Kérdések bármiről

31 feliratkozó

több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Mikor éri meg nekem előnyben részesíteni a 2.1-es hangfalt a 2.0-sal szemben ?
Csak film nézéshez és játékhoz lenne használva. Ott hasznos lenne a mélynyomó vagy egy jobb 2.0-ás szebb hangzást eredményezne ?
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
az lenne a kérdésem h híres sportolók közül kinek volt keresztszalagszakadása? keresgéltem a neten de nem találtam.. engem nemrég műtöttek ezzel, és hát jó lenne tudni... 😀 előre is köszi 😊ghstzR
2009-es a cikk szal nem a legfrissebb:
http://yeskneecan.com/2009/06/16/recent-famous-athletes-w-torn-acls/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
az lenne a kérdésem h híres sportolók közül kinek volt keresztszalagszakadása? keresgéltem a neten de nem találtam.. engem nemrég műtöttek ezzel, és hát jó lenne tudni... 😀 előre is köszi 😊ghstzR
Kinek nem volt? 😊

ACL-ként kerestél rá?catattack
őőő igen, én csak bradyről találtam ilyet.. 😕

több mint 13 éve
catattack 3 520
Kinek nem volt? 😊

ACL-ként kerestél rá?
több mint 13 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
az lenne a kérdésem h híres sportolók közül kinek volt keresztszalagszakadása? keresgéltem a neten de nem találtam.. engem nemrég műtöttek ezzel, és hát jó lenne tudni... 😀 előre is köszi 😊

több mint 13 éve
catattack 3 520
FB-n szeretném megnézni egy ismerősöm képeit, de ha rákattintok a fényképekre, akkor ezt írja ki:
Sajnáljuk, nincs elérhető tartalom.

Ez miért lehet? Letiltott?
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
http://upsimple.com/uploads/anonymous/13144375153-Abandon_thread_Jim_4f4a1dc0b4580_3955.gif
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
😂
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 195
tudom, hogy súlyos, de hogy készül a Makaróni (lukas) tészta?! Az a része érdekel, hogy hogy kerül bele a luk. 😀
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 870
Én is így gondolom. Azért kérdeztem, mert a fegyencedzésben az egykezeset állítják be csúcsként.valaki2
Dehogy is. Az a mesterlépés. A következő részben írja, a továbblépésben, hogy még lehet fokozni rengeteg fajta fekvővel a nehézséget.szaba
Meg is van említve valami ehhez hasonló.BMG
Persze a palánkról is van szó, ezt mondta valaki2 is.
több mint 13 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 710
Én is így gondolom. Azért kérdeztem, mert a fegyencedzésben az egykezeset állítják be csúcsként.valaki2
Dehogy is. Az a mesterlépés. A következő részben írja, a továbblépésben, hogy még lehet fokozni rengeteg fajta fekvővel a nehézséget.szaba
Meg is van említve valami ehhez hasonló.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 822 — Whoops, looks like something went wrong.
Jewman biztos az általan javasolt GM game lebonyolítási mód miatt kezd el gyúrni.
Na majd a Szigeten 😀

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
A legdurvább fekvő amikor kéz és láb nélkül csinálod úgy, hogy közben Chuck Norris nyom lefele.
több mint 13 éve
Dehogy is. Az a mesterlépés. A következő részben írja, a továbblépésben, hogy még lehet fokozni rengeteg fajta fekvővel a nehézséget.
több mint 13 éve
valaki2 453 — Saints fan
Én is így gondolom. Azért kérdeztem, mert a fegyencedzésben az egykezeset állítják be csúcsként.

több mint 13 éve
Szerintetek, melyik a komolyabb mutatvány: a láb nélküli(planche) fekvőtámasz vagy az egykezes fekvőtámasz?valaki2
Egyértelműen az első, sokkal több izmot használ akkor az ember, mint egy mezei egykezesnél, ami persze szintén nem kis teljesítmény.
több mint 13 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 710
Szerintetek, melyik a komolyabb mutatvány: a láb nélküli(planche) fekvőtámasz vagy az egykezes fekvőtámasz?valaki2
Szerintem az első, mert csak két ponton támaszkodsz, ott is elég durva szögben van a kezed.
Egykezesből legalább egyet megtud csinálni minden kicsit is edzettebb ember, ha nem is szabályosan.
több mint 13 éve
valaki2 453 — Saints fan
Szerintetek, melyik a komolyabb mutatvány: a láb nélküli(planche) fekvőtámasz vagy az egykezes fekvőtámasz?

több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 571 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Van olyan ember a fórumon, aki rendszeresen edz és tisztában van a helyes étkezéssel, különböző étrendekkel?
Lenne pár kérdésem. 😊Newman
személy szerint az iskola miatt + pénz miatt nincs nagy étrend, de amit ki tudok facsarni a heti 5-6-ból azt kifacsarom.
a konditerem ingyen van - az hatalmas szerencse!
reggeltől délutánig vagyok, de igy is van, hogy több időt tartok, mint 15 perc óra közti szünet (hazarohanok a kollégiumba, gyorsan kaja elő, megesz, majd vissza órára).

kelés után első a reggeli fehérje turmix, majd 20-30 perc múlva reggeli, ami 3 tojást jelent. ebédre anyám főztje*. ebédet követő 2 óra múlva edzés (nem feltétlen jelent, ez déli 12 órát - valamikor 15-kor jutok ebédhez...), edzés után rögtön egy fehérje turmix, 1 órával később csirkemell rizzsel, majd az éjszaka folyamán vacsora szintén 3 tojással (22-23-24). alvás, majd keződik az egész előröl.

nem tudok többet kifacsarni a szerény heti krajcárjaimból.

ebédnél próbálok anyámmal csináltatni minél több húsos dolgot, szerencsére viszonylag gyakran sikerül rakatnom vaddisznópörköltet.

látható eredményt ilyen körülmények közt 2-3 év múlva várnék, de most is van erőbeli eredmény

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Van olyan ember a fórumon, aki rendszeresen edz és tisztában van a helyes étkezéssel, különböző étrendekkel?
Tedd fel szerintem a kérdésed,ha tudok segítek én is szívesen bár nagyon messze vagyok a személyi edző szinttől 😊

több mint 13 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
Cushing.
És már el is mondta, mi a hadititok.Stez
Landry az új ikon

ezt mindenekelőtt olvasd el
http://body.builder.hu/edzesek_index.htm4

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 716
Egy jó barátom személyi edző, elméletből elég sok rámragadt, izomból kevesebb. :cool:
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
szaba koxolStez
Nem igaz. Szaba csak helyesen vétkezik.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 822 — Whoops, looks like something went wrong.
szaba koxol