Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
LOL 😂 Tényleg hasonlit 😀http://www.youtube.com/watch?v=Zk9jp9rJ3SsChauncey Billups 😀szaba
Valaki nem tudja, h ki ez a kemény feka?Olyan ismerős feje van.valaki2
több mint 12 éve
szaba
10 547
http://www.youtube.com/watch?v=Zk9jp9rJ3SsChauncey Billups 😀
több mint 12 éve
.brk
1 890
http://www.youtube.com/watch?v=Zk9jp9rJ3Ssvan ez a klasszik videója:
http://www.youtube.com/watch?v=pfsTKfUT-RQ
ezen kívül nem tudom, tipikus gettónéger fej ez
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=Zk9jp9rJ3SsValaki nem tudja, h ki ez a kemény feka?Olyan ismerős feje van.
több mint 12 éve
hátha tud vki segíteni:sqlite developert próbálj inkább, hátha az...
db3 kiterjesztésű fájlt h tudnám meg nyitni, h láthassam a tartalmát? excel,access nem jó, gugliba kerestem ott sqlitebrowser és dfbeditor/viewer írták csomó helyen, de ezek se tudják az én fájlom megnyitni... vkinek esetleg vmi ötlet? megköszönném, még lájkot is adok! 😊Divat
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
hátha tud vki segíteni:db3 kiterjesztésű fájlt h tudnám meg nyitni, h láthassam a tartalmát? excel,access nem jó, gugliba kerestem ott sqlitebrowser és dfbeditor/viewer írták csomó helyen, de ezek se tudják az én fájlom megnyitni... vkinek esetleg vmi ötlet? megköszönném, még lájkot is adok! 😊
|
több mint 12 éve
2-re jó esetben az első negyednek lesz vége, ennyire azért nem gyenge a pats defenseelnézve a pats offense-t reális, 2:00 kor már lesz 40 köztebriareosezt írják:Ez azért 😂JJ
"Figyelem! A ma esti NFL - Super Bowl nem lesz végig közvetítve! Előre láthatóan kb 02:00 óráig lesz nézhető az oldalon.
Megkérünk mindenkit, hogy mindezek tudatában döntse el, hogy elkezdi-e nézni a műsort."Ventura
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
elnézve a pats offense-t reális, 2:00 kor már lesz 40 közteEz azért 😂JJbiztos csak 2-ig lesz?Fucuezt írják:
"Figyelem! A ma esti NFL - Super Bowl nem lesz végig közvetítve! Előre láthatóan kb 02:00 óráig lesz nézhető az oldalon.
Megkérünk mindenkit, hogy mindezek tudatában döntse el, hogy elkezdi-e nézni a műsort."Ventura
több mint 12 éve
Ez azért 😂biztos csak 2-ig lesz?Fucuezt írják:
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
biztos csak 2-ig lesz?Fucuezt írják:
Megkérünk mindenkit, hogy mindezek tudatában döntse el, hogy elkezdi-e nézni a műsort."
több mint 12 éve
http://onlinetvkeresre.eusegtsetek! olvastam a kapott linket és csak 02:00-ig lesz magyar kommentárral közvetítve a meccs! esetleg valamai másik magyar stream :S
Ez mindíg jó.. 😉Blitzburgh
több mint 12 éve
Megváltozott a neve: http://www.firstrowsports.eu/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
van valami olyan oldal ahol a sport tv-t lehet nézni online-on?nem tudom miért de mostanába nem működik nálam a t-gyuszi online...
a super bowlt magyarul akarnám nézni.
több mint 12 éve
Most regisztrálnék az Amazonra, és a cím megadásánál ott van, h kerüljük többek között az ékezetes betűket.ha ékezet nélkül adod meg, akkor is megkapod
Egyrészt a kurva büdös retkes faszba ezzel az amerikai felsőbbrendűsági tudattal, h nem képesek megoldani az ilyen karakterek kezelését. Nekem minden szoftveremet fel kell rájuk készíteni, h bassznák meg az eget buzi amcsik, megérdemelnék h máshonnan rendeljek, de sajnos onnan a legolcsóbb.
De a kérdés akkor meg az, h hogy a picsába adjam meg a címemet, ha az ékezetet tartalmaz?
Meg mi a fasz, h egy nyomorult textboxba írjam be az egészet, miért nem legördülő listából választom ki? Csak mer' ha én csinálom, úgy csinálom. Nem egy stringként beírni az egészet, na j 2-be, de akkor is...
nyilván léteznek rá triviális megoldások, pl lehagyom az ékezetet, stb, de inkább megkérdezem, h ha már ennyit tököltem rajta mire rászántam magam, emiatt ne csússzon már ez az egész szarság...Black_Adder
---
több mint 12 éve
Most regisztrálnék az Amazonra, és a cím megadásánál ott van, h kerüljük többek között az ékezetes betűket.Egyrészt a kurva büdös retkes faszba ezzel az amerikai felsőbbrendűsági tudattal, h nem képesek megoldani az ilyen karakterek kezelését. Nekem minden szoftveremet fel kell rájuk készíteni, h bassznák meg az eget buzi amcsik, megérdemelnék h máshonnan rendeljek, de sajnos onnan a legolcsóbb.
De a kérdés akkor meg az, h hogy a picsába adjam meg a címemet, ha az ékezetet tartalmaz?
Meg mi a fasz, h egy nyomorult textboxba írjam be az egészet, miért nem legördülő listából választom ki? Csak mer' ha én csinálom, úgy csinálom. Nem egy stringként beírni az egészet, na j 2-be, de akkor is...
nyilván léteznek rá triviális megoldások, pl lehagyom az ékezetet, stb, de inkább megkérdezem, h ha már ennyit tököltem rajta mire rászántam magam, emiatt ne csússzon már ez az egész szarság...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Azért ez a közel Ferencvároshoz kicsit erős. Inkább meszének mondanám.akkor Sellő 😀
Egyébként a Ráday utcában szinte mindenhol van tv, ha nem is sportpubok, de meccset lehet nézni. (A Time Cafe-ban kivetítő van.)
Lónyaiban is pár hely, Kálvinon is.
11-ben a Gellért térhez közel a Budafokin és a Bartókon szintén sok hely van, a Nevada-ban talán kivetítő is van, nem csak tv.Sobri Jóska
---
több mint 12 éve
Azért ez a közel Ferencvároshoz kicsit erős. Inkább meszének mondanám.Egyébként a Ráday utcában szinte mindenhol van tv, ha nem is sportpubok, de meccset lehet nézni. (A Time Cafe-ban kivetítő van.)
Lónyaiban is pár hely, Kálvinon is.
11-ben a Gellért térhez közel a Budafokin és a Bartókon szintén sok hely van, a Nevada-ban talán kivetítő is van, nem csak tv.
több mint 12 éve
jaa...Hát ha összejön akkor oda majd holnap este megyek 😊 Ma estére keresgélek olyan helyet, ahol a rég nem látott haverokkal tudok meccset nézni és beszélgetni, ők meg 11. 9. kerület környékére terveznének.MexTudna valaki ajánlani kivetítős sport pubot a XI. vagy a IX. kerületben?14. ker, de a Sugár Bowl miért nem jó?JJ
Előre is köszönöm a választ!Mex
kedvenc helyem egy nyóckeres késdobáló volt a népszínház utcában, a 28-as első megállójánál (tehát közel ferencvároshoz), ami bár nem tűnt kellemes környéknek, a sört olcsón adták, a meccseket meg nagyképernyős tv-n lehetett nézni 😊
---
több mint 12 éve
Hát ha összejön akkor oda majd holnap este megyek 😊 Ma estére keresgélek olyan helyet, ahol a rég nem látott haverokkal tudok meccset nézni és beszélgetni, ők meg 11. 9. kerület környékére terveznének.Tudna valaki ajánlani kivetítős sport pubot a XI. vagy a IX. kerületben?14. ker, de a Sugár Bowl miért nem jó?JJ
több mint 12 éve
Tudna valaki ajánlani kivetítős sport pubot a XI. vagy a IX. kerületben?14. ker, de a Sugár Bowl miért nem jó?
---
több mint 12 éve
Tudna valaki ajánlani kivetítős sport pubot a XI. vagy a IX. kerületben?Előre is köszönöm a választ!