Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Nagyon reggel van még az éjszakai meló után. 185/120
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
XL semmiképpen sem. Nekem van XL-es mezem, és kissé nagy rám. Van egy M-es is, az pont jó rám.GRAFIOké Grafi, de mik a paramétereid? 😀
több mint 12 éve
XL semmiképpen sem. Nekem van XL-es mezem, és kissé nagy rám. Van egy M-es is, az pont jó rám.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Kipróbáljuk akkor az L-est. Köszönöm 😊JC6Azért valaki megerősítésére várj még szerintem! 😊
Legalább akinek van meze...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kipróbáljuk akkor az L-est. Köszönöm 😊Kérdés:Egyszer egy Bengals mezben láttam egy arcot akit le is szólítottam. L-es mez volt rajta, nekem simán jó lett volna. 192/90.
US méret szerint egy európai, soccert űző fiatalemberre, aki 192 cm magas és 95 kg melyik méret lenne jó NFL-mezben? L-es vagy XL-es?
Köszönöm a választ!JC6
Mindezt úgy mondom, hogy nincs mezem!catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
Kérdés:Egyszer egy Bengals mezben láttam egy arcot akit le is szólítottam. L-es mez volt rajta, nekem simán jó lett volna. 192/90.
US méret szerint egy európai, soccert űző fiatalemberre, aki 192 cm magas és 95 kg melyik méret lenne jó NFL-mezben? L-es vagy XL-es?
Köszönöm a választ!JC6
Mindezt úgy mondom, hogy nincs mezem!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kérdés:US méret szerint egy európai, soccert űző fiatalemberre, aki 192 cm magas és 95 kg melyik méret lenne jó NFL-mezben? L-es vagy XL-es?
Köszönöm a választ!
több mint 12 éve
Dr. Brady
13
Regeltem a TYT-re Szeretnék feltölteni vki tudna segíteni hogyan kell?
Tedd azt amit...
több mint 12 éve
persze hogy ez is akkor gecizik amikor egyszer tényleg kénehttp://index.hu/tech/2012/03/07/orakig_elerhetetlen_volt_a_facebook/
milyen böngészőt használsz Newman?Cowboykarcsi
több mint 12 éve
Nekem most se jó operával sem,mind1 akkor akkor irok msnen,de azért köszi a segítséget!
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
persze hogy ez is akkor gecizik amikor egyszer tényleg kéneopera
milyen böngészőt használsz Newman?Cowboykarcsi
több mint 12 éve
persze hogy ez is akkor gecizik amikor egyszer tényleg kénemilyen böngészőt használsz Newman?
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Másnak se jön be a facebook?CowboykarcsiNálam is haldoklott az előbb, de most jó.
több mint 12 éve
Másnak se jön be a facebook?
több mint 12 éve
Nagyon szépen köszönöm a segítséged! Jövök eggyel! 😊
több mint 12 éve
Ugye minden honlap sütiket (cookie-kat) helyez el a gépeden, ez alapján méri pl. a webaudit a honlap látogatottságot is. Van olyan megoldás h ha jártál xy oldalon akk az megjelenhet egy más tematikájú site-on neked bannernek, elvégre korábban jártál a honlapjukon ergo érdekel a téma. Saját példával élve egy cégnek csináltunk piackutatást, én csináltam a versenytárs-elemzést ellátogattam egyik versenytárs honlapjára (a versenytárs egyébként kanadai) és ennek a kanadai cégnek a bannerje jelent meg nekem a jatekstart.com-on mikor gondoltam h ott ütöm el kicsit az esti szabadidőmet.Tehát akkor trükk? Elnézést, hogy értetlenkedek, de nem értek az informatikához.SzokolVan egy szakmai adatbázis, ahova szeretnék bekerülni, hogy esetleg onnan is sikerüljön ügyfeleket verbuválni. Az ilyen jellegű oldalaknál szerintem mindig az a kérdés, hogy hogyan jut el a végső fogyasztóig. Na most az a fura számomra, hogy szinte bárhol barangolok a neten (hírlapok, sportoldalak, szakoldalak), szinte mindenhol látom ennek a szakmai adatbázisnak a hirdetését.Collaborative filtering az egyik trükk, a másik a cookie-s nyomon követés.empty taxi
A kérdésem végül is az lenne, hogy ezek tényleg ennyi honlapon reprezentálják magukat, vagy van-e valami trükk?Szokol
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Tehát akkor trükk? Elnézést, hogy értetlenkedek, de nem értek az informatikához.Collaborative filtering az egyik trükk, a másik a cookie-s nyomon követés.empty taximost akkor te akarsz hirdetni vagy az oldaladon megjlenő hirdetések érdekelnek?jjncaaVan egy szakmai adatbázis, ahova szeretnék bekerülni, hogy esetleg onnan is sikerüljön ügyfeleket verbuválni. Az ilyen jellegű oldalaknál szerintem mindig az a kérdés, hogy hogyan jut el a végső fogyasztóig. Na most az a fura számomra, hogy szinte bárhol barangolok a neten (hírlapok, sportoldalak, szakoldalak), szinte mindenhol látom ennek a szakmai adatbázisnak a hirdetését.
A kérdésem végül is az lenne, hogy ezek tényleg ennyi honlapon reprezentálják magukat, vagy van-e valami trükk?Szokol
több mint 12 éve
Collaborative filtering az egyik trükk, a másik a cookie-s nyomon követés.Van egy szakmai adatbázis, ahova szeretnék bekerülni, hogy esetleg onnan is sikerüljön ügyfeleket verbuválni. Az ilyen jellegű oldalaknál szerintem mindig az a kérdés, hogy hogyan jut el a végső fogyasztóig. Na most az a fura számomra, hogy szinte bárhol barangolok a neten (hírlapok, sportoldalak, szakoldalak), szinte mindenhol látom ennek a szakmai adatbázisnak a hirdetését.Egy kicsit bővebben, ha kérhetem, mert sajnos abszolút nem értem ennek a rendszernek a lényegét. Számomra olyan, mintha egyfajta megvezetés lenne, mert elvileg szinte bárhova mész, látod a saját hirdetésed, közben meg ugye nem...Szokolmost akkor te akarsz hirdetni vagy az oldaladon megjlenő hirdetések érdekelnek?jjncaa
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Van egy szakmai adatbázis, ahova szeretnék bekerülni, hogy esetleg onnan is sikerüljön ügyfeleket verbuválni. Az ilyen jellegű oldalaknál szerintem mindig az a kérdés, hogy hogyan jut el a végső fogyasztóig. Na most az a fura számomra, hogy szinte bárhol barangolok a neten (hírlapok, sportoldalak, szakoldalak), szinte mindenhol látom ennek a szakmai adatbázisnak a hirdetését.most akkor te akarsz hirdetni vagy az oldaladon megjlenő hirdetések érdekelnek?jjncaarészben, részben meg úgy, ahogy az adwords-ben a hirdető beállítottajjncaaEgy kicsit bővebben, ha kérhetem, mert sajnos abszolút nem értem ennek a rendszernek a lényegét. Számomra olyan, mintha egyfajta megvezetés lenne, mert elvileg szinte bárhova mész, látod a saját hirdetésed, közben meg ugye nem...Szokol
A kérdésem végül is az lenne, hogy ezek tényleg ennyi honlapon reprezentálják magukat, vagy van-e valami trükk?
több mint 12 éve
most akkor te akarsz hirdetni vagy az oldaladon megjlenő hirdetések érdekelnek?Egy kicsit bővebben, ha kérhetem, mert sajnos abszolút nem értem ennek a rendszernek a lényegét. Számomra olyan, mintha egyfajta megvezetés lenne, mert elvileg szinte bárhova mész, látod a saját hirdetésed, közben meg ugye nem...SzokolSenki?Szokolrészben, részben meg úgy, ahogy az adwords-ben a hirdető beállítottajjncaa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Egy kicsit bővebben, ha kérhetem, mert sajnos abszolút nem értem ennek a rendszernek a lényegét. Számomra olyan, mintha egyfajta megvezetés lenne, mert elvileg szinte bárhova mész, látod a saját hirdetésed, közben meg ugye nem...részben, részben meg úgy, ahogy az adwords-ben a hirdető beállítottajjncaaJól értelmezem, hogy a google adsense úgy működik, hogy ha korábban keresek valamit, a google azt elraktározza és később a különböző hírdetési felületeken rám szabottan jelenik meg?SzokolSenki?Szokol
több mint 12 éve
részben, részben meg úgy, ahogy az adwords-ben a hirdető beállítottaJól értelmezem, hogy a google adsense úgy működik, hogy ha korábban keresek valamit, a google azt elraktározza és később a különböző hírdetési felületeken rám szabottan jelenik meg?SzokolSenki?Szokol
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Jól értelmezem, hogy a google adsense úgy működik, hogy ha korábban keresek valamit, a google azt elraktározza és később a különböző hírdetési felületeken rám szabottan jelenik meg?SzokolSenki?
több mint 12 éve
Vezérlőpult látja Sajátgép nem? Az érdekes. Próbáld simán beírni a gyökér könyvtár címét mappaelérési útnak Windows explorerben vagy total commanderben vagy commandpromptban.bioszban vagy valahol nézd meg, lehet h be van állítva, h a win7 csak azt a partíciót lássa, amin van. Ha így van, és nem lehet reinstall nélkül módosítani, akkor próbáld usb porthoz csatlakoztatni valamilyen átalakítóval.
Ha ez se segít próbálj másik buszkábelt beledugni, ha van még szabadon a gépben...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
mitől lehet, hogy xp-s gépből kivett vinyót, amin csak filmek, zenék vannak, átraktam a Win7-esbe, de az nem hajlandó látni sajátgépben? indításkor ott van, felismeri, a vezérlőpult szerint is "megfelelően működik". de nem, mert csak az én meghajtóim vannak ott ugyanúgy.