NFL eredménykövetés - 7 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
173
13
19:00
RedZone week 12
111
12
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
97
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
73
13
Houston Texans - Tennessee Titans
30
8
Chicago Bears - Minnesota Vikings
26
12
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
6
4
22:05
Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 13 éve
1-2 gyártó hajlamos lehagyni ezeket, másik meg minden szarral telepakolja a dobozt... 😊 bár elvileg táphoz kéne ilyenek lennie. de mind1, a lényeg h muxikpersze. de nem volt másik ezért hagytuk, aztán meg jött a probléma (a videókártya dobozában sem kaptunk egy tápkábelt)VenturaTáp nélkül forgott a ventilátor?Black_Adderdupla tápcsatis, szal gondolom egyiket azért bedugta alapból.Divat
|
több mint 13 éve
persze. de nem volt másik ezért hagytuk, aztán meg jött a probléma (a videókártya dobozában sem kaptunk egy tápkábelt)dupla tápcsatis, szal gondolom egyiket azért bedugta alapból.DivatA videókártya sikeresen adja a képet a monitorra! 😀 A probléma forrása az volt, hogy kellett még egy tápcsatlakozó a videókártyára.Táp nélkül forgott a ventilátor?Black_Adder
A 7. fórumon találtam meg azt az embert aki sikeresen segített 😊Ventura
több mint 13 éve
Ez az alaplap támogatja a DDR2 és a DDR3 memória modulokat is, nem lehet hogy ott kellene átállítani valamit?Szerintem minden jól van, akárhogy is tuningoltam mindig így csináltam. Már több éve 8x333on fut a gép,Nekem király a vas úgyhogy 'hálisten nem kellett ilyennel trükköznöm még, de így tippre: Nem lehet h valamit engedélyezni is kell, tehát enable-re állítani?Black_AdderHa megmarad a beállítás akkor valószínű... Valahol még alkalmazni kell a beállított értéket szvsz..... Tudni kéne milyen a deszka...apeszos
azt tegnapelőtt észreveszem, h csak 8x200MHZ-n fut, bemegyek a biosba ott ég mindig 8x333 van. Azt most átállítottam 10x200-ra, mivel a szorzót érzékeli.
Amúgy alaplap GIGABYTE GA-P35C-DS3R, proci Intel Pentium Dual Core E2180.
Azt is csináltam már, h alapbeállításokat biosban betöltöttem és újra beállítottam mindent, de semmi.Duff
több mint 13 éve
Duff
3 133
Szerintem minden jól van, akárhogy is tuningoltam mindig így csináltam. Már több éve 8x333on fut a gép,Nekem király a vas úgyhogy 'hálisten nem kellett ilyennel trükköznöm még, de így tippre: Nem lehet h valamit engedélyezni is kell, tehát enable-re állítani?Black_AdderHa megmarad a beállítás akkor valószínű... Valahol még alkalmazni kell a beállított értéket szvsz..... Tudni kéne milyen a deszka...apeszos
azt tegnapelőtt észreveszem, h csak 8x200MHZ-n fut, bemegyek a biosba ott ég mindig 8x333 van. Azt most átállítottam 10x200-ra, mivel a szorzót érzékeli.
Amúgy alaplap GIGABYTE GA-P35C-DS3R, proci Intel Pentium Dual Core E2180.
Azt is csináltam már, h alapbeállításokat biosban betöltöttem és újra beállítottam mindent, de semmi.
több mint 13 éve
dupla tápcsatis, szal gondolom egyiket azért bedugta alapból.Táp nélkül forgott a ventilátor?Black_AdderPassz. Megpróbálhatod amit Divat írt, h a BIOSban letiltani az integráltat, de szvsz az se számít. Lehet drivert frissíteni, de kizárt h azzal legyen ilyen gond.A videókártya sikeresen adja a képet a monitorra! 😀 A probléma forrása az volt, hogy kellett még egy tápcsatlakozó a videókártyára.
szerk:
az eszközkezelőben látja a videokártyát? //számítógépen jobb klikk tulajdonságok eszközkezelőBlack_Adder
|
több mint 13 éve
De az is lehet, hogy kémkedik a géped... 😀 Ijesztő....Idegen kormányoknak kémkednek a számítógép-alkatrészek?
több mint 13 éve
Előfordulhat... A hűtést alaplapról kapja, az üzemeléshez +ménkü kell. Nem gyenge villanyszámla lesz....Táp nélkül forgott a ventilátor?Black_AdderPassz. Megpróbálhatod amit Divat írt, h a BIOSban letiltani az integráltat, de szvsz az se számít. Lehet drivert frissíteni, de kizárt h azzal legyen ilyen gond.A videókártya sikeresen adja a képet a monitorra! 😀 A probléma forrása az volt, hogy kellett még egy tápcsatlakozó a videókártyára.
szerk:
az eszközkezelőben látja a videokártyát? //számítógépen jobb klikk tulajdonságok eszközkezelőBlack_Adder
Nekem király a vas úgyhogy 'hálisten nem kellett ilyennel trükköznöm még, de így tippre: Nem lehet h valamit engedélyezni is kell, tehát enable-re állítani?Ha megmarad a beállítás akkor valószínű... Valahol még alkalmazni kell a beállított értéket szvsz..... Tudni kéne milyen a deszka...
több mint 13 éve
Hmm nekem most adódott egy olyan problémám, h a biosban az FSB-t bármennyire állítom (eddig 333on használtam), alapnak (200) érzékeli. Szerintem nem az van, h nem bírja a proci, mert eddig végig bírta a 333at, és a biosban meg is marad a beállítás, csak egyszerűen az indító fekete képernyőn nem 10x333 MHZ-et mutat, hanem 10x200at. Akármennyire is állítom 200at érzékel, a biosban viszont megmarad a beállítás.Nekem király a vas úgyhogy 'hálisten nem kellett ilyennel trükköznöm még, de így tippre: Nem lehet h valamit engedélyezni is kell, tehát enable-re állítani?
Vlaki ötlet?Duff
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Táp nélkül forgott a ventilátor?A videókártya sikeresen adja a képet a monitorra! 😀 A probléma forrása az volt, hogy kellett még egy tápcsatlakozó a videókártyára.Felraktam az operációs redszert + az alaplap driver. Mit csináljak tovább?VenturaPassz. Megpróbálhatod amit Divat írt, h a BIOSban letiltani az integráltat, de szvsz az se számít. Lehet drivert frissíteni, de kizárt h azzal legyen ilyen gond.
szerk:
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Duff
3 133
Hmm nekem most adódott egy olyan problémám, h a biosban az FSB-t bármennyire állítom (eddig 333on használtam), alapnak (200) érzékeli. Szerintem nem az van, h nem bírja a proci, mert eddig végig bírta a 333at, és a biosban meg is marad a beállítás, csak egyszerűen az indító fekete képernyőn nem 10x333 MHZ-et mutat, hanem 10x200at. Akármennyire is állítom 200at érzékel, a biosban viszont megmarad a beállítás.Vlaki ötlet?
több mint 13 éve
tehát user error...a lényeg h muxik 😊Divatjaja, de még mondtuk is, hogyx valamit még kellene bekötni, mert van egy csatlakozó. hiába néztükk, kerestük a tápegységen, nem volt olyan csatlakozó, ezért nem is foglalkoztunk vele. aztán kiderült hogy az a gond, ma reggel be a városba és vettem egy kábelt. kipróbáltam és beizzult a kép 😀
este jöhet a windows telepítés, majd a partríciózás 😀
több mint 13 éve
A videókártya sikeresen adja a képet a monitorra! 😀 A probléma forrása az volt, hogy kellett még egy tápcsatlakozó a videókártyára.Felraktam az operációs redszert + az alaplap driver. Mit csináljak tovább?VenturaPassz. Megpróbálhatod amit Divat írt, h a BIOSban letiltani az integráltat, de szvsz az se számít. Lehet drivert frissíteni, de kizárt h azzal legyen ilyen gond.
szerk:
A 7. fórumon találtam meg azt az embert aki sikeresen segített 😊
több mint 13 éve
Hát a héten megpróbálom elvinni valakihez és nála kipróbálni. Ha megy a kártya akkor nálam a gond. Ha nem megy a kártya küldöm vissza garanciálisan...
több mint 13 éve
érdekes, talán még vidkarit kivenni lapból és visszarakni, hátha csak vmi kontakthiba...de esélyes h sanyi az a kari.
|
több mint 13 éve
Az eszközkezelőben csak az Intel HD Graphics van.Itt van a BIOS, hogy le van elvileg tiltva az integrált:
http://imageshack.us/photo/my-images/94/kp112c.jpg/
Hát verjem egy csomó fórumra írtam pedig. F*sz. Beviszem számtógép szervízbe a teljesen ÚJ számítógépet, hogy csináljanak neki valamit... Elkeserítő. Vajon miért voltam benne biztos hogy nem fog menni simán... :mad:
több mint 13 éve
Felraktam az operációs redszert + az alaplap driver. Mit csináljak tovább?VenturaPassz. Megpróbálhatod amit Divat írt, h a BIOSban letiltani az integráltat, de szvsz az se számít. Lehet drivert frissíteni, de kizárt h azzal legyen ilyen gond.
szerk:
az eszközkezelőben látja a videokártyát? //számítógépen jobb klikk tulajdonságok eszközkezelő
több mint 13 éve
alapból is kéne képet kapnia bármiféle driver nélkül...én első körben az integráltat tiltanám le biosba.Számítógép problémaIllesztőprogram?Black_Adder
Vettem új gépet, most raktuk össze.
A ventilátorok forognak - a videókártyáé is.
Az integrált kép bejön az alaplapról a monitoron, de amikor videókártyáról akarjuk izzítani a képet akkor nem működik.
-AsRock H61M/U3S3 alaplap
-nVidia Point of View GeForce GTX560 1GB DDR5 videókártya
A monitor működött mikor a réig gép elromlott + ugye most is működik, de csak az alaplapi integrált képmegjelenítéssel. Régi videókártyát nem tudok kipróbálni mivel azok még AGP-sek.
Nem tudja esetleg valaki hogy mi lehet a gond?Ventura
|
több mint 13 éve
Szertnék jogsit szerezni, de gőzőm sincs melyik autósiskolát válasszam pesten, és mikre kell figyelni, melyik megbízható, hova iratkozzak be. lehetőleg Zugló környékén keresnék Pesten belül. Valami ötlet, javaslat?
több mint 13 éve
Felraktam az operációs redszert + az alaplap driver. Mit csináljak tovább?
több mint 13 éve
Annyira nem értek hozzá, de a videókártya driverére gondolsz ugye?Számítógép problémaIllesztőprogram?Black_Adder
Az integrált kép bejön az alaplapról a monitoron, de amikor videókártyáról akarjuk izzítani a képet akkor nem működik.
A monitor működött mikor a réig gép elromlott + ugye most is működik, de csak az alaplapi integrált képmegjelenítéssel. Régi videókártyát nem tudok kipróbálni mivel azok még AGP-sek.
Ha igen, az még nincs fent. De nem értem anélkül is kellene egy képet beadnia nem?
Akkor, hogy csináljam?
Egyenlőre alaplapi integráton müködtessem a gépet?
- Felrakom a windows-t, majd fel a driveeket? A videókártyáét is? Ezután kikapcsol, majd átkötöm a monitort a videókártyára?
És ha továbbra sincs kép (csak villog a monitoron a készenléti led)?
több mint 13 éve
Számítógép problémaIllesztőprogram?
több mint 13 éve
Számítógép problémaVettem új gépet, most raktuk össze.
Nem tudja esetleg valaki hogy mi lehet a gond?
több mint 13 éve
értettem urak,köszönöm szépen a tanácsokat 😊 inkább elhalasztom akkor a kúra elkezdésének időpontját,kb. a fesztiválok utánra 😀 nem kockáztatok valami komoly gondot...így is van salazopyrinem,de arról legalább van tapasztalatom,hogy milyen alkohol mellett 😊
Jewman tényleg vigyázz vele. Én Pentasát szedek a Crohnra, és azóta én is nagyon lightosan iszok, maximum 1-2 vbk (nem, nem vodka-bomba-cataflam), hozzá kell szokni.tenorxPentasat én is szedtem régen,egészen más problémára...nem tudom,hogy ittam-e rá,nem kizárt... 😀
több mint 13 éve
3,viszonyt ha hegyaljázni akarsz akkor fényvédőzz, mert fényérzékenyít, s legjobb ha a kezelés időtartalmára beszerzel vajmi műkönnyet issutianapJah, igen erről van tapasztalatom is. Tényleg nem érdemes napra menni vele nagyon, és egy szőlőzsír beszerzése is javasolt.
Az alkohol témához, pedig a hozzáértőknek higgy, ne nekem. 😉