Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Kösz!
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
photobucket.comflickr.com
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Képek feltöltéséhez tud valaki javasolni oldalt?
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Arra tud valaki megoldást hogy miért van az ha bekapcsolom a gépet hosszú percekig kb ilyen betárcsázós szinten van a net sebessége, szóval gyakorlatilag használhatatlan, aztán egyszer csak begyorsul és működik rendesen.
több mint 12 éve
Jól értelmezem, hogy a google adsense úgy működik, hogy ha korábban keresek valamit, a google azt elraktározza és később a különböző hírdetési felületeken rám szabottan jelenik meg?
több mint 12 éve
Mert vannak jobb és rosszabb állapotúak, vannak gyűjtőii kiadványok, vannak kapzsi könyvkereskedők 😊 használt könyvet még nem rendeltem, de elméletileg ennyi a szállítási költség minden más nélkül, viszont betársulnék egy könyv erejéig, ha nem gondjjncaaMost nézem, hogy a 10 dolláros az valószínűleg könyvtári példány, lehetnek benne firkák, aláhúzások, szamárfülek és még jó pár dolog felsorolva... Úgyhogy még próbálok konzultálni az eladóval és pár képet is kérni róla, de ha rendelek akkor természetesen betársulhatsz.
Mielőtt véglegesítenéd a rendelést látod majd a tényleges összeget shippinggel és vámmal együtt. Annyit vesznek majd le a számládról.Black_AdderKöszi. 😊
több mint 12 éve
Mielőtt véglegesítenéd a rendelést látod majd a tényleges összeget shippinggel és vámmal együtt. Annyit vesznek majd le a számládról.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Amazonról szeretnék rendelni. Egy használt könyvet néztem ki. Ez elvileg 10 dollár + alatta ír 4 dollár szállítást. Ez vonatkozik MO-ra ? Jönne-e erre még valami vám vagy egyéb valami ? Miért van az, hogy 10 dollártól egészen 130 dollárig árulják ugyanazt a könyvet ?sütiMert vannak jobb és rosszabb állapotúak, vannak gyűjtőii kiadványok, vannak kapzsi könyvkereskedők 😊 használt könyvet még nem rendeltem, de elméletileg ennyi a szállítási költség minden más nélkül, viszont betársulnék egy könyv erejéig, ha nem gond
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 906
FB-n szeretném megnézni egy ismerősöm képeit, de ha rákattintok a fényképekre, akkor ezt írja ki:ha letiltott volna akkor egyáltalán nem látnád magát az embert facen. Se a profilt, se a hozzászólásait. Mintha fenn sem lenne.
Sajnáljuk, nincs elérhető tartalom.
Ez miért lehet? Letiltott?catattack
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Amazonról szeretnék rendelni. Egy használt könyvet néztem ki. Ez elvileg 10 dollár + alatta ír 4 dollár szállítást. Ez vonatkozik MO-ra ? Jönne-e erre még valami vám vagy egyéb valami ? Miért van az, hogy 10 dollártól egészen 130 dollárig árulják ugyanazt a könyvet ?
több mint 12 éve
budapesten melyik a legolcsóbb taxi?JociCity taxi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
budapesten melyik a legolcsóbb taxi?
több mint 12 éve
A SportTV NFL-es intró alatt milyen zene szól? Esetleg vhonnan le lehetne szedni?(én még nem láttam szal nemtom h miről van szó csak face-en vettem észre egy ilyen segélyhívást 😀 )
több mint 12 éve
szerintem nincs olyan, amikor egy 2.0 jobb (persze a kínai piacos 2.1 vs logitech 2.0nál de). szvsz jó az, ha kijön a asszus még akkor is, ha zenét nem hallgatsz rajtaSzobi22Köszi.
több mint 12 éve
Mikor éri meg nekem előnyben részesíteni a 2.1-es hangfalt a 2.0-sal szemben ?szerintem nincs olyan, amikor egy 2.0 jobb (persze a kínai piacos 2.1 vs logitech 2.0nál de). szvsz jó az, ha kijön a asszus még akkor is, ha zenét nem hallgatsz rajta
Csak film nézéshez és játékhoz lenne használva. Ott hasznos lenne a mélynyomó vagy egy jobb 2.0-ás szebb hangzást eredményezne ?süti
több mint 12 éve
Mikor éri meg nekem előnyben részesíteni a 2.1-es hangfalt a 2.0-sal szemben ?Csak film nézéshez és játékhoz lenne használva. Ott hasznos lenne a mélynyomó vagy egy jobb 2.0-ás szebb hangzást eredményezne ?
több mint 12 éve
az lenne a kérdésem h híres sportolók közül kinek volt keresztszalagszakadása? keresgéltem a neten de nem találtam.. engem nemrég műtöttek ezzel, és hát jó lenne tudni... 😀 előre is köszi 😊ghstzR2009-es a cikk szal nem a legfrissebb:
http://yeskneecan.com/2009/06/16/recent-famous-athletes-w-torn-acls/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
ghstzR
1 279
őőő igen, én csak bradyről találtam ilyet.. 😕az lenne a kérdésem h híres sportolók közül kinek volt keresztszalagszakadása? keresgéltem a neten de nem találtam.. engem nemrég műtöttek ezzel, és hát jó lenne tudni... 😀 előre is köszi 😊ghstzRKinek nem volt? 😊
ACL-ként kerestél rá?catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
az lenne a kérdésem h híres sportolók közül kinek volt keresztszalagszakadása? keresgéltem a neten de nem találtam.. engem nemrég műtöttek ezzel, és hát jó lenne tudni... 😀 előre is köszi 😊ghstzRKinek nem volt? 😊
ACL-ként kerestél rá?
több mint 12 éve
ghstzR
1 279
az lenne a kérdésem h híres sportolók közül kinek volt keresztszalagszakadása? keresgéltem a neten de nem találtam.. engem nemrég műtöttek ezzel, és hát jó lenne tudni... 😀 előre is köszi 😊
több mint 12 éve
catattack
3 520
FB-n szeretném megnézni egy ismerősöm képeit, de ha rákattintok a fényképekre, akkor ezt írja ki: Sajnáljuk, nincs elérhető tartalom.
Ez miért lehet? Letiltott?
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
😂
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 906
tudom, hogy súlyos, de hogy készül a Makaróni (lukas) tészta?! Az a része érdekel, hogy hogy kerül bele a luk. 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?