Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 13 éve
Én a Lumiát vinném.tenorxAz lett végül 😊
Még olyantól kérdezném akinek Wp-s telefonja van, hogy ha Zuneon keresztül töltök le free appot akkor azért számít fel pénzt?
több mint 13 éve
Ja, én is most olvastam a facebookon, hogy a debreceni kaksi, de akkor úgy néz ki, a fővárosban lévőre érdemes beruházni. Köszönöm a válaszokat! 😊
több mint 13 éve
azért linkeltem be a facebookos oldalt, mert ott írják, hogy a budapesti és a debreceni nem ugyanaz a szintValaki volt már ParaParkban? Érdekelne a dolog....Newmannekem eleg sok cimbim volt es mindenki odavolt tole meg vissza.Fake

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Valaki volt már ParaParkban? Érdekelne a dolog....Newmannekem eleg sok cimbim volt es mindenki odavolt tole meg vissza.
több mint 13 éve
Kb. Nagy tétel. 😊 De ha pl 5-en mentek, akkor ugye 5 felé kell osztani, úgy olcsóbb.8000/csoport, nem?Valaki volt már ParaParkban? Érdekelne a dolog....NewmanÉn akartam Pesten, de kib@szott drága. 😀
A pánikszobásat viszont tervezem, az kicsivel olcsóbb... 😀Vrijbloed
Pánikszobás, az mi fán terem? 😀
Debrecenbe akartam menni, de természetesen ezt is sikerült elbaszni, mint sok minden mást, tehát úgy néz ki marad Bp.Newman
De pl. a Nightmare in Budapest jó volt, és kedvezményes is. 😊 😛
több mint 13 éve
Valaki volt már ParaParkban? Érdekelne a dolog....Newmanhttp://www.facebook.com/pages/ParaPark/221271527907708

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
8000/csoport, nem?Valaki volt már ParaParkban? Érdekelne a dolog....NewmanÉn akartam Pesten, de kib@szott drága. 😀
A pánikszobásat viszont tervezem, az kicsivel olcsóbb... 😀Vrijbloed
Pánikszobás, az mi fán terem? 😀
Debrecenbe akartam menni, de természetesen ezt is sikerült elbaszni, mint sok minden mást, tehát úgy néz ki marad Bp.
több mint 13 éve
Valaki volt már ParaParkban? Érdekelne a dolog....NewmanÉn akartam Pesten, de kib@szott drága. 😀
A pánikszobásat viszont tervezem, az kicsivel olcsóbb... 😀
több mint 13 éve
Nem tud valaki egy olyan online kérdőívezőt ahol van a google spreadsheet-féle rács csak több oszlopot lehet beletenni, mint 5?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Én is. A WP szoftver szerintem jó, igaz a testreszabhatóság korlátozott, de ezt leszámítva kielégíti minden igényt. Persze nem tudom mire szeretnéd használni, de egy átlag user-nek véleményem szerint a WP teljesen megfelel. 😊 (Mondom úgy, hogy androidos telefonom van 😀 )
több mint 13 éve
Én a Lumiát vinném.
több mint 13 éve
Az alábbi három telefon közül ti melyiket választanátok? Esetleg valaki rendelkezik valamelyik készülékkel?SE Xperia Neo V
SE Xperia Ray
Nokia Lumia 710
Mivel nem vagyok nagy android fan, ezért eddig a nokia felé hajlok, de nem tudok dönteni.
több mint 13 éve
csak azért mert az acer sajna gyári hiábasan dobja ki a laptopjai felét, én is szoptam vele.Samsungaz mitől lehet, hogy a monitoromon megjelent egy hol lila, hol zöld csík, alatta más színtartomány és remeg a képernyő, de a csak a csík alatt. 3 hónapos laptop.Amadeus91acer?.brk
megnéztem a hardvereket, elvileg minden faszán működik.Amadeus91
samsungról ilyen infóm nincs, de ha 3 hónapos, akkor javaslom a szervizt. 3 hónapos készüléknek nem szabad, hogy akármilyen baja legyen
több mint 13 éve
Samsungaz mitől lehet, hogy a monitoromon megjelent egy hol lila, hol zöld csík, alatta más színtartomány és remeg a képernyő, de a csak a csík alatt. 3 hónapos laptop.Amadeus91acer?.brk
megnéztem a hardvereket, elvileg minden faszán működik.
több mint 13 éve
az mitől lehet, hogy a monitoromon megjelent egy hol lila, hol zöld csík, alatta más színtartomány és remeg a képernyő, de a csak a csík alatt. 3 hónapos laptop.Amadeus91acer?
több mint 13 éve
az mitől lehet, hogy a monitoromon megjelent egy hol lila, hol zöld csík, alatta más színtartomány és remeg a képernyő, de a csak a csík alatt. 3 hónapos laptop.
több mint 13 éve
Youtube-on van gyorsbillentyűje a playnek, pausenak?Elvileg a space=pause. Nálam műxik, igaz csak teljes képernyőn...
+ következő, előző?catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
Youtube-on van gyorsbillentyűje a playnek, pausenak?+ következő, előző?
több mint 13 éve
Másnál sincs hang sport2-n?
több mint 13 éve
lesz e 2012-es prospect ismertető magyarul?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Nem tud valaki használható képet küldeni Drae Bowles-ról és Dominique Wheeler-ről ? Vagy ilyenkor bekel érni azzal amit a Google kidob ?
több mint 13 éve
Firefox.Ha streameltem egy videot, hova pakolja a filet? hipp-hopp már csak 100MB maradt a vinyómon. :/ és a bánatért sem találompeteyEz szerintem böngészőfüggő is. Mit használsz?Schleck
megvan a nyavajás
kösz 😊
több mint 13 éve
Ha streameltem egy videot, hova pakolja a filet? hipp-hopp már csak 100MB maradt a vinyómon. :/ és a bánatért sem találompeteyEz szerintem böngészőfüggő is. Mit használsz?
több mint 13 éve
Ha streameltem egy videot, hova pakolja a filet? hipp-hopp már csak 100MB maradt a vinyómon. :/ és a bánatért sem találompeteybiztos hogy a programon belül is van tallózás, de simán rá is tudsz keresni a fájlra windowsban

---