Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Én is. A WP szoftver szerintem jó, igaz a testreszabhatóság korlátozott, de ezt leszámítva kielégíti minden igényt. Persze nem tudom mire szeretnéd használni, de egy átlag user-nek véleményem szerint a WP teljesen megfelel. 😊 (Mondom úgy, hogy androidos telefonom van 😀 )
több mint 12 éve
Én a Lumiát vinném.
több mint 12 éve
Az alábbi három telefon közül ti melyiket választanátok? Esetleg valaki rendelkezik valamelyik készülékkel?SE Xperia Neo V
SE Xperia Ray
Nokia Lumia 710
Mivel nem vagyok nagy android fan, ezért eddig a nokia felé hajlok, de nem tudok dönteni.
több mint 12 éve
.brk
1 890
csak azért mert az acer sajna gyári hiábasan dobja ki a laptopjai felét, én is szoptam vele.Samsungaz mitől lehet, hogy a monitoromon megjelent egy hol lila, hol zöld csík, alatta más színtartomány és remeg a képernyő, de a csak a csík alatt. 3 hónapos laptop.Amadeus91acer?.brk
megnéztem a hardvereket, elvileg minden faszán működik.Amadeus91
samsungról ilyen infóm nincs, de ha 3 hónapos, akkor javaslom a szervizt. 3 hónapos készüléknek nem szabad, hogy akármilyen baja legyen
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 906
Samsungaz mitől lehet, hogy a monitoromon megjelent egy hol lila, hol zöld csík, alatta más színtartomány és remeg a képernyő, de a csak a csík alatt. 3 hónapos laptop.Amadeus91acer?.brk
megnéztem a hardvereket, elvileg minden faszán működik.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
.brk
1 890
az mitől lehet, hogy a monitoromon megjelent egy hol lila, hol zöld csík, alatta más színtartomány és remeg a képernyő, de a csak a csík alatt. 3 hónapos laptop.Amadeus91acer?
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 906
az mitől lehet, hogy a monitoromon megjelent egy hol lila, hol zöld csík, alatta más színtartomány és remeg a képernyő, de a csak a csík alatt. 3 hónapos laptop.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Youtube-on van gyorsbillentyűje a playnek, pausenak?Elvileg a space=pause. Nálam műxik, igaz csak teljes képernyőn...
+ következő, előző?catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
Youtube-on van gyorsbillentyűje a playnek, pausenak?+ következő, előző?
több mint 12 éve
Másnál sincs hang sport2-n?
több mint 12 éve
lesz e 2012-es prospect ismertető magyarul?
több mint 12 éve
Nem tud valaki használható képet küldeni Drae Bowles-ról és Dominique Wheeler-ről ? Vagy ilyenkor bekel érni azzal amit a Google kidob ?
több mint 12 éve
Firefox.Ha streameltem egy videot, hova pakolja a filet? hipp-hopp már csak 100MB maradt a vinyómon. :/ és a bánatért sem találompeteyEz szerintem böngészőfüggő is. Mit használsz?Schleck
megvan a nyavajás
kösz 😊
több mint 12 éve
Ha streameltem egy videot, hova pakolja a filet? hipp-hopp már csak 100MB maradt a vinyómon. :/ és a bánatért sem találompeteyEz szerintem böngészőfüggő is. Mit használsz?
több mint 12 éve
Ha streameltem egy videot, hova pakolja a filet? hipp-hopp már csak 100MB maradt a vinyómon. :/ és a bánatért sem találompeteybiztos hogy a programon belül is van tallózás, de simán rá is tudsz keresni a fájlra windowsban
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ha streameltem egy videot, hova pakolja a filet? hipp-hopp már csak 100MB maradt a vinyómon. :/ és a bánatért sem találom
több mint 12 éve
Milyen diplomatikusan fogalmaztad meg a "Google a barátod! " mondatot. 😛
több mint 12 éve
Konkrét nevet nem tudok ajánlani, de, interneten számos magántanár kereső portál van. Válogathatsz kedvedre.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Tud valaki angol tanárt Bp.-n nyelvvizsgára felkészüléshez? főleg Buda érdekel 😊
több mint 12 éve
Mindegy, lehet hogy bemegyek Brassóba és veszek. Azé kösz a választ!biztoscsak magyart tudok, de az tényleg jójjncaaBiztos, hogy nem szállítanak ki külföldre?valaki2
http://www.aktivsport.hu/sportszer-p-9630.htmljjncaa
több mint 12 éve
biztosBiztos, hogy nem szállítanak ki külföldre?valaki2Olcsó, legegyszerűbb fajta húzodzkodó rudat honnan lehet rendelni? Olyan honlap érdekelne, akik kiviszik Magyarországon kívűlre is (Erdélybe) a megrendelt árut. Nagy nemzetközi honlapokkal nem érdemes foglalkozni, egy osztálytársamat egyszer csúnyán átbaszták. A románokkal ugyanez a helyzet. Ezért érdekelne olyan, ahonnan esetleg rendeltetek és megbízható.valaki2csak magyart tudok, de az tényleg jójjncaa
http://www.aktivsport.hu/sportszer-p-9630.html
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Biztos, hogy nem szállítanak ki külföldre?Olcsó, legegyszerűbb fajta húzodzkodó rudat honnan lehet rendelni? Olyan honlap érdekelne, akik kiviszik Magyarországon kívűlre is (Erdélybe) a megrendelt árut. Nagy nemzetközi honlapokkal nem érdemes foglalkozni, egy osztálytársamat egyszer csúnyán átbaszták. A románokkal ugyanez a helyzet. Ezért érdekelne olyan, ahonnan esetleg rendeltetek és megbízható.valaki2csak magyart tudok, de az tényleg jójjncaa
több mint 12 éve
Olcsó, legegyszerűbb fajta húzodzkodó rudat honnan lehet rendelni? Olyan honlap érdekelne, akik kiviszik Magyarországon kívűlre is (Erdélybe) a megrendelt árut. Nagy nemzetközi honlapokkal nem érdemes foglalkozni, egy osztálytársamat egyszer csúnyán átbaszták. A románokkal ugyanez a helyzet. Ezért érdekelne olyan, ahonnan esetleg rendeltetek és megbízható.valaki2csak magyart tudok, de az tényleg jó
---
több mint 12 éve
Olcsó, legegyszerűbb fajta húzodzkodó rudat honnan lehet rendelni? Olyan honlap érdekelne, akik kiviszik Magyarországon kívűlre is (Erdélybe) a megrendelt árut. Nagy nemzetközi honlapokkal nem érdemes foglalkozni, egy osztálytársamat egyszer csúnyán átbaszták. A románokkal ugyanez a helyzet. Ezért érdekelne olyan, ahonnan esetleg rendeltetek és megbízható.
több mint 12 éve
Nagyon regel van még az éjszakai meló után. 185/120GRAFIEz a vérnyomásod? 😊