Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Reméljük erre rájönnek a gyártók is és a következő generációs okostelefonokba már nem akkora akksit raknak mint a Nokia 3210-esbe.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
A Galaxy Sem ha tényleg nyomkodok aktívan akkor 4 óra alatt megdöglik, ezt utálom benne nagyon.
több mint 12 éve
Ha sokat használod napközben akkor igen 1-1,5 nap. Egy ekkora aksi egy ilyen kijelzőt eddig tud működtetni. Főleg ha még netezel/zenét hallgatsz/mást is csinálsz rajta. Elég gyorsan le lehet húzni.Csak az Xperia-nak a "különlegessége" ez vagy minden okostelefoné?BazzaniNormális, hogy az Xperia Pro telefon akksija szűk másfél napot bír?BazzaniMég sok is 😊JoeyPorter
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
Pont emiatt vettem anno Nokia E71-et, annyira nem zavar a kis kijelző, érintős telefont nem akartam. Cserébe 4-5napot kihúz az akksija normális használat mellett.
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
szaba
10 549
Érintőkijelzősőknek a kijelzője viszi az akksit mint az állat.
több mint 12 éve
Ezt neked nem mondták el? Én ezért gondolkodtam sokáig, hogy vegyek-e. Szinte minden nap rá kell dugni a töltőre. Nehezen szoktam rá én is mert az előzőt egy héten egyszer kellett ha sokat használtam.Csak az Xperia-nak a "különlegessége" ez vagy minden okostelefoné?BazzaniNormális, hogy az Xperia Pro telefon akksija szűk másfél napot bír?BazzaniMég sok is 😊JoeyPorter
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Minden okosé...
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Nem tudom,haveromnak is Xperia Pro-ja van,épp hogy egy napot kibír és az már a jobbik esetCsak az Xperia-nak a "különlegessége" ez vagy minden okostelefoné?BazzaniNormális, hogy az Xperia Pro telefon akksija szűk másfél napot bír?BazzaniMég sok is 😊JoeyPorter
több mint 12 éve
Csak az Xperia-nak a "különlegessége" ez vagy minden okostelefoné?Normális, hogy az Xperia Pro telefon akksija szűk másfél napot bír?BazzaniMég sok is 😊JoeyPorter
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Normális, hogy az Xperia Pro telefon akksija szűk másfél napot bír?BazzaniMég sok is 😊
több mint 12 éve
Normális, hogy az Xperia Pro telefon akksija szűk másfél napot bír?
több mint 12 éve
tud valaki segíteni, hogy külföldi fizetést hogyan kell itthon leadózni?Szobi22Attól függ, hogy melyik országról van szó, van-e vele valamilyen egyezménye a magyar kormánynak, stb..
több mint 12 éve
tud valaki segíteni, hogy külföldi fizetést hogyan kell itthon leadózni?
több mint 12 éve
Ha több (vagy több féle) file, akkor Total Commanderrel zip-be, titkosítva. (Mivel a windows minden progi nélkül, alapból kezeli a zip-et.) A tömörítvény tartalmát (a file neveket) megmutatja, de megnyitáshoz kell a jelszó.Köszönöm szépen. Mondjuk végignézhettem volna ott is 😊DenyAzt szeretném kérdezni, van-e valami jó program, amivel Word (meg egyéb Office) fájlokat lejelszózók. Tehát nem hogy csak másolni nem lehet belőlük, még megnyitni sem a jelszó nélkül. Láttam, hogy van az Office-ban valami védelem fül, be is lőttem, de ugye ez csak annyit, hogy kér elején Windows live nevet meg passt. De ha az én gépemhez ül mondjuk a lakótársam, akkor simán megnyithatja, mert alapból belép Windows liveba...2007-es verziójú Word-ben bal felső sarok ikon (négy kis téglalap) -> előkészítés -> dokumentum titkosításaGogo
Szóval nincs valami program, amivel egyszerűen rábaszhatok egy jelszót?Deny
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Köszönöm szépen. Mondjuk végignézhettem volna ott is 😊Azt szeretném kérdezni, van-e valami jó program, amivel Word (meg egyéb Office) fájlokat lejelszózók. Tehát nem hogy csak másolni nem lehet belőlük, még megnyitni sem a jelszó nélkül. Láttam, hogy van az Office-ban valami védelem fül, be is lőttem, de ugye ez csak annyit, hogy kér elején Windows live nevet meg passt. De ha az én gépemhez ül mondjuk a lakótársam, akkor simán megnyithatja, mert alapból belép Windows liveba...2007-es verziójú Word-ben bal felső sarok ikon (négy kis téglalap) -> előkészítés -> dokumentum titkosításaGogo
több mint 12 éve
Azt szeretném kérdezni, van-e valami jó program, amivel Word (meg egyéb Office) fájlokat lejelszózók. Tehát nem hogy csak másolni nem lehet belőlük, még megnyitni sem a jelszó nélkül. Láttam, hogy van az Office-ban valami védelem fül, be is lőttem, de ugye ez csak annyit, hogy kér elején Windows live nevet meg passt. De ha az én gépemhez ül mondjuk a lakótársam, akkor simán megnyithatja, mert alapból belép Windows liveba...2007-es verziójú Word-ben bal felső sarok ikon (négy kis téglalap) -> előkészítés -> dokumentum titkosítása
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Gondoltam erre, csak az egyszerűségre akartam menni, simán asztalon egy fájllal. De ha igazából nem lesz senkinek jobb ötlete, akkor úgyis a mappás verzió fog szóba jönni.Azt szeretném kérdezni, van-e valami jó program, amivel Word (meg egyéb Office) fájlokat lejelszózók. Tehát nem hogy csak másolni nem lehet belőlük, még megnyitni sem a jelszó nélkül. Láttam, hogy van az Office-ban valami védelem fül, be is lőttem, de ugye ez csak annyit, hogy kér elején Windows live nevet meg passt. De ha az én gépemhez ül mondjuk a lakótársam, akkor simán megnyithatja, mert alapból belép Windows liveba...Az úgy nem jó, ha egy mappába húzod a védendő fájlokat és azt jelszavaztatod valami erre szolgáló programmal? PL. a Folder Password Expert nevű dolog elvileg ilyesmire szolgál.Schleck
több mint 12 éve
Azt szeretném kérdezni, van-e valami jó program, amivel Word (meg egyéb Office) fájlokat lejelszózók. Tehát nem hogy csak másolni nem lehet belőlük, még megnyitni sem a jelszó nélkül. Láttam, hogy van az Office-ban valami védelem fül, be is lőttem, de ugye ez csak annyit, hogy kér elején Windows live nevet meg passt. De ha az én gépemhez ül mondjuk a lakótársam, akkor simán megnyithatja, mert alapból belép Windows liveba...Az úgy nem jó, ha egy mappába húzod a védendő fájlokat és azt jelszavaztatod valami erre szolgáló programmal? PL. a Folder Password Expert nevű dolog elvileg ilyesmire szolgál.
több mint 12 éve
Azt szeretném kérdezni, van-e valami jó program, amivel Word (meg egyéb Office) fájlokat lejelszózók. Tehát nem hogy csak másolni nem lehet belőlük, még megnyitni sem a jelszó nélkül. Láttam, hogy van az Office-ban valami védelem fül, be is lőttem, de ugye ez csak annyit, hogy kér elején Windows live nevet meg passt. De ha az én gépemhez ül mondjuk a lakótársam, akkor simán megnyithatja, mert alapból belép Windows liveba...Szóval nincs valami program, amivel egyszerűen rábaszhatok egy jelszót?
több mint 12 éve
Köszi a segítséget, mindkettőtöknek.A Movie Maker sajnos nálam is többször kifagyott, pedig csak pár megás fájl volt. :/ Amúgy tökéletes lenne, bár a részekre vágás elég macerás, meg alapból szétbontja valami módszer szerint a videót. (más programnál mondjuk nem tudom, hogy működik)
Mindenesetre sikerült összevágni a videót, bár még van rajta finomítandó, de először csak kíváncsiságból ki akartam próbálni, hogy még is milyen ez a videó vágás. Egész bejön, úgyhogy megnézem a Powerdirectort is. 😊
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Nekem az folyton kifagy,azt mondják nem nagyon szereti a több 100 megás fileokat.Pl: egy 700 megás meccsel már nem tudok semmit csinálni,mert jön rögtön a hibaüzenet,hogy problémát észlelt ezért leállt :/ Cyberlink Powerdirectort nézd meg,én azt használomIngyenes videóvágó progit mit ajánlotok teljesen kezdő számára ?Sokan szidják, de a Windows Movie Maker erre a célra szerintem megfelel.Schleck
Nem szeretnék semmi extrát, csak több videóból kivágni kisebb részeket és ezeket összegyúrni, és alá rakni valami zenét.
Főleg az egyszerűség számítana.süti
több mint 12 éve
Ingyenes videóvágó progit mit ajánlotok teljesen kezdő számára ?Sokan szidják, de a Windows Movie Maker erre a célra szerintem megfelel.
Nem szeretnék semmi extrát, csak több videóból kivágni kisebb részeket és ezeket összegyúrni, és alá rakni valami zenét.
Főleg az egyszerűség számítana.süti
több mint 12 éve
Ingyenes videóvágó progit mit ajánlotok teljesen kezdő számára ?Nem szeretnék semmi extrát, csak több videóból kivágni kisebb részeket és ezeket összegyúrni, és alá rakni valami zenét.
Főleg az egyszerűség számítana.
több mint 12 éve
Galaxy Ace vagy Xperia Ray? Esetleg hasonló kategóriában egyéb opció?
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Végigfuttatok rajta egy Ad Aware-t meg egy spybotot,aztán ha nem változik a helyzet akkor szétkapom és kitakarítom,bár havonta szoktam :/Ma délelőtt óta meg van halva a Chrome-om :/ Kb 3-4perc mire betölt egy oldalt,ha meg nem akkor meg kidobja a várakozásos üzenetét,a gép meg úgy zúg,mint ha menne vagy 10 program egyszerre :o Van ötletetek mitől lehet?Az explorer valamivel gyorsabb,de az sem az igazi,mozillát meg sem próbálom 😕JoeyPorterElsőre azt mondanám, hogy szét kéne szerelni és megnézni, hogy nem a ventilátor haldoklik-e. Ha rég volt portalanítva, akkor esetleg csak annyi.
Másodszorra talán valami vírus, bár attól elég ritkán zúg a gép.
Jah meg, csak chrome alatt van baja ?
Ha más program is lassú meg zúg, akkor valószínű, hogy túl fő benne valami.süti
Szerk:Meg is oldódott,valami akadályozta a normális hűtésben a ventillátort így alig forgott és túlmelegedett hamar :rolleyes: Mondjuk a spybot sem ártott már,ahogy elnéztem 😊