Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 13 éve
nem jó. Azt érzékeli, hogy bedugom a fülest - elkezd világítani - csak mintha nem ismerné fel.miért csinálja a Nokia 6330-som, hogy 2 napja nem ismeri fel a saját gyári fülesét? Este hallgattam volna, bedugom, és a hangszórója szól, nem a füles, nem jelzi ki azt sem, hogy be lenne dugva. Amadeus91Pucold meg a csatlakozót..apeszos
több mint 13 éve
miért csinálja a Nokia 6330-som, hogy 2 napja nem ismeri fel a saját gyári fülesét? Este hallgattam volna, bedugom, és a hangszórója szól, nem a füles, nem jelzi ki azt sem, hogy be lenne dugva. Amadeus91Pucold meg a csatlakozót..
több mint 13 éve
miért csinálja a Nokia 6330-som, hogy 2 napja nem ismeri fel a saját gyári fülesét? Este hallgattam volna, bedugom, és a hangszórója szól, nem a füles, nem jelzi ki azt sem, hogy be lenne dugva.
több mint 13 éve
Ugyanez van a Nyugatiból is csak ott a Cegléd felé induló vonatra kell felszállni és Zuglóban leszállni.így van, Kőbánya-felsőgamerkrA nyugatiból/keletiből hogy a legkönnyebb eljutni a hungexpohoz?Keletiből a legegyszerűbb vonattal, 1 megálló a hatvani/szolnoki vonalon.Shilkor
Illetve jön valaki az majd a kiállításra?Double B

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
A legkönnyebb Keletiből taxival egy ezresért, Nyugatiból másfélért 2000-es taxival.taxitarifa.com/
több mint 13 éve
így van, Kőbánya-felsőA nyugatiból/keletiből hogy a legkönnyebb eljutni a hungexpohoz?Keletiből a legegyszerűbb vonattal, 1 megálló a hatvani/szolnoki vonalon.Shilkor
több mint 13 éve
A nyugatiból/keletiből hogy a legkönnyebb eljutni a hungexpohoz?Keletiből a legegyszerűbb vonattal, 1 megálló a hatvani/szolnoki vonalon.
több mint 13 éve
A nyugatiból/keletiből hogy a legkönnyebb eljutni a hungexpohoz?Én keletiből párszor mentem már oda, metróval el Örsig, aztán valamilyen buszra átszállni.
több mint 13 éve
A nyugatiból/keletiből hogy a legkönnyebb eljutni a hungexpohoz?a keletiből a 80-as trolival kerepesi úti megálló vagy metróval pillangó utca, onnan meg 100-as busz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
A nyugatiból/keletiből hogy a legkönnyebb eljutni a hungexpohoz? Illetve jön valaki az majd a kiállításra?
több mint 13 éve
Nem mindenki annyira kemény csávó mint Te, és nem mindenkinek van akkora tapasztalata az amerikai subkultúrák megítélésében. Ezek a környékek (mint azt Te nálam sokkal jobban tudod) pár utcára korlátozódnak általában ("here don't walk just run" ahogy egy little havannai topikban a lakás helyzetről olvastam). Nekem a 1,5-5 km-es kerülőt ez megéri a a 300 ft-os felárral együtt. A mexikói és délamerikai viszonyításod irreleváns, a kérdés nem erre vonatkozott. Egyébként Mogadishuban is vannak szar helyek és Pesavár környékén is szarok a viszonyok.De nem ragozom, ha nem érted mit írtam nem érted. Te nyertél.Remélem Newmannek tudtam hasznos infot adni.legelső alkalommal, mikor Józsefvárosban jártam, az albérletem utcájában épp törtek fel egy autót, a közeli parkban pedig két csöves verekedett, kezdésnek jó volt 😊 aztán a következő fél évben míg ott laktam, egy ilyet se láttamazért Little Havana sem olyan, hogy világos nappal kirángatnak a kocsidból... nyilván gyalog nem kifejezetten ajánlott közlekedni (de ilyen részek minden városban vannak), pláne este, de hogy életveszélyben nem voltál, az biztosjjncaaNem, mert igazándiból nem ránk lőttek, a kettővel elöttünk lévőre (benzinkút, este 8-9). Elötte fizetésnél bennt csak csikánók, golyóálló üveg stb. Én nem vagyok annyira vagány srác, picit megviselt. Ami miatt írtam, az annyi, hogy GPS-ben nincs olyan opció, hogy veszélyes környék elkerülése, legrövidebbnek, leggyorsabbnak meg ezt adja esetleg. Nem Miami-t szídtam, tényként írtam.diverdoc
szóval hogy kilométeres kitérőket kellene tenni "veszélyes környék" miatt az USA-ban, azt továbbra sem osztom (ha Pesten is mindig kikerülöd a teljes nyolckert, nem szóltam)
beszélgess csak el egy mexikóival vagy dél-amerikaival, hogy mi a ténylegesen rossz közbiztonság...jjncaa

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
legelső alkalommal, mikor Józsefvárosban jártam, az albérletem utcájában épp törtek fel egy autót, a közeli parkban pedig két csöves verekedett, kezdésnek jó volt 😊 aztán a következő fél évben míg ott laktam, egy ilyet se láttamazért Little Havana sem olyan, hogy világos nappal kirángatnak a kocsidból... nyilván gyalog nem kifejezetten ajánlott közlekedni (de ilyen részek minden városban vannak), pláne este, de hogy életveszélyben nem voltál, az biztosjjncaaNem, mert igazándiból nem ránk lőttek, a kettővel elöttünk lévőre (benzinkút, este 8-9). Elötte fizetésnél bennt csak csikánók, golyóálló üveg stb. Én nem vagyok annyira vagány srác, picit megviselt. Ami miatt írtam, az annyi, hogy GPS-ben nincs olyan opció, hogy veszélyes környék elkerülése, legrövidebbnek, leggyorsabbnak meg ezt adja esetleg. Nem Miami-t szídtam, tényként írtam.diverdoc
szóval hogy kilométeres kitérőket kellene tenni "veszélyes környék" miatt az USA-ban, azt továbbra sem osztom (ha Pesten is mindig kikerülöd a teljes nyolckert, nem szóltam)
beszélgess csak el egy mexikóival vagy dél-amerikaival, hogy mi a ténylegesen rossz közbiztonság...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Köszönöm a segítséget!Aztán ctrlF5 shiftF5 mert cache-sel mint a veszedelem...Black_AdderHogy tudom lecserélni ezt a képet itt a nevem alatt?laccoo74Beállítások -> Kép feltöltése a képed alatt középenvandeminek
több mint 13 éve
azért Little Havana sem olyan, hogy világos nappal kirángatnak a kocsidból... nyilván gyalog nem kifejezetten ajánlott közlekedni (de ilyen részek minden városban vannak), pláne este, de hogy életveszélyben nem voltál, az biztosjjncaaNem, mert igazándiból nem ránk lőttek, a kettővel elöttünk lévőre (benzinkút, este 8-9). Elötte fizetésnél bennt csak csikánók, golyóálló üveg stb. Én nem vagyok annyira vagány srác, picit megviselt. Ami miatt írtam, az annyi, hogy GPS-ben nincs olyan opció, hogy veszélyes környék elkerülése, legrövidebbnek, leggyorsabbnak meg ezt adja esetleg. Nem Miami-t szídtam, tényként írtam.

több mint 13 éve
Aztán ctrlF5 shiftF5 mert cache-sel mint a veszedelem...Hogy tudom lecserélni ezt a képet itt a nevem alatt?laccoo74Beállítások -> Kép feltöltése a képed alatt középenvandeminek
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Hogy tudom lecserélni ezt a képet itt a nevem alatt?laccoo74Beállítások -> Kép feltöltése a képed alatt középen
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
Hogy tudom lecserélni ezt a képet itt a nevem alatt?
több mint 13 éve
azért Little Havana sem olyan, hogy világos nappal kirángatnak a kocsidból... nyilván gyalog nem kifejezetten ajánlott közlekedni (de ilyen részek minden városban vannak), pláne este, de hogy életveszélyben nem voltál, az biztos

---
több mint 13 éve
....NewmanÉn sokszor béreltem autót és sztem ez egy nagyon jó opció (főleg ha többen vagytok). Kis autót egy hétre 300-350 dollár körül lehet bérelni (plusz biztosítás, ezt javaslom). Négyen vagytok 20.000 Ft-ból egy hétre megvan a transzport eszköz. Üzemanyag jóval olcsóbb mint nálunk. Ha nem ugyanott adod le az autót, ahol felveszed, akkor drágább minden. Ha nem akartok rohadt nagy cekkereket cipelni, akkor a lehető legkisebb autót kell bérelni (mármint előre lefoglalni), mert abból kevés van és igen jó eséllyel amikor odamész csak nagyobbat tudnak adni arra az időszakra a kisebb autó áráért (én legalább 3x így jártam. Tömegközlekedve egy NY-Phil táv oda vissza kb 35-40 dollár min/fő. 4-en vagytok két hasonló úttal megvan a kocsibérlés, és sokkal jobban tudtok közlekedni, többet látni stb. GPS nem kell (engem a GPS bevitt Little Havannaba, az életemért rettegtem!), térkép alapján minden jól elérhető (GPS feláras, ha nem a sajátodat használod). Én San Franciscoban, Orlandóban, Washingtonban, Chicagóban béreltem eddig autót mindenhol nagyon jó tapasztalatom volt és olcsóbban kijöttem mintha tömegközlekedtem volna.

több mint 13 éve
Ha valaki ért/foglalkozott metetorológiával, éghajlattannal és esetleg tudna válaszolni ezekre a kérdésekre, akkor megköszönném 😀 (gugli nem minden esetben dobott ki eredményt, vagy már annyira bme szinten, hogy belefájtult a fejem 😀 )Ne egyél annyi babot. 😉
5.A száraz levegő termodinamikai jellemzése:
6. A száraz levegő függőleges mozgása
7. A száraz levegő nyomásának és sűrűségének változása a magassággal. A
barometrikus magasságformula gyakorlati alkalmazásai.
Double B
több mint 13 éve
Ha valaki ért/foglalkozott metetorológiával, éghajlattannal és esetleg tudna válaszolni ezekre a kérdésekre, akkor megköszönném 😀 (gugli nem minden esetben dobott ki eredményt, vagy már annyira bme szinten, hogy belefájtult a fejem 😀 ) 5.A száraz levegő termodinamikai jellemzése:
6. A száraz levegő függőleges mozgása
7. A száraz levegő nyomásának és sűrűségének változása a magassággal. A
barometrikus magasságformula gyakorlati alkalmazásai.
több mint 13 éve
...Newmansztem vásárolj egy használt kocsit, pláne ha több nyárra kell. ismerősömék ezt csinálták. bár ők 5es voltak, így azért rendesen megoszlott a költség.
több mint 13 éve
ez mondjuk nyugaton lassan mindenhol így van, csak max nem négerek vannak a metrón/buszon, hanem törökök.Sehol nem írtam, hogy vészes lenne, csak lehet valakinek nem jön be, ha hajnali háromkor három órát kell utaznia feketékkel tömött buszokon vissza a stadiontól, ahol ő az egyedüli fehéremberjjncaatök jó, hogy így blogolod. Mondjuk szerintem ez a tömegközlekedés a képek alapján nem vészes azért. Vagy vigyáztál, hogy csak vállalható képek legyenek?Amadeus91miért milyen az amerikai tömegközlekedés?Amadeus91jjncaa.blogspot.hu/2012/12/tomegkozlekedes.html?m=1jjncaa
több mint 13 éve
Sehol nem írtam, hogy vészes lenne, csak lehet valakinek nem jön be, ha hajnali háromkor három órát kell utaznia feketékkel tömött buszokon vissza a stadiontól, ahol ő az egyedüli fehérembertök jó, hogy így blogolod. Mondjuk szerintem ez a tömegközlekedés a képek alapján nem vészes azért. Vagy vigyáztál, hogy csak vállalható képek legyenek?Amadeus91miért milyen az amerikai tömegközlekedés?Amadeus91jjncaa.blogspot.hu/2012/12/tomegkozlekedes.html?m=1jjncaa

---
több mint 13 éve
ilyeneket simán megtalálsz ám a neten is kis guglival 😊Pont ezen gondolkoztam igazából, hogy lehet jobban megérné kint venni egy használtautót, mert a következő nyarakat valószínűleg kint töltöm, ismerősnél.
Legalábbis autókölcsönzést igen, 1-2 oldalt megnéztem, 1 hónapra olyan 200e huf (napi 5-6000)
Egyébként pedig autót teherszállító hajóval, (komppal azért nem nagyon 😀) ennél alapvetően sokkal-sokkal drágább is, plusz több hét mire megérkezik. A "mostohanagyapám" pl. Cadillac mániás volt, és mindig onnan hozatta. Onnan azt úgy másfél-két hónap alatt hozták el és ha jól emlékszem többezer dollár volt akkor (úgy 10 éve). Mindezt persze úgy, hogy Bremenhavenbe kellett menni érte, ami Észak-Németország. Ez ugyebár csak az oda út, úgyhogy én nem gondolom, hogy ez járható verzió neked 😊 Annál még tán az is olcsóbb, ha ott veszel egy használtautót 😀fetomy
Azért is kérdeztem meg, mert én 9000 alatt nem igen találtam semmit, napi szinten. (ez 2 hónapra ugye majd 600k, ami azért nem kevés)
Akkor viszont más nem marad, mint a bérlés vagy vásárlás. 😊
Köszönöm a válaszokat.