Kérdések bármiről

30 feliratkozó

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=Zk9jp9rJ3Ss
Valaki nem tudja, h ki ez a kemény feka?Olyan ismerős feje van.valaki2
Chauncey Billups 😀szaba
LOL 😂 Tényleg hasonlit 😀
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
Chauncey Billups 😀
több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
van ez a klasszik videója:
http://www.youtube.com/watch?v=pfsTKfUT-RQ

ezen kívül nem tudom, tipikus gettónéger fej ez
több mint 12 éve
valaki2 453 — Saints fan
Valaki nem tudja, h ki ez a kemény feka?Olyan ismerős feje van.

több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 965 — we almost always almost win
hátha tud vki segíteni:

db3 kiterjesztésű fájlt h tudnám meg nyitni, h láthassam a tartalmát? excel,access nem jó, gugliba kerestem ott sqlitebrowser és dfbeditor/viewer írták csomó helyen, de ezek se tudják az én fájlom megnyitni... vkinek esetleg vmi ötlet? megköszönném, még lájkot is adok! 😊Divat
sqlite developert próbálj inkább, hátha az...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
hátha tud vki segíteni:

db3 kiterjesztésű fájlt h tudnám meg nyitni, h láthassam a tartalmát? excel,access nem jó, gugliba kerestem ott sqlitebrowser és dfbeditor/viewer írták csomó helyen, de ezek se tudják az én fájlom megnyitni... vkinek esetleg vmi ötlet? megköszönném, még lájkot is adok! 😊

|
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
ezt írják:
"Figyelem! A ma esti NFL - Super Bowl nem lesz végig közvetítve! Előre láthatóan kb 02:00 óráig lesz nézhető az oldalon.
Megkérünk mindenkit, hogy mindezek tudatában döntse el, hogy elkezdi-e nézni a műsort."Ventura
Ez azért 😂JJ
elnézve a pats offense-t reális, 2:00 kor már lesz 40 köztebriareos
2-re jó esetben az első negyednek lesz vége, ennyire azért nem gyenge a pats defense

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
biztos csak 2-ig lesz?Fucu
ezt írják:
"Figyelem! A ma esti NFL - Super Bowl nem lesz végig közvetítve! Előre láthatóan kb 02:00 óráig lesz nézhető az oldalon.
Megkérünk mindenkit, hogy mindezek tudatában döntse el, hogy elkezdi-e nézni a műsort."Ventura
Ez azért 😂JJ
elnézve a pats offense-t reális, 2:00 kor már lesz 40 közte

több mint 12 éve
ezt írják:
Ez azért 😂

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 129 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
ezt írják:
Megkérünk mindenkit, hogy mindezek tudatában döntse el, hogy elkezdi-e nézni a műsort."

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
biztos csak 2-ig lesz?

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
http://onlinetvkeresre.eu

Ez mindíg jó.. 😉Blitzburgh
segtsetek! olvastam a kapott linket és csak 02:00-ig lesz magyar kommentárral közvetítve a meccs! esetleg valamai másik magyar stream :S

több mint 12 éve
valaki2 453 — Saints fan
Megváltozott a neve: http://www.firstrowsports.eu/empty taxi
Köszöntem szépen! 😊

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Megváltozott a neve: http://www.firstrowsports.eu/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
valaki2 453 — Saints fan
Senkinek se akar a firstrow menni?

több mint 12 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
http://onlinetvkeresre.eu

Ez mindíg jó.. 😉
több mint 12 éve
van valami olyan oldal ahol a sport tv-t lehet nézni online-on?
nem tudom miért de mostanába nem működik nálam a t-gyuszi online...
a super bowlt magyarul akarnám nézni.

több mint 12 éve
Most regisztrálnék az Amazonra, és a cím megadásánál ott van, h kerüljük többek között az ékezetes betűket.

Egyrészt a kurva büdös retkes faszba ezzel az amerikai felsőbbrendűsági tudattal, h nem képesek megoldani az ilyen karakterek kezelését. Nekem minden szoftveremet fel kell rájuk készíteni, h bassznák meg az eget buzi amcsik, megérdemelnék h máshonnan rendeljek, de sajnos onnan a legolcsóbb.

De a kérdés akkor meg az, h hogy a picsába adjam meg a címemet, ha az ékezetet tartalmaz?

Meg mi a fasz, h egy nyomorult textboxba írjam be az egészet, miért nem legördülő listából választom ki? Csak mer' ha én csinálom, úgy csinálom. Nem egy stringként beírni az egészet, na j 2-be, de akkor is...

nyilván léteznek rá triviális megoldások, pl lehagyom az ékezetet, stb, de inkább megkérdezem, h ha már ennyit tököltem rajta mire rászántam magam, emiatt ne csússzon már ez az egész szarság...Black_Adder
ha ékezet nélkül adod meg, akkor is megkapod

---
több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 965 — we almost always almost win
Most regisztrálnék az Amazonra, és a cím megadásánál ott van, h kerüljük többek között az ékezetes betűket.

Egyrészt a kurva büdös retkes faszba ezzel az amerikai felsőbbrendűsági tudattal, h nem képesek megoldani az ilyen karakterek kezelését. Nekem minden szoftveremet fel kell rájuk készíteni, h bassznák meg az eget buzi amcsik, megérdemelnék h máshonnan rendeljek, de sajnos onnan a legolcsóbb.

De a kérdés akkor meg az, h hogy a picsába adjam meg a címemet, ha az ékezetet tartalmaz?

Meg mi a fasz, h egy nyomorult textboxba írjam be az egészet, miért nem legördülő listából választom ki? Csak mer' ha én csinálom, úgy csinálom. Nem egy stringként beírni az egészet, na j 2-be, de akkor is...

nyilván léteznek rá triviális megoldások, pl lehagyom az ékezetet, stb, de inkább megkérdezem, h ha már ennyit tököltem rajta mire rászántam magam, emiatt ne csússzon már ez az egész szarság...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Azért ez a közel Ferencvároshoz kicsit erős. Inkább meszének mondanám.
Egyébként a Ráday utcában szinte mindenhol van tv, ha nem is sportpubok, de meccset lehet nézni. (A Time Cafe-ban kivetítő van.)
Lónyaiban is pár hely, Kálvinon is.
11-ben a Gellért térhez közel a Budafokin és a Bartókon szintén sok hely van, a Nevada-ban talán kivetítő is van, nem csak tv.Sobri Jóska
akkor Sellő 😀

---
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Azért ez a közel Ferencvároshoz kicsit erős. Inkább meszének mondanám.
Egyébként a Ráday utcában szinte mindenhol van tv, ha nem is sportpubok, de meccset lehet nézni. (A Time Cafe-ban kivetítő van.)
Lónyaiban is pár hely, Kálvinon is.
11-ben a Gellért térhez közel a Budafokin és a Bartókon szintén sok hely van, a Nevada-ban talán kivetítő is van, nem csak tv.

több mint 12 éve
Tudna valaki ajánlani kivetítős sport pubot a XI. vagy a IX. kerületben?

Előre is köszönöm a választ!Mex
14. ker, de a Sugár Bowl miért nem jó?JJ
Hát ha összejön akkor oda majd holnap este megyek 😊 Ma estére keresgélek olyan helyet, ahol a rég nem látott haverokkal tudok meccset nézni és beszélgetni, ők meg 11. 9. kerület környékére terveznének.Mex
jaa...
kedvenc helyem egy nyóckeres késdobáló volt a népszínház utcában, a 28-as első megállójánál (tehát közel ferencvároshoz), ami bár nem tűnt kellemes környéknek, a sört olcsón adták, a meccseket meg nagyképernyős tv-n lehetett nézni 😊

---
több mint 12 éve
JackofClubs Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 421 — Harder, Better, Faster, Stronger

14. ker, de a Sugár Bowl miért nem jó?JJ
Hát ha összejön akkor oda majd holnap este megyek 😊 Ma estére keresgélek olyan helyet, ahol a rég nem látott haverokkal tudok meccset nézni és beszélgetni, ők meg 11. 9. kerület környékére terveznének.

több mint 12 éve

14. ker, de a Sugár Bowl miért nem jó?

---
több mint 12 éve
JackofClubs Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 421 — Harder, Better, Faster, Stronger

Előre is köszönöm a választ!