programok/nyomtatvany_apeh/keretprogramok/abevjava_install.htmlCsak nem tudom, hétköznap hogy érjek oda sajnos. 😕szabaAz adóbevallást ki szokta magának elkészíteni? 😛 Lenne egy-két kérdésem, elővigyázatosság céljából...szabaén évek óta úgy csinálom, hogy bemegyek az adóirodába, a személyi adataimat előre kitöltöm, a szükséges számokat meg beírja a kedves ügyintéző hölgy 😊 ha neked se volt semmi pluszkereseted meg más extra, akkor egy próbát megérjjncaa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szaba
10 549
Csak nem tudom, hétköznap hogy érjek oda sajnos. 😕Az adóbevallást ki szokta magának elkészíteni? 😛 Lenne egy-két kérdésem, elővigyázatosság céljából...szabaén évek óta úgy csinálom, hogy bemegyek az adóirodába, a személyi adataimat előre kitöltöm, a szükséges számokat meg beírja a kedves ügyintéző hölgy 😊 ha neked se volt semmi pluszkereseted meg más extra, akkor egy próbát megérjjncaa
több mint 12 éve
Az adóbevallást ki szokta magának elkészíteni? 😛 Lenne egy-két kérdésem, elővigyázatosság céljából...szabaén évek óta úgy csinálom, hogy bemegyek az adóirodába, a személyi adataimat előre kitöltöm, a szükséges számokat meg beírja a kedves ügyintéző hölgy 😊 ha neked se volt semmi pluszkereseted meg más extra, akkor egy próbát megér
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szaba
10 549
Van vmi hely, ahol meg tudjuk beszélni (msn, stb), vagy mehet pm-ben?Az adóbevallást ki szokta magának elkészíteni? 😛 Lenne egy-két kérdésem, elővigyázatosság céljából...szabaévi 100 felettit csinálok meg, kérdezz nyugodtan 😊Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Az adóbevallást ki szokta magának elkészíteni? 😛 Lenne egy-két kérdésem, elővigyázatosság céljából...szabaévi 100 felettit csinálok meg, kérdezz nyugodtan 😊
több mint 12 éve
szaba
10 549
Az adóbevallást ki szokta magának elkészíteni? 😛 Lenne egy-két kérdésem, elővigyázatosság céljából...
több mint 12 éve
nem tudjátok van londonban nfl pro shop ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Reméljük erre rájönnek a gyártók is és a következő generációs okostelefonokba már nem akkora akksit raknak mint a Nokia 3210-esbe.Matthew99Amíg az a menő minél vékonyabb a telefon és minnél több mag legyen benne szerinted erre mennyi az esély ?
4 colos kijelző 2-4 magos proci és 1 cm-nél vékonyabb telefon konklúzió --> nap mint nap lemerül ha használod rendesen.
több mint 12 éve
azért a C3-at még ne hasonlítsuk egy androidos okostelefonhoz 😊eszem ágába sincs, csak írtam, h nem kell naponta töltögetnem, mert qrva jó az akksija.
én a galaxy minimet minden este feltöltöm, nap végére el is fogy, igaz, aktívan netezek/játszom rajta
szerk. hehe, most látom Viktor válaszát, akkor ez nekem elég nagy szopás 😀kristof
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
azért a C3-at még ne hasonlítsuk egy androidos okostelefonhoz 😊én a galaxy minimet minden este feltöltöm, nap végére el is fogy, igaz, aktívan netezek/játszom rajta
szerk. hehe, most látom Viktor válaszát, akkor ez nekem elég nagy szopás 😀
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
A Galaxy Sem ha tényleg nyomkodok aktívan akkor 4 óra alatt megdöglik, ezt utálom benne nagyon.tenorxNekem a Galaxy minim, simán bírja 3-4 napig intenzív használással is.
több mint 12 éve
Pont emiatt vettem anno Nokia E71-et, annyira nem zavar a kis kijelző, érintős telefont nem akartam. Cserébe 4-5napot kihúz az akksija normális használat mellett.MarioAnanekem Nokia C3 van, de qrva jó ien téren, simán kibír 2 hetet az akksija, pedig masszívan használom!
|