Kérdések bármiről

30 feliratkozó

több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 911 — Amerikai sportok rajongója
Külső vinyómon vannak sorozatok felirattal. Rádugom a tvre őket, és valamelyiknél tudja kezelni a feliratot hozzá valamelyiknél nem. 2 fajta verzió van ugye, vagy mögéírom a .srt kiterjesztést, vagy ugye nem írok semmi kiterjesztést hiszen már ez alapból srt feliratfile. Na most kipróbáltam és valamelyik úgy megy hogy .srt, valamelyiket meg úgy olvassa be a tv hogy nem írok kiterjesztést. Valamelyiknél meg akármilyek verziót próbálom, egyikkel sem olvassa be a feliratot. Ez miért lehet? Többfajta feliratfile típusok vannak?zavi27
Ez nálam is probléma néha és még nekem sem sikerült megoldani sajnos. :/ Mondjuk lehet, hogy csak utána kellett volna néznem. 😀Gabesz92
Hát remélem írnak valamit, mert én nem látok dolgot amit meg tudnék változtatni ezzel kapcsoltaban, nyílván azok kívül hogy összekötni a gépet a televizióval. Egyfajta felirat készül mindig filmekhez, sorozatokhoz, aztán vagy megy vagy nem a tv-n ezek szerint. Néztem még a tv firmware-jét, de a legutolsó tavaly április verzió van hozzá csak, bár nem hiszem hogy ezen múlna.
több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Külső vinyómon vannak sorozatok felirattal. Rádugom a tvre őket, és valamelyiknél tudja kezelni a feliratot hozzá valamelyiknél nem. 2 fajta verzió van ugye, vagy mögéírom a .srt kiterjesztést, vagy ugye nem írok semmi kiterjesztést hiszen már ez alapból srt feliratfile. Na most kipróbáltam és valamelyik úgy megy hogy .srt, valamelyiket meg úgy olvassa be a tv hogy nem írok kiterjesztést. Valamelyiknél meg akármilyek verziót próbálom, egyikkel sem olvassa be a feliratot. Ez miért lehet? Többfajta feliratfile típusok vannak?zavi27
Ez nálam is probléma néha és még nekem sem sikerült megoldani sajnos. :/ Mondjuk lehet, hogy csak utána kellett volna néznem. 😀

több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 965 — we almost always almost win
Elindítok egy játékot a gépemen, de gyors ablakfelvillanás után nem indul, azonban létrehoz egy "DMP" kiterjesztésű fájlt. Na ilyenkor mi van?szaba
http://filext.com/file-extension/DMP

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 549
Elindítok egy játékot a gépemen, de gyors ablakfelvillanás után nem indul, azonban létrehoz egy "DMP" kiterjesztésű fájlt. Na ilyenkor mi van?
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 911 — Amerikai sportok rajongója
Külső vinyómon vannak sorozatok felirattal. Rádugom a tvre őket, és valamelyiknél tudja kezelni a feliratot hozzá valamelyiknél nem. 2 fajta verzió van ugye, vagy mögéírom a .srt kiterjesztést, vagy ugye nem írok semmi kiterjesztést hiszen már ez alapból srt feliratfile. Na most kipróbáltam és valamelyik úgy megy hogy .srt, valamelyiket meg úgy olvassa be a tv hogy nem írok kiterjesztést. Valamelyiknél meg akármilyek verziót próbálom, egyikkel sem olvassa be a feliratot. Ez miért lehet? Többfajta feliratfile típusok vannak?
több mint 12 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 681
Telepítsd a Kiest!
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Samsung Galaxy Tab 10.1-et sikerült már valakinek PC-vel összekötni? Illesztőprogram problémát ír ki. Illetve érdekelne, hogy valaki talált-e már hozzá magyar szövegfelismerőt. Előre is kösz.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
kb mennyibe kerülhet új igazolványokat csináltatni?
nagyjából minden benne volt az irattartóban: személyi, jogosítvány, bankkártya, lakcím igazoló, taj kártya, adókártya, OM azonosító, kollégiumi belépő, stb...

a poén hogy a szobából tűnt, el úgy, hogy kb egy karnyújtásnyira volt tőllem. utolsó emlék, hogy egy agyas ember nézegette. persze megpróbálok utánnajárni, hogy hovatette, de mivan ha eldobta, mert agyas volt,Ventura
személyi, diák, lakcímkártya nekem tizenegynéhány ezer forint volt két éve szilveszterkor

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 129 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
kb mennyibe kerülhet új igazolványokat csináltatni?
nagyjából minden benne volt az irattartóban: személyi, jogosítvány, bankkártya, lakcím igazoló, taj kártya, adókártya, OM azonosító, kollégiumi belépő, stb...

a poén hogy a szobából tűnt, el úgy, hogy kb egy karnyújtásnyira volt tőllem. utolsó emlék, hogy egy agyas ember nézegette. persze megpróbálok utánnajárni, hogy hovatette, de mivan ha eldobta, mert agyas volt,

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Kutyának folyik a nyála, nem eszik, nem iszik, nem is nagyon mozog. Na ez mitől van?szaba
rabies? hívj egy dokit sürgősen

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 549
Kutyának folyik a nyála, nem eszik, nem iszik, nem is nagyon mozog. Na ez mitől van?
több mint 12 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Valaki valami oldalt ahol Symbian cuccok vannak vagy Nokia 5230-ra lehet szedni hasznos alkalmazásokat,programokat ?Drip
http://www.nokiaprogramok.hu/index.phpjjncaa
thx 😊

több mint 12 éve
Sanco Green Bay Packers 2 737 — Rest of the World fan
Firefoxban le lehet tiltani, hogy egy adott oldalt frissítgessen? Ha igen, hogyan?
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Valaki valami oldalt ahol Symbian cuccok vannak vagy Nokia 5230-ra lehet szedni hasznos alkalmazásokat,programokat ?Drip
http://www.nokiaprogramok.hu/index.php

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Valaki valami oldalt ahol Symbian cuccok vannak vagy Nokia 5230-ra lehet szedni hasznos alkalmazásokat,programokat ?

több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Én a Lumiát vinném.tenorx
Az lett végül 😊

Még olyantól kérdezném akinek Wp-s telefonja van, hogy ha Zuneon keresztül töltök le free appot akkor azért számít fel pénzt?Double B
Ha free akkor nyilván nem. Persze ez csak akkor igaz ha mondjuk WiFi-vel szeded a cuccot. Ha nem, akkor az adatforgalmazás díját a szolgáltatód számolja.

több mint 12 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Én a Lumiát vinném.tenorx
Az lett végül 😊

Még olyantól kérdezném akinek Wp-s telefonja van, hogy ha Zuneon keresztül töltök le free appot akkor azért számít fel pénzt?
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Ja, én is most olvastam a facebookon, hogy a debreceni kaksi, de akkor úgy néz ki, a fővárosban lévőre érdemes beruházni. Köszönöm a válaszokat! 😊

több mint 12 éve
Valaki volt már ParaParkban? Érdekelne a dolog....Newman
nekem eleg sok cimbim volt es mindenki odavolt tole meg vissza.Fake
azért linkeltem be a facebookos oldalt, mert ott írják, hogy a budapesti és a debreceni nem ugyanaz a szint

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nekem eleg sok cimbim volt es mindenki odavolt tole meg vissza.
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Én akartam Pesten, de kib@szott drága. 😀

A pánikszobásat viszont tervezem, az kicsivel olcsóbb... 😀Vrijbloed
8000/csoport, nem?
Pánikszobás, az mi fán terem? 😀
Debrecenbe akartam menni, de természetesen ezt is sikerült elbaszni, mint sok minden mást, tehát úgy néz ki marad Bp.Newman
Kb. Nagy tétel. 😊 De ha pl 5-en mentek, akkor ugye 5 felé kell osztani, úgy olcsóbb.

De pl. a Nightmare in Budapest jó volt, és kedvezményes is. 😊 😛
több mint 12 éve
http://www.facebook.com/pages/ParaPark/221271527907708

---
több mint 12 éve

A pánikszobásat viszont tervezem, az kicsivel olcsóbb... 😀Vrijbloed
8000/csoport, nem?
Pánikszobás, az mi fán terem? 😀
Debrecenbe akartam menni, de természetesen ezt is sikerült elbaszni, mint sok minden mást, tehát úgy néz ki marad Bp.

több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you

A pánikszobásat viszont tervezem, az kicsivel olcsóbb... 😀
több mint 12 éve
Valaki volt már ParaParkban? Érdekelne a dolog....