Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Androidra tudna ajánlani valaki jóféle RSS olvasót (Google Readeren kívül)?Farkya feedly elég jó ipadre, abból ha jól láttam van androidos verzió is
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Androidra tudna ajánlani valaki jóféle RSS olvasót (Google Readeren kívül)?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Nekem is ugyanez volt az itthoni gépemen és nem tudtam vele semmit kezdeni... Aztán megint rájött az FF-re a kifagyásos időszak, meguntam és lecseréltem Chrome-ra. Mondjuk ha lenne egy "üzembiztos" firefox példány azonnal váltanék vissza.Igen. Ha lekicsinyítem, akkor is ugyanúgy van a széle...AsbeeValami ötlet miért van így "elcsúszva" (vagy nem tudom hogy mondjam...) firefox bal oldala? linkAsbeepróbáltad h lekicsinyíted, majd újra kirakod nagyba?Divat
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Igen. Ha lekicsinyítem, akkor is ugyanúgy van a széle...Valami ötlet miért van így "elcsúszva" (vagy nem tudom hogy mondjam...) firefox bal oldala? linkAsbeepróbáltad h lekicsinyíted, majd újra kirakod nagyba?Divat
több mint 12 éve
Valami ötlet miért van így "elcsúszva" (vagy nem tudom hogy mondjam...) firefox bal oldala? link
több mint 12 éve
az mitől lehet h csak 8-9 kb/s tudok tölteni ncore-ról...eddig semmi hasonló problem nem volt :/Milyen neted van? Mert én meg a kalóznál vagyok meglőve... lelőtték a torrenteket?
utorrentet használok am.
előre is köszi ha valaki feltud homályositani!thebeke
több mint 12 éve
az mitől lehet h csak 8-9 kb/s tudok tölteni ncore-ról...eddig semmi hasonló problem nem volt :/utorrentet használok am.
előre is köszi ha valaki feltud homályositani!
több mint 12 éve
Hi.Hol lehet megtudni, hogy az alaplap (PC) milyen videókártyát tud kezelni?
Valaki esetleg?
Köszi
több mint 12 éve
Most fordítva ülnék a lóra!Van valakinek tapasztalata, hogy kinél és milyen feltételekkel lehetne Kanadába csomagot kiküldeni, lehetőleg utánvételes értékküldeményt?
több mint 12 éve
egyszerű kis program pár menüje van csak, nem is gondoltam, h archivál, de aztán rejtett fájlok között találtam meg.aha, néztem ezt is...céges belső program, ilyenbe archivál, és naponta frissíti is, szal nem kókányolt...de vmi hülye kódolása lehet, h semmivel se tok belenézni... 😊és a céges belső program se tudja megnyitni? vagy azt nem éred el?Black_Adder
köszi azért!Divat
|
több mint 12 éve
aha, néztem ezt is...céges belső program, ilyenbe archivál, és naponta frissíti is, szal nem kókányolt...de vmi hülye kódolása lehet, h semmivel se tok belenézni... 😊és a céges belső program se tudja megnyitni? vagy azt nem éred el?
köszi azért!Divat
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
aha, néztem ezt is...céges belső program, ilyenbe archivál, és naponta frissíti is, szal nem kókányolt...de vmi hülye kódolása lehet, h semmivel se tok belenézni... 😊köszi azért!
|
több mint 12 éve
A db3 nem ennek a sqlite-nak a kiterjesztése? Ha ez alapján nem tudod restorolni az adatbázist, akkor a fájl sérült, vagy valójában más kiterjesztés, csak át lett nevezve, vagy nem tudom.meghozta a postás őket, de az én fájlommal ezek se boldogultak...aaaaa 😕sqlite developert próbálj inkább, hátha az...Black_Adderazt még nem sikerült megWennem, enterprise is megrendelem mellé...vmeik csak jó lesz.Divat
más ötlet esetleg?Divat
Igazából már excelnek is simán meg kellett volna nyitnia
Itt ír olyat, h a registry sérülhetett:
http://www.filesuffix.com/extension/db3.html
bár ezt gondolom te is megtaláltad...
Jobbat nem tudok, annyira nem ismerem ezt...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
meghozta a postás őket, de az én fájlommal ezek se boldogultak...aaaaa 😕azt még nem sikerült megWennem, enterprise is megrendelem mellé...vmeik csak jó lesz.Divathátha tud vki segíteni:sqlite developert próbálj inkább, hátha az...Black_Adder
db3 kiterjesztésű fájlt h tudnám meg nyitni, h láthassam a tartalmát? excel,access nem jó, gugliba kerestem ott sqlitebrowser és dfbeditor/viewer írták csomó helyen, de ezek se tudják az én fájlom megnyitni... vkinek esetleg vmi ötlet? megköszönném, még lájkot is adok! 😊Divat
más ötlet esetleg?
|
több mint 12 éve
itt a tuti:az október 16-ai WAS-PHI meccset szeretném letölteni. tudtok olyan oldalt ahol nem kell regelni és le tudom tölteni?eaglesmcnabbItt keresgélj... http://thepiratebay.se/search/redskins/0/99/200apeszos
http://www.sport-video.org.ua/americanfootball.html
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
itt próbálkoztam, csak eddig ikszelgetni kellett, most már rákatt, kijelöli az embert és a billenytűzet del gombjának hatására szedte ki. elég facepalm tőlem, neked pedig köszi a segítséget 😊faszbukos problémám lenneRámész a profilodra -> Adatlap szerkesztése -> és egyszerűen kitörlöd a nevetcatattack
kristof
több mint 12 éve
catattack
3 520
faszbukos problémám lenneRámész a profilodra -> Adatlap szerkesztése -> és egyszerűen kitörlöd a nevet
kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
faszbukos problémám lennea chelsea - mu meccsen mutatott nagyszerű munkája után, gondoltam poénból felveszem az engem inspiráló személyek listájára howard webb játékvezető urat, vicces is volt meg mindem, most viszont szeretném onnan kivenni, de hiába megyek rá, hogy edit, jelölöm ki, a jobb oldali résznél nem jelenik meg, hogy eltávolítás (semmilyen böngészőben)
elbújtatták a funkciót, vagy most mivan? hálás lennék a helpért 😊
több mint 12 éve
footballsfuture.com-ra nem lehet magyar ip-ről regelni vagy micsoda?1 hónapja várok a regisztrációm aktiválására, azóta megpróbáltam már egy másik email címmel is, de ugyanúgy semmi.
több mint 12 éve
azt még nem sikerült megWennem, enterprise is megrendelem mellé...vmeik csak jó lesz.hátha tud vki segíteni:sqlite developert próbálj inkább, hátha az...Black_Adder
db3 kiterjesztésű fájlt h tudnám meg nyitni, h láthassam a tartalmát? excel,access nem jó, gugliba kerestem ott sqlitebrowser és dfbeditor/viewer írták csomó helyen, de ezek se tudják az én fájlom megnyitni... vkinek esetleg vmi ötlet? megköszönném, még lájkot is adok! 😊Divat
|
több mint 12 éve
az október 16-ai WAS-PHI meccset szeretném letölteni. tudtok olyan oldalt ahol nem kell regelni és le tudom tölteni?eaglesmcnabbItt keresgélj... http://thepiratebay.se/search/redskins/0/99/200
több mint 12 éve
szaba
10 547
😉Közbe nekem is leesett. 😊 De egyrészt Billups jóval magasabb, másrészt hol vannak neki ilyen karjai? 😉valaki2http://www.youtube.com/watch?v=Zk9jp9rJ3SsChauncey Billups 😀szaba
Valaki nem tudja, h ki ez a kemény feka?Olyan ismerős feje van.valaki2
több mint 12 éve
Közbe nekem is leesett. 😊 De egyrészt Billups jóval magasabb, másrészt hol vannak neki ilyen karjai? 😉http://www.youtube.com/watch?v=Zk9jp9rJ3SsChauncey Billups 😀szaba
Valaki nem tudja, h ki ez a kemény feka?Olyan ismerős feje van.valaki2
több mint 12 éve
az október 16-ai WAS-PHI meccset szeretném letölteni. tudtok olyan oldalt ahol nem kell regelni és le tudom tölteni?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!