Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 12 éve
És kb. azóta neked is? Most már azt is észrevettem, hogy ha az egeret mozgatom közben ide-oda, akkor még sűrűben jelentkezik a probléma. De egy idő után elmúlik, és onnan megy rendesen. Néztem már mindenféle videómegosztó oldalon, mindenhol csinálja.
több mint 12 éve
szaba
10 549
Nekem is van ilyen gond.
több mint 12 éve
Pár napja frissült a Flash Player. Azóta a videók (akár youtube, akár más) szaggatnak időnként. Más tapasztalt esetleg ilyet? Nem tudom, hogy egyáltalán van-e köze hozzá, vagy más lehet a hiba.
több mint 12 éve
köszi a választ, igen am a PAL a normálisA letöltő oldalakon a dvd filmeket honnan tudom melyik már az igazi minőség? mert felraknak dvd-t, pedig neten mutatják, hogy csak április végén jelenik meg...pedig a letöltő oldalon már fent van és egész jó minőségben....az INFO fájlban kell keresni valamit?davekidHát alapból felbontásból már látszik.
Standard-definition television (SDTV):
480i (NTSC standard uses an analog system of 486i split into two interlaced fields of 243 lines)
576i (PAL, 720 × 576 split into two interlaced fields of 288 lines)
Enhanced-definition television (EDTV):
480p (720 × 480 progressive scan)
576p (720 × 576 progressive scan)
High-definition television (HDTV):
720p (1280 × 720 progressive scan)
1080i (1920 × 1080 split into two interlaced fields of 540 lines)
1080p (1920 × 1080 progressive scan)
Ebből ha jól tudom a 480p a sima korábbi DVD minőség, illetve gondolom az 576 is csak talán az nem widescreen, és mint ahogy írja, ha HD minőséget keresel, akkor az alatta levőket kell keresned (720p, 1080p).fetomy
több mint 12 éve
Na és az miért van, hogy youtube-ról egy programmal leszedtem tegnap a HD videókat, tegnap nézni is tudtam őket, ma viszont ha elindítanám, KMplayer azonnal befagy tőle, VLC meg csak hangot játszik, plusz utóbbinál kiírja, hogy a szardows átállt gagyi színekre?
több mint 12 éve
A letöltő oldalakon a dvd filmeket honnan tudom melyik már az igazi minőség? mert felraknak dvd-t, pedig neten mutatják, hogy csak április végén jelenik meg...pedig a letöltő oldalon már fent van és egész jó minőségben....az INFO fájlban kell keresni valamit?davekidHát alapból felbontásból már látszik.
Standard-definition television (SDTV):
480i (NTSC standard uses an analog system of 486i split into two interlaced fields of 243 lines)
576i (PAL, 720 × 576 split into two interlaced fields of 288 lines)
Enhanced-definition television (EDTV):
480p (720 × 480 progressive scan)
576p (720 × 576 progressive scan)
High-definition television (HDTV):
720p (1280 × 720 progressive scan)
1080i (1920 × 1080 split into two interlaced fields of 540 lines)
1080p (1920 × 1080 progressive scan)
Ebből ha jól tudom a 480p a sima korábbi DVD minőség, illetve gondolom az 576 is csak talán az nem widescreen, és mint ahogy írja, ha HD minőséget keresel, akkor az alatta levőket kell keresned (720p, 1080p).
több mint 12 éve
Nagyon szerettem gyerekfejjel láttam, érdemes lenne újra végig járni. Természetesen a főcímdal is kedvenc.Ez az Országos Kéktúra útvonalának bejárása, elvileg pont az volt benne a nagy durranás, hogy gyalog mentek végig Hollóházától az Írott-kőig.Biztos kerékpárral, nem gyalog?Ez az!
Ez?Gogo
Akármennyi részt láttam, mindig bringával mentek! Köszi!catattack
Ezt érdemes elolvasni a készítéséről.Gogo
több mint 12 éve
A letöltő oldalakon a dvd filmeket honnan tudom melyik már az igazi minőség? mert felraknak dvd-t, pedig neten mutatják, hogy csak április végén jelenik meg...pedig a letöltő oldalon már fent van és egész jó minőségben....az INFO fájlban kell keresni valamit?
több mint 12 éve
Ez az Országos Kéktúra útvonalának bejárása, elvileg pont az volt benne a nagy durranás, hogy gyalog mentek végig Hollóházától az Írott-kőig.Ez az!Volt régen a magyar tv-n egy műsor, ahol kerékpárral járták be Magyarországot. A főcím alatt az Indul el egy úton... ment!Biztos kerékpárral, nem gyalog?
Mi volt a műsor címe?catattack
Ez?Gogo
Akármennyi részt láttam, mindig bringával mentek! Köszi!catattack
Ezt érdemes elolvasni a készítéséről.
Készült utána még két hasonló sorozat,
a Még egymillió lépés Magyarországon (ez a Dél-Dunántúli Kéktúra útvonalán),
és a Kerekek és lépések (szerintem te eredetileg erre gondoltál, mert ez halad át az Alföldön, köti össze a Dél-Dunántúli Kéktúra keleti végpontját az Országos Kéktúra keleti végpontjával, Szekszárdot a Nagy-Miliccel).
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
kézi mikrofont keresek, van valakinek tippje? esetleg egy jobb bolt, ahol utána lehetne érdeklődni?jjncaaProhardveren elég segítőkészek a fórumozók, bár nem tudom kézi mikrofonos topikot találsz-e.
Vagy pedig sg. Persze ha a közelben nem találsz boltot és megteszi a fórum is.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Biztos! Emlékszem rommá voltak pakolva a Csepel bringák és szelték a Hortobágyot!Volt régen a magyar tv-n egy műsor, ahol kerékpárral járták be Magyarországot. A főcím alatt az Indul el egy úton... ment!Biztos kerékpárral, nem gyalog?Gogo
Nem mai műsor!
Bizonyos városokba elmentek mesteremberekhez és beszélgettek velük!
több mint 12 éve
Volt régen a magyar tv-n egy műsor, ahol kerékpárral járták be Magyarországot. A főcím alatt az Indul el egy úton... ment!Biztos kerékpárral, nem gyalog?
Ez?
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
catattack
3 520
Volt régen a magyar tv-n egy műsor, ahol kerékpárral járták be Magyarországot. A főcím alatt az Indul el egy úton... ment!Mi volt a műsor címe?
több mint 12 éve
Köszi azért. Én 20kor néztem twitteren és semmi info nem volt.nmag oldalról tudtok valamit? tegnap twitteren írták, hogy 20 perc és újraindulnak, majd egy kis hiba van, mindjárt javíjuk, most sem jön mé be és friss infó sincs.zavi27Miért ne lenne infó?
ncorenews Némi technikai problémánk adódott, de aggodalomra semmi ok. Előreláthatólag a késő esti vagy a kora hajnali órákban lesz elérhető az oldal. 37 minutes ago · reply · retweet · favorite
Fasza, amint beírtam, közben jó is lett az oldal 😀fetomy
több mint 12 éve
nmag oldalról tudtok valamit? tegnap twitteren írták, hogy 20 perc és újraindulnak, majd egy kis hiba van, mindjárt javíjuk, most sem jön mé be és friss infó sincs.zavi27Miért ne lenne infó?
ncorenews Némi technikai problémánk adódott, de aggodalomra semmi ok. Előreláthatólag a késő esti vagy a kora hajnali órákban lesz elérhető az oldal. 37 minutes ago · reply · retweet · favorite
Fasza, amint beírtam, közben jó is lett az oldal 😀
több mint 12 éve
nmag oldalról tudtok valamit? tegnap twitteren írták, hogy 20 perc és újraindulnak, majd egy kis hiba van, mindjárt javíjuk, most sem jön mé be és friss infó sincs.
több mint 12 éve
kézi mikrofont keresek, van valakinek tippje? esetleg egy jobb bolt, ahol utána lehetne érdeklődni?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Az a baj,hogy ez a módszer akkor működik, ha szétrobban az üvegrésze, és még állnak ki a foglalatból üvegdarabok. Nálunk ez nem történt meg, hanem csak simán ketté vált az üvegé és a fém része a körtének. Végül vettem egy kúp fogót és azzal sikerült megoldani, de nagyon sunyik ezek a villanykörték. 😀Schleckmúltkor barátnőmnél is bejátszotta ugyanezt
több mint 12 éve
Az a baj,hogy ez a módszer akkor működik, ha szétrobban az üvegrésze, és még állnak ki a foglalatból üvegdarabok. Nálunk ez nem történt meg, hanem csak simán ketté vált az üvegé és a fém része a körtének. Végül vettem egy kúp fogót és azzal sikerült megoldani, de nagyon sunyik ezek a villanykörték. 😀A csodálatos albérletünk fürdőjében a lámpának sikerült egy olyat produkálnia, hogy kipukkant és az üvegrésze egyszerűen kiesett a foglalatból, de a foglalat része bennmaradt. Mivel a lámpa vagy már ezer éves lehet, ezért a bennmaradt része szuperül be is van szorulva. Ezt hogy lehet biztonságosan kiszedni úgy, hogy nincs harapófogónk sem?SchleckBear Gillisnél láttam, hogy nyers krumplit kell odaszorítani, és azzal kitekerni.vadibandi
több mint 12 éve
A csodálatos albérletünk fürdőjében a lámpának sikerült egy olyat produkálnia, hogy kipukkant és az üvegrésze egyszerűen kiesett a foglalatból, de a foglalat része bennmaradt. Mivel a lámpa vagy már ezer éves lehet, ezért a bennmaradt része szuperül be is van szorulva. Ezt hogy lehet biztonságosan kiszedni úgy, hogy nincs harapófogónk sem?SchleckBear Gillisnél láttam, hogy nyers krumplit kell odaszorítani, és azzal kitekerni.
több mint 12 éve
Kapcsold le a biztosítékot, úgy feszegetheted kézzel is.
több mint 12 éve
A csodálatos albérletünk fürdőjében a lámpának sikerült egy olyat produkálnia, hogy kipukkant és az üvegrésze egyszerűen kiesett a foglalatból, de a foglalat része bennmaradt. Mivel a lámpa vagy már ezer éves lehet, ezért a bennmaradt része szuperül be is van szorulva. Ezt hogy lehet biztonságosan kiszedni úgy, hogy nincs harapófogónk sem?
több mint 12 éve
Köszi!Nem tudom szabad-e linkelnem, ha nem úgyis törlésre kerül 😊 Mindenféle reklám nélkül, csak segítő szándékkal - szerintem itt próbáld inkább, nagyobb az esélye hogy segíteni tudnak:Ez nálam is probléma néha és még nekem sem sikerült megoldani sajnos. :/ Mondjuk lehet, hogy csak utána kellett volna néznem. 😀Gabesz92Hát remélem írnak valamit, mert én nem látok dolgot amit meg tudnék változtatni ezzel kapcsoltaban, nyílván azok kívül hogy összekötni a gépet a televizióval. Egyfajta felirat készül mindig filmekhez, sorozatokhoz, aztán vagy megy vagy nem a tv-n ezek szerint. Néztem még a tv firmware-jét, de a legutolsó tavaly április verzió van hozzá csak, bár nem hiszem hogy ezen múlna.zavi27
http://prohardver.hu/temak/hazimozi/listaz.phpRataxes
több mint 12 éve
Nem tudom szabad-e linkelnem, ha nem úgyis törlésre kerül 😊 Mindenféle reklám nélkül, csak segítő szándékkal - szerintem itt próbáld inkább, nagyobb az esélye hogy segíteni tudnak:Hát remélem írnak valamit, mert én nem látok dolgot amit meg tudnék változtatni ezzel kapcsoltaban, nyílván azok kívül hogy összekötni a gépet a televizióval. Egyfajta felirat készül mindig filmekhez, sorozatokhoz, aztán vagy megy vagy nem a tv-n ezek szerint. Néztem még a tv firmware-jét, de a legutolsó tavaly április verzió van hozzá csak, bár nem hiszem hogy ezen múlna.zavi27Külső vinyómon vannak sorozatok felirattal. Rádugom a tvre őket, és valamelyiknél tudja kezelni a feliratot hozzá valamelyiknél nem. 2 fajta verzió van ugye, vagy mögéírom a .srt kiterjesztést, vagy ugye nem írok semmi kiterjesztést hiszen már ez alapból srt feliratfile. Na most kipróbáltam és valamelyik úgy megy hogy .srt, valamelyiket meg úgy olvassa be a tv hogy nem írok kiterjesztést. Valamelyiknél meg akármilyek verziót próbálom, egyikkel sem olvassa be a feliratot. Ez miért lehet? Többfajta feliratfile típusok vannak?zavi27Ez nálam is probléma néha és még nekem sem sikerült megoldani sajnos. :/ Mondjuk lehet, hogy csak utána kellett volna néznem. 😀Gabesz92
http://prohardver.hu/temak/hazimozi/listaz.php
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes